IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szakemberek az innovatív és a hazai városi élőhely.

Madrid, létfontosságú, világos és epicentruma kultúra, a szórakozás és a művészet.

IED Madrid egy privát Higher Art Oktatási Központ tartozó IED Design Group, egy nemzetközi hálózat az oktatás tervezése és menedzsment Olaszországban született 1966-ban és ma már tizenhárom ágai között szóródik Olaszország, Spanyolország és Brazília.

2014-ben ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját; egy élmény, amelynek nyomán széles körű képzési innovatív, egyedi és felismerhető tudományos modell, amely képes alkalmazkodni az igények a változó társadalom, amely azt eredményezte, hogy számos tanuló elnyerte a nemzeti és nemzetközi rangos versenyek , parádézó legjobb kifutókon és valós projektek szoros együttműködésben a vállalat.

IED Madrid kínál magasabb fokú in Design, azonos fokozatú College, Szakképzési magasabb szintű képesítés a felsőoktatásban technikus Műanyag Iparművészeti Diploma IED, egyéves tanfolyamok, Masters, intenzív Masters Masters of Design és Innováció Tanfolyamok Szakterület Tanfolyamok és nyári Junior tanfolyamok.

Megnyitása óta, IED Madrid képzett több mint 30.000 diák évente, és 1500 új diák.

tervezés

IED design reagál teljesen a piaci igényeket, a várható tartalmát, nyelvek, kifejező és funkcionális kódok a legkülönbözőbb ágazatokban.

Product Design, Interior Design, utcabútorok, design divat kiegészítők, Automobile néhány területen, ahol az érték a tervezés megnőtt az elmúlt években. Ebben az értelemben, a tervező, mint innovátor formák és funkciók, biztosít trendek és funkcionális igények a pillanat, és felveszi a kidolgozását és végrehajtását.

IED kurzusra fejleszteni ezeket a készségeket, hogy a diákok szert szakmai készségek révén részvétel műhelyek és együttműködve vezető cégek az ágazatban.

divat

Együttműködés a vállalatok és a divat szakemberek alapvető fontosságú, és elkötelezett amellett, hogy a nagy nemzetközi tervezők.

Az iskola azt tanítja, hogyan kell élni, és úgy érzi, a divat minden szempontból a munka profin és innovációra, új alkotások.

A tanfolyamok vonat jövő szakemberek különböző területeken, kreatív stratégiai, szervezeti kereskedelmi, marketing képekkel kapcsolatos és kommunikációs tevékenységek.

vizuális kommunikáció

IED vizuális kommunikáció kreatív laboratórium, ahol az eszközöket tanult, kommunikatív és kifejező nyelv, új technikák és készségek fejlesztése projekt vizuális kommunikációs technológiák.

Élünk, egy olyan világban, ahol az audiovizuális elemek része a mindennapi életben, és a jármű fő értékek és jelentésük, hogy közvetíteni ötletek és termékeny valóság köztük olyan változatos, mint a divat, a design, a különböző ipari termelés, reklám hanem a kultúra, a politika és a társadalmi kérdések.

Létezik egy fogalom vagy projekt, korántsem puszta tartozék, meghatározó módon járul hozzá a sikeres kommunikáció egy üzenetet.

Mozgó profin és hatásköre e területen azt jelenti, hogy egy eklektikus, több kultúra alakult alapos ismerete az egyik oldalon a társadalmi-kulturális környezetet, amelyben dolgoznak, és a többi, az új információs technológiák folyamatosan változnak a papír képek és hangok a kommunikációban.

Ma az előrejelzések és termelt a rendszer multimédia; de a multimédia mindig értelmezni két szempontból: a heves és folyamatos fejlesztése a digitális technológiák, és ezzel egyidejűleg az együttélés különböző audiovizuális média, amelyek a különböző szaktudás és a kreativitás.

Az IED Vizuális Kommunikáció tanfolyam eleme a gazdagság, ami ebben az iskolában egy egyedülálló képzési központ az olasz panoráma. A folyamatos frissítése a rendelkezésre álló technológiák a diákoknak, hogy, hála a hosszú múltra, a kutatólaboratórium, amelyen belül tapasztalható, hogy fejlesszék a kreativitás mind a tartalom és a nyelv, így lehetővé téve vonat, és jogosultak azok a diákok, hogy így a munkaerő piacon.

Management és kommunikáció

Az IED Management képzés javaslat megfelel a folyamatosan szükség van új szakemberek rendkívül dinamikus és bővülő területeken: reklám, PR, marketing és emberi erőforrás.

A kar kiterjedt tapasztalattal és képzettséggel, és képes alkalmazkodni a tartalom a tanfolyamok folyamatos termelés és a technológiai átalakításokat.

A filozófia az iskola egészíti ki közvetlen kapcsolat a szakemberek, a tanulmány a piaci követelményeknek, a felvétel a tanulmányi csoportok és elemzés kutatási és fejlesztési projektek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanish (Spain)

Megjelenítés Posztgraduális Oklevelek » Megjelenítés Summer courses » Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés MA » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

A nyári kurzus a grafikai tervezésben és a kreativitásban

Campus Nappali 3 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

A Grafikai Design és Kreativitás nyári kurzusa a hallgató számára olyan elméleti-gyakorlati eszközöket biztosít, amelyek egy globális grafikai terv kidolgozásához szükségesek. Elősegíti a hallgató kreatív potenciálját, aki az alapismereteken keresztül képes önállóan létrehozni a projekt vagy üzleti ötlet kidolgozásához szükséges grafikai kommunikációt. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A Grafikai Design és Kreativitás nyári kurzusa a hallgató számára olyan elméleti-gyakorlati eszközöket biztosít, amelyek egy globális grafikai terv kidolgozásához szükségesek. Elősegíti a hallgató kreatív potenciálját, aki az alapismereteken keresztül képes önállóan létrehozni a projekt vagy üzleti ötlet kidolgozásához szükséges grafikai kommunikációt.

Célja: vállalkozók, tervezők, művészek és általában azok, akik érdeklődnek egy grafikus és webdesign alap megszerzésében, amely lehetővé teszi számukra projektjeik grafikus kommunikációját.

A Graphic Design nyári kurzusán különös hangsúlyt kap a minőségi grafikus kép komparatív előnye, amely érzelmileg kiterjeszti a célközönséget.... [-]


Belsőépítészeti és Dekorációs Nyári Egyetem

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

A Belsőépítészet és Dekoráció az IED Madrid Junior Akadémia nyári pályafutásának egyike. Nyári juniorok olyan design, divat és vizuális kommunikáció tanfolyamai, amelyek kifejezetten a 14-18 éves korosztály számára készültek. [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

Belsőépítészet és Dekoráció Nyári Junior tanfolyam lehetővé teszi a diákok számára, hogy tervezzenek és díszítsenek tereket.

Ennek a kurzusnak köszönhetően a diákok megtanulják meghatározni a fogalmakat, ötleteket képviselni, bútorokat és egyéb lényeges elemeket választani a díszítéshez, valamint megismerni, hogy a szín és az anyagok hatással vannak a belsőépítészetre.

célok:Alapvető tudás biztosítása a terek megértéséhez és díszítéséhez, valamint annak megértéséhez, hogy ezek hogyan kapcsolódnak az objektumokhoz és az emberekhez.Objektumok és terek kreatív testreszabásaNéhány díszítési módszer és technika megtanulása.... [-]

Divattervező nyári pálya

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

A Fashion Stylist Summer Junior tanfolyamnak köszönhetően megtanulhatja, hogyan készítsék el és készítsék el a fotózás előkészítését egy divatcédulára a legmodernebb modellek alapján. A kurzus gyakorlati és a diákok divat-szerkesztést és portfoliót alkotnak. [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

A Fashion Stylist Summer Junior tanfolyamnak köszönhetően megtanulhatja, hogyan készítsék el és készítsék el a fotózás előkészítését egy divatcédulára a legmodernebb modellek alapján. A kurzus gyakorlati és a diákok divat-szerkesztést és portfoliót alkotnak.

célok:Bevezetés a divat stylist munkamódszereibe.Hozzon létre és végezzen divat-szerkesztést egy profi csapat (divat stylist, divatfotó, modell, sminkes és fodrász) segítségével.Divatfotó készlet.

