ELE USAL GRAN CANARIA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ENGLISH ACADEMY | Harven GROUP

Harven Group egy angol iskola Las Palmas, a szakember a tanítás angol erős múlttal több mint 20 éve. Mi szakértők tanfolyamok angol, francia és német nyelven. Además preparamos los exámenes oficiales con altas tasas de éxito, nuestra academia de inglés es centro oficial de preparación de los exámenes de inglés certificados por la Trinity College London, la Universidad de Cambridge y de la Cámara de Comercio de Londres (LCCI). Esta acreditación nos permite preparar y presentar a nuestros alumnos a exámenes oficiales que están reconocidos en todo el mundo.

Nuestros cursos de inglés y academia de idiomas

Cursos para niños y jóvenes

Cursos de idiomas para niños y jóvenes con enfoque en la comunicación y comprensión oral. Campamentos de verano de English & Fun para niños entre 4 y 12 años.

Cursos de idiomas para adultos

B1 és B2 tanfolyamok a főiskolán. Kezdőknek. Beszélgetés osztályok. Osztályok, angol, francia, német, orosz, kínai, japán és norvég.

hivatalos vizsgák

Harven hivatalos képzési központ angol tesztek által igazolt London Trinity College, Cambridge Egyetem és a London Chamber of Commerce. Mi elkészíti és benyújtja a diákok hatósági vizsgálatok.

Nyelvtanfolyamok cégeknek

Nyelvtanfolyamok cégeknek szabott. Merítéssel angol vagy spanyol 5 napra vagy egy hétvégére. Edzhető a Háromoldalú Alapítvány.

Spanyol nyelvtanfolyamok külföldiek számára

Ismerje meg a spanyol intenzív tanfolyamok szabadidős és szórakoztató egyedülálló környezetben. Immersion tanfolyamok. Szálláshelyek a strand előtt.

fordítások

Fordítása dokumentumok, weboldalak és videók, és bármilyen nyelven. hiteles fordításra. Hang-, video-és dokumentumfilmek. További információt a fordítási szolgáltatás.

Academia de Idiomas en Las Palmas

Nuestra misión es formar a nuestros alumnos en idiomas para que puedan lograr sus objetivos personales, académicos y profesionales. Para ello contamos con la mejor plantilla de profesores nativos y bilingües, que día a día logran que aprender inglés, francés, alemán o incluso noruego, sea cosa de niños. Tudatában annak, hogy sok a siker a nyelvtanulás kezébe kerül a tanárok, csak megfizetni a legjobb ... dinamikus, elkötelezett, kompetens és szenvedély tanítás. Mi foglalkoztat egy stimuláló és interaktív módszer, amelynek középpontjában a kommunikáció és hallgat készség nélkül maga mögött hagyva más elemek, mint például a nyelvtan és írás. Személyre szabott szolgáltatás és a kellemes környezet segít diákjaink jól érzik magukat - nélkülözhetetlen leküzdeni azokat az idegeket, amelyek gyakran beszélnek más nyelven elérkeztünk.

Helyszínek

Las Palmas de Gran Canaria

Address
Harven Group
Calle del Teniente Coronel Castillo Olivares, 10, 35011 Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria, Kanári szigetek, Spanyolország