IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szakemberek az innovatív és a hazai városi élőhely.

Madrid, létfontosságú, világos és epicentruma kultúra, a szórakozás és a művészet.

IED Madrid egy privát Higher Art Oktatási Központ tartozó IED Design Group, egy nemzetközi hálózat az oktatás tervezése és menedzsment Olaszországban született 1966-ban és ma már tizenhárom ágai között szóródik Olaszország, Spanyolország és Brazília.

2014-ben ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját; egy élmény, amelynek nyomán széles körű képzési innovatív, egyedi és felismerhető tudományos modell, amely képes alkalmazkodni az igények a változó társadalom, amely azt eredményezte, hogy számos tanuló elnyerte a nemzeti és nemzetközi rangos versenyek , parádézó legjobb kifutókon és valós projektek szoros együttműködésben a vállalat.

IED Madrid kínál magasabb fokú in Design, azonos fokozatú College, Szakképzési magasabb szintű képesítés a felsőoktatásban technikus Műanyag Iparművészeti Diploma IED, egyéves tanfolyamok, Masters, intenzív Masters Masters of Design és Innováció Tanfolyamok Szakterület Tanfolyamok és nyári Junior tanfolyamok.

Megnyitása óta, IED Madrid képzett több mint 30.000 diák évente, és 1500 új diák.

tervezés

IED design reagál teljesen a piaci igényeket, a várható tartalmát, nyelvek, kifejező és funkcionális kódok a legkülönbözőbb ágazatokban.

Product Design, Interior Design, utcabútorok, design divat kiegészítők, Automobile néhány területen, ahol az érték a tervezés megnőtt az elmúlt években. Ebben az értelemben, a tervező, mint innovátor formák és funkciók, biztosít trendek és funkcionális igények a pillanat, és felveszi a kidolgozását és végrehajtását.

IED kurzusra fejleszteni ezeket a készségeket, hogy a diákok szert szakmai készségek révén részvétel műhelyek és együttműködve vezető cégek az ágazatban.

divat

Együttműködés a vállalatok és a divat szakemberek alapvető fontosságú, és elkötelezett amellett, hogy a nagy nemzetközi tervezők.

Az iskola azt tanítja, hogyan kell élni, és úgy érzi, a divat minden szempontból a munka profin és innovációra, új alkotások.

A tanfolyamok vonat jövő szakemberek különböző területeken, kreatív stratégiai, szervezeti kereskedelmi, marketing képekkel kapcsolatos és kommunikációs tevékenységek.

vizuális kommunikáció

IED vizuális kommunikáció kreatív laboratórium, ahol az eszközöket tanult, kommunikatív és kifejező nyelv, új technikák és készségek fejlesztése projekt vizuális kommunikációs technológiák.

Élünk, egy olyan világban, ahol az audiovizuális elemek része a mindennapi életben, és a jármű fő értékek és jelentésük, hogy közvetíteni ötletek és termékeny valóság köztük olyan változatos, mint a divat, a design, a különböző ipari termelés, reklám hanem a kultúra, a politika és a társadalmi kérdések.

Létezik egy fogalom vagy projekt, korántsem puszta tartozék, meghatározó módon járul hozzá a sikeres kommunikáció egy üzenetet.

Mozgó profin és hatásköre e területen azt jelenti, hogy egy eklektikus, több kultúra alakult alapos ismerete az egyik oldalon a társadalmi-kulturális környezetet, amelyben dolgoznak, és a többi, az új információs technológiák folyamatosan változnak a papír képek és hangok a kommunikációban.

Ma az előrejelzések és termelt a rendszer multimédia; de a multimédia mindig értelmezni két szempontból: a heves és folyamatos fejlesztése a digitális technológiák, és ezzel egyidejűleg az együttélés különböző audiovizuális média, amelyek a különböző szaktudás és a kreativitás.

Az IED Vizuális Kommunikáció tanfolyam eleme a gazdagság, ami ebben az iskolában egy egyedülálló képzési központ az olasz panoráma. A folyamatos frissítése a rendelkezésre álló technológiák a diákoknak, hogy, hála a hosszú múltra, a kutatólaboratórium, amelyen belül tapasztalható, hogy fejlesszék a kreativitás mind a tartalom és a nyelv, így lehetővé téve vonat, és jogosultak azok a diákok, hogy így a munkaerő piacon.

Management és kommunikáció

Az IED Management képzés javaslat megfelel a folyamatosan szükség van új szakemberek rendkívül dinamikus és bővülő területeken: reklám, PR, marketing és emberi erőforrás.

A kar kiterjedt tapasztalattal és képzettséggel, és képes alkalmazkodni a tartalom a tanfolyamok folyamatos termelés és a technológiai átalakításokat.

A filozófia az iskola egészíti ki közvetlen kapcsolat a szakemberek, a tanulmány a piaci követelményeknek, a felvétel a tanulmányi csoportok és elemzés kutatási és fejlesztési projektek.

Helyszínek

Madrid

IED Madrid

Address
C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Madridi közösség, Spanyolország
Telefonszám
+34 914 48 04 44

Programok

Diploma
Nyári Tanfolyamok
Posztgraduális Diploma