IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Visionary tervezők és vezetők, hogy kövesse Gaudí.

A kulturális, ipari és pénzügyi központja a világon skála, Barcelona, ​​sok érdemeit, hogy a szervező az első világháború Kulturális Fórum 2004-ben, egy jele a figyelmet a város fizet a komplex kérdések a globalizáció, kérdés, hogy IED foglalkozik a A campus itt, ahol a vonatok a tervezők, hogy képes megérteni, kísérletezés és az új eszközök tervezése és irányítása a nagy átalakulások zajlanak a társadalomban.

Itt megtanulnak dolgozni a különböző területeken a tervezés, valamint felismerni és kezelni a macrotrends a változást, és mielőtt jönnek szól.

Megértése komplexitás, a fegyelmi kölcsönhatások munkahelyi tervezés, és hogyan kezeljük átalakulási folyamatokra a hangsúly a tervezési menedzsment.

Ebben az értelemben az IED Barcelona workshop keretében végző elemző és kutató alkalmazott anyagi kultúra, a hangsúly ez a rendeltetése, hogy dolgozzon egyre jövőben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanish (Spain)

Megjelenítés Diplomák » Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Diploma az üzleti tervezésben

Campus Nappali 3 év October 2018 Spanyolország Barcelona

Az IED Diploma in Business Design oktatási választ igényel az új igények kielégítésére, amelyeket a design-orientált vállalatok, tanácsadó cégek, kommunikációs ügynökségek és design stúdióknak kell keresniük olyan szakemberek számára, akik képesek kombinálni a kreativitást, az irányítási képességet és a vállalkozói hozzáállást vagy új márkákat, termékeket és szolgáltatásokat fejleszt ki.

[+]

A PROGRAM ENGEDÉLYEZETT Az IED Diploma in Business Design oktatási választ igényel az új igények kielégítésére, amelyeket a design-orientált vállalatok, tanácsadó cégek, kommunikációs ügynökségek és design stúdióknak kell keresniük olyan szakemberek számára, akik képesek kombinálni a kreativitást, az irányítási képességet és a vállalkozói hozzáállást vagy új márkákat, termékeket és szolgáltatásokat fejleszt ki. Szakmai eredmények: vállalkozó, márkakezelő, kommunikációs stratégia, reklámkezelő, innovációs menedzser, új üzleti fejlesztő, ügyfélkínálat, menedzser vállalati kommunikáció, PR menedzser, termékfejlesztő stb.

Leírás... [-]

Diploma IED a kreatív reklámozásban és brandingben

Campus Nappali 3 év October 2018 Spanyolország Barcelona

A kreatív reklámozás és branding területén az IED-diploma az oktatási válasz a globális piac kihívásaira, ahol a vállalatoknak és ügynökségeknek élvonalbeli kreatív szakemberekkel kell rendelkezniük új készségekkel és kompetenciákkal, amelyek megkülönböztetik és elhelyezik márkáikat, termékeiket és szolgáltatásaikat.

[+]

A PROGRAM ENGEDÉLYEZETTA kreatív reklámozás és branding területén az IED-diploma az oktatási válasz a globális piac kihívásaira, ahol a vállalatoknak és ügynökségeknek élvonalbeli kreatív szakemberekkel kell rendelkezniük új készségekkel és kompetenciákkal, amelyek megkülönböztetik és elhelyezik márkáikat, termékeiket és szolgáltatásaikat. A kurzus a kreativitás, a kommunikáció, a reklámozás és a márkázás közötti szakadék áthidalására szolgál a jövő kreatív szakemberek számára, és képes létrehozni, koordinálni és megvalósítani az innovatív és rendkívül hatékony interaktív, nemzetközi és digitális kommunikációs, hirdetési és branding stratégiákat. minden ügyfél-érintési pont, ami minden márka, termék vagy szolgáltatás sikere szempontjából kritikus. Szakmai eredmények: tartalomfejlesztő, digitális reklámstratégia, interaktív márkaigazgató, vezető márkavezető, szociális média-stratégia, kreatív igazgató, koncepciófejlesztő játékokhoz, internetes és audiovizuális eszközökhöz, copywriter, márkakezelő stb. IED Diploma in Creative Advertising and Branding a diákok izgalmas lehetőséget nyújtanak kreatív, gyakorlatias, stúdió-szerű és interdiszciplináris megközelítés kialakítására, olyan tanárokkal együtt, akik mind gyakorlók, valódi vállalatok és ügynökségek a tanfolyam során. Ez a tökéletes környezet egy világos kommunikációs módszertan kidolgozásához és egy érett portfólió létrehozásához, amely sikeresen bejuthat a kreatív iparágakba. A módszertan alapja a "csinálásról való tanulás", és a kreatív iparágak közötti interdiszciplinaritás előmozdítása a "kreatív iparágak" (minden hallgató számára nyitva álló "workshop héten") és az éves projektek interdiszciplinárisan dolgozik a tézisprojekten. A program strukturált alaptantervet biztosít, amely három év alatt fokozatos tanulási célokat biztosít a hallgatóknak, ami a tézishez vagy a nagyprojekthez vezet. E diploma első évében a tervezés, a kultúra és a projekt módszerek alapfogalmainak megszerzésére összpontosítanak. A diákok megtanulják merni létrehozni és kommunikálni. A második évtől kezdve feltárják a szükséges technológiai és... [-]


Tanfolyamok

Egyéves tanfolyam a globális tervezésben

Campus Nappali 1 év September 2019 Spanyolország Barcelona

Az egyéves tanfolyam a Global Design-ban minden érdeklődőnek szól, akik érdeklődnek a tervezés (termék, belsőépítészet, divat, grafika, reklám és marketing) bevezetésének bemutatásához, és segítséget nyújt a diákoknak abban, hogy melyik lesz karrierjüket.

[+]

A PROGRAM ENGEDÉLYEZETTAz egyéves tanfolyam a Global Design-ban minden érdeklődőnek szól, akik érdeklődnek a tervezés (termék, belsőépítészet, divat, grafika, reklám és marketing) bevezetésének bemutatásához, és segítséget nyújt a diákoknak abban, hogy melyik lesz karrierjüket. Az egész évben a hallgatók megszerzik a teremtés és design lényegét. A teremtés világa megváltozik, a design a tudományágak olvadáspontjává válik, és gyakorlata liberalizálódik. A multidiszciplináris megközelítés része a kreativitás alkalmazási területeinek keverési folyamatának. Ez a hibrid oktatás üdvözli a hallgatókat egy nyitott tanulmányi tervhez, amelynek világos szándékai vannak: kíváncsiságukat, a kreativitás fejlesztését és a tervezés számos megnyilvánulásának feltárását.... [-]


Videók

IED BARCELONA MASTER - INSTITUCIONAL 2014

IED Barcelona | DNA Fashion Show 15 [Video Oficial]

IED Barcelona | Management for Creative Industries Area

Diseño de Transporte | IED Barcelona | 10

IED Barcelona - Kombucha Project

Master Information Graphic Design • IED Barcelona

MONICA AURELL | IED 2015

Racial Discrimination / IED Barcelona

hola hola barcelona

IED Barcelona - Circus is here!

Kapcsolat

IED Barcelona

Cím Biada, 11
08012 Barcelona, Catalonia, Spanyolország
Honlap http://iedbarcelona.es/
Telefon +34 932 38 58 89