Hivatalos Leírás

Repülőiskola E-ATO-288

A kereskedelmi repülőgép-személyzet tagja a jövő szakma, amely lehetővé teszi számodra, hogy valóban élvezd a munkádat. A barcelonai iskolánkban edzhetünk, ahol felkészítjük Önt és irányítanunk a cél felé.

Miért éppen EAS Barcelona ?

1-Fleet

Az EAS Barcelona ismerjük annak fontosságát, hogy a légiközlekedés technológiai fejlõdései mindig a közeledésben álljanak. Éppen ezért mindig a legmodernebb technológiát és a legújabb anyagokat szeretnénk elérni. A repülőgép-flottánk teljesen új, és közvetlenül a gyártótól szerezte be. EAS Barcelona a globális légitársaságok modern repülőgépein is a legfrissebb pilótafülkés technológiát választotta, a nagyméretű képernyőkre vonatkozó repülési adatokkal, amelyek több információt és a paraméterek jobb értelmezését szolgálják. Ez az úgynevezett "üveg kokpit". Hiszünk abban, hogy mind a biztonság, mind a minőség elengedhetetlen, ezért új légi járműkkel rendelkezünk a legmodernebb technológiával. Ez messze nem megfelelő, de sajnos gyakran előfordul, hogy a spanyolországi képzésre használt repülőgépek átlagos életkora 20 éves, és következésképpen nem rendelkezik a legfrissebb fejleményekkel olyan ágazatban, ahol a technológiai az előrehaladás nagy jelentőséggel bír. A felhasznált repülőgépek a TECNAM 2002 alapképzés és a TECNAM 2006 a fejlett képzés és az IFR számára.
A repülési szimulátorok tekintetében az EAS Barcelona két - Spanyolországban egyedüliként használható valamennyi repülési fázisban - amelyek csak a legújabb és legfrissebb technológiát alkalmazzák.
Az első FNPTII szimulátor tanúsítvány ugyanazon a síkon alapul, amelyet a TECNAM 2006 gyakorlataiban használnak, a második pedig a világ legelterjedtebb repülőgépén: a AIRBUS 320.

2-edzés Barcelonában

Az EAS székhelye Barcelonában van, ahol minden előadást tartanak és a repülésszimulátor kifejlesztésre került. Az iskola elhelyezkedése nagyszerű kényelmet biztosít a diákoknak, hiszen kevesebb, mint száz méterre van a főpályaudvartól, a metró és a buszmegállóktól az intercity utazás, az újabb távolságok megutazása vagy a főbb falvakba vezető és oda vezető utazásokhoz. A város kulturális értékei, szabadidős szolgáltatásai és szolgáltatásai nagy hozzáadott bónusz a diákok számára. Barcelona kozmopolita város, meghívó, nyitott hozzáállás és nagyszerű légkör. Közel kétmillió lakosával a Földközi-tenger Európa egyik nagyvárosa. Hatalmas kereskedelmi és gasztronómiai kínálata páratlan légkört teremt. Add hozzá a nagy építészet különböző korszakaiból - a római építészet maradványaitól a gótikus negyedben a nagy építészek (mint például Antoni Gaudí, mindig kiemelkedő) által tervezett, lélegzetelállító modernista épületek sokasága, városi elrendezése és kortárs épületek , és a kulturális és művészeti fellebbezés tagadhatatlan. A Barcelona földrajzi elhelyezkedése is kiváltságos - nyitott a tengerre, különleges kikötővel és nagyszerű strandokkal, a hegyre kiterjedve, a Collserola-hegységbe, ahol szabadtéri gyakorlás és látványos kilátás nyílik.

3-tapasztalat a képzésben

EAS Barcelona egy magasan szakosodott és tapasztalt csapat kezdeményezésével jött létre azzal a céllal, hogy a legmagasabb szintű repüléstechnikai képzést kínálja. Az EAS Barcelona vezetősége több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a pilóták és a légiutas-kísérők képzése és kialakítása terén (járatvezetők), miután a legnagyobb légijármű-képzést folytató flottát irányította Európában. Több mint 150 000 repülési órát is büszkélkedhetünk, és büszkén képzeltük és engedélyeztük több mint 1000 pilótát és 200 légiutas-kísérő személyzetet. Az EAS Barcelona személyzete mindegyike szakképzett és nagy tapasztalattal rendelkezik a légi közlekedés képzésében, különösen végrehajtásában és működtetésében, és rendkívül együttműködő, együtt dolgozva, hogy pozitívan és hatékonyan teljesítse munkáját.

4- Felszereltség

Az EAS Barcelona adminisztratív központja és általános levelezési címe a Rector Triadó utcában található, a Sants állomás mellett. Ezen a helyen minden elméleti osztály és repülésszimulációs képzés zajlik. A diákok képzésében részt vevő hallgató és a hozzájuk kapcsolódó felek közötti egyéni találkozók ezen a téren zajlanak az előrehaladással, az oktatási hatékonyság ellenőrzésével, a problémák megoldásával és megoldásával (amennyiben szükséges), valamint időszakos értékelésekkel. A repülési ülések befejeződnek a Sabadell repülőtéren, ahol az EAS Barcelona saját irodájával és repülés-nyomkövetőjével, repülés előkészítő zónájával és magán társalgókkal rendelkezik mind a hallgatók, mind az oktatók számára. EAS Barcelona sokféle módon kielégíti az összes diák igényeit:

  • Elméleti és repülésszimulációs képzési szakaszok egy nagy városközpontban (Barcelona, ​​Sants): A város elhelyezkedésének és elrendezésének köszönhetően a diákok gyors és egyszerű napi hozzáférést biztosítanak. Éppen ellenkezőleg, más távolabbi oktatási vállalkozások (amelyek nem EAS Barcelona ) a diákokat arra kényszerítik, hogy sok időt ingázzanak.
  • A tantermek a legmodernebb technológiákkal, informatikai és számítógépes szoftverekkel vannak ellátva, de több "hagyományos" rendszer használatára is alkalmasak. Ez azt jelenti, hogy a fejlett technológia használata rendkívül fontos a tanulás folyamatában, de az említett technológia kizárólagos használata hiányosságokat okozhat.
  • Radiotelegraphy (RT) szoba: A diákok elvégezhetik repülési szimulációikat az egyes kabinokból, közös légtérben más oktató repülőgépflottákkal, amelyek mindegyike hűen képviseli a tényleges repülőgépeket. Egy másik szobában egy oktató vagy vezérlő irányítja a felszolgáló kísérleti diákok repülési területét (és járatait) pontosan ugyanúgy, ahogyan az igazi járatokat tényleges légtérben (bárhol a világon) irányítják.
  • Könyvtár: Tekintettel arra, hogy az aktuális információtechnológia tablettás formában több ezer és több ezer digitalizált könyv tárolását teszi lehetővé, a könyvtár csendhely, amely a hallgatók számára kényelmet biztosít, és több mint elegendő helyet olvasni, írni, rajzolni, elképzelni és mindenekelőtt a gyakorlat során mindazt, amit megtanultak a tanfolyam teljes időtartama alatt.
  • Magántulajdonos rendezvények: feltétlenül alapvető fontosságú, hogy a hallgató rendszeresen, és különösen ha szükséges, tájékozódjon, megbecsülje és megoldja azokat a konzultációkat vagy aggályokat, amelyek az elméleti képzéssel kapcsolatban merülhetnek fel. Saját tárgyalótermünkben, amely a tanteremben ugyanabban az épületben helyezkedik el, a fent említett konzultáció vagy aggodalom azonnali cselekvésre is megoldható és kezelhető.
  • A repülési szakasz felszerelése (tájékoztató, megbeszélési és elemzési helyszín, valamint a repülőjárat) a Sabadell Repülőtér szolgáltatási épületében: A diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy hatékonyan megszervezzék és megszervezzék az összes elő- és utáni járat-szolgáltatást; amely mind a repülési iskola, mind pedig a repülőtéri üzemeltetők által a légiforgalmi irányításban alkalmazott, azonnal és a legjobb feltételek mellett alkalmazott minőségi és komfortérzetnek felel meg. Így működik a professzionális világ, és hogyan érik el a legjobb eredményeket - olyan működőképesek, mint oktatói.

4-Küldetésünk és jövőképünk

EAS Barcelona teljes mértékben elégedett oktatóként törekszik egy olyan oktatási intézménynek, amelynek hallgatói képesek a lehető legjobb eredményre jutni a képzésben. EAS Barcelona szándékában áll Európában a minőségi képzéssel egyetemben vezető repüléstechnikai képzési vállalkozás. A minőségi szó nemcsak szép hangzást jelent, annak ellenére, hogy számtalan embert vagy szervezetet reklámoztak. A minőség sem csak egy kifejezés, amelyet azzal a szándékkal használnak fel, hogy dicsérni kell magát a munka elvégzésére, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön a kiválósághoz. Talán a tökéletesség nem létezik, de léteznie kell bizonyos fokú hitelesítők szintje, hogy megkülönböztessék a különböző minőségeket. A minőség az eredmények kielégítésével bizonyítható. Ilyen módon az EAS Barcelona célja, hogy a diákjai a lehető legjobb eredményekkel kiegészítsék képzésüket, nemcsak a tanult képességeikhez, hanem a józan megítéléshez, a tudományos ismeretekhez és a szakmai alkalmassághoz is. Az EAS Barcelona csapata több éve el is érte ezt. Minden pilóta és légiutas-kísérő személyzet, akik a formális edzésen keresztül haladtak és ma repülnek, nagy sikerrel járnak számos nemzeti és nemzetközi légitársaságnál. A minőségről beszélni, konkrétabban, a biztonságról és biztonságról beszélünk. Az egyik nem létezik a másik nélkül. A biztonság ügye áthatja az EAS Barcelona valamennyi tevékenységét . Az EAS Barcelona globális biztonsági követelmények, amelyek egyre ambiciózusabbak és szigorúbbak az idővel, és így igényesebbek, nem kellemetlen akadályt jelentenek, sem nehézséget, amelyet felül kell küszöbölni. Inkább azok a lehetőségek, amelyek folyamatos javulást eredményeznek. A cselekvés alapja, és alapvetően az általános célunk. Ez az EAS Barcelona jellemzője az első vitathatatlan érv a minőség és a biztonság (a legmagasabb szinten) elismeréseként, mind elválaszthatatlan, mind lényeges tényezőként. Egyáltalán nem arról van szó, hogy hogyan működünk (vagy hogyan akarunk cselekedni), de az e célok elérése ebben és minden területen az EAS Barcelona nagyon saját DNS-jének része. Csak a minőség és a biztonság fontosságának kiterjesztése az EAS Barcelona minden szintjén részt vevő minden szinten - legyen az oktató, szervező vagy rendező -, hogy ez a jelenleg elérni kívánt minőségi és biztonsági szint érhető el.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

... [+]

-On EAS Barcelona

FI (A) repülést oktató pálya CRI (MEP) Multi Engine oktató pálya IRI (A) Eszköz oktató pálya [-]
Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

Az EAS Barcelona edzünk hivatásos pilóták dolgozni utasszállítás. A kedvenc képzés a felperesek válasszon az integrált Természetesen, mivel ez tartalmazza rövidebb idő al ... [+]

Moduláris Tanfolyamok

-Ben EAS Barcelona mi képezzük a pilóták szakmai dolgozni utasszállítás. A kedvenc képzés a felperesek válasszon az integrált Természetesen, mivel ez tartalmazza rövidebb idő alatt, a legjobb képzést, amely egyesíti az elméleti tudás, mert kapunk, a repülési gyakorlat a képzés és a szimulátor.

Ott van még a lehetőségét, hogy egy moduláris képzés, amelyben a kérelmező, aki megkezdte megszerzése Private Pilot engedély válhat profi pilóta minden szükséges alapján, hogy a munkát, mint egy pilóta egy légitársaság.

Amellett, hogy a légi közlekedési Pilot pálya ATPL (A), EAS Barcelona is kínál a következő tanfolyamok:... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

Kísérleti kurzus keretében végzett európai jogszabályok repülőszemélyzetek, amely lehetővé teszi, hogy kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély szeptember képviselő, é ... [+]

Kereskedelmi pilóta tanfolyamok

Pilóta természetesen

EAS Barcelona hogy minden szakmai profilok teszik ki a legénysége repülőgép légitársaságok. Alapvetően a műszaki személyzet egy repülőgép áll a parancsnok (kapitány szerint az angolszász neve) és egy második kísérleti (másodpilóta vagy az első tiszt).

A képesítés szükséges kitölteni ezeket a pozíciókat nyerik ATO jóváhagyás egyedi programok útján EAS Barcelona, ​​a tanfolyamok úgynevezett ATP (Air Transport Pilot).

Jellemzők kísérleti kurzus

A Kísérleti tanfolyam Airline Transport Ez egy elméleti rész, egy része a szimulátor és a repülés részét. Ezek nem részei, amelyek végre egymás után, egyik a másik után, de a részek összehangolt, egyidejű végrehajtása bizonyos szakaszaiban alkotó integrációs tanulmányok egy erős és hatékony tanulást. Csak az együttműködés számára tartott a tanulás közötti koordináció két repülőgép pilóták többtagú személyzettel légitársaság (MCC) fut egyedül a végső fázisban a kurzus.... [-]

Spanyolország Barcelona
June 2019
Nappali
14 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Rector Triadó 94
Entresuelo

Barcelona, Catalonia, 08014 ES
Location address
Sabadell airport
Carr. de Bellaterra, s/n

Barcelona, Catalonia, 08205 ES