EUSA Centro Universitario

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az EUSA az egyik oktatási alkotóelem, amely a Sevilla Kereskedelmi Kamara kampuszát alkotja, egyedülálló konfigurációval, két helyszínen található Sevillában, a város szívében és a La Cartuja-n. A campus jelenlegi hallgatói létszáma meghaladja a 2000-et, 15% -uk nemzetközi. Ez a kivételes tanulási környezet közvetlenül kapcsolódik az üzleti világ és a munkaerő-piaci igényekhez, elősegítve az innovációt és a kreativitást az egyedi tanulási Pathways .

A campus egyéb elemei közé tartozik a Nuevas Profesiones Szakképző Iskola, amely kétéves, magasabb szintű képesítést kínál akár 14 különböző területen; és az Escuela de Negocios Business School 18 különféle szakmai mesterfokozattal.

Az EUSA az egyik oktatási elem, amely a Sevillai Kereskedelmi Kamara Campus Formativo-ját alkotja, amely egyedülálló konfigurációja a Sevilla szívében, amely kezdetektől fogva gondoskodott több mint 55 000 nemzeti és nemzetközi hallgató tanulási igényeiről. Ez a kivételes környezet közvetlenül kapcsolódik az üzleti világ és a munkaerő-piaci igényekhez, előmozdítva az innovációt, a kreativitást és hozzáadott értéket teremtve a mai társadalom számára.

Campusunk az egyik legmodernebb oktatási környezet Európában, elősegítve a kultúrák közötti cserét és az együttműködést az egyetemi, posztgraduális, mesterképzési és szakképzési hallgatók között. A spanyol nyelv- és kulturális tanfolyamokkal, széles formátumban, kiegészítjük a vendéghallgatók számára kínált akadémiai kínálatunkat.

Küldetés

Küldetésünk az, hogy oktatási lehetőségeket biztosítsunk a bejövő és a távozó hallgatók számára, amelyek fokozhatják kreativitásukat, készségeiket és foglalkoztathatóságát a felsőoktatásról szóló nemzetközi megállapodások révén.

Látomás

Célunk olyan programok fenntartása, amelyek minden hallgatónk globális igényeit kielégítik.

értékek

  • Működés az akadémiai integritással
  • A globális megértés és elkötelezettség elősegítése
  • Célzás a hallgatók személyes és szakmai készségeinek fejlesztésére
  • Célja az innováció és a foglalkoztathatóság
  • Figyelembe véve a személyzet, a kar és a hallgatók egészségét és biztonságát

136862_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Diák státusza

Az EUSA-hoz való csatlakozás mellett döntő nemzetközi hallgatók ezt három hivatalos módon is megtehetik, attól függően, hogy milyen fokozatot vagy bizonyítványt kívánnak megszerezni.

Fokozat hallgató státusza: Az EUSA hivatalos, ECTS által akkreditált fokozatot kínál, és a nemzetközi hallgatók bármelyikükre jelentkezhetnek, ha teljesítik egy sor követelményt. Kérjük, látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudjon a diplomáinkról.

Erasmus + hallgatói státusz: Az EUSA több felsőoktatási intézménnyel rendelkezik nemzetközi cseremegállapodásokkal az Erasmus + program keretében. További információt itt talál.

Látogató hallgató státusza: A Sevillai Egyetem és az EUSA, mint annak kapcsolt központjai, lehetőséget kínál arra, hogy belépjen hivatalos tanfolyamaira látogató hallgatóként. Ez az állapot lehetővé teszi a Külföldi Tanulmányi programok létrehozását, általában egy félév időtartamra. Látogasson el a Sevilla University webhelyére, ahol részletesebben tájékozódhat erről az állapotról, vagy ellenőrizze programjainkat, hogy megértse politikáinkat, kurzusainkat, naptárunkat stb.

Az EUSA-n belüli hallgatók szabadon mozgathatók, az EUSA és a felsőoktatási intézmény közötti megállapodás nélkül érkezhetnek, vagy mint partnerprogram hallgatók. Kérjük, ellenőrizze a hallgatói státuszra és a fizetésre vonatkozó irányelveinket.

Osztályozási skála

Az EUSA a Sevilla Egyetemet követi szám- és betűrendszerében. Az alábbi táblázat osztályokat és egy rövid megjegyzést tartalmaz az egyenértékűség útmutatásáért.

Kérjük, olvassa el az átruházhatósági diagramot, hogy teljes körű útmutatást kapjon a különféle akadémiai rendszerek sokaságának egyenértékűségéről (vegye figyelembe, hogy ez az átruházhatósági ábra a konzultáció egyenértékűségének közelítését jelenti; a végső egyenértékűséget az otthoni intézmények állapítják meg).

Számszerű Levél jegyzet
0 és 4,9 között Suspenso (SS) Fail
5 és 6,9 között Aprobado (AP) Átmeneti / C fokozat
7 és 8,9 között Figyelemre méltó (NT) Átmenő / B fokozat
9-10-ig Sobresaliente (SB) Átmenő / A fokozat
TBD Matrícula de Honor Átadás kitüntetéssel
TBD Nincs jelen Befejezetlen

Részvétel

Az EUSA Centro Universitario rendeletei szerint a kurzusonként az ülések 75% -ának kell részt venni. A megengedett 25% -ot meghaladó távollét, ideértve a korai indulásból származó távollétet is, fokozatú büntetéseket eredményez, ami a pálya esetleges kudarcához vezet. Egy akadémiai bizottság, amely magában foglalja a tanulmányvezetőt, a Nemzetközi Iroda igazgatóját és a kurzus oktatóját, akiket túlzott távolmaradás érint, meghatározza az eseti alapon alkalmazandó szankciókat és kivételeket. Az oktatók napi regisztrálják a részvételt.

A hallgatóknak rendszeresen kérniük kell az oktatók jelenléti nyilvántartását, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy túlléptek-e a távolléti határértékek. A tanfolyamok hetente kétszer ülnek, ülésenként 2 óra. Kivételesen más formátumok is részesülhetnek előnyben.

Helyszínek

Sevilla

Address
C/Plácido Fernández Viagas, 4
Sevilla, Andalúzia, Spanyolország