Hivatalos Leírás

Repülőiskola E-ATO-288

A kereskedelmi repülőgép-személyzet tagja a jövő szakma, amely lehetővé teszi számodra, hogy valóban élvezd a munkádat. A barcelonai iskolánkban edzhetünk, ahol felkészítjük Önt és irányítanunk a cél felé.

Miért éppen EAS Barcelona ?

1-Fleet

Az EAS Barcelona ismerjük annak fontosságát, hogy a légiközlekedés technológiai fejlõdései mindig a közeledésben álljanak. Éppen ezért mindig a legmodernebb technológiát és a legújabb anyagokat szeretnénk elérni. A repülőgép-flottánk teljesen új, és közvetlenül a gyártótól szerezte be. EAS Barcelona a globális légitársaságok modern repülőgépein is a legfrissebb pilótafülkés technológiát választotta, a nagyméretű képernyőkre vonatkozó repülési adatokkal, amelyek több információt és a paraméterek jobb értelmezését szolgálják. Ez az úgynevezett "üveg kokpit". Hiszünk abban, hogy mind a biztonság, mind a minőség elengedhetetlen, ezért új légi járműkkel rendelkezünk a legmodernebb technológiával. Ez messze nem megfelelő, de sajnos gyakran előfordul, hogy a spanyolországi képzésre használt repülőgépek átlagos életkora 20 éves, és következésképpen nem rendelkezik a legfrissebb fejleményekkel olyan ágazatban, ahol a technológiai az előrehaladás nagy jelentőséggel bír. A felhasznált repülőgépek a TECNAM 2002 alapképzés és a TECNAM 2006 a fejlett képzés és az IFR számára.
A repülési szimulátorok tekintetében az EAS Barcelona két - Spanyolországban egyedüliként használható valamennyi repülési fázisban - amelyek csak a legújabb és legfrissebb technológiát alkalmazzák.
Az első FNPTII szimulátor tanúsítvány ugyanazon a síkon alapul, amelyet a TECNAM 2006 gyakorlataiban használnak, a második pedig a világ legelterjedtebb repülőgépén: a AIRBUS 320.

2-edzés Barcelonában

Az EAS székhelye Barcelonában van, ahol minden előadást tartanak és a repülésszimulátor kifejlesztésre került. Az iskola elhelyezkedése nagyszerű kényelmet biztosít a diákoknak, hiszen kevesebb, mint száz méterre van a főpályaudvartól, a metró és a buszmegállóktól az intercity utazás, az újabb távolságok megutazása vagy a főbb falvakba vezető és oda vezető utazásokhoz. A város kulturális értékei, szabadidős szolgáltatásai és szolgáltatásai nagy hozzáadott bónusz a diákok számára. Barcelona kozmopolita város, meghívó, nyitott hozzáállás és nagyszerű légkör. Közel kétmillió lakosával a Földközi-tenger Európa egyik nagyvárosa. Hatalmas kereskedelmi és gasztronómiai kínálata páratlan légkört teremt. Add hozzá a nagy építészet különböző korszakaiból - a római építészet maradványaitól a gótikus negyedben a nagy építészek (mint például Antoni Gaudí, mindig kiemelkedő) által tervezett, lélegzetelállító modernista épületek sokasága, városi elrendezése és kortárs épületek , és a kulturális és művészeti fellebbezés tagadhatatlan. A Barcelona földrajzi elhelyezkedése is kiváltságos - nyitott a tengerre, különleges kikötővel és nagyszerű strandokkal, a hegyre kiterjedve, a Collserola-hegységbe, ahol szabadtéri gyakorlás és látványos kilátás nyílik.

3-tapasztalat a képzésben

EAS Barcelona egy magasan szakosodott és tapasztalt csapat kezdeményezésével jött létre azzal a céllal, hogy a legmagasabb szintű repüléstechnikai képzést kínálja. Az EAS Barcelona vezetősége több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a pilóták és a légiutas-kísérők képzése és kialakítása terén (járatvezetők), miután a legnagyobb légijármű-képzést folytató flottát irányította Európában. Több mint 150 000 repülési órát is büszkélkedhetünk, és büszkén képzeltük és engedélyeztük több mint 1000 pilótát és 200 légiutas-kísérő személyzetet. Az EAS Barcelona személyzete mindegyike szakképzett és nagy tapasztalattal rendelkezik a légi közlekedés képzésében, különösen végrehajtásában és működtetésében, és rendkívül együttműködő, együtt dolgozva, hogy pozitívan és hatékonyan teljesítse munkáját.

4- Felszereltség

Az EAS Barcelona adminisztratív központja és általános levelezési címe a Rector Triadó utcában található, a Sants állomás mellett. Ezen a helyen minden elméleti osztály és repülésszimulációs képzés zajlik. A diákok képzésében részt vevő hallgató és a hozzájuk kapcsolódó felek közötti egyéni találkozók ezen a téren zajlanak az előrehaladással, az oktatási hatékonyság ellenőrzésével, a problémák megoldásával és megoldásával (amennyiben szükséges), valamint időszakos értékelésekkel. A repülési ülések befejeződnek a Sabadell repülőtéren, ahol az EAS Barcelona saját irodájával és repülés-nyomkövetőjével, repülés előkészítő zónájával és magán társalgókkal rendelkezik mind a hallgatók, mind az oktatók számára. EAS Barcelona sokféle módon kielégíti az összes diák igényeit:

  • Elméleti és repülésszimulációs képzési szakaszok egy nagy városközpontban (Barcelona, ​​Sants): A város elhelyezkedésének és elrendezésének köszönhetően a diákok gyors és egyszerű napi hozzáférést biztosítanak. Éppen ellenkezőleg, más távolabbi oktatási vállalkozások (amelyek nem EAS Barcelona ) a diákokat arra kényszerítik, hogy sok időt ingázzanak.
  • A tantermek a legmodernebb technológiákkal, informatikai és számítógépes szoftverekkel vannak ellátva, de több "hagyományos" rendszer használatára is alkalmasak. Ez azt jelenti, hogy a fejlett technológia használata rendkívül fontos a tanulás folyamatában, de az említett technológia kizárólagos használata hiányosságokat okozhat.
  • Radiotelegraphy (RT) szoba: A diákok elvégezhetik repülési szimulációikat az egyes kabinokból, közös légtérben más oktató repülőgépflottákkal, amelyek mindegyike hűen képviseli a tényleges repülőgépeket. Egy másik szobában egy oktató vagy vezérlő irányítja a felszolgáló kísérleti diákok repülési területét (és járatait) pontosan ugyanúgy, ahogyan az igazi járatokat tényleges légtérben (bárhol a világon) irányítják.
  • Könyvtár: Tekintettel arra, hogy az aktuális információtechnológia tablettás formában több ezer és több ezer digitalizált könyv tárolását teszi lehetővé, a könyvtár csendhely, amely a hallgatók számára kényelmet biztosít, és több mint elegendő helyet olvasni, írni, rajzolni, elképzelni és mindenekelőtt a gyakorlat során mindazt, amit megtanultak a tanfolyam teljes időtartama alatt.
  • Magántulajdonos rendezvények: feltétlenül alapvető fontosságú, hogy a hallgató rendszeresen, és különösen ha szükséges, tájékozódjon, megbecsülje és megoldja azokat a konzultációkat vagy aggályokat, amelyek az elméleti képzéssel kapcsolatban merülhetnek fel. Saját tárgyalótermünkben, amely a tanteremben ugyanabban az épületben helyezkedik el, a fent említett konzultáció vagy aggodalom azonnali cselekvésre is megoldható és kezelhető.
  • A repülési szakasz felszerelése (tájékoztató, megbeszélési és elemzési helyszín, valamint a repülőjárat) a Sabadell Repülőtér szolgáltatási épületében: A diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy hatékonyan megszervezzék és megszervezzék az összes elő- és utáni járat-szolgáltatást; amely mind a repülési iskola, mind pedig a repülőtéri üzemeltetők által a légiforgalmi irányításban alkalmazott, azonnal és a legjobb feltételek mellett alkalmazott minőségi és komfortérzetnek felel meg. Így működik a professzionális világ, és hogyan érik el a legjobb eredményeket - olyan működőképesek, mint oktatói.

4-Küldetésünk és jövőképünk

EAS Barcelona teljes mértékben elégedett oktatóként törekszik egy olyan oktatási intézménynek, amelynek hallgatói képesek a lehető legjobb eredményre jutni a képzésben. EAS Barcelona szándékában áll Európában a minőségi képzéssel egyetemben vezető repüléstechnikai képzési vállalkozás. A minőségi szó nemcsak szép hangzást jelent, annak ellenére, hogy számtalan embert vagy szervezetet reklámoztak. A minőség sem csak egy kifejezés, amelyet azzal a szándékkal használnak fel, hogy dicsérni kell magát a munka elvégzésére, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön a kiválósághoz. Talán a tökéletesség nem létezik, de léteznie kell bizonyos fokú hitelesítők szintje, hogy megkülönböztessék a különböző minőségeket. A minőség az eredmények kielégítésével bizonyítható. Ilyen módon az EAS Barcelona célja, hogy a diákjai a lehető legjobb eredményekkel kiegészítsék képzésüket, nemcsak a tanult képességeikhez, hanem a józan megítéléshez, a tudományos ismeretekhez és a szakmai alkalmassághoz is. Az EAS Barcelona csapata több éve el is érte ezt. Minden pilóta és légiutas-kísérő személyzet, akik a formális edzésen keresztül haladtak és ma repülnek, nagy sikerrel járnak számos nemzeti és nemzetközi légitársaságnál. A minőségről beszélni, konkrétabban, a biztonságról és biztonságról beszélünk. Az egyik nem létezik a másik nélkül. A biztonság ügye áthatja az EAS Barcelona valamennyi tevékenységét . Az EAS Barcelona globális biztonsági követelmények, amelyek egyre ambiciózusabbak és szigorúbbak az idővel, és így igényesebbek, nem kellemetlen akadályt jelentenek, sem nehézséget, amelyet felül kell küszöbölni. Inkább azok a lehetőségek, amelyek folyamatos javulást eredményeznek. A cselekvés alapja, és alapvetően az általános célunk. Ez az EAS Barcelona jellemzője az első vitathatatlan érv a minőség és a biztonság (a legmagasabb szinten) elismeréseként, mind elválaszthatatlan, mind lényeges tényezőként. Egyáltalán nem arról van szó, hogy hogyan működünk (vagy hogyan akarunk cselekedni), de az e célok elérése ebben és minden területen az EAS Barcelona nagyon saját DNS-jének része. Csak a minőség és a biztonság fontosságának kiterjesztése az EAS Barcelona minden szintjén részt vevő minden szinten - legyen az oktató, szervező vagy rendező -, hogy ez a jelenleg elérni kívánt minőségi és biztonsági szint érhető el.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

... [+]

-On EAS Barcelona

FI (A) repülést oktató pálya CRI (MEP) Multi Engine oktató pálya IRI (A) Eszköz oktató pálya [-]
Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

Az EAS Barcelona edzünk hivatásos pilóták dolgozni utasszállítás. A kedvenc képzés a felperesek válasszon az integrált Természetesen, mivel ez tartalmazza rövidebb idő al ... [+]

Moduláris Tanfolyamok

-Ben EAS Barcelona mi képezzük a pilóták szakmai dolgozni utasszállítás. A kedvenc képzés a felperesek válasszon az integrált Természetesen, mivel ez tartalmazza rövidebb idő alatt, a legjobb képzést, amely egyesíti az elméleti tudás, mert kapunk, a repülési gyakorlat a képzés és a szimulátor.

Ott van még a lehetőségét, hogy egy moduláris képzés, amelyben a kérelmező, aki megkezdte megszerzése Private Pilot engedély válhat profi pilóta minden szükséges alapján, hogy a munkát, mint egy pilóta egy légitársaság.

Amellett, hogy a légi közlekedési Pilot pálya ATPL (A), EAS Barcelona is kínál a következő tanfolyamok:... [-]

Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

Kísérleti kurzus keretében végzett európai jogszabályok repülőszemélyzetek, amely lehetővé teszi, hogy kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély szeptember képviselő, é ... [+]

Kereskedelmi pilóta tanfolyamok

Pilóta természetesen

EAS Barcelona hogy minden szakmai profilok teszik ki a legénysége repülőgép légitársaságok. Alapvetően a műszaki személyzet egy repülőgép áll a parancsnok (kapitány szerint az angolszász neve) és egy második kísérleti (másodpilóta vagy az első tiszt).

A képesítés szükséges kitölteni ezeket a pozíciókat nyerik ATO jóváhagyás egyedi programok útján EAS Barcelona, ​​a tanfolyamok úgynevezett ATP (Air Transport Pilot).

Jellemzők kísérleti kurzus

A Kísérleti tanfolyam Airline Transport Ez egy elméleti rész, egy része a szimulátor és a repülés részét. Ezek nem részei, amelyek végre egymás után, egyik a másik után, de a részek összehangolt, egyidejű végrehajtása bizonyos szakaszaiban alkotó integrációs tanulmányok egy erős és hatékony tanulást. Csak az együttműködés számára tartott a tanulás közötti koordináció két repülőgép pilóták többtagú személyzettel légitársaság (MCC) fut egyedül a végső fázisban a kurzus.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Angol
Nappali
14 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Rector Triadó 94
Entresuelo

Barcelona, Catalonia, 08014 ES
Location address
Sabadell airport
Carr. de Bellaterra, s/n

Barcelona, Catalonia, 08205 ES