Hivatalos Leírás

1989-ben alakult, az IEB volt az első tanulmány középpontjában Spanyolország, amely kizárólag a képzési pénzügy, a Masters in Financial Markets and Exchange, csak abban az időben, és támogatta a madridi tőzsdén.

Azóta több mint 85000 diák és a szakemberek elvégezték egyes oktatási programok IEB.

1994-ben, az IEB úttörő volt kínál kettős fokozat, tanuló joga, a Madridi Complutense egyetem Masters egyidejűleg a tőzsdén az IEB. Ezt követően a IEB válna kapcsolt központ az egyetem Complutense a Madrid, az egyik legrégebbi és legrangosabb egyetemek Spanyolországban, és később is a Rey Juan Carlos Egyetem. Az IEB fejlődött idővel egy hatalmas katalógus Masters, az MBA a leginkább szakosodott különböző pénzügyi és jogi területeken.

2003-ban az IEB kezdte nemzetközi karrierjét a szövetség a London School of Economics, az intézmény a globális referencia 20 Nobel-díjas és a diákok 5 kontinensen. Nemzetközi fejlődés nem állt meg ettől.

Mivel a '90 -es évek végén, ez jelentősen megnőtt az oktatási kínálat IEB, létrehozásával vállalaton belüli képzési terület spanyol és nemzetközi vállalati ügyfelek globális szinten.

Amióta a kezdetektől, az IEB munkacsoport jelentős forrásokat szentelt a kutatás, különösen a pénzügyi területen, több megfigyelő. A számos kutatási publikációk IEB áll aestimatio, The IEB International Journal of Finance, részvételével két Nobel-díjakat.

IEB jelenléte jelentős ágazati fórumokon egyértelmű: 2008-ban az IEB csatlakozott CLADEA (latin-amerikai Tanácsa Management Schools), a legfontosabb latin-amerikai Szövetsége iskolák Business; 2011-ben AACSB (Szövetség Advance kollégiumi iskolák Business), a vezető szövetség az amerikai üzleti iskolákban.; Két évvel később csatlakozott az EFMD (Európai Alapítvány Management develpoment), a vezető egyesület üzleti iskolák Európában; és végül 2012-től tagja, spanyol Szövetsége iskolák és a menedzsment.

Ma a IEB kínál közel 100 oktatási programok, amelyek egy szilárd tudományos háttérrel fokban és Masters, a hatalmas katalógus kurzusok Executive Education, és fontos Summer School.

Cselekedve tanulás

Motor tanítás IEB

A módszertan IEB csinálva tanulás által kiemelt vizsgálati esetek tényleges lokális és üzletvitel szimulációk és a mennyiségi és minőségi értékelés a diákok ugyanazokat a problémákat, dilemmákat és helyzetek által tapasztalt vezetők szembesülnek életben.

Diákok kell kezelni, hogy pontosan ugyanazt a helyzetet minden társasági pillanatok bizonytalanság, tárgyalások, nyomás, határidők, váratlan események, stb Ebben az összefüggésben, a tanárok korábban keretet biztosított a műszaki ismeretek, amelyek a diákok kell alapulnia, gyakorlati megvalósítása, amit megtanultak kezelni ezeket a kihívásokat.

Ezzel képzési útmutató, tanulni egy praktikus, természetes és intuitív módon, hogy a legjobb döntést.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

IEB - Executive Education

Az úttörő programot, együttműködve a spanyol Hivatal Éghajlatváltozási. A program meg fogja érteni, hogy gyakorlati szempontból alapvető stratégiák éghajlatváltozás nemze ... [+]

Az úttörő programot, együttműködve a spanyol Hivatal Éghajlatváltozás Miután a történelmi megállapodás született Párizsban 2015. december klímaváltozás áll a középpontjában a gazdasági, politikai és szociális menetrend, egyre stratégiai pillér és jelentős kihívásokat és lehetőségeket világszerte.

A kormányok, intézmények, vállalatok és a társadalom egészének arc egy új paradigma, minta alapján az alacsony szén-dioxid-fejlődés.

A program meg fogja érteni, hogy gyakorlati szempontból alapvető stratégiák éghajlatváltozás nemzetközi szinten és annak hatása a regionális és helyi politikák.

A kurzus delves szabályozási és pénzügyi eszközök a fenntarthatóság érdekében céljai és tényleges hatását a nyilvánosság, a pénzügyi és vállalati szektorban.... [-]

Spanyolország Madrid
Március 2020
Nappali
147 óra
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul