Hivatalos Leírás

Miért mi?

A mi megközelítésünk alapja a következő elvek

Biztonság

Minden úgy tervezték, hogy maximalizálja a biztonság tanulásnak. Túlmenő EASA szabályok; ideges helyreállítási és repülés tracker.

MINŐSÉG

A legjobb képzés csapat, kézikönyvek, szimulátorok (FNTP II Boeing NG800 Baron és Cessna 172) és a flotta (Cessna 152, 172, Piper PA28, PA28RT, PA34). Most többek között TECNAM flotta!

Ügyfélközpontúság

Minden egyes diák fontos számunkra, nem csak, mielőtt aláírja nálunk, de az egész karrierjét.

Integrity

Évekbe telik építeni, de elvész a második. Mi a helyes dolgot, mindig!

Mi FLYBYSCHOOL?

FLYBYSCHOOL a kereskedelmi védjegye Fly Bai SL: Spanyolország. Fly Bai egy jóváhagyott képzési szervezet regisztrált a spanyol Polgári Légiközlekedési Hatóság (AESA) a nyilvántartási száma E-166 (lásd a teljes listát itt). AESA tagja az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) és a kiadott engedély érvényes minden EASA tagországok; Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, stb

Sok éves pilótaképzés szakértelem FLYBYSCHOOL képzést a legmagasabb minőségű tanuló pilóták. FLYBYSCHOOL kínál integrált tanfolyam, amely magában foglalja a CPL, ATPL, ME IR és MCC amely egyesíti földi tanfolyamoknak és a repülő képzésben szerint az EASA és AESA követelményeknek.

edzés

Mit áll?

A FLYBYSCHOOL Integrált szakon a hallgatók alig vagy egyáltalán nem korábbi repülési tapasztalata, hogy egy kereskedelmi pilóta engedélyét (CPL) rendelkező Multi-Engine Instrument Rating (MEIR) bekezdésében a "befagyasztott" ATPL. Idetartoznak a végén képzés Multi Crew Együttműködés (MCC) során, amely ahhoz szükséges, hogy folytassa a Type Rating. Ettől a ponttól kezdve, amint típusminısítı képzés elvégzése, a pilóták ezt követően foglalkoztatott, mint egy első tiszt egy légitársaság.

Graduate pilóták egy "befagyasztott" ATPL szabadon vonat ra minden légi jármű típusa és repülni bármely légitársaság, amely elfogadja az EASA engedélyt. A legtöbb légitársaság kezdetben rendelni új első tisztek, hogy "rövid távú" flotta, így lehet építeni tapasztalat az igényesebb indulási és megközelítési repülés szakaszai. Miután ATPL tartó szerzett 1500 óra élmény, az ATPL válik "fagyott", és ők majd jogosult arra, hogy a promóció.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Flybyschool: Excellence in Flight Training

Airline központú képzés 1. naptól. ... [+]

Key Jellemzői: EASA engedély Kis létszámú csoportok Airline központú képzés 1. naptól Integrált földi és repülési képzés Légitársaság alapjai képzés tanított nagyon tapasztalt pilóták Minden képzés Spanyolországban teljesített Ideges Recovery képzés tanított repülőgépek és Jet szimulátorok A kompetencia alapú képzés MCC kézbesítettnek FNTP II B737 szimulátorok Tanfolyam felépítése:

ATPL Ground School: hónap 1-8

Ground School által szállított tapasztalt pilóták és / vagy téma szakértői a hét 5 napján, 5 óra naponta. A képzéseket az angol.

Befejezése után az egyes modulok (4 hónapra), hatósági vizsgák a spanyol polgári repülési hatóság kerül sor.... [-]

Spanyolország León
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

FLYBYSCHOOL at our base in Leon LEOS