ESODE Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi az ESODE?

Ez az első olyan üzleti iskola Európában, amely az élő kommunikációra és közvetlen kommunikációra szakosodott, amely folyamatos képzést nyújt az események szervezett megszervezésében, a képzési szakemberek számára az élő kommunikáció területén minden szempontból. Az iskolában van egy táska fizetett szakmai gyakorlat a vezető cégek Spanyolországban, amelyek lehetővé teszik a hallgató, hogy alkalmazzák a tanult tartalmat az üzleti valóság.

Miért született ESODE?

Az élő kommunikáció a vállalatok és intézmények stratégiai elemévé vált a versenyképesség növelésének környezetében. A "szemtől szembe" történő kommunikáció különböző formáiban segíti a szervezeteket abban, hogy megkülönböztessék magukat a versenytől, és megőrizzék célközönségüket . Egy olyan ágazat, amely az utóbbi években folyamatosan fejlődött, éppen a piacok versenyképességének, a tömegmédia hirdetésének és hatékonyságának hiányának köszönhetően, az új technológiák fejlesztése és az új formák megjelenése mellett a kommunikáció .

Az ágazatra vonatkozó tanulmányok azt mutatják, hogy a hagyományos médiumokban - különösen a reklámozásban - a beruházásokra fordított csökkenés mutatkozott. A vállalatok és az ügynökségek a nagyobb hatékonyság és a beruházások megtérülésének érdekében a különböző módozatokban (vásárokon, kiállításokon, kongresszusokon, promóciókon stb.) Választottak üzleti céljaikra.

Az események szervezése egy olyan terület volt, amely figyelemre méltóbb fejlődést mutatott be. A vállalatok és intézmények rendezvényeket használnak a célközönséggel való kapcsolattartáshoz, az ügyfélhűség megteremtéséhez , a hozzáadott értékek nyomtatásához és megerősítéséhez, a média figyelmének felkeltéséhez, új termékek megjelenítéséhez és elindításához, ötletek továbbításához, üzenetek átadásához, létrehozásához tapasztalatokat, és röviden, kézzelfoghatóvá teszi az immateriális .

Az ágazat rendkívüli növekedése új, magasan képzett szakembereket igényel. Az üzleti és intézményi kommunikációval, valamint az események átfogó szervezésével kapcsolatos szempontok kezelése érdekében az ESODE képzési programokat tervezett ezeken a tudományterületeken, és jelenleg referenciaként szolgál az események szervezésére .

Az iskola fontos tanulmányt készített a képzési terv programjainak kidolgozása során, annak érdekében, hogy szakszerű és folyamatos képzést biztosítson. Ezeket úgy tervezték, rendkívül praktikus képesítéssel, amely révén nyújtunk hallgatók azokat az ismereteket, hogy szembenézzen a nap - , hogy - napos élő kommunikáció és a marketing a vállalat, intézmény, sportegyesület, producer, koncert vagy az események integrált szervezésével foglalkozó ügynökség szempontjából. Ehhez tanári szakemberekből álló csapat áll , valamint olyan aktív szektorbeli szakemberek is, akik tudásukat és tapasztalataikat a diákoknak adják .

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanish (Spain)

Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

A bemutatók tervezésével és gyártásával foglalkozó szakember - helyszíni és online

On-line Campus Részidős 7 - 12 hónapok March 2019 Spanyolország Madrid Spain Online + 2 további

Megszerzi a szükséges készségeket az audiovizuális produkcióval kapcsolatos különböző funkciókhoz és felelősségekhez, részt vesz bármilyen típusú élő show létrehozásában, gyártásában, irányításában és marketingjében. [+]

A program bemutatása

Megszerzi a szükséges készségeket az audiovizuális produkcióval kapcsolatos különböző funkciókhoz és felelősségekhez, részt vesz bármilyen típusú élő show létrehozásában, gyártásában, irányításában és marketingjében.

célkitűzésekMegszerzi az élő műsorok készítéséhez szükséges ismereteket és technikákat.Az audiovizuális produkcióval kapcsolatos különböző feladatokhoz és felelősségekhez szükséges készségek kifejlesztése mindenfajta élő show létrehozásából, gyártásából, irányításából és marketingjéből: koncertek, galas, színház, zenei túrák, makro-események stb.címzettDiplomások és egyetemi diplomások.Felsőfokú szakképzési technikusok (FP2).Az audiovizuális kommunikáció, szórakozás és szabadidő világának szakemberei.NINCS CÍM: 1 éves munkatapasztalat igazolása.modulokBevezetés az audiovizuális ágazatba és eseményekbeÜzleti szervezetMarketing és kommunikáció az eseményekenSzemélyes ismeretekMűszaki eszközökÜzleti protokollJogalkotási környezetA show tervezése, kezelése és bemutatása: előkészítésGyártási és megvalósítási folyamatUtómunkálatokmódszertan... [-]

Videók

We Love Events- Inauguración 2015-2016

El efecto dinamizador y desestacionalizador de los congresos - Paloma Maestre | OPC Valencia

Kapcsolat

ESODE Formación

Cím Complejo Empresarial Arco C/Virgilio 2B, Edificio 4 Pozuelo de Alarcón
28223 Madrid, Community of Madrid, Spanyolország
Honlap http://www.esodeformacion.com/
Telefon +34 915 12 34 88