A Fashion Stylist az IED Madrid Junior Akadémia nyári pályája. Nyári juniorok olyan design, divat és vizuális kommunikáció tanfolyamai, amelyek kifejezetten a 14-18 éves korosztály számára készültek.... [-]


Divattervező nyári pálya

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

A divat a kreativitás. Ismerje meg, hogyan tervezzen meg egy divatkollekciót, fejlesszen ki egy teljes képet és végezzen kampányt, az alapvető nyelvet a szakmai jövőjével kapcsolatban. Divattervezés Ez egy gyakorlati kurzus, ahol a diák készít és készít fényképeket a saját designjairól, valamint a Fashion Design portfoliójáról. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A divat a kreativitás. Ismerje meg, hogyan tervezzen meg egy divatkollekciót, fejlesszen ki egy teljes képet és végezzen kampányt, az alapvető nyelvet a szakmai jövőjével kapcsolatban. Divattervezés Ez egy gyakorlati kurzus, ahol a diák készít és készít fényképeket a saját designjairól, valamint a Fashion Design portfoliójáról.

célkitűzések:Ismerje meg a divattervező munkájának módszertanát.Divatgyűjtemény létrehozása és kommunikálása egy kétnyelvű oktatócsapat segítségével.Speciális gépekkel és anyagokkal való munka: varrás mannequin, félig ipari varrógépek, varrógépek, lemezek, fotós készletek és Mac számítógépek.... [-]

Fotózás, videó és grafika Nyári Nyári Pálya

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

Használja ki a nyarat, hogy felfedezze a fotózás titkait, és elsajátíthassa a grafika és a videó fő eszközeit angol nyelvtanulás közben. Meglepő a képekkel és szerkesztheti saját szerkesztői magazinát! [+]

Ez a kurzus angolul érhető el.

Használja ki a nyarat, hogy felfedezze a fotózás titkait, és elsajátíthassa a grafika és a videó fő eszközeit angol nyelvtanulás közben. Meglepő a képekkel és szerkesztheti saját szerkesztői magazinát!

A júliusban megrendezésre kerülő Photography, Video and Graphic Design Summer Junior a Flor Alta 8 (Palacio de Altamira) IED Madrid központjában kerül megrendezésre.

Az IED Madridi Junior Akadémia nyári fõiskolai tanfolyamainak bemutatása a Vimeo IED Madridról.

Órák: hétfőtől péntekig 10:00 és 14:00 óra között.

A Summer Junior Photography és a Graphic Design tanfolyam célja a 14 és 18 év közötti fiatalok számára.... [-]


Gyerek nyári divattervezés tanfolyamok

Campus Részidős 1 hét June 2019 Spanyolország Madrid

A nyári szünet egy tökéletes lehetőség, hogy megtanulják, és hozzon létre. A kurzus Divattervezés nyári gyerekek kínál egy merülő vonzó divatvilág, amely segít a kisebb, idősebb 9 és 13 év, hogy saját maguk és a környezet körülöttük. [+]

A nyári szünet egy tökéletes lehetőség, hogy megtanulják, és hozzon létre. folyamán Divattervezés nyári gyerekek A hotel egy merülő vonzó divatvilág, amely segít a kisebb, idősebb 9 és 13 év, hogy saját maguk és a környezet körülöttük.

A hallgatók felfedezni a titkot a munka egy divattervező a képek, játékok és kézműves.

Divattervezés egyik tanfolyamok Junior Summer Kids Academy IED Madrid.

A gyerekek nyári tanfolyamok célja mindazoknak fiatalon tartalmazza a 9 és 13 év közötti, akik szeretnék fejleszteni a kreatív oldalát és megismerjék a tervezés és az új technológiák a nyár folyamán.

Ezek a tanfolyamok az utolsó egy héten, és tanítják 26-30 június osztályok hétfőtől péntekig 10:00-14:00 óráig. A teljes időtartama során 20 órán keresztül. Természetesen tartalma: ... [-]

Illusztráció, animáció és videojátékok nyári pálya

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

Ezen a nyáron tanulja meg az illusztráció, az animáció és a videojáték fejlesztésének legviccesebb technikáit, miközben gyakorolja az angol nyelvet, és megteszi, amit a legjobban szeret, rajzolva! [+]

Ez a kurzus angolul érhető el.

Ezen a nyáron tanulja meg az illusztráció, az animáció és a videojáték fejlesztésének legviccesebb technikáit, miközben gyakorolja az angol nyelvet, és megteszi, amit a legjobban szeret, rajzolva!

Ebben a kurzusban megtalálhatja saját történeteit, testreszabhatja kedvenc tárgyait és felfedezheti a mozgó grafikák mechanizmusát. Ezen kívül megtanulhatja a szükséges technikákat saját videojátékok fejlesztéséhez és feltalálóvá válásához. A játékok nem titkolnak neked!

Lépjen közelebb a design világához az IED Madridi IED Junior Akadémián a Vimeo-on.

Illusztráció, animáció és videojátékok A Summer Junior július közepén kerül megrendezésre a Flor Alta Street 8 (Palacio de Altamira) IED madridi központjában.... [-]


Kreatív programozás, tárgyak internetes alkalmazása és nyári pályafutás nyári pályája

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

A kreatív programozás, a Divatos Internet és alkalmazások segítenek felfedezni a programozás világát, és ösztönözni a kreativitást a technológiával. Szerezd meg első kreatív projektjeit egy egyszerű programozási nyelv segítségével, és szórakoztasson egy alkalmazás létrehozását mobileszközön blokk programozással. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANISH ÉS ENGLISH.

A kreatív programozás, a Divatos Internet és alkalmazások segítenek felfedezni a programozás világát, és ösztönözni a kreativitást a technológiával. Szerezd meg első kreatív projektjeit egy egyszerű programozási nyelv segítségével, és szórakoztasson egy alkalmazás létrehozását mobileszközön blokk programozással.

célkitűzések:Intuitív módon tanuljátok meg a tudományos-kreatív tudományokat, amelyek a jelenlegi technológiai pillanatot alkotjákOlyan technológiai műveltséget érjen el, amely a hallgatókat alkotókká alakítja programozással, szenzorok, természeti erőforrások használatával, saját ötleteikkel és eszközeikkelGondos módon vegye figyelembe a tudományos módszert: vizsgálja meg, tervezze, prototípálja, fejleszti és természetesen ossza meg a kísérletek eredményeit.... [-]

Kreatív rajz Nyári Kid tanfolyamok

Campus Részidős 1 hét July 2019 Spanyolország Madrid

A rajzolás egy természetes impulzus, amely gyermekkorban nyilvánul meg. Ebben a kurzusban szeretnénk kihasználni ezt a vezetést, hogy különböző technikákkal, anyagokkal és formátumokkal kísérletezzenek. Fel fogjuk fedezni, hogy életre kelthetünk a karaktereket és elmondhatjuk a történeteket a rajzoláson keresztül, és látni fogjuk, hogy az ötletek grafikus leképezéséhez mindössze annyi képzelőerőre van szükségünk, amire szükségünk van. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A rajzolás egy természetes impulzus, amely gyermekkorban nyilvánul meg. Ebben a kurzusban szeretnénk kihasználni ezt a vezetést, hogy különböző technikákkal, anyagokkal és formátumokkal kísérletezzenek. Fel fogjuk fedezni, hogy életre kelthetünk a karaktereket és elmondhatjuk a történeteket a rajzoláson keresztül, és látni fogjuk, hogy az ötletek grafikus leképezéséhez mindössze annyi képzelőerőre van szükségünk, amire szükségünk van.

célkitűzésekÖsztönözzék a lelemészetet egy szabad környezetbenA kommunikáció ösztönzése az illusztráción keresztülKívánja a kíváncsiságot a tervezéssel kapcsolatbanFedezze fel a grafikus kifejezés különböző formáit... [-]

Nyár folyamán belsőépítészeti és stílus

Campus Nappali 3 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

A fő cél a képzés a megszerzése a hallgató által az elméleti, technológiai és projekt szembe kell nézni a szakmai munka terén a belsőépítészet és dekoráció eszközöket. [+]

Célok: A fő cél a képzés a megszerzése a hallgató által az elméleti, technológiai és projekt szembe kell nézni a szakmai munka terén a belsőépítészet és dekoráció eszközöket.

program: A tervezők gondoskodunk a tér, a fény, a szín, a rend, az arány ... Járunk a valóságban, a keresés az ideális hely egy adott funkciót. Kutatási és elmélkedés a többszörös közötti kapcsolatok tárgy és a térbeli környezet lehetővé teszi tervezése terek, prototípusok, belsőépítészet elemeket.

Dirigido a: Érdekelt valamennyi alapismeretek megszerzését belső stilisztikától alapuló kreatív, rugalmas és gyakorlati szempontból.

A tervezők sok tér, a fény, a szín, annak érdekében, aránya ... Foglalkozó valóban keresni egy ideális hely egy bizonyos funkcióra. Kutatási és elmélkedés a többszörös közötti kapcsolatok tárgy és a térbeli környezet lehetővé teszi tervezése terek, prototípusok és elemek belsőépítészet.... [-]


Nyári tanfolyam a bonyolult belsőépítészetben és stílusban

Campus Nappali 3 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

A Speciális Belsőépítészeti és Styling Nyári kurzus során kulcsfontosságú kérdésekre összpontosítunk, amelyek meghatározzák és jellemzik a különböző tereket. A kézzelfogható és nem tárgyi jellegű párbeszéd; a hely hangulatát és észlelését, valamint megfigyelését egy sorból és megfelelő térbeli megoldásokból, valamint az anyagok felhasználásából, a bútorok kiválasztásából, a befejeződésekből és a textúrákból, valamint a világítási megoldásokból származik. a térben lévő jelentések, fogalmak és érzelmek. [+]

Ez a kurzus SPANYOLBAN van

Az Advanced Interior Decoration és Styling Summer Course három hétig tart, és júliusban kerül megrendezésre.

A program feltárja a belsőépítészeti technikák lehetőségeit, ami a tér jobb megértését és átalakulásának lehetőségeit eredményezi, egy semleges térben életre keltve, és egy adott személyiségnek nyújtja otthon, üzlet, iroda, tornaterem, bevásárlóközpont , intézményi központ, múzeum stb., az egyes projektek igényeitől és követelményeitől függően.

A tanfolyamot Parolio, kreatív rendező, producer és belsőépítész tervezte.

A tanfolyam céljai:

Olyan elemek tervezésére, amelyek differenciálják és jellemzik a terek belsejének kialakítását.... [-]


Nyári tanfolyam a személyes vásárlón

Campus Nappali 4 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

A Personal Shopper nyári programja a szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket kínálja az ügyfeleknek a felszerelésük megválasztása során. [+]

IDIOMA DEL CURSO: ESPAÑOL

A nyári program célkitűzései a személyes vásárlón belül a diákok felkészítése arra, hogy minden egyes ügyfél számára biztosítsanak testük alakját, színeit, életkorát, szükségleteit, szociális protokollját és életmódjukat megfelelő ruhásszekrényt. Megismerik a ruházati termékek, kiegészítők, tárgyak és szolgáltatások széles skáláját a divat és az esztétika terén, hogy kielégítsék az egyes ügyfelek igényeit.

Munkakörülmények: A kurzusban részt vevő hallgatók képesek szakmai karrierjüket olyan területeken célozni, mint:

Személyes vásárló egy áruházban, áruházban és / vagy szállodában.Személyes vásárló magán ügyfelek, művészek vagy elfoglalt életű emberek számára.Alkalmi tanácsadás azok számára, akik nem ismerik a legújabb divatot és trendeket.Kiegészítve a boltban kínált szolgáltatásokat.... [-]

Nyári tanfolyam a vizuális történetírásban

Campus Nappali 1 hét July 2019 Spanyolország Madrid

A Visual Storytelling Summer Program egy egyhetes műhely, amely július 4-én kezdődik. A "mesemondás" kifejezés szűk értelemben használatos, hogy kifejezetten az orális mesemondásra utaljon, és manapság más narrációs technikákra is utal. [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

A Visual Storytelling Summer Program egy egyhetes műhely, amely július 4-én kezdődik.

A "mesemondás" kifejezés szűk értelemben használatos, hogy kifejezetten az orális mesemondásra utaljon, és manapság más narrációs technikákra is utal.

Ez a kurzus segít a tanulóknak a vizuális nyelv mély megértésében és megtanulják kifejleszteni azt a koncepciót, amelyet különböző platformokon lehet megismerni. A hallgatókat arra tanítják, hogy készítsenek egy rövid jelentést, egy élő projekten dolgozva és médiatartalmak készítésén.

A Visual Storytelling Summer Program célja a vizuális művészetekkel, a kommunikációval és a reklámozással kapcsolatos bármely tudomány tanulmányozása.... [-]


Nyári tanfolyam illusztráció és rajzolás

Campus Nappali 3 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

Az illusztráció és rajzok nyári programja feltárja az ezen a területen dolgozó szakemberek számára szükséges módszereket, szokásokat és készségeket, és megvizsgálja, hogyan kell játszani, kísérletezni és megtalálni és fejleszteni az egyes hallgatók saját látását és hangját. [+]

IDIOMA DEL CURSO: INGLÉS.

Az illusztráció és rajzok nyári programja feltárja az ezen a területen dolgozó szakemberek számára szükséges módszereket, szokásokat és készségeket, és megvizsgálja, hogyan kell játszani, kísérletezni és megtalálni és fejleszteni az egyes hallgatók saját látását és hangját. A kurzus 3 hétig tart, és rendezője Puño, egy híres spanyol illusztrátor, Amszterdamban.

A diákok megtanulják, hogyan kell dolgozni a digitális és nyomtatott médiában, megértve mindkét terület előnyeit és kulcsfontosságú jellemzőit. A cél az, hogy segítsük a hallgatókat a rendelkezésre álló valamennyi erőforrás felhasználásával a célok elérése érdekében a leghatékonyabb módon.... [-]


Nyáron a tervezési tapasztalat

Campus Nappali 4 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

A tervezési tapasztalat Summer Program alkotja négy egyhetes workshop, mindegyik összpontosítva a tervezési területen. [+]

Ez a program tanítják spanyol és angol nyelven

A Tervezési tapasztalat Summer Program alkotja négy egyhetes workshop, mindegyik összpontosítva a tervezési területen.

A hallgatók fejlesszék kreatív képességeit kísérleti műhelyek az alábbi szakterületek: divattervezés, termék design, belsőépítészeti és grafikai tervezés.

A hallgatók megismerkednek az alkalmazott módszer tervezési folyamatot, és sajátítsák el a használata a szükséges eszközök kezelésére keresztirányú projekteket. Ők is tanulhattak neves szakemberek.

Célja: Magánszemélyek keres kiegészítik és gazdagítják a művészi oktatás irányítása alatt tapasztalt szakemberek, fejlesztik a kreativitást praktikus és intenzív végig multidiszciplináris projektek.... [-]


Nyáron természetesen a digitális stratégia és a közösségi média

Campus Nappali 4 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

A digitális stratégia és a Social Media nyári kurzus oszlik két részre, mindegyik egy kéthetes. [+]

Ez a program tanítják spanyol

A digitális stratégia és a Social Media nyári kurzus oszlik két részre, mindegyik egy kéthetes.

A tanfolyam céljai: szerezni egy mély megértése a munkát végzi Stratégiai Tervező és Szociális Media Manager. hogy megtanulják, hogy dolgozzon ki egy szociális média stratégia bármilyen márkájú vagy intézmény. hogy megtanuljuk használni a szükséges eszközöket, hogy építsenek egy márka üzenetét a társadalmi hálózatok és figyelemmel kíséri a meglévő megemlíti és beszélgetések. ásni a létező csatornákon és megismerni rendeletek és a szakmai etikának.

Szociális hálózatok váltak a hely, ahol márkák kölcsönhatásba a cél az ügyfelek és a nagy lehetőséget, hogy részt vegyenek az ügyfél életében. A vállalatok ezért asszimilálódott közösségi média a globális kommunikációs stratégia.... [-]


Robotika Nyári Kid tanfolyamok

Campus Részidős 1 hét June 2019 Spanyolország Madrid

A robotika már része a napról napra, vigyük az elemeket! Ebben a robotikában megtudhatjuk, hogyan tervezzük és építsük meg a saját robotunkat, megtanuljuk programozni, hogy a magatartása tetszett nekünk, és megismerjük magunkat az Arduino táblákkal és a darabok, szenzorok, motorok, elemek és vezetékek vezetésével . [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL.

A robotika már része a napról napra, vigyük az elemeket! Ebben a robotikában megtudhatjuk, hogyan tervezzük és építsük meg a saját robotunkat, megtanuljuk programozni, hogy a magatartása tetszett nekünk, és megismerjük magunkat az Arduino táblákkal és a darabok, szenzorok, motorok, elemek és vezetékek vezetésével .

célkitűzésekIsmertesse a diákokat a tudományos-kreatív tudományágakkal, amelyek a jelenlegi technológiai pillanat részét képezik.Ösztönözzük a kreativitást az elektronika, a programozás és a saját ötleteik felhasználásávalTanulj meg robot-készletekkel dolgozni és intelligens tárgyakat létrehozni.Gondos módon vegye figyelembe a tudományos módszert: vizsgálja meg, tervezze, prototípálja, fejleszti és természetesen ossza meg a kísérletek eredményeit.... [-]

Tervezés a Gasztronómiai Nyári Pályán

Campus Nappali 3 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

A gasztronómiai nyári tanfolyamot angol nyelven oktatják, és két blokkra oszlik: az első két hét, július 10-től július 21-ig. Az utolsó blokk, július 24-től július 28-ig egy kirándulás a spanyol régió La Rioja, híres bora. [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

A gasztronómiai nyári tanfolyamot angol nyelven oktatják, és két blokkra oszlik: az első két hét, július 10-től július 21-ig. Az utolsó blokk, július 24-től július 28-ig egy kirándulás a spanyol régió La Rioja, híres bora.

Cél: A tanfolyamot úgy alakították ki, hogy a design és / vagy a gasztronómia világához kapcsolódó bárkinek meg tudja szerezni az alapvető ismereteket, hogy megértse a köztük lévő kapcsolatot, és kényelmesebben és szakszerűbben mozogjon a kettő között.

Az étterem belső kialakításától a borospohár vagy a konzervek óvása címkéjére, valamint az étkészletekre, egy recept blogra vagy a várakozó személyzet által viselt egyenruhára. Bármi, amit a gasztronómia hatalmas idejével jellemeznek, a tervezés széles körű megközelítésében szerepel.... [-]


Tervezési tapasztalat nyári tanfolyam

Campus Nappali 4 hetek July 2019 Spanyolország Madrid

Tervezési tapasztalat A nyári kurzus hallgatói megtanulják a tervezési eljárásban alkalmazott módszertant, és elsajátítják a szükséges eszközök használatát a multidiszciplináris projektek kezeléséhez. [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

A Design Experience Nyári kurzus négy, egyhetes, független műhelyből áll, amelyek mindegyike tervezési területre összpontosít. Július 3-tól július 28-ig tart.

A hallgatók kreatív képességeiket kísérleti műhelyekkel fejlesztik ki az alábbi területeken: divattervezés, belsőépítészet, terméktervezés és grafikai tervezés.

Tervezési tapasztalat A nyári kurzus hallgatói megtanulják a tervezési eljárásban alkalmazott módszertant, és elsajátítják a szükséges eszközök használatát a multidiszciplináris projektek kezeléséhez.

Célja: Olyan magánszemélyek, akik művészi képzésüket tapasztalt és elismert szakemberek irányítása mellett kívánják kiegészíteni és gazdagítani, gyakorlatias és intenzív módon fejlesztik kreativitásukat multidiszciplináris projekteken keresztül.... [-]


Posztgraduális Oklevél

Diplomás természetesen a divat produkciók és rendezvények

Campus Nappali 4 hónapok March 2019 Spanyolország Madrid

Posztgraduális divat Gyártó kerül bemutatásra, mint az alternatív divat szakemberek, akik szeretnék bővíteni tudásukat és eszközök, és képes emelni a szükséges intézkedéseket és stratégiákat a termelés fejlődése a divat területén szektorban. [+]

A divatvilág széles skáláját kínálja a lehetőségeket és alternatívákat a szakembereknek, akik szeretnének belépni vagy szakosodott ebben az ágazatban. Ezen belül lehetőség tudjuk kiemelni mindent elindul, és a termék pozicionálása, akciók kezdve helymeghatározás szerkesztői formátum, az üzletben, felvonulások vagy reklám a legkülönbözőbb lehetőségek digitális világban.

Mindezen lehetőségek egyre igényesebb rugalmasabb és egy transzverzális elképzelés, hogy segítsen koordinálni a lehetőségeket, és fontos, hogy sikeresen kezelni egy jó divat termelési szakmai profil tevékenységet. Ez a szám gyártó tudnia kell a kulcsot, a szükségletek és a szerepe az érintett szereplők ezekben a folyamatokban, így meg kell birkózni szempontokat, mint a PR, reklám megközelítések igényeit szervezete felvonulások, a gombok egy prezentáció egy termék, kezelése a megfelelő kapcsolatot a médiával, a kulcsokat a divat esemény, a megfelelő kezelése a kapcsolatot a megfelelő szakmai (fotós, sminkes, Booker ...), az alapokat a menedzsment és a termelés katalógust, stb... [-]


Posztgraduális kurzus ablakmosó és vizuális merchandising

Campus Nappali 4 hónapok October 2019 Spanyolország Madrid

A posztgraduális kurzus a vizuális merchandising és a Window Dressing az IED Madrid vonat szakemberek képes megjelenni egy termék, márka és egyéb anyagok a kereskedelmi térben egy áruházban vagy a szupermarketek értékesítési pontok, létrehozva azonosságot, hogy a termék és a márka. oly módon, hogy a megfigyelő minden áron birtokolja azt, és bement a boltba, hogy megszerzi. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális kurzus a vizuális merchandising és a Window Dressing az IED Madrid vonat szakemberek képes megjelenni egy termék, márka és egyéb anyagok a kereskedelmi térben egy áruházban vagy a szupermarketek értékesítési pontok, létrehozva azonosságot, hogy a termék és a márka. oly módon, hogy a megfigyelő minden áron birtokolja azt, és bement a boltba, hogy megszerzi. Mindez a különböző területeken: divat, design, kiegészítők, finomságok ...

A Visual Merchandising és a Window Dressing posztgraduális kurzus fő szakmai lehetőségei: Ablakpárkányok, vizuális kereskedők, szabadúszók stb.

célkitűzések... [-]

Posztgraduális kurzus a bútortervezésben

Campus Nappali 4 hónapok October 2019 Spanyolország Madrid

Az IED Madrid Bútor Tervezés Posztgraduális Tanfolyama specializálódott azoknak a tervezőknek, akik a bútorok létrehozásával szembesülnek, leküzdve a forma és a funkció közötti klasszikus dichotómiát. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Az IED Madrid Bútor Tervezés Posztgraduális Tanfolyama specializálódott azoknak a tervezőknek, akik a bútorok létrehozásával szembesülnek, leküzdve a forma és a funkció közötti klasszikus dichotómiát.

Ez a design szektor szorosan kapcsolódik a belsőépítészet vagy az építészet területéhez, olyan területekhez, amelyek saját terek kialakítására terveznek különleges bútorokat, vagy egyedi termékvonalakat hoznak létre az ipari termelés számára.

A posztgraduális kurzus a bútortervezés legfontosabb karrierlehetőségei a következők: Kapcsolódó tervező a terméktervezési tanulmányok és bútorok, belsőépítészet, szabadúszó, bútorok értékesítésével kapcsolatos szakmák.... [-]


Posztgraduális kurzus a digitális marketing, a szociális hálózatok és az Omni-Channel konverzió

Campus Nappali 4 hónapok March 2019 Spanyolország Madrid

A posztgraduális kurzus a digitális marketing, a szociális hálózatok és az Omni-Channel konverzió célja, hogy válaszoljon a digitális és társadalmi környezet igényeihez és előírásokhoz. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Az emberek, vállalatok és intézmények jelenlegi szakmai valósága megszületik, fejleszti és igényli az internetet és a digitális világot. Manapság minden vállalkozás a digitális környezetre támaszkodva tökéletes és versenyképes. A posztgraduális kurzus a digitális marketing, a szociális hálózatok és az Omni-Channel konverzió célja, hogy válaszoljon a digitális és társadalmi környezet igényeihez és előírásokhoz.

Olyan program, amely meghatározza az alapelvek koncepcionális alapjait bármely vállalat vagy intézmény digitális és társadalmi marketingstratégiájának kialakításakor, fontos gyakorlati eseteket fogalmaz meg a 2.0 kommunikáció és a digitális marketing szakemberek kezében.... [-]


Posztgraduális kurzus a dokumentumfilm-és reprodukcióban

Campus Nappali 4 hónapok January 2019 Spanyolország Madrid

A posztgraduális kurzus a dokumentumfilmről és jelentéstételről az első a három modul közül, amelyek az IED Madrid professzionális fotóművészeti diplomáját alkotják, ez a szakosított kurzus dokumentumfilmre és jelentéskészítésre specializálódott. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális kurzus a dokumentumfilmről és jelentéstételről az első a három modul közül, amelyek az IED Madrid professzionális fotóművészeti diplomáját alkotják, ez a szakosított kurzus dokumentumfilmre és jelentéskészítésre specializálódott. Ez magában foglalja a szerzői jog, a médiakapcsolatok, a kommunikációelmélet, a képinformáció, a korszerű színkorrekció és helyesbítés, a helymeghatározás és a szerződések megismerését. Egy szilárd és vonzó személyes munka különbséget jelenthet a magazinok és a kiadók meggyőzésével kapcsolatban. Ezzel a feltevéssel a diákok szakmai képességeinek fejlesztése a dokumentumfotóban kiegészül egy személyes munka fejlesztésével.... [-]


Posztgraduális kurzus a kiskereskedelemben

Campus Nappali 4 hónapok April 2019 Spanyolország Madrid

A bolt tervezése olyan komplex művelet, amely a márka (brand) és annak identitása elemzéséhez kapcsolódó stratégiai elképzelésből indul ki, valamint egy későbbi fejlesztésről, amely az üzeneteken, a pozícionáláson és az érdeklődésen alapul. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A bolt tervezése olyan komplex művelet, amely a márka (brand) és annak identitása elemzéséhez kapcsolódó stratégiai elképzelésből indul ki, valamint egy későbbi fejlesztésről, amely az üzeneteken, a pozícionáláson és az érdeklődésen alapul. Annak érdekében, hogy a fogyasztó azonosíthassa a márkát, kapcsolódjon hozzá, és kényelmesen érezze magát. Ez arra készteti a kereskedelmi terek tervezőjét, hogy folyamatosan változtassák javaslataikat a fogyasztói trendek és törekvések szerint.

A kiskereskedelmi formatervezéssel kapcsolatos specifikus képzéssel kapcsolatos szakmai kereslet az elmúlt években jelentősen nőtt a jelenlegi versenyhelyzet miatt, amely nem hagy teret az improvizációnak és a dilettantizmusnak. Ebben a kontextusban a tervezőnek ki kell dolgoznia és feldolgoznia kell a különböző területekről (marketing, kiskereskedelem, vizuális merchandising stb.) Származó inputokat, és hatékony és konkrét formává kell átalakítania, ahol a márka és a fogyasztó identitása tükröződik.... [-]


Posztgraduális kurzus a kiállítási terek tervezésében

Campus Nappali 4 hónapok January 2019 Spanyolország Madrid

A posztgraduális kurzus a kiállítási terek tervezésében két központi tengely körül van kialakítva: kulturális kiállítási terek és vállalati kiállítási terek, amelyeket kereskedelmi tereknek is neveznek. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális kurzus a kiállítási terek tervezésében két központi tengely körül van kialakítva: kulturális kiállítási terek és vállalati kiállítási terek, amelyeket kereskedelmi tereknek is neveznek. Tartós vagy átmeneti jellegűek lehetnek, bemutatótermük változatos, látogatói fogadó központoktól, tolmácsolási központoktól, múzeumoktól, ideiglenes kiállításoktól, vásárokon, védjegykiállításokon, expo pavilonokon stb.

Ez maga a kiállítótér megtervezése, új dimenzió és narratív minőség megteremtése, új, élhető környezetek létrehozása és újbóli létrehozása, amelyek tartalmat közvetítenek. Maga a tér dramatizálódik. A kulturális kiállítások színpadiográfiájának narratív tereket kell létrehoznia a kommunikáció és a tanulás egyik formájaként, egy műanyag narratíva létrehozása az enciklopédi múzeum kiállításának linearitása ellen. A vásárokon, kongresszusokon, stb. jelenleg a márkák és vállalatok vizuális identitásának és információinak kommunikálásának egyik leghatékonyabb eszköze.... [-]


Posztgraduális kurzus a kreatív világítás tervezésében

Campus Nappali 4 hónapok April 2019 Spanyolország Madrid

A világosság lényeges anyag a világegyetemben és az életünkben. Efemer és titokzatos, a fény egy erőteljes eszköz ébresztésre, történet mesélésére és érzelmek közvetítésére; a művészet számára nélkülözhetetlen alkotóeleme miatt. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A világosság lényeges anyag a világegyetemben és az életünkben. Efemer és titokzatos, a fény egy erőteljes eszköz ébresztésre, történet mesélésére és érzelmek közvetítésére; a művészet számára nélkülözhetetlen alkotóeleme miatt.

Ahhoz, hogy a fényt eszközként használhassuk, elengedhetetlen, hogy megértsük, mint anyagot, valamint elemezzük azokat a kreatív felhasználásokat, amelyeket a fény a történelem során különböző tudományágakon keresztül gyakorolt. A kreatív világítási tervezés posztgraduális kurzusán a fény kreatív használatát kísérő kísérletektől a kortárs módszerekig tanulunk, hogy a fényt eszközként használjuk, és költői és művészi élményeket alkossunk.... [-]


Posztgraduális kurzus a művészeti irányításban

Campus Nappali 4 hónapok April 2019 Spanyolország Madrid

A grafikus tervezõje sok területen dolgozhat, de a divat és a luxus versenykörében mélyreható és alapos megértést kell kapnia a tiszta, egyszerû és elegáns esztétikával, amely a modern luxus sarokköve. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A grafikus tervezõje sok területen dolgozhat, de a divat és a luxus versenykörében mélyreható és alapos megértést kell kapnia a tiszta, egyszerû és elegáns esztétikával, amely a modern luxus sarokköve. Ahhoz, hogy megértsük ezt a "luxus esztétikáját", a diák négy hónapon át vizuális világba merül, ahol a szépség és a finom elegancia fog uralkodni.

