Escuela Unidad Editorial

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az újságírás és kommunikációs egység kommunikációs egysége a legfontosabb oktatási központ Spanyolországban, amely a médiaszerkesztő egység nagy csoportjával, az EL MUNDO, a BRAND, az EXPANSION, a TELVA és a YO DONA fővíztulajdonosával társul.

A 2011 áprilisában alapított Redakciós Egyetemi Iskola ebben az időben széles körű diverzifikációt ért el, ma 6 mesterképzéssel és 2 szakértői tanfolyammal rendelkezik, mindegyik egyetemi végzettséggel rendelkezik. Különleges tanfolyamokat, szakmai továbbképzési programokat, műhelymunkákat, újságírói és kommunikációs konferenciákat is kínál, amelyek szorosan kapcsolódnak a csoport fő fejezetéhez.

Az iskola tanárai a szerkesztési egység szakemberei és a kommunikáció, marketing, reklám és új technológiák szakértői.

Az EU iskolában, amelynek központja a madridi társaság működik, több mint 1800 hallgató, szakember, nemrégiben végzett hallgató és hallgató volt, akiket egyértelmű szenvedély követ a kommunikáció és az újságírás iránt.

Válassza ki azt a formátumot, amely legjobban megfelel a személyes körülményeinek, és az előző képzésével újságírási technikák vagy speciális kommunikáció elsajátításához.

Tanulja meg, hogy mit szeretne, azokkal a tanárokkal, akikkel mindig is szeretett volna lenni.

Amit kínálunk

Az EscuelaUE minőségi képzést kínál, magasan specializálódott és nagyon közel áll a jelenlegi szakmai valósághoz, elmerülve egy olyan médiavállalatban, amely Spanyolországban nagy presztízst és hírhedt. Az iskola tanárai a szerkesztési egység szakemberei és a kommunikáció, marketing, reklám és új technológiák szakértői. A Madrid központjában (Spanyolország) működő EU iskolában több mint ezer hallgató, szakember, nemrégiben végzett hallgató és hallgató van, akiket egyértelmű szenvedély követ a kommunikáció és az újságírás iránt.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Földközi programok

Az Újságírási és Kommunikációs Egyetem féléves programjai decemberben, januárban, júniusban és júliusban kerülnek megrendezésre. Ezek kiegészítik az egyetemen megszerzett képzést, magas gyakorlati tartalommal és specializációval.

Különbségünk abban rejlik, hogy ezekben a tudományágakban a média légy és a vonatok . Ezenkívül nagyon fontos versenyelőnyökkel rendelkezünk a többi újságíró és kommunikációs iskolához képest, mivel széles és nagyon konszolidált képzési kínálatunk van, a Master programjaink alapján, amelyek közül néhány már ünnepli XIX kiadását.

Egyetemi diploma

A Szerkesztõ Újságírási és Kommunikációs Iskola több spanyol egyetemmel együttmûködik. Valójában minden mesterképzésük egyetemi végzettséggel rendelkezik. Ezenkívül a szemeszterközi programokat maga az Újságírás és Kommunikáció Iskola tanúsítja. Ma az EscuelaUE együttműködési megállapodásokat írt alá a következő egyetemekkel:

  • CEU-San Pablo Egyetem
  • III. Carlos Madridi Egyetem
  • Rey Juan Carlos Egyetem

LATAM egyetemek

Nemzetközi akadémiai küldetések, köztes program és képzés európai képesítéssel a latin-amerikai hallgatók számára.

Az Újságírási és Kommunikációs Egyetem hallgatóinak több mint 20% -a Latin-Amerikából származik .

Ma az iskola megállapodásokat írt alá a Carolina Alapítvánnyal, a Fundación tull de México-val és számos fő latin-amerikai egyetemmel .

129106_Colaborado.jpg

Miért Madrid?

Madrid egy lenyűgöző város, tele szabadidős, kulturális és üzleti lehetőségekkel, a nap 24 órájában, az év 365 napján. Madrid egy modern város, dinamikus társadalommal, amely elfelejtette, hogyan élvezheti az életet. A jó infrastruktúra, mint például a példa nélküli tömegközlekedés, kényelmes mozgást biztosít. A madridi metró Európában az egyik leghatékonyabb és legmodernebb.

Madrid egy történelmével gazdag város. Világszerte elismert történelmi központja van. A Madrid de los Austrias, a Barrio de Las Letras, az Almudena székesegyház, a királyi palota vagy olyan múzeumok, mint például a Prado Múzeum vagy a Reina Sofía, amelyek látogatók millióit vonzzák évente. Nem feledkezhetünk meg emblematikus éttermeiről sem színházairól, koncertjeiről, kiállításairól vagy kültéri tereiről, például a Retiro vagy az ösvényről, amelyek újabb látnivalók a látogatók számára.

Biztonságos városnak tekintik, amely vonzza mind a turistákat, mind az üzleti szakembereket, ez az ország politikai és pénzügyi központja. A város tele van élettel és szórakozással.

Helyszínek

Madrid

Address
Avenida San Luis, 25
28033 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket