Escola d'Hoteleria de les Illes Balears - EHIB

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az ehib-en

Maria Tugores, igazgató A Baleár-szigeteki Menedzsment Iskolát 1995-ben hozta létre a Baleár-szigetek kormánya és a Baleár-szigeteki Egyetem.

Fő célja egy folyamatosan frissített képzési modell létrehozása, amely javítja a Baleár-vidéki idegenforgalmi ágazat humán erőforrásainak tudományos és technológiai kapacitását, és szinergiákat teremt más, globális referenciákkal foglalkozó helyszíneken.

A Baleár-szigeteki Vendéglátóiskola a Baleár-szigeteki Egyetem campusán található, így megosztva ezzel a turizmus oktatása során olyan hosszú hagyományokat, amelyek magas színvonalú képzést tesznek lehetővé a tanítási tevékenységgel foglalkozó munkatársaknak köszönhetően. kiterjedt tapasztalattal és speciális képzéssel rendelkező kutató.

A hosszú történelemmel rendelkező nemzetközi idegenforgalmi célpontban való részvétel előnye a tanárok és az ipar ágazatának szoros kapcsolatát, elősegíti, fejleszti és megszilárdítja az iskola jó hírnevét a szállodai oktatás világelsőjeként.

María Tugores Ques

Az Escola d'Hotel de l'Illes Balears igazgatója

Ki vagyunk?

A professzorok, a közigazgatás és a szolgáltatási személyzet - együttesen - hozzájárulnak az egész szervezethez egy egyedülálló humán tőke, páratlan, szinte tökéletes felszerelés a legértékesebb kincseink egészének rendelkezésére. Ezért ambiciózusak vagyunk, és az EHIB-től a kiválóságon alapuló képzést hármas módon nyújtjuk:

Először is, saját, fejlett és naprakész tantervekkel, annak érdekében, hogy válaszolhasson az ágazatban felmerülő igényekre, a Vendéglátóiparé, amely kétségtelenül országunk legfontosabb gazdasági súlya.

Másodszor, folyamatos képzést és a la carte ajánlatot kell tenni ahhoz, hogy megfeleljen az ágazat igényeinek állandó mozgásban.

Harmadszor, de nem kevésbé fontos, a Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) és a nonprofit egyesületekkel és alapítványokkal való együttműködés alapvető szociális munkáját, amely a leginkább szükségük van, a csapatnak azt az eszközt és személyzetét, amellyel megtiszteltetésnek és a kiváltságnak is része lehet.

Miért tanulhat az ehibben?

Iskolánk filozófiája az, hogy olyan oktatást biztosítson, amely gyakorlati és közvetlenül releváns az iparág számára, amelyre a diákok irányítják szakmai jövőjüket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Nemzetközi Hotel Menedzsment Kurzus

Campus Nappali 4 év September 2019 Spanyolország Las Palmas de Gran Canaria

A Nemzetközi Hotel Menedzsment tanulmányai négy éven keresztül megkapják a szükséges készségeket ahhoz, hogy a szállás- és szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó különböző vezetői pozíciókat foglalják el. [+]

A Nemzetközi Hotel Menedzsment tanulmányai négy éven keresztül megkapják a szükséges készségeket ahhoz, hogy a szállás- és szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó különböző vezetői pozíciókat foglalják el.

hozzáférés

A hozzáférés formája ugyanaz lesz, mint a hivatalos egyetemi tanulmányok esetében, bár a főiskolai végzettséggel rendelkező diákok is beiratkoztak, akik ebben az esetben diplomát kapnak.

tanterv

Ebben a részben láthatja a tantervet.

tartam

4 tanfolyam

Az utak elérése

Egyetemi felvételi vizsga (PAU)Érettségi vizsga az egyetemi hozzáférésre (PBAU)Érettségi diplomaMagasabb műszaki fokozatHozzáférés teszt 25 évnél idősebbeknek Szakmai indulások... [-]

Kapcsolat

Cím Escola d'Hoteleria de les Illes Balears - EHIB
Las Palmas de Gran Canaria, Canary Islands, Spanyolország