Az ágazat szakértőinek tanárai, az Art Direction posztgraduális kurzus keretében a diák megtanulja létrehozni a luxus saját esztétikáját. A tanárokkal együtt a diákok képesek portfóliójuk professzionálására, új darabok készítésére és hangulatlapok készítésére a fotózásokhoz. Más tevékenységek közé tartozik a divatfotóban való részvétel, a divatvezetők találkozói, valamint az iparági szakértők véleményezése és visszajelzései. Ezen kívül a hallgató megtapasztalja a luxus esztétikáját, amikor meglátogatja és megtapasztalja a divatüzleteket, szállodákat és kulturális intézményeket.... [-]


Posztgraduális kurzus a reklám és a szerkesztőségi fotózás

Campus Nappali 4 hónapok October 2019 Spanyolország Madrid

A Reklám Fényképezés és Szerkesztés posztgraduális kurzusa az utolsó három modul, amely a professzionális fotózás mesterképzését képezi az IED Madridban. Ez a szakirány a reklám és a kiadói világ számára szól, ami azt jelenti, hogy magában foglalja a a formatervezés elmélete és gyakorlata, a magazinok és könyvek fotóinak kiadása, a kereskedelmi kampányokkal, üzleti tervekkel és szerződésekkel, szerzői jogokkal, médiakapcsolatokkal, kommunikációs elméletekkel, fejlett retusálással és színkorrekcióval és helymeghatározás. [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

A Reklám Fényképezés és Szerkesztés posztgraduális kurzusa az utolsó három modul, amely a professzionális fotózás mesterképzését képezi az IED Madridban. Ez a szakirány a reklám és a kiadói világ számára szól, ami azt jelenti, hogy magában foglalja a a formatervezés elmélete és gyakorlata, a magazinok és könyvek fotóinak kiadása, a kereskedelmi kampányokkal, üzleti tervekkel és szerződésekkel, szerzői jogokkal, médiakapcsolatokkal, kommunikációs elméletekkel, fejlett retusálással és színkorrekcióval és helymeghatározás. A szilárd és vonzó személyes munka különbséget tehet az ügyfelek és a kereskedelmi ügynökök meggyőzésével kapcsolatban. Ezzel az előfeltevéssel a hallgatók szakmai készségeinek javítása a reklámban és a szerkesztőségi fotográfiában kiegészül egy személyes projekt kialakításával.... [-]


Posztgraduális kurzus a színpadi design előadóművészetek számára

Campus Nappali 4 hónapok October 2019 Spanyolország Madrid

A posztgraduális kurzus készlet Design Performing Arts magában foglalja a szakmai képzési program készlet tervezők körül két szorosan kapcsolódó területeken. Egyrészt a drámai szövegnek, a színháznak, másrészt pedig az operáknak, musicaleknek és táncművészetek színházi helyszíneinek. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális kurzus készlet Design Performing Arts magában foglalja a szakmai képzési program készlet tervezők körül két szorosan kapcsolódó területeken. Egyrészt a drámai szövegnek, a színháznak, másrészt pedig az operáknak, musicaleknek és táncművészetek színházi helyszíneinek.

A kurzus fő célja, hogy a hallgató közelebb kerüljön a tájkép műanyag lehetőségeihez, a narrációhoz és mozgáshoz, új értelmezési és észlelési modellek mellett is. Ugyanakkor jelen lesz a szükséges elméleti és hangszeres tréning, valamint a festográfus szakmai fejlődéséhez szükséges alapvető technikai alaprajz alapjainak ismerete.... [-]


Posztgraduális kurzus a tervezés és a termelés az események és a TV

Campus Nappali 4 hónapok April 2019 Spanyolország Madrid

A posztgraduális képzési és gyártási posztgraduális rendezvények és a televíziózás két differenciált blokkból áll: a rendezvénysorozat és a televízió számára. Ezek két professzionális scenographer gyakorlatok, amelyek ugyan különböznek tervezési folyamataikban és végrehajtásukban, ugyanakkor igaz, hogy gyakran osztják meg a módokat és a tereket, különösen olyan események esetében, amelyek egy bizonyos nagyságrendűek, amelyek általában televíziósak. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális képzési és gyártási posztgraduális rendezvények és a televíziózás két differenciált blokkból áll: a rendezvénysorozat és a televízió számára. Ezek két professzionális scenographer gyakorlatok, amelyek ugyan különböznek tervezési folyamataikban és végrehajtásukban, ugyanakkor igaz, hogy gyakran osztják meg a módokat és a tereket, különösen olyan események esetében, amelyek egy bizonyos nagyságrendűek, amelyek általában televíziósak.

Az első blokkot, az események scenográfiáját az egyre növekvő események közelében határozzák meg. A vizuális kommunikáció koncepciója ezeken a kiállításokon a munka magját képezi, és a készlettervező célja, hogy műszakilag megfogalmazza a továbbítani kívánt üzeneteket. Ebben a modulban a hallgató képes lesz arra, hogy megismerje a szakmai alapokat, és megközelítse a különféle események fejlődését.... [-]


Posztgraduális kurzus a táskák tervezésében

Campus Nappali 4 hónapok October 2019 Spanyolország Madrid

A posztgraduális kurzus a táskák tervezésében * kínál a hallgatóknak a szükséges készségeket, hogy csatlakozzon egy tervező csapat egy kiegészítő márka, vagy segít nekik, hogy vállaljanak egy személyes projektet, ösztönözve a kreatív nyugtalanság és előmozdítása fogalmát az érzelmek és érzések feltárása készségek és képességek a tervezéshez; egy izgalmas vágyelem-univerzum, amely lehetővé teszi, hogy a szakember ezen a téren folyamatosan kreatív növekedéssé váljon. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális kurzus a táskák tervezésében * kínál a hallgatóknak a szükséges készségeket, hogy csatlakozzon egy tervező csapat egy kiegészítő márka, vagy segít nekik, hogy vállaljanak egy személyes projektet, ösztönözve a kreatív nyugtalanság és előmozdítása fogalmát az érzelmek és érzések feltárása készségek és képességek a tervezéshez; egy izgalmas vágyelem-univerzum, amely lehetővé teszi, hogy a szakember ezen a téren folyamatosan kreatív növekedéssé váljon.

célkitűzések

A táskák tervezésének posztgraduális kurzusának fő célkitűzései között kiemelhetjük:

Adja meg a hallgatónak a táskaképzés gyakorlati és elméleti ismereteit.Elemezze a tartozék fejlődését a történelem és annak befolyása révén minden pillanatban.Ismerje meg a gyűjtemények létrehozásának és fejlesztésének a kereskedelmi kreatív világból szükséges technikai folyamatait.Megszerzi a szükséges ismereteket saját gyűjteményének fejlesztéséhez, vagy csatlakozzon az ágazat bármely vállalatának tartozék design csapatához.Professzionális kimenetek:A tömeggyártású vagy legkiválóbb divatcégek kézitáskák tervezője.A táskák önálló tervezője.A szaktanácsadási osztály koordinátora bármely ágazatban szakosodott cégnél.A termék vezetője luxus vagy kiskereskedelmi zacskók designer márkáiban. [-]

Posztgraduális kurzus az ügyfél-tapasztalat kiválóságában

Campus Nappali 4 hónapok October 2019 Spanyolország Madrid

A posztgraduális kurzus a Customer Experience Excellence a hallgatók szerezni olyan készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy fejlesszék szakmai pályafutását a sikeres módon az innováció a fogyasztás. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális kurzus a Customer Experience Excellence a hallgatók szerezni olyan készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy fejlesszék szakmai pályafutását a sikeres módon az innováció a fogyasztás.

»Ismerje meg és kezelje az összes rendelkezésre álló eszközt a 21. század környezeti és fogyasztói környezetének megértéséhez. Kutatási technikák, betekintési eszközök, etikai és szociológiai kontextus a pillanat, amikor élünk, az ügyfelek és a munkavállalók utazásai.

»Kreatív innovációs technikák, kreatív munkamódszerek: a tervezés gondolkodásmódja, az innovációra alkalmazott kreativitás, az innováció nyitása, a felhasználó által irányított innováció. Cocreation.... [-]


Posztgraduális kurzus grafikai tervezés és DIgital

Campus Nappali 4 hónapok October 2019 Spanyolország Madrid

A posztgraduális kurzus a grafikai és digitális tervezés biztosítja a hallgató számára az elméleti-gyakorlati eszközök szükségesek a globális grafikai tervezési projekt. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális kurzus a grafikai és digitális tervezés biztosítja a hallgató számára az elméleti-gyakorlati eszközök szükségesek a globális grafikai tervezési projekt.

Különös hangsúlyt kap a minőségi grafikus kép komparatív előnye, amely érzelmileg kiterjeszti a célközönséget. Ezenkívül a web lehetőségeit egy projekt vagy üzleti ötlet bővítésének motorjaként fogják feltérképezni, egy egyszerűen használható, a nyilvánosság számára hozzáférhető dizájn alapján.

Célja a vállalkozók, a tervezők, a művészek és általában azok, akik érdeklődnek a grafikai és webes bázis megszerzéséhez, amely lehetővé teszi számukra, hogy projektjeik vagy üzleti ötleteik grafikus kommunikációját fejlesszék.... [-]


Posztgraduális kurzus építészeti világítás tervezés

Campus Nappali 4 hónapok April 2019 Spanyolország Madrid

Tanulja meg a fény manipulálását és minden lehetőségeit, hogy művészi, műanyag és izgalmas eredményeket teremtsen az építészeti terekben. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A felvilágosodás a felfedezés művészete. Attól függően, hogy hogyan világítunk egy helyet, a felhasználó érezni fogja, érezni és megtapasztalni valamilyen módon. A világítás az atmoszférák generálásának egyik legfontosabb tényezője: közvetlen konnotációkat biztosít, például a dimenziókat, és szubjektív és öntudatlan terhet kelt a környezetben: meleg, kellemes, józan, minőségi ... generál és provokál különböző érzelmeket kondicionáló a környezet és az egyének.

Ezek a tényezők az utóbbi években nagy értéket képviseltek, ami közvetlen hatással volt a világítástechnikai ipar növekedésére, és elősegítette olyan termékek fejlesztését, mint a hatékonyabb és ökológiai lámpák, az új fényforrások, a LED-es lámpák, az egyszerű világításvezérlő rendszerek használjon olyan kiegészítőket, amelyek módosítják a fényes eredményt ...... [-]


Posztgraduális képzés a divat- és életmódfotóban

Campus Nappali 4 hónapok April 2019 Spanyolország Madrid

A Fashion Photography és az életmód posztgraduális kurzusa a három modul közül az egyik, amely az IED Madrid professzionális fotóművészeti diplomáját alkotja, ez a szakirány a Divat és az Életmód. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A Fashion Photography és az életmód posztgraduális kurzusa a három modul közül az egyik, amely az IED Madrid professzionális fotóművészeti diplomáját alkotja, ez a szakirány a Divat és az Életmód. Ez magában foglalja a szerzői jogok átruházható ismeretét, a modellekkel való munkát, az üzleti terveket, a médiakapcsolatokat, a fejlett színkorrekciót és helyesbítést, a helymeghatározást és a szerződéseket.

A kurzus legfontosabb szereplői a divatos és stúdiófelvételen tevékenykedő fotósok, például Joséphine Douet, Rafa Gallarand, José Morraja és a retusáló szakember Victor Garrido. Joy Morey, aki a Soy Tu Puta márkanév alatt dolgozik, bemutatja munkáját, amely a különböző kreatív területekről, különösen a művészetről és a divatról származó nyelveket ötvözi. Ezután a kurzusigazgató, Ricardo Cases megtanítja a diákoknak, hogyan találják meg a divat és az életmódjukat a Deconstructing divatmûhelyében.... [-]


Posztgraduális képzés a divattervezésben

Campus Nappali 4 hónapok March 2019 Spanyolország Madrid

Az olyan személyiségek, mint Diana Vreeland, a Harper's Bazaar divatszerkesztője 1936 és 1962 között, valamint a Vogue igazgatója 1962 és 1971 között, vagy Carine Roitfeld, a Vogue Paris ikonikus divatszerkesztője, olyan helyzetet alapoztak meg, amely idővel megkérdőjelezhetetlen hatalom és befolyás. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOLMIÉRT A STÍLISTA MŰKÖDIK?

Az olyan személyiségek, mint Diana Vreeland, a Harper's Bazaar divatszerkesztője 1936 és 1962 között, valamint a Vogue igazgatója 1962 és 1971 között, vagy Carine Roitfeld, a Vogue Paris ikonikus divatszerkesztője, olyan helyzetet alapoztak meg, amely idővel megkérdőjelezhetetlen hatalom és befolyás. Szintén Anna di Russo, a tapasztalt magazinok, mint például a Vogue Italia és az L'Uomo Vogue, olyan stilisztikus, mint a Vogue Italia és a L'Uomo Vogue. Mindannyian elhagyták a divat eterei világának lenyomatát: sikerült megfogalmazni látását, megfejteni a vizuális kódokat és felismerni korunk ikonográfiai referenciáit. Pontosan pontosan a stylist munkája, megértik, melyik korának divat-referenciái, előrelátják a trendeket és építenek költői univerzumokat, amelyek egy álom árusítását szolgálják, egy álom, amely szükségszerűen magában foglalja a divatot.... [-]


Posztgraduális képzés a fotográfiában és a vizuális nyelvben

Campus Nappali 4 hónapok October 2019 Spanyolország Madrid

A posztgraduális képzőművészet és a vizuális nyelv a művészi fotózás és az alkalmazott fotóművészet keresztirányú ismerete. Elsődleges fontosságúként a fotográfiai technika kifejező és narratív funkcionalitásának megértését célozza, hogy ösztönözze a művészek és a fotográfiai szakemberek fejlődését olyan kontextusban, amely az interdiszciplinaritásra érzékeny szakembereket igényel. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A posztgraduális képzőművészet és a vizuális nyelv a művészi fotózás és az alkalmazott fotóművészet keresztirányú ismerete. Elsődleges fontosságúként a fotográfiai technika kifejező és narratív funkcionalitásának megértését célozza, hogy ösztönözze a művészek és a fotográfiai szakemberek fejlődését olyan kontextusban, amely az interdiszciplinaritásra érzékeny szakembereket igényel.

A hallgató teljes képzési lehetőséget kap a fényképnyelvről, technikájáról és kifejező következményeiről. Ezzel megtanulja fényképezni minden professzionális formátumban, kifejezni magát természetes megvilágítással vagy készlettel, helyesen kezelni a posztprodukciós eszközöket és terjeszteni a képeket az új technológiákkal. A technikák és a narratív képességek elsajátítása a képzési folyamat során jelen lesz, ahonnan a hallgatónak saját vizuális diskurzust kell kialakítania.... [-]


Posztgraduális képzés a lábbeli tervezésében

Campus Nappali 4 hónapok January 2019 Spanyolország Madrid

A kiegészítők a vágy tárgyaivá váltak, saját nevük van, és minden évszakban a stylistok és a szerkesztők keresik a kötelességeket. Ma olyan nevek, mint Manolo Blahnik, Jimmy Choo és Christian Louboutin, világelső a lábbeli kialakításában, mind a szakértők, mind a neofiták számára. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOLKÉRDEZZE A LÁBBEN DESIGNER-T?

A kiegészítők a vágy tárgyaivá váltak, saját nevük van, és minden évszakban a stylistok és a szerkesztők keresik a kötelességeket. Ma olyan nevek, mint Manolo Blahnik, Jimmy Choo és Christian Louboutin, világelső a lábbeli kialakításában, mind a szakértők, mind a neofiták számára.

A kanadai tervező Blahnik, a Nemzeti Divattervező Díj és a brit birodalom rendjének tiszteletbeli címe a brit divatipar számára nyújtott szolgálatában nemzetközi hírnévnek örvend a manolók, az autentikus alkotásoknak köszönhetően, melyet a Szex sorozat főszereplője New Yorkban Lady Gaga vagy Madonna többször viselt. Emellett Choo, a malajziai származású tervező Londonban lakóhellyel, elnyerte a brit birodalom rendjének tiszteletbeli címét. Walesi Diana gyakran vette fel a terveiket, és jelenleg minden hírességek tiszteletére vágyik. Ugyanúgy történik a Louboutin híres sarkú cipője piros talppal, amelyek többek között Carla Bruni-Sarkozy, Dita Von Teese, Blake Lively, Uma Thurman vagy Christina Aguilera személyiségeit mutatják.... [-]


Posztgraduális képzés ékszertervezésben

Campus Nappali 4 hónapok April 2019 Spanyolország Madrid

Az ékszer dizájn posztgraduális képzés tanítja a hallgatóknak az ékszer mechanikai folyamatát, és koncentrál a dizájnelemekre és a kiegészítők teljes választékának funkcionális és dekoratív részleteire. Az ékszergyűjtemények létrehozása az ékszerek és ékszerek egyedi darabjainak megtervezéséig. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A történelmet, ahogy tudjuk, azok írják, akik merik megtenni a lépést, átadják a szenvedélyt, és különbséget tesznek. Szeretne lenni egy közülük? Fedezze fel az ékszer design posztgraduális kurzusát * a IED Madridban, a design, a művészet és a professzionalizmus tökéletes kombinációját. Az ékszergyűjtemények létrehozásához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, valamint az ékszerek és ékszerek egyedi darabjainak kialakítását biztosítjuk Önnek.

Az ékszer dizájn posztgraduális képzés tanítja a hallgatóknak az ékszer mechanikai folyamatát, és koncentrál a dizájnelemekre és a kiegészítők teljes választékának funkcionális és dekoratív részleteire. Az ékszergyűjtemények létrehozása az ékszerek és ékszerek egyedi darabjainak megtervezéséig.... [-]


Posztgraduális képzõkép a Kép Tanácsadásban

Campus Nappali 4 hónapok April 2019 Spanyolország Madrid

Az IED Madrid Kép Tanácsadó Posztgraduális Tanfolyamán a hallgatók megtanulják a technikákat és stratégiákat, amelyek a leginkább kedvelt tendenciákat alkalmazzák, tiszteletben tartva stílusukat és személyes ízlését. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL Az IED Madrid Kép Tanácsadó Posztgraduális Tanfolyamán a hallgatók megtanulják a technikákat és stratégiákat, amelyek a leginkább kedvelt tendenciákat alkalmazzák, tiszteletben tartva stílusukat és személyes ízlését. Ezért a kurzus és az ágazat szakembereinek célja, hogy megosszák a tudást, hogy kielégítsék az image tanácsadással foglalkozó különböző területek iránti keresletet.

célkitűzések

Az Image Consulting posztgraduális kurzus fő célkitűzései között kiemelhetjük:

Legyen tudatában azon területek széles körének, amelyekben a képszerkesztő szakma kialakulhat.A szakemberek és az új munkaformák igazi keresletének megismerése, audiovizuális média.Ismerje meg a szekrény pszichológia és a nem verbális kommunikáció fontosságát.Tanulj meg öltözni az embert belülről.Megérteni a helyes iránymutatásokat, hogy a tanácsadói folyamatot az ügyfél igényeihez igazodó minden alkalomra megfelelő indikátor-sorban végezzük.Megszerzi a szükséges készségeket a kép-tanácsadó munkájának fejlesztéséhez a piac különböző területein: személyzet, cég, audiovizuális média.A kép megértése a vizuális kifejezés elemeként, az üzenetküldő.Ismerje meg az összes szabályt és kreatív erőforrást egyedi és személyre szabott stílusok megvalósításához.Tükrözze a csapatmunka és a harmóniában és a többi szervezeti egységgel való együttműködés fontosságát.Tanuljon meg a képi tanácsadás különböző területein: személyes, vállalati, audiovizuális média.A szabadfoglalkozású tevékenység fejlesztésének ösztönzése.Egyesítsd a kreativitást és a technikai tudást.A személy hitelességének elérése személyes jellemzőin túl.Professzionális kimenetek:Személyes képszerkesztő,Üzleti kép tanácsadó,Képes vizuális média tanácsadó,Üzletek, bevásárlóközpontok, szállodák, ügynökségek, szépségközpontok,Általános styling szolgáltatások,Az alt = "személyes vásárló" szolgáltatásai [-]

Tanfolyamok

Az illusztráció magasabb szintű képzése

Campus Nappali 2 év October 2019 Spanyolország Madrid

Mester az illusztráció alapvető technikáit és stílusait, amelyek lehetővé teszik, hogy rajzok segítségével ötleteket és fogalmakat adjon meg. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Mester az illusztráció alapvető technikáit és stílusait, amelyek lehetővé teszik, hogy rajzok segítségével ötleteket és fogalmakat adjon meg.

Szeretne profi illusztrációvá válni? Az Illusztráció Magasabb fokozatával olyan vizuális nyelv kifejlesztésével tanulhat meg, amely lehetővé teszi ötletek és fogalmak rajzolásával, illusztrációk különböző technikákkal és művészi stílusokkal való elkészítéséhez. Ezenkívül a grafikai elbeszélés alapvető stratégiáiban megkezdődhet a kiadványok vagy illusztrált forgatókönyvek (történeti táblák) fejlesztése. Gyakorlati módszertan segítségével kifejlesztheti saját nyelvét, amely lehetővé teszi, hogy olyan projekteket hajtson végre különböző területeken, mint a reklám, a design, a kiadói világ vagy a művészet.... [-]


Egyéves kurzus a belsőépítészetben

Campus Nappali 1 év September 2019 Spanyolország Madrid

A belsőépítészeti egyéves tanfolyam (angolul tanított) a Design Iskola oktatási kínálatára vonatkozik. Célja azoknak, akik a különböző típusú és skálájú terek és egyéb terek tervezésébe akarnak belépni a tervezőkkel és az ágazat szereplőivel közösen megvalósított projektek és műhelyek segítségével. [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

A belsőépítészeti egyéves tanfolyam (angolul tanított) a Design Iskola oktatási kínálatára vonatkozik. Célja azoknak, akik a különböző típusú és skálájú terek és egyéb terek tervezésébe akarnak belépni a tervezőkkel és az ágazat szereplőivel közösen megvalósított projektek és műhelyek segítségével.

A tanév során az alapalapok szükségesek a terek tervezéséhez és kialakításához, megértsék a felhasználó és a környezet közötti kapcsolatot, az emberi és a térbeli skálát, míg a számítógépes és kommunikációs eszközöket, a kifejezésminták és a felmérési technikákat tanítják, kulturális jellegű tanfolyamokkal .... [-]


Egyéves tanfolyam a teljes dizájnban

Campus Nappali 1 év September 2019 Spanyolország Madrid

A teljes tervezési egyéves tanfolyamