Hivatalos Leírás

Flyschool Air Academy a márkaneve AIRPILOT repülés iskola, SL cég által hitelesített állami Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) a Ministry of Public Works jogosult pilótaképzés ATO E-207.

Mi egy közepes méretű szervezet, ahol a vezetés, a tanárok és a diákok továbbra is közvetlenül, így szorosabb ellenőrzése hallgatói progresszió és a részvétel ezen a központ. Célunk, hogy a vonat a legjobb szakemberek és a leginkább versenyképes áron.

A létesítmény található, a város központjában, Madrid mellett a nemzetközi repülőtér Adolfo Suarez (korábbi Barajas) eljuthat a városközpontba busszal és metróval, mi is van saját parkoló autók és motorkerékpárok.

Van egy flotta nyolc repülőgép mono-motorok egyszerű, egymotoros fejlett és bi-motor fejlett, plusz 2 szimulátorok szakmai repülési kategóriában FNPTI és FNPT II MCC, hogy a vonat a diákok a műszeres repülés (IR) multi Crew együttműködés (MCC) és felkészüljenek felvételi vizsgákra cég.

Elkötelezettek vagyunk a minőségi oktatás és az emberek, akik jönnek hozzánk, mi szerelmes ezen a területen, és mit teszünk meg, így a szenvedély, a szakszerűség és a lelkesedés.

Csapatunk aktív pedagógusok különböző spanyol légitársaság akár 25.000 repült órát, egyetemi tanár és repülőgépgyártók, mind nagy tapasztalattal rendelkező oktatói és nagyfokú szakosodása a téma tanítanak.

A napi munka és erőfeszítés, hogy biztosítsa egy ígéretes karrier diákjaink lehetővé teszi számunkra, hogy új javaslatokat átfogóbb képzés minden nap, és készült, hogy reméljük lesz az érdeke, hogy a Flyschool csapat.

Oktatott:

Repülőgép Private Pilot pálya (PPL) Elméleti tanfolyam Közlekedési (ATPL) Engedélyezése műszeres repülési (IR) Engedélyezése Multi-Engine osztály (ME) Kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély (CPL) Multi Crew Együttműködési pálya (MCC) Engedélyezése repülést oktató (FI) Engedélyezése műszeres repülési oktató (IRI) Osztály oktató engedélyezése Multi-Motor (CRI) Engedélyezése MCC oktató (MCCI) Licenc megújítása EASA (szeptember, európai parlamenti képviselő. IR) Repülési órát (diák esetén)

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Flyschool

... [+]

Műszeres Ratin (IR) [-]
Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Angol,Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
18 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul