Hivatalos Leírás

Az Élite Lenguas Madrid szívében helyezkedik el, az iskolában rugalmas tananyag és bőséges tanárok, a spanyolok oktatói, akiknek több éves tapasztalata van a nyugati nyelveken. Speciális spanyol nyelvtanítás (A1-C2), DELE előteszt tanácsadás stb., Gazdag tapasztalattal és figyelemreméltó eredményekkel.98014_97793_Laescuela.jpg

Az iskola rugalmas munkatervet és kiváló tanítási erőforrásokat kínál, különböző szintű (A1-C2) és előzetesen vizsgált spanyol nyelvtanulásra specializálódott, gazdag tapasztalattal és figyelemreméltó eredményekkel.

A rászoruló nemzetközi diákok számára kínálunk egy-egy egyetemi tantervi javító osztályokat, amelyek segítik a nyelvi korlátok tanulóknak a kurzus tartalmát megismerni, idegen nyelvű gondolkodást művelni, pontosan és gyorsan leküzdeni a tudás nehézségeit, és jobban alkalmazkodni az egyetemi élethez.

Ugyanakkor, az éjszaka és a hétvégén megnyitott "konszolidációs osztály", az iskolai tevékenységek, mint például az étkezés, a tánc, a múzeumi látogatások stb., Amelyek szabálytalanul tartanak minden héten, teljes mértékben érezni érezhetik az élet nyugalmát, átszakítják a régiók kulturális korlátait, és könnyedén játszanak és pihenhetnek. iskola.

Kínálunk kedvezményes vízumot és szálláslehetőséget a gyenge nyelvi bázisú kínai diákok számára, akik már nem vagyunk egyedül.

Élite bármikor várja Önt!

98013_97792_WelcometoEliteLenguas.jpg

Program oktatási nyelve:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

ELITE Lenguas

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és ... [+]

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és folyamatosan javítják képességeiket a tantermi különböző gyakorlatokon keresztül.

Iskolánk ragaszkodik a kis osztályhoz, és mindegyik osztályban legfeljebb 9 diák vesz részt a legjobb tanítási minőség biztosításában, figyelmet fordít az egyes hallgatók tanulási helyzetére, és a tanulóknak átfogó interakciót biztosítanak a tanárral az osztály során.

Minden szint után egy-két hét szabad Dele tutor lesz, hogy segítsen a hallgatóknak megszilárdítani tudásukat és megismerkedjenek a Dele vizsgakérdésekkel.... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 53 hetek
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul