ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetés

ELISAVA elősegíti a tudást, a kutatást, a fejlesztést és az innovációt minden olyan területen, amely a tervezés, a mérnöki munka és a kommunikáció köré ELISAVA . Ezt olyan akadémiai képzés útján érik el, amely felkészíti a hallgatókat arra, hogy nemzetközi szinten megfeleljenek a szakmai kihívásoknak, előmozdítva közösségünk kapcsolatát az üzleti szférával, valamint az intézményekkel és a mai társadalommal. Ilyen módon az iskola biztosítja a hallgatók életképességét, hogy átalakuljanak és növekedjenek egy globális és változó környezetben.

135482_IMG_0919.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135482_IMG_0919.jpg" />

Látomás

ELISAVA egyetemi központtá akar válni a nemzetközi modell státusával, hozzájárulva az emberi környezet átalakításához és új realitások megteremtéséhez; a tervezés, a mérnöki munka és a kommunikáció fejlesztésének kombinálása a kreativitással és a minőséggel.

135483_DSC03668.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135483_DSC03668.jpg" />

értékek

Az ELISAVA -nál az általunk kínált oktatási és kutatási lehetőségek innovatív, rugalmas, kreatív, multidiszciplináris és erősen a professzionális szektorra összpontosítanak. E cél elérése érdekében az iskola szorosan együttműködik a helyi, nemzeti és nemzetközi cégekkel, intézményekkel és egyetemekkel.

Módszertani útmutatásait példaként alkalmazták más formatervezési iskolákban.

Az iskola a keresztvonalas képzés és kutatás katalizátora, rugalmas és kreatív, a szakmai világba öntve, szoros együttműködésben a nemzetközi vállalatokkal és egyetemekkel.

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering egy 1961-ben alapított egyetemi központ, és Spanyolország legrégebbi tervezőiskola. ELISAVA a Domus magazin szerint Európa 100 legjobb tervezési és építészeti iskolája közé tartozik.

135481_elisava_workshop_2.jpegELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135481_elisava_workshop_2.jpeg" />

ELISAVA a Pompeu Fabra Egyetemen (UPF) működik, és összesen 2000 hallgatója van a tervezés és az ipari formatervezés mérnöki diplomájának, valamint a különféle különféle kapcsolatokhoz kapcsolódó széles körű mester- és posztgraduális képzés hivatalos tanulmányainak. területek: grafikai tervezés és kommunikáció, terméktervezés, helytervezés és építészet, valamint tervezési stratégia és menedzsment.

ELISAVA olyan tudás és tapasztalatcsere platformja, amely elősegíti azokat a tanulmányokat, amelyek ötvözik a kreatív folyamatot az illetékes szakemberek képzésére irányuló projektek műszaki fejlesztésével. ELISAVA módszertana fejlett oktatáson alapul, amelyet több mint 700 magasan képzett szakember kínál. Az iskola Barcelona szívében található, és 11.000 m2 modern létesítményekkel rendelkezik.

ELISAVA módszertan a professzionális világ felé irányul, és együttműködéssel büszkélkedhet cégekkel, intézményekkel és egyetemekkel a világ minden tájáról. Filozófiája az, hogy 1961 óta hozzájárul a szakmai vállalkozók képzéséhez a tervezés és a mérnöki munka területén.

Helyszínek

Barcelona

Address
La Rambla, 30-32

08002 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: