Hivatalos Leírás

Szakemberek az innovatív és a hazai városi élőhely.

Madrid, létfontosságú, világos és epicentruma kultúra, a szórakozás és a művészet.

IED Madrid egy privát Higher Art Oktatási Központ tartozó IED Design Group, egy nemzetközi hálózat az oktatás tervezése és menedzsment Olaszországban született 1966-ban és ma már tizenhárom ágai között szóródik Olaszország, Spanyolország és Brazília.

2014-ben ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját; egy élmény, amelynek nyomán széles körű képzési innovatív, egyedi és felismerhető tudományos modell, amely képes alkalmazkodni az igények a változó társadalom, amely azt eredményezte, hogy számos tanuló elnyerte a nemzeti és nemzetközi rangos versenyek , parádézó legjobb kifutókon és valós projektek szoros együttműködésben a vállalat.

IED Madrid kínál magasabb fokú in Design, azonos fokozatú College, Szakképzési magasabb szintű képesítés a felsőoktatásban technikus Műanyag Iparművészeti Diploma IED, egyéves tanfolyamok, Masters, intenzív Masters Masters of Design és Innováció Tanfolyamok Szakterület Tanfolyamok és nyári Junior tanfolyamok.

Megnyitása óta, IED Madrid képzett több mint 30.000 diák évente, és 1500 új diák.

tervezés

IED design reagál teljesen a piaci igényeket, a várható tartalmát, nyelvek, kifejező és funkcionális kódok a legkülönbözőbb ágazatokban.

Product Design, Interior Design, utcabútorok, design divat kiegészítők, Automobile néhány területen, ahol az érték a tervezés megnőtt az elmúlt években. Ebben az értelemben, a tervező, mint innovátor formák és funkciók, biztosít trendek és funkcionális igények a pillanat, és felveszi a kidolgozását és végrehajtását.

IED kurzusra fejleszteni ezeket a készségeket, hogy a diákok szert szakmai készségek révén részvétel műhelyek és együttműködve vezető cégek az ágazatban.

divat

Együttműködés a vállalatok és a divat szakemberek alapvető fontosságú, és elkötelezett amellett, hogy a nagy nemzetközi tervezők.

Az iskola azt tanítja, hogyan kell élni, és úgy érzi, a divat minden szempontból a munka profin és innovációra, új alkotások.

A tanfolyamok vonat jövő szakemberek különböző területeken, kreatív stratégiai, szervezeti kereskedelmi, marketing képekkel kapcsolatos és kommunikációs tevékenységek.

vizuális kommunikáció

IED vizuális kommunikáció kreatív laboratórium, ahol az eszközöket tanult, kommunikatív és kifejező nyelv, új technikák és készségek fejlesztése projekt vizuális kommunikációs technológiák.

Élünk, egy olyan világban, ahol az audiovizuális elemek része a mindennapi életben, és a jármű fő értékek és jelentésük, hogy közvetíteni ötletek és termékeny valóság köztük olyan változatos, mint a divat, a design, a különböző ipari termelés, reklám hanem a kultúra, a politika és a társadalmi kérdések.

Létezik egy fogalom vagy projekt, korántsem puszta tartozék, meghatározó módon járul hozzá a sikeres kommunikáció egy üzenetet.

Mozgó profin és hatásköre e területen azt jelenti, hogy egy eklektikus, több kultúra alakult alapos ismerete az egyik oldalon a társadalmi-kulturális környezetet, amelyben dolgoznak, és a többi, az új információs technológiák folyamatosan változnak a papír képek és hangok a kommunikációban.

Ma az előrejelzések és termelt a rendszer multimédia; de a multimédia mindig értelmezni két szempontból: a heves és folyamatos fejlesztése a digitális technológiák, és ezzel egyidejűleg az együttélés különböző audiovizuális média, amelyek a különböző szaktudás és a kreativitás.

Az IED Vizuális Kommunikáció tanfolyam eleme a gazdagság, ami ebben az iskolában egy egyedülálló képzési központ az olasz panoráma. A folyamatos frissítése a rendelkezésre álló technológiák a diákoknak, hogy, hála a hosszú múltra, a kutatólaboratórium, amelyen belül tapasztalható, hogy fejlesszék a kreativitás mind a tartalom és a nyelv, így lehetővé téve vonat, és jogosultak azok a diákok, hogy így a munkaerő piacon.

Management és kommunikáció

Az IED Management képzés javaslat megfelel a folyamatosan szükség van új szakemberek rendkívül dinamikus és bővülő területeken: reklám, PR, marketing és emberi erőforrás.

A kar kiterjedt tapasztalattal és képzettséggel, és képes alkalmazkodni a tartalom a tanfolyamok folyamatos termelés és a technológiai átalakításokat.

A filozófia az iskola egészíti ki közvetlen kapcsolat a szakemberek, a tanulmány a piaci követelményeknek, a felvétel a tanulmányi csoportok és elemzés kutatási és fejlesztési projektek.

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanish (Spain)

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A kurzus egy professzionális tevékenységen alapuló módszertant alkalmaz, így egy korszerű tervezési és illusztrációképzésben számos kulcsfontosságú téma kerül kialakításr ... [+]

A kurzus egy professzionális tevékenységen alapuló módszertant használ, hogy egy korszerű tervezési és illusztrációképzésben egy kiemelkedő téma körül számos kulcsfontosságú téma kerüljön kidolgozásra. Ez a struktúra lehetővé teszi a tanulás tervezését, és a képzési folyamatok, valamint a grafikai tervezésben alkalmazott legmodernebb digitális és kommunikációs eszközök fejlesztését és képzéseit. Ezenkívül minden projektet fontos munkatársak vezetnek, akik a tervezési folyamaton és a valódi szemléltetési projekt módszertanán keresztül irányítják diákjainkat.

A kurzus erősségeiA vizuális kommunikáció két izgalmas ágába való belépés: grafikai tervezés és illusztráció.Gyakorlati órák és kísérleti workshopok az angol nyelv javítására a kreatív terület technikai nyelvének megismerésével.A tanulmányokkal vagy a munkával összeegyeztethető menetrend.Hozzáférés a középiskolai diplomával.Minden tanár szakember.Módszertan... [-]
Spanyolország Madrid
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Diploma

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ez a kurzus egy professzionális szakembert képez a divatkép és identitás létrehozásában, amely képes a divat területén kommunikációs folyamatokat koordinálni. ... [+]

TanfolyamfájlTanfolyam típusa: Diploma IEDNyelv: spanyolIskola: IED Fashion LabIED kredit: 180Kezdés dátuma: 2019. szeptemberIdőtartam: 3 évÓrák: Reggel és délután L / V 8: 00-18: 00 óra között.Segítség: HelyszíniTitkosítás: PrivátRegisztrációs díj: 2500 €A tanfolyam díja: 9200 €A tanfolyam díja (nem uniós lakosok): 10500 €

Ez a kurzus egy professzionális szakértőt képez a divatkép és identitás kialakításában, amely képes a kommunikációs folyamatok koordinálására a divat területén.

A kommunikáció, a stílus és a divat IED diploma egy professzionális szakértő a divatkép és az identitás létrehozásában, amely képes a kommunikációs folyamatokat komplex és változó környezetben, például a divatban koordinálni.... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Az IED Videogames Diploma biztosítja a hallgatók számára a szükséges ismereteket és készségeket, mind technikai, mind kreatív, valamint a videojáték-üzletág számára, hogy ... [+]

TanfolyamfájlTanfolyam típusa: Diploma IEDNyelv: spanyolIskola: IED vizuális kommunikációIED kredit: 180Időtartam: 3 évÓrák: Reggel és délután L / V 8: 00-18: 00 óra között.Segítség: HelyszíniTitkosítás: Privát

Az IED Videogames Diploma biztosítja a hallgatók számára a szükséges ismereteket és készségeket, mind technikai, mind kreatív, valamint a videojáték-üzletág számára, hogy garantálják szakmai sikereiket az interaktív tartalomiparban. Egyre erősebb ipari és gazdasági erő, állandó innovációban.

A konceptualizálástól a programozásig, a tervezés és az elbeszélés elfelejtése nélkül. A képzési program 360º-os kilátást nyújt az iparágra, hogy a diákok saját szakmai karrierjüket azonosítsák a virtuális világok létrehozásában. A diákok játékművész, játéktervező és / vagy játékprogramozók képzése.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Nyári Tanfolyamok

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Fedezz fel egy új elképzelést a kivitelezésről és az új technológiákról, amelyeket a bőr táskák tervezése során alkalmaznak. Három hetes tapasztalat, amely magában foglal ... [+]

Fedezz fel egy új elképzelést a kivitelezésről és az új technológiákról, amelyeket a bőr táskák tervezése során alkalmaznak. Három hetes tapasztalat, amely magában foglalja a bőrtervezés bölcsőjének utazását : Ubrique (Cádiz).

TanfolyamfájlTanfolyam típusa: NyárNyelv: spanyolIskola: IED Fashion LabKezdés dátuma: 2019. július 8.Időtartam: 3 hétÓrák: Este és éjszaka Hétfőtől csütörtökig 4.30 és 21.30 óra között, pénteken 16.30 és 19.30 óra közöttSegítség: HelyszíniMinősítés: Magán A kurzus végén diplomát és bizonyítványt adnak ki, amely igazolja, hogy ugyanazt sikeresen befejezték és telt el.Célja: A divat világából a diákok, szakemberek vagy tervezők tervezése a legszélesebb értelemben, vagy szabadúszó, aki a tervezési szektorban szerzett tapasztalattal rendelkezik a tervezési folyamatban, a zsákok gyártása során piacon a bőrágazatban.Felvételi folyamat: Szükség van egy frissített önéletrajz bemutatására, és ha a kurzus iránya szükségesnek tartja, egy interjú kerül megrendezésreRegisztrációs díj: 700 €A tanfolyam díja: 1900 €... [-]
Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Grafikai Design és Kreativitás nyári kurzusa a hallgató számára olyan elméleti-gyakorlati eszközöket biztosít, amelyek egy globális grafikai terv kidolgozásához szükség ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A Grafikai Design és Kreativitás nyári kurzusa a hallgató számára olyan elméleti-gyakorlati eszközöket biztosít, amelyek egy globális grafikai terv kidolgozásához szükségesek. Elősegíti a hallgató kreatív potenciálját, aki az alapismereteken keresztül képes önállóan létrehozni a projekt vagy üzleti ötlet kidolgozásához szükséges grafikai kommunikációt.

Célja: vállalkozók, tervezők, művészek és általában azok, akik érdeklődnek egy grafikus és webdesign alap megszerzésében, amely lehetővé teszi számukra projektjeik grafikus kommunikációját.

A Graphic Design nyári kurzusán különös hangsúlyt kap a minőségi grafikus kép komparatív előnye, amely érzelmileg kiterjeszti a célközönséget.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A gasztronómia nyári kurzusát angol nyelven tanítják és két blokkra osztják: az első 2 hétig tart, július 10-től július 21-ig. Az utolsó blokk július 24-től július 28-ig ... [+]

A gasztronómia nyári kurzusát angol nyelven tanítják és két blokkra osztják: az első 2 hétig tart, július 10-től július 21-ig. Az utolsó blokk július 24-től július 28-ig a spanyol La Rioja régióba tartozik, amely híres boráról.

Célkitűzés: a kurzust úgy alakították ki, hogy bárki, aki a design és / vagy gasztronómia világához kapcsolódik, megszerzi az alapismereteket, hogy megértsék a köztük fennálló kapcsolatot és kényelmesen és professzionálisan mozogjanak a kettő között.

Az étterem belső kialakításától a borospohár vagy a konzervek óvása címkéjére, valamint az étkészletekre, egy recept blogra vagy a várakozó személyzet által viselt egyenruhára. Bármi, amit a gasztronómia hatalmas idejével jellemeznek, a tervezés széles körű megközelítésében szerepel.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanish (Spain),Angol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Merüljön el a trendek elemzésében és az emberekre és márkákra alkalmazott stílus kialakításában. ... [+]

Merüljön el a trendek elemzésében és az emberekre és márkákra alkalmazott stílus kialakításában.

TanfolyamfájlTanfolyam típusa: NyárNyelv: spanyolIskola: IED Fashion LabIdőtartam: 4 hétÓra: LJ 4.30 és 21.30 óra között - V 4.30 és 19.30 óra közöttSegítség: HelyszíniTitkosítás: PrivátRendezte: A divattervezés, a kommunikáció, az újságírás vagy a divatstílus iránt érdeklődő diákok irányításaFelvételi folyamat: Curriculum Vitae / Portfolio (legfeljebb 3Mb) / Web / Personal interjú, ha a didaktikus koordináció megfelelőnek tartjaA divat stílusa mindent magában foglal, az egyes szezonok trendjeinek elemzésétől a gyűjtemények végső fogyasztóhoz való érkezéséig, akár szerkesztőségek, audiovizuális anyagok, weboldalak, akár a tervezők vagy a márkák reklámozásával.Ez is az egyik legkeresettebb kirándulás, hiszen a tervezők mindig támogatják a stílusokat, hogy fejlesszék gyűjteményeiket, és minden szezonban bemutassák őket. A stylistok igazán felelősek az utcákon a tervezők különféle javaslatait minden évszakban.célkitűzések... [-]
Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A nyári szünet egy tökéletes lehetőség, hogy megtanulják, és hozzon létre. A kurzus Divattervezés nyári gyerekek kínál egy merülő vonzó divatvilág, amely segít a kisebb, ... [+]

A nyári szünet egy tökéletes lehetőség, hogy megtanulják, és hozzon létre. folyamán Divattervezés nyári gyerekek A hotel egy merülő vonzó divatvilág, amely segít a kisebb, idősebb 9 és 13 év, hogy saját maguk és a környezet körülöttük.

A hallgatók felfedezni a titkot a munka egy divattervező a képek, játékok és kézműves.

Divattervezés egyik tanfolyamok Junior Summer Kids Academy IED Madrid.

A gyerekek nyári tanfolyamok célja mindazoknak fiatalon tartalmazza a 9 és 13 év közötti, akik szeretnék fejleszteni a kreatív oldalát és megismerjék a tervezés és az új technológiák a nyár folyamán.

Ezek a tanfolyamok az utolsó egy héten, és tanítják 26-30 június osztályok hétfőtől péntekig 10:00-14:00 óráig. A teljes időtartama során 20 órán keresztül. Természetesen tartalma: ... [-]
Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol,Spanish (Spain)
Részidős oktatás
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A kurzus fő célja a belsőépítészet és a dekoráció területén végzett szakmai munkához szükséges elméleti, technológiai és projekt eszközök megszerzése. ... [+]

Minden tér érzelmeket közvetít, és megismerteti a lakosság személyiségét; benne látjuk az idő múlását, az élet átalakulását, és természetesen az átalakulás jövőbeli lehetőségeit. A fejlett belsőépítészeti tervezésben a nyári kurzus olyan kulcsfontosságú pontokra összpontosít, amelyek meghatározzák és jellemzik a különböző tereket. A tárgyi és immateriális párbeszéd; a helyiség hangulata és az észlelt és megfigyelhető változatos és megfelelő térbeli megoldásokból, valamint az anyagok használatából, a bútorok választásából, a befejezésekből és a textúrákból vagy a megvilágítási megoldásokból származik, annak érdekében, hogy láthatóvá tegye a jelentéseket, fogalmak és érzelmek, amelyeket a tér tartalmaz.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Design Experience Summer program négy egy hetes műhelyből áll, amelyek mindegyike egy tervezési területre összpontosít. ... [+]

A PROGRAM SPANYOL ÉS MAGYARORSZÁGON TALÁLHATÓ

A Design Experience Summer program négy egy hetes műhelyből áll, amelyek mindegyike egy tervezési területre összpontosít.

A diákok kreatív készségeiket a következő szakterületeken keresztül kísérleti műhelyekkel dolgozzák fel: divattervezés, terméktervezés, belsőépítészet és grafikai tervezés.

A diákok megtanulják a tervezési folyamatban alkalmazott módszertant, és elsajátítják a keresztirányú projektek kezeléséhez szükséges eszközök használatát. Ők is lehetőségük lesz a híres szakemberekkel tanulni.

Célja: Az egyének, akik tapasztalt szakemberek irányítása alatt szeretnék kiegészíteni és gazdagítani művészi oktatásukat, a multidiszciplináris projekteken keresztül gyakorlati és intenzív módon fejlesztik kreativitásukat.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Angol,Spanish (Spain)
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Digitális Stratégia és a Szociális Média Nyári Tanfolyam két részre oszlik, mindegyikük két hétig tart. ... [+]

A PROGRAM SZÁMÁRA A PROGRAM A digitális stratégia és a szociális média nyári kurzusa két részre oszlik, melyek mindegyike két hétig tart.

A tanfolyam céljai:a Stratégiai Tervező és a Szociális Médiakezelő munkájának mély megértése.megtanulni egy alt = "közösségi médiastratégia kifejlesztését bármely márkához vagy intézményhez.megtanulják használni a szükséges eszközöket a márkaüzenet létrehozásához a szociális hálózatokban, valamint a meglévő emlékek és beszélgetések nyomon követésére.a meglévő csatornákba való behatolás és a szabályozások és a szakmai deontológia megismerése.

A szociális hálózatok olyan helyekké váltak, ahol a márkák kölcsönhatásba lépnek a célfogyasztókkal, és nagyszerű lehetőséget biztosítanak az ügyfél életében való részvételre. A vállalatok ezért az alt = "közösségi média globális asszociációs stratégiájukba illeszkedtek. A Social Media Manager az internetes márka szóvivője, és egy tapasztalt kommunikációs szakértőnek kell lennie, aki képes a tartalmak megépítésére, a közösségekkel való foglalkozásra. alt = "szociális média és képzett a webes reakciók felügyeletében, olyan speciális eszközökkel, amelyek lehetővé teszik számára, hogy megvizsgálja a kommunikációs és marketing menedzsereknek továbbítandó információkat. Program: a Web 2.0 és a szociális hálózatok. Hogyan tervezzünk egy alt = "szociális média stratégiát. Monitoring: analitikai eszközök és jelentések. Társadalmi hálózatok: Tuenti, Twitter, LinkedIn. Felhasználó által létrehozott tartalomplatformok: YouTube, Flickr. Vállalati blogok. Márka tartalmát generáló, mesemondás. SEO és SEM Geolokáció és mobilitás Online hírnév A ROI és a ROR mérése Végső projekt.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanish (Spain)
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Speciális Belsőépítészeti és Styling Nyári kurzus során kulcsfontosságú kérdésekre összpontosítunk, amelyek meghatározzák és jellemzik a különböző tereket. A kézzelfogh ... [+]

Ez a kurzus SPANYOLBAN van

Az Advanced Interior Decoration és Styling Summer Course három hétig tart, és júliusban kerül megrendezésre.

A program feltárja a belsőépítészeti technikák lehetőségeit, ami a tér jobb megértését és átalakulásának lehetőségeit eredményezi, egy semleges térben életre keltve, és egy adott személyiségnek nyújtja otthon, üzlet, iroda, tornaterem, bevásárlóközpont , intézményi központ, múzeum stb., az egyes projektek igényeitől és követelményeitől függően.

A tanfolyamot Parolio, kreatív rendező, producer és belsőépítész tervezte.

A tanfolyam céljai:

Olyan elemek tervezésére, amelyek differenciálják és jellemzik a terek belsejének kialakítását.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ez a kurzus egy egyhetes workshop a vizuális művészettel kapcsolatban. Ismerje meg a vizuális koncepciók kidolgozását és a digitális média tartalmának létrehozását! ... [+]

Ez a kurzus az angol nyelvben áll A "mesemondás" kifejezés szűk értelemben használatos, hogy kifejezetten az orális mesemondásra utaljon, és manapság más narrációs technikákra is utal.

Egy történetekkel körülvett világban élünk. Minden olyan kép, amelyet kapunk, egy olyan történet részét képezi, amelynek célja egy kapcsolat létrehozása velünk és emlékezetessé tenni őket. Minden egyes kampány, minden poszter, minden kép, minden logó, nagyszerű történetet mondhat.

Ez az egyhetes workshop segít a tanulóknak a vizuális nyelv mély megértésében, és megtanulják, hogyan dolgozzanak ki egy olyan koncepciót, amelyet különböző platformokon lehet mondani.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ez a kurzus megvizsgálja a szakértők által az illusztrációk és a rajzolás során szükséges módszereket, szokásokat és készségeket, és megvizsgálja, hogyan kell játszani, k ... [+]

Ez a kurzus az angol nyelvben áll

Ez a kurzus megvizsgálja a szakértők által az illusztrációk és a rajzolás során szükséges módszereket, szokásokat és készségeket, és megvizsgálja, hogyan kell játszani, kísérletezni és megtalálni és fejleszteni az egyes diákok saját elképzeléseit és hangját. A diákok megtanulják, hogyan dolgozhatnak a digitális és nyomtatott médiákon, megértsék mindkét terület előnyeit és legfontosabb jellemzőit.

A cél az, hogy segítsen a tanulóknak minden erőforrást a lehető leghatékonyabban elérni. A kreatív folyamatot a kezdetektől a végéig felülvizsgálják, olyan projekteket fejlesztve, ahol az illusztráció lesz a fő eszköz, az ötletektől a materializációig.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Tervezési tapasztalat A nyári kurzus hallgatói megtanulják a tervezési eljárásban alkalmazott módszertant, és elsajátítják a szükséges eszközök használatát a multidiszcip ... [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

A Design Experience nyári kurzus négy egyhetes, egyéni műhelyből áll, amelyek mindegyike egy tervezési területre összpontosít.

A hallgatók kreatív képességeiket kísérleti műhelyekkel fejlesztik ki az alábbi területeken: divattervezés, belsőépítészet, terméktervezés és grafikai tervezés.

Tervezési tapasztalat A nyári kurzus hallgatói megtanulják a tervezési eljárásban alkalmazott módszertant, és elsajátítják a szükséges eszközök használatát a multidiszciplináris projektek kezeléséhez.

Célja: Olyan magánszemélyek, akik művészi képzésüket tapasztalt és elismert szakemberek irányítása mellett kívánják kiegészíteni és gazdagítani, gyakorlatias és intenzív módon fejlesztik kreativitásukat multidiszciplináris projekteken keresztül.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Posztgraduális Diploma

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A rugalmas vizuális rendszerek, a dinamikus márkaépítés és a folyékony kommunikáció terén a teljes körű tervezői képzés. ... [+]

A rugalmas vizuális rendszerek, a dinamikus márkaépítés és a folyékony kommunikáció terén a teljes körű tervezői képzés.

TanfolyamfájlTanfolyam típusa: PosztgraduálisAngol nyelvIskola: Vizuális kommunikációIED Kreditek: 20Időtartam: 3 hónapMenetrend: Délután-este 19.00-22.30 óra (hétfőtől péntekig, 3, 4 vagy 5 nap egy héten)Részvétel: személyesenMinősítés: Magán A tanfolyam végén privát tanúsítvány kerül kiadásra.Rendező: a Design különböző ágaiból érkező felsőfokú diplomások, képzőművészetek, vizuális kommunikáció és grafikai tervezés, generatív művészek és felhasználói felület tervezők, valamint azok, akik szakmai tapasztalattal rendelkeznek az említett szektorokban, akik teljes körűen keresnek képzés a rugalmas vizuális rendszerek területén a tervezési projektekhez rövid idő alatt.Felvételi folyamat: a jelentkezők önéletrajzának, motivációs levelének és munkacsoportjának kiválasztása történik. Személyes interjú, ha a didaktikus koordináció megfelelőnek tartja.... [-]
Spanyolország Madrid
Április 2020
Angol
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Tervezzen innovatív stratégiákat a zenei ipar művészeinek, rendezvényeinek, kiadásának és eMusikájának kezelésére. ... [+]

Tervezzen innovatív stratégiákat a zenei ipar művészeinek, rendezvényeinek, kiadásának és eMusikájának kezelésére.

TanfolyamfájlTanfolyam típusa: PosztgraduálisNyelv: spanyolIskola: IED menedzsmentIED kreditek: 20Kezdés dátuma: 2019. októberIdőtartam: 3 hónapÓra: Délután és este 7: 00-10: 30. LV. 4 vagy 5 nap egy hétenSegítség: HelyszíniMinősítés: A kurzus végén privát tanúsítványt kapnak, amely igazolja, hogy sikeresen befejeződött és telt el.Rendezte: érdekel a karrierjük fejlesztése a zenei iparban. A marketing, a kommunikáció, az újságírás, a grafikai tervezők vagy a rövidtávú szakemberek, mindazok, akik a zenei iparág bármelyik területére kívánnak szakosodni.Felvételi folyamat: az önéletrajz, a motivációs levél és a munkacsoport alapján végzett kiválasztás várható. Személyes interjú, ha a didaktikus koordináció megfelelőnek tartja.Regisztrációs díj: 1200 €A tanfolyam díja: 3100 €... [-]
Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Az elektronika és a média prototípusok posztgraduális kurzusai az elektronika és a programozás tanulásából fakadnak annak érdekében, hogy a terveket mechanikus viselkedés ... [+]

TanfolyamfájlTanfolyam típusa: PosztgraduálisAngol nyelvIskola: DesignIdőtartam: 4 hónapRészvétel: kevertMinősítés: Magán akkreditáció a kurzus végén.Rendező: diplomások vagy diplomások a művészet, a tervezés, az építészet stb. Területén.Felvételi folyamat: Currículum vitae / Motivációs levél Projektportfólió (max 3Mb) / Webes személyes interjú, amelyet az Akadémiai Koordinációs Csapat szükségesnek tart

Az elektronika integrálása a tervezésbe napjainkban egyre gyakrabban kapcsolódik az összekapcsolt tervek, a tárgyak internete (IoT), a hordozható eszközök stb. Az elektronika és a média prototípusok posztgraduális kurzusai az elektronika és a programozás tanulásából fakadnak annak érdekében, hogy a terveket mechanikus viselkedéssel és a környezettel való kölcsönhatással fizikailag és digitálisan is felszereljék. Ez a posztgraduális képzés része a mesterképzésnek a digitális gyártásban és a médiában.... [-]

Spanyolország Madrid
Február 2020
Angol
Nappali
4 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ellenőrizze a digitális munkafolyamatot a projektek tervezésénél és prototípusainál. ... [+]

TanfolyamfájlTanfolyam típusa: PosztgraduálisAngol nyelvIskola: DesignRészvétel: kevertMinősítés: Magán akkreditáció a kurzus végén.Rendező: diplomások vagy diplomások a művészet, a tervezés, az építészet stb. Területén.Felvételi folyamat: Currículum vitae / Motivációs levél Projektportfólió (max 3Mb) / Webes személyes interjú, amelyet az Akadémiai Koordinációs Csapat szükségesnek tart

A digitális tervezés és gyártás posztgraduális kurzusa a tervezői és prototípus-előállítási technikákra specializálódott, digitális munkafolyamatot használva, mind a grafikai, mind a projektfejlesztéshez, a számítógépes tervezésű (CAD) szoftver és a digitális gyártási technikák segítségével, amelyek lehetővé teszik a tervek gyors prototípusozását. A digitális gyártás világa jelenleg jelentős fejlesztéseken megy keresztül, és a gyártási technikák széles körének elsajátítása lehetővé teszi a tervezők számára, hogy előnyös pozícióból indulhassanak el, amikor a projekteket a piacra lépést megelőzően felügyelik.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Angol
Nappali
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A nagy mennyiségű intézményi, társadalmi vagy sportadatból, összetett folyamatokig vagy leírásokig. Ismerje meg, hogy egyszerű és vizuális módon kommunikáljon az infograp ... [+]

TanfolyamfájlTanfolyam típusa: PosztgraduálisNyelv: spanyolIskola: IED vizuális kommunikációIED kreditek: 20Időtartam: 3 hónapÓra: Délután 19.00 - 22.30 óra. LV. 3, 4 vagy 5 nap egy hétenSegítség: HelyszíniMinősítés: A tanfolyam végén a magánszemély akkreditációs igazolást kap.Célja: grafikusok, mozgásgrafikusok, művészeti igazgatók, újságírók, illusztrátorok és audiovizuális kommunikációs szakemberek, akik elmélyítik az információ grafikus ábrázolásátFelvételi folyamat: önéletrajz / motivációs levél; Portfólió (legfeljebb 3 MB) / Web; Személyes interjú, ha a didaktikus koordináció megfelelőnek tartja

Az infographic az információ grafikus ábrázolása. Alapvető eszközként tekintik az ötletek vizuális és egyszerű továbbítására, de analitikus és pontos. A folyamatok, lehetőségek és működés megértése lehetővé teszi bármely kommunikációs vagy tervező szakember számára, hogy hatékony kommunikációt hozzon létre az olvasóival vagy az ügyfelekkel.... [-]

Spanyolország Madrid
Január 2020
Spanyol
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Kísérletezzen anyagokkal és technikákkal olyan funkcionális, intuitív és esztétikai tárgyak létrehozásához, amelyek megkönnyítik a felhasználók életét. ... [+]

Kísérletezzen anyagokkal és technikákkal olyan funkcionális, intuitív és esztétikai tárgyak létrehozásához, amelyek megkönnyítik a felhasználók életét.

TanfolyamfájlTanfolyam típusa: PosztgraduálisNyelv: spanyolIskola: IED DesignIED kreditek: 20Időtartam: 3 hónapÓra: Délután 19.00-22.30 óra (hét, 3, 4 vagy 5 nap)Segítség: HelyszíniMinősítés: Magán akkreditált tanúsítvány a kurzus végén (kötelező részvétel).Célja: építészek és tervezők / Az AutoCAD / Szakmai tapasztalat szükséges ismerete értékelhető.Felvételi folyamat: CV / motivációs levél Porfolio (legfeljebb 3Mb) / Webes személyes interjú, ha a Didaktikai Koordináció megfelelőnek tartja... [-]
Spanyolország Madrid
Április 2020
Spanyol
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Legyen világítási szakember a drámai műfajok, művészi stílusok és esztétikai elképzelések projektjeinek fejlesztésében. ... [+]

TanfolyamfájlTanfolyam típusa: PosztgraduálisNyelv: spanyolIskola: IED DesignIED kreditek: 20Időtartam: 3 hónapÓra: Délután 19.00 - 22.30 óra. LV. 3, 4 vagy 5 nap egy hétenSegítség: HelyszíniMinősítés: A tanfolyam végén a magánszemély akkreditációs igazolást kap.Célja: diplomások vagy diplomások a művészet, a tervezés, az építészet, a belsőépítészet stb. Területén.Felvételi folyamat: - önéletrajz (szakmai tapasztalat megítélése) - motivációs levél - portfólió (nem haladja meg a 3 MB-ot) weboldal vagy blog, amennyiben azok rendelkeznek. - Személyes interjú, ha a Didaktikai Koordináció megfelelőnek tartja.

A világítás átalakítja a színpadon való látás és megértés fogalmát. A különböző művészi tudományok, mint például a tánc, a színház vagy a zene mögött, a fény nagyszerű főhősként rejtőzik. Ezek után a művészi kifejezések után vannak olyan tervezők, akik a munkával, a kutatással és a fény tanulmányozásával atmoszférákat hoznak létre, hogy minden egyes műsor egyedi legyen.... [-]

Spanyolország Madrid
Január 2020
Spanyol
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Kísérletezzen anyagokkal és technikákkal a funkcionális lámpatestek modelljeinek és prototípusainak tervezéséhez. ... [+]

TanfolyamfájlTanfolyam típusa: PosztgraduálisNyelv: spanyolIskola: IED DesignIED kreditek: 20Időtartam: 3 hónapÓra: Délután 19.00-22.30 óra (hét, 3, 4 vagy 5 nap)Segítség: HelyszíniMinősítés: Magán akkreditált tanúsítvány a kurzus végén (kötelező részvétel).Célja: építészek és tervezők / Az AutoCAD / Szakmai tapasztalat szükséges ismerete értékelhető.Felvételi folyamat: CV / motivációs levél Porfolio (legfeljebb 3Mb) / Webes személyes interjú, ha a Didaktikai Koordináció megfelelőnek tartja

A felhasználó és a tér személyazonosságának kifejezésére világító tárgy használható. A környezetek sokféleségét hozza létre, és olyan termékeket generál, amelyek történetet és érzelmeket provokálnak.... [-]

Spanyolország Madrid
Január 2020
Spanyol
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Posztgraduális Oklevél

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Posztgraduális divat Gyártó kerül bemutatásra, mint az alternatív divat szakemberek, akik szeretnék bővíteni tudásukat és eszközök, és képes emelni a szükséges intézkedés ... [+]

A divatvilág széles skáláját kínálja a lehetőségeket és alternatívákat a szakembereknek, akik szeretnének belépni vagy szakosodott ebben az ágazatban. Ezen belül lehetőség tudjuk kiemelni mindent elindul, és a termék pozicionálása, akciók kezdve helymeghatározás szerkesztői formátum, az üzletben, felvonulások vagy reklám a legkülönbözőbb lehetőségek digitális világban.

Mindezen lehetőségek egyre igényesebb rugalmasabb és egy transzverzális elképzelés, hogy segítsen koordinálni a lehetőségeket, és fontos, hogy sikeresen kezelni egy jó divat termelési szakmai profil tevékenységet. Ez a szám gyártó tudnia kell a kulcsot, a szükségletek és a szerepe az érintett szereplők ezekben a folyamatokban, így meg kell birkózni szempontokat, mint a PR, reklám megközelítések igényeit szervezete felvonulások, a gombok egy prezentáció egy termék, kezelése a megfelelő kapcsolatot a médiával, a kulcsokat a divat esemény, a megfelelő kezelése a kapcsolatot a megfelelő szakmai (fotós, sminkes, Booker ...), az alapokat a menedzsment és a termelés katalógust, stb... [-]

Spanyolország Madrid
Március 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
4 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A posztgraduális kurzus a vizuális merchandising és a Window Dressing az IED Madrid vonat szakemberek képes megjelenni egy termék, márka és egyéb anyagok a kereskedelmi t ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális kurzus a vizuális merchandising és a Window Dressing az IED Madrid vonat szakemberek képes megjelenni egy termék, márka és egyéb anyagok a kereskedelmi térben egy áruházban vagy a szupermarketek értékesítési pontok, létrehozva azonosságot, hogy a termék és a márka. oly módon, hogy a megfigyelő minden áron birtokolja azt, és bement a boltba, hogy megszerzi. Mindez a különböző területeken: divat, design, kiegészítők, finomságok ...

A Visual Merchandising és a Window Dressing posztgraduális kurzus fő szakmai lehetőségei: Ablakpárkányok, vizuális kereskedők, szabadúszók stb.

célkitűzések... [-]
Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Az IED Madrid Bútor Tervezés Posztgraduális Tanfolyama specializálódott azoknak a tervezőknek, akik a bútorok létrehozásával szembesülnek, leküzdve a forma és a funkció k ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Az IED Madrid Bútor Tervezés Posztgraduális Tanfolyama specializálódott azoknak a tervezőknek, akik a bútorok létrehozásával szembesülnek, leküzdve a forma és a funkció közötti klasszikus dichotómiát.

Ez a design szektor szorosan kapcsolódik a belsőépítészet vagy az építészet területéhez, olyan területekhez, amelyek saját terek kialakítására terveznek különleges bútorokat, vagy egyedi termékvonalakat hoznak létre az ipari termelés számára.

A posztgraduális kurzus a bútortervezés legfontosabb karrierlehetőségei a következők: Kapcsolódó tervező a terméktervezési tanulmányok és bútorok, belsőépítészet, szabadúszó, bútorok értékesítésével kapcsolatos szakmák.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A posztgraduális kurzus a digitális marketing, a szociális hálózatok és az Omni-Channel konverzió célja, hogy válaszoljon a digitális és társadalmi környezet igényeihez é ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Az emberek, vállalatok és intézmények jelenlegi szakmai valósága megszületik, fejleszti és igényli az internetet és a digitális világot. Manapság minden vállalkozás a digitális környezetre támaszkodva tökéletes és versenyképes. A posztgraduális kurzus a digitális marketing, a szociális hálózatok és az Omni-Channel konverzió célja, hogy válaszoljon a digitális és társadalmi környezet igényeihez és előírásokhoz.

Olyan program, amely meghatározza az alapelvek koncepcionális alapjait bármely vállalat vagy intézmény digitális és társadalmi marketingstratégiájának kialakításakor, fontos gyakorlati eseteket fogalmaz meg a 2.0 kommunikáció és a digitális marketing szakemberek kezében.... [-]

Spanyolország Madrid
Április 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Hozzon létre bélyegzőt a dokumentumfotózásban. A technikai ismeretek és a társadalmi, politikai és gazdasági kérdések globális megértése révén értelmezze újra a világot. ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A doktori fotózás és jelentéskészítés posztgraduális kurzusa az első a három modul közül, amely az IED Madrid professzionális fotóművészetének mestere. Magában foglalja a szerzői jogra, a média kapcsolatokra, a kommunikációs elméletre, a képi etikára, a fejlett színkorrekcióra és a korrekcióra, a helymeghatározásra és a szerződésekre vonatkozó ismereteket is. A szilárd és vonzó személyes munka a magazinok és a kiadók meggyőző meggyőződésével járhat. Ezzel a feltevéssel a dokumentumfilmes hallgatók szakmai kompetenciáinak javítása kiegészül egy személyes munka fejlesztésével.

A kurzus társigazgatói jó példák a fotósok új generációjára, akik a művészeti terület részeként látják kereskedelmi munkájukat. Ők az európai mesterképzés tanárai is a fotográfiában, és útmutatókat vezetnek be egy olyan személyes művészeti projekt létrehozásában, amely messze túlmutat a tiszta technikai kiválóságon.... [-]

Spanyolország Madrid
Január 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A posztgraduális kurzus a kiállítási terek tervezésében két központi tengely körül van kialakítva: kulturális kiállítási terek és vállalati kiállítási terek, amelyeket ke ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális kurzus a kiállítási terek tervezésében két központi tengely körül van kialakítva: kulturális kiállítási terek és vállalati kiállítási terek, amelyeket kereskedelmi tereknek is neveznek. Tartós vagy átmeneti jellegűek lehetnek, bemutatótermük változatos, látogatói fogadó központoktól, tolmácsolási központoktól, múzeumoktól, ideiglenes kiállításoktól, vásárokon, védjegykiállításokon, expo pavilonokon stb.

Ez maga a kiállítótér megtervezése, új dimenzió és narratív minőség megteremtése, új, élhető környezetek létrehozása és újbóli létrehozása, amelyek tartalmat közvetítenek. Maga a tér dramatizálódik. A kulturális kiállítások színpadiográfiájának narratív tereket kell létrehoznia a kommunikáció és a tanulás egyik formájaként, egy műanyag narratíva létrehozása az enciklopédi múzeum kiállításának linearitása ellen. A vásárokon, kongresszusokon, stb. jelenleg a márkák és vállalatok vizuális identitásának és információinak kommunikálásának egyik leghatékonyabb eszköze.... [-]

Spanyolország Madrid
Január 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A világosság lényeges anyag a világegyetemben és az életünkben. Efemer és titokzatos, a fény egy erőteljes eszköz ébresztésre, történet mesélésére és érzelmek közvetítésé ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A világosság lényeges anyag a világegyetemben és az életünkben. Efemer és titokzatos, a fény egy erőteljes eszköz ébresztésre, történet mesélésére és érzelmek közvetítésére; a művészet számára nélkülözhetetlen alkotóeleme miatt.

Ahhoz, hogy a fényt eszközként használhassuk, elengedhetetlen, hogy megértsük, mint anyagot, valamint elemezzük azokat a kreatív felhasználásokat, amelyeket a fény a történelem során különböző tudományágakon keresztül gyakorolt. A kreatív világítási tervezés posztgraduális kurzusán a fény kreatív használatát kísérő kísérletektől a kortárs módszerekig tanulunk, hogy a fényt eszközként használjuk, és költői és művészi élményeket alkossunk.... [-]

Spanyolország Madrid
Április 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Reklám Fényképezés és Szerkesztés posztgraduális kurzusa az utolsó három modul, amely a professzionális fotózás mesterképzését képezi az IED Madridban. Ez a szakirány a ... [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

A Reklám Fényképezés és Szerkesztés posztgraduális kurzusa az utolsó három modul, amely a professzionális fotózás mesterképzését képezi az IED Madridban. Ez a szakirány a reklám és a kiadói világ számára szól, ami azt jelenti, hogy magában foglalja a a formatervezés elmélete és gyakorlata, a magazinok és könyvek fotóinak kiadása, a kereskedelmi kampányokkal, üzleti tervekkel és szerződésekkel, szerzői jogokkal, médiakapcsolatokkal, kommunikációs elméletekkel, fejlett retusálással és színkorrekcióval és helymeghatározás. A szilárd és vonzó személyes munka különbséget tehet az ügyfelek és a kereskedelmi ügynökök meggyőzésével kapcsolatban. Ezzel az előfeltevéssel a hallgatók szakmai készségeinek javítása a reklámban és a szerkesztőségi fotográfiában kiegészül egy személyes projekt kialakításával.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A posztgraduális kurzus készlet Design Performing Arts magában foglalja a szakmai képzési program készlet tervezők körül két szorosan kapcsolódó területeken. Egyrészt a d ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális kurzus készlet Design Performing Arts magában foglalja a szakmai képzési program készlet tervezők körül két szorosan kapcsolódó területeken. Egyrészt a drámai szövegnek, a színháznak, másrészt pedig az operáknak, musicaleknek és táncművészetek színházi helyszíneinek.

A kurzus fő célja, hogy a hallgató közelebb kerüljön a tájkép műanyag lehetőségeihez, a narrációhoz és mozgáshoz, új értelmezési és észlelési modellek mellett is. Ugyanakkor jelen lesz a szükséges elméleti és hangszeres tréning, valamint a festográfus szakmai fejlődéséhez szükséges alapvető technikai alaprajz alapjainak ismerete.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A posztgraduális képzési és gyártási posztgraduális rendezvények és a televíziózás két differenciált blokkból áll: a rendezvénysorozat és a televízió számára. Ezek két pr ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális képzési és gyártási posztgraduális rendezvények és a televíziózás két differenciált blokkból áll: a rendezvénysorozat és a televízió számára. Ezek két professzionális scenographer gyakorlatok, amelyek ugyan különböznek tervezési folyamataikban és végrehajtásukban, ugyanakkor igaz, hogy gyakran osztják meg a módokat és a tereket, különösen olyan események esetében, amelyek egy bizonyos nagyságrendűek, amelyek általában televíziósak.

Az első blokkot, az események scenográfiáját az egyre növekvő események közelében határozzák meg. A vizuális kommunikáció koncepciója ezeken a kiállításokon a munka magját képezi, és a készlettervező célja, hogy műszakilag megfogalmazza a továbbítani kívánt üzeneteket. Ebben a modulban a hallgató képes lesz arra, hogy megismerje a szakmai alapokat, és megközelítse a különféle események fejlődését.... [-]

Spanyolország Madrid
Április 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A posztgraduális kurzus a táskák tervezésében * kínál a hallgatóknak a szükséges készségeket, hogy csatlakozzon egy tervező csapat egy kiegészítő márka, vagy segít nekik, ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális kurzus a táskák tervezésében * kínál a hallgatóknak a szükséges készségeket, hogy csatlakozzon egy tervező csapat egy kiegészítő márka, vagy segít nekik, hogy vállaljanak egy személyes projektet, ösztönözve a kreatív nyugtalanság és előmozdítása fogalmát az érzelmek és érzések feltárása készségek és képességek a tervezéshez; egy izgalmas vágyelem-univerzum, amely lehetővé teszi, hogy a szakember ezen a téren folyamatosan kreatív növekedéssé váljon.

célkitűzések

A táskák tervezésének posztgraduális kurzusának fő célkitűzései között kiemelhetjük:

Adja meg a hallg... [-]
Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A posztgraduális kurzus a grafikai és digitális tervezés biztosítja a hallgató számára az elméleti-gyakorlati eszközök szükségesek a globális grafikai tervezési projekt. ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális kurzus a grafikai és digitális tervezés biztosítja a hallgató számára az elméleti-gyakorlati eszközök szükségesek a globális grafikai tervezési projekt.

Különös hangsúlyt kap a minőségi grafikus kép komparatív előnye, amely érzelmileg kiterjeszti a célközönséget. Ezenkívül a web lehetőségeit egy projekt vagy üzleti ötlet bővítésének motorjaként fogják feltérképezni, egy egyszerűen használható, a nyilvánosság számára hozzáférhető dizájn alapján.

Célja a vállalkozók, a tervezők, a művészek és általában azok, akik érdeklődnek a grafikai és webes bázis megszerzéséhez, amely lehetővé teszi számukra, hogy projektjeik vagy üzleti ötleteik grafikus kommunikációját fejlesszék.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Tanulja meg a fény manipulálását és minden lehetőségeit, hogy művészi, műanyag és izgalmas eredményeket teremtsen az építészeti terekben. ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A felvilágosodás a felfedezés művészete. Attól függően, hogy hogyan világítunk egy helyet, a felhasználó érezni fogja, érezni és megtapasztalni valamilyen módon. A világítás az atmoszférák generálásának egyik legfontosabb tényezője: közvetlen konnotációkat biztosít, például a dimenziókat, és szubjektív és öntudatlan terhet kelt a környezetben: meleg, kellemes, józan, minőségi ... generál és provokál különböző érzelmeket kondicionáló a környezet és az egyének.

Ezek a tényezők az utóbbi években nagy értéket képviseltek, ami közvetlen hatással volt a világítástechnikai ipar növekedésére, és elősegítette olyan termékek fejlesztését, mint a hatékonyabb és ökológiai lámpák, az új fényforrások, a LED-es lámpák, az egyszerű világításvezérlő rendszerek használjon olyan kiegészítőket, amelyek módosítják a fényes eredményt ...... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Fashion Photography és az életmód posztgraduális kurzusa a három modul közül az egyik, amely az IED Madrid professzionális fotóművészeti diplomáját alkotja, ez a szakir ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A Fashion Photography és az életmód posztgraduális kurzusa a három modul közül az egyik, amely az IED Madrid professzionális fotóművészeti diplomáját alkotja, ez a szakirány a Divat és az Életmód. Ez magában foglalja a szerzői jogok átruházható ismeretét, a modellekkel való munkát, az üzleti terveket, a médiakapcsolatokat, a fejlett színkorrekciót és helyesbítést, a helymeghatározást és a szerződéseket.

A kurzus legfontosabb szereplői a divatos és stúdiófelvételen tevékenykedő fotósok, például Joséphine Douet, Rafa Gallarand, José Morraja és a retusáló szakember Victor Garrido. Joy Morey, aki a Soy Tu Puta márkanév alatt dolgozik, bemutatja munkáját, amely a különböző kreatív területekről, különösen a művészetről és a divatról származó nyelveket ötvözi. Ezután a kurzusigazgató, Ricardo Cases megtanítja a diákoknak, hogyan találják meg a divat és az életmódjukat a Deconstructing divatmûhelyében.... [-]

Spanyolország Madrid
Április 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Az olyan személyiségek, mint Diana Vreeland, a Harper's Bazaar divatszerkesztője 1936 és 1962 között, valamint a Vogue igazgatója 1962 és 1971 között, vagy Carine Roitfel ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOLMIÉRT A STÍLISTA MŰKÖDIK?

Az olyan személyiségek, mint Diana Vreeland, a Harper's Bazaar divatszerkesztője 1936 és 1962 között, valamint a Vogue igazgatója 1962 és 1971 között, vagy Carine Roitfeld, a Vogue Paris ikonikus divatszerkesztője, olyan helyzetet alapoztak meg, amely idővel megkérdőjelezhetetlen hatalom és befolyás. Szintén Anna di Russo, a tapasztalt magazinok, mint például a Vogue Italia és az L'Uomo Vogue, olyan stilisztikus, mint a Vogue Italia és a L'Uomo Vogue. Mindannyian elhagyták a divat eterei világának lenyomatát: sikerült megfogalmazni látását, megfejteni a vizuális kódokat és felismerni korunk ikonográfiai referenciáit. Pontosan pontosan a stylist munkája, megértik, melyik korának divat-referenciái, előrelátják a trendeket és építenek költői univerzumokat, amelyek egy álom árusítását szolgálják, egy álom, amely szükségszerűen magában foglalja a divatot.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
4 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A kiegészítők a vágy tárgyaivá váltak, saját nevük van, és minden évszakban a stylistok és a szerkesztők keresik a kötelességeket. Ma olyan nevek, mint Manolo Blahnik, Ji ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOLKÉRDEZZE A LÁBBEN DESIGNER-T?

A kiegészítők a vágy tárgyaivá váltak, saját nevük van, és minden évszakban a stylistok és a szerkesztők keresik a kötelességeket. Ma olyan nevek, mint Manolo Blahnik, Jimmy Choo és Christian Louboutin, világelső a lábbeli kialakításában, mind a szakértők, mind a neofiták számára.

A kanadai tervező Blahnik, a Nemzeti Divattervező Díj és a brit birodalom rendjének tiszteletbeli címe a brit divatipar számára nyújtott szolgálatában nemzetközi hírnévnek örvend a manolók, az autentikus alkotásoknak köszönhetően, melyet a Szex sorozat főszereplője New Yorkban Lady Gaga vagy Madonna többször viselt. Emellett Choo, a malajziai származású tervező Londonban lakóhellyel, elnyerte a brit birodalom rendjének tiszteletbeli címét. Walesi Diana gyakran vette fel a terveiket, és jelenleg minden hírességek tiszteletére vágyik. Ugyanúgy történik a Louboutin híres sarkú cipője piros talppal, amelyek többek között Carla Bruni-Sarkozy, Dita Von Teese, Blake Lively, Uma Thurman vagy Christina Aguilera személyiségeit mutatják.... [-]

Spanyolország Madrid
Január 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Az ékszer dizájn posztgraduális képzés tanítja a hallgatóknak az ékszer mechanikai folyamatát, és koncentrál a dizájnelemekre és a kiegészítők teljes választékának funkci ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A történelmet, ahogy tudjuk, azok írják, akik merik megtenni a lépést, átadják a szenvedélyt, és különbséget tesznek. Szeretne lenni egy közülük? Fedezze fel az ékszer design posztgraduális kurzusát * a IED Madridban, a design, a művészet és a professzionalizmus tökéletes kombinációját. Az ékszergyűjtemények létrehozásához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, valamint az ékszerek és ékszerek egyedi darabjainak kialakítását biztosítjuk Önnek.

Az ékszer dizájn posztgraduális képzés tanítja a hallgatóknak az ékszer mechanikai folyamatát, és koncentrál a dizájnelemekre és a kiegészítők teljes választékának funkcionális és dekoratív részleteire. Az ékszergyűjtemények létrehozása az ékszerek és ékszerek egyedi darabjainak megtervezéséig.... [-]

Spanyolország Madrid
Április 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A teljes tervezési egyéves kurzus bemutatja a design és a kommunikáció főbb területeit. Ez egy olyan alapítvány, amely a terméktervezés, a belsőépítészet, a grafikai terv ... [+]

Ez a kurzus az angol és spanyol nyelven készül

A teljes tervezési egyéves kurzus bemutatja a design és a kommunikáció főbb területeit. Ez egy olyan alapítvány, amely a terméktervezés, a belsőépítészet, a grafikai tervezés és a divattervezés területén szeretné megkezdeni tanulmányait. Az év során az összes művészeti, vizuális, konceptuális, technikai és vetületi szempontot műhelyek találják meg, amelyek a tervezési és a projektkultúra szakmai gyakorlatához szükséges valamennyi alapvető témával foglalkoznak.

A kurzusnak elméleti és gyakorlati szerkezete van, így a projekt magja körül a kreatív munka többi kulcsfontosságú tárgyát forgatja . Ez a módszertan lehetővé teszi az alkalmazott tanulást és tanulást azáltal, hogy megtervezzük a teljes tervezőink DNS-jét.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Angol,Spanish (Spain)
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Mester az illusztráció alapvető technikáit és stílusait, amelyek lehetővé teszik, hogy rajzok segítségével ötleteket és fogalmakat adjon meg. ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Mester az illusztráció alapvető technikáit és stílusait, amelyek lehetővé teszik, hogy rajzok segítségével ötleteket és fogalmakat adjon meg.

Szeretne profi illusztrációvá válni? Az Illusztráció Magasabb fokozatával olyan vizuális nyelv kifejlesztésével tanulhat meg, amely lehetővé teszi ötletek és fogalmak rajzolásával, illusztrációk különböző technikákkal és művészi stílusokkal való elkészítéséhez. Ezenkívül a grafikai elbeszélés alapvető stratégiáiban megkezdődhet a kiadványok vagy illusztrált forgatókönyvek (történeti táblák) fejlesztése. Gyakorlati módszertan segítségével kifejlesztheti saját nyelvét, amely lehetővé teszi, hogy olyan projekteket hajtson végre különböző területeken, mint a reklám, a design, a kiadói világ vagy a művészet.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A belsőépítészeti egyéves tanfolyam (angolul tanított) a Design Iskola oktatási kínálatára vonatkozik. Célja azoknak, akik a különböző típusú és skálájú terek és egyéb te ... [+]

A belsőépítészeti egyéves tanfolyam (angolul tanított) a Design Iskola oktatási kínálatára vonatkozik. Célja azoknak, akik a különböző típusú és skálájú terek és egyéb terek tervezésébe akarnak belépni a tervezőkkel és az ágazat szereplőivel közösen megvalósított projektek és műhelyek segítségével.

A tanév során az alapalapok szükségesek a terek tervezéséhez és kialakításához, megértsék a felhasználó és a környezet közötti kapcsolatot, az emberi és a térbeli skálát, míg a számítógépes és kommunikációs eszközöket, a kifejezésminták és a felmérési technikákat tanítják, kulturális jellegű tanfolyamokkal .

... [-]
Spanyolország Madrid
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Olyan fiatalok számára, akik szakmai tevékenységük fejlesztésére törekszenek az audiovizuális produkció (film, televízió és videó), videojáték, 2D és 3D animáció, interak ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Lenyűgöz a moziban látható hatások és animációk, és szeretné tudni, hogyan készültek? Ez a kíváncsiság szakmává válhat, és messzire jut az animációs és videojáték-iparba.

A 3D-s animációk, interaktív játékok és környezetek , videojáték-szakemberek magasabb szintű képzési ciklusával képesek lesznek megszeretni a szükséges ismereteket az interaktív multimédiás projektek életének megteremtéséhez, virtuális terek létrehozásához, 2D és 3D animációkhoz, az utómunkálati folyamatok ellenőrzéséhez és a hatások monitorozásához a kiadás. És mindez, amíg elkezdi a videojátékok izgalmas világát, és ismeri a legfrissebb eszközöket, amelyek az alkalmazások és játékok fejlesztéséhez szükségesek bármely platformon.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanish (Spain)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Saját audiovizuális nyelvet fejleszt, hogy sikeresen lehessen kezelni a fotózást és a videót. ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Saját audiovizuális nyelvet fejleszt, hogy sikeresen lehessen kezelni a fotózást és a videót.

Szeretné megtanulni, hogyan kell használni a fényképezőgépet és ismernie kell az összes olyan szempontot, amely lehetővé teszi audiovizuális projektek professzionális fejlesztését? A felsőfokú képzési képzési ciklusban a belső és külső megvilágítási technikákat elmélyítheti, megtanulja kezelni az űr reprezentációját alkotó elemeket, és felfedezheti, hogy milyen technológiákkal lehet sikeresen kezelni a fotózási projekteket, ismerni a a fő technikák és stratégiák a videók fejlesztéséhez. Egy szilárd elméleti alapból kiindulva kifejlesztené saját audiovizuális nyelvét, amely lehetővé teszi, hogy olyan projekteket hajtson végre különböző területeken, mint a reklám, a design, a divat, a kiadói világ, a fotóriport vagy a művészet.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A formatervezés, a modellezés, a gyártás és a befejeződés révén dominálja a ruházat építési folyamatát. ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL A ruhadarabok kozstrukturális folyamatát domborítással, modellezéssel, készítéssel és befejezéssel uralja.

A Pattern és Fashion CFGS-jével felfedezheti a titkokat, hogy divattervezővé váljon. Mindössze két év alatt megismerkedhet a haute couture technikáival, modellezheti a manökeneket és megméri a ruhák mennyiségét. Emellett képes lesz kezelni egy gyűjtemény kreatív folyamatát a rajzok befejezéséről az anyagok kiválasztására.

Miért érdemes tanulmányozni a felsőfokú képzési mintát és a divatot az IED Madridban?

A Patronaje y Moda felsőfokú képzési ciklusának oktatási programja teljes képzést kínál, hogy a diák képes legyen szembenézni a divatipar által a jelenlegi korszakban felmerülő kihívásokkal.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A digitális alkalmazások fejlesztésében, a digitális tervezésben és felhasználói élményben töltött Advanced Degree fokozatot képez, hogy digitális tervezőként, a piac egy ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A digitális alkalmazások fejlesztésében , a digitális tervezésben és felhasználói élményben töltött Advanced Degree fokozatot képez , hogy digitális tervezőként, a piac egyik legkeresettebb profiljává váljon. Fejlessze kommunikációs és kreatív készségeit, és konkrét technológiák és fejlesztési környezetek segítségével megismerheti és fejleszthesse az összes operációs rendszerhez és mobil platformhoz tartozó számítógépes alkalmazásokat. Olyan koncepciókat fog használni, mint például a használhatóság és a felhasználói élmény, miközben elmélyülnek a digitális tervezési és információs rendszerek, technológiai megoldásokat generálva minden platformra.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanish (Spain)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

IED Madrid
Address
C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Spanyolország
Honlap
Telefonszám
+34 914 48 04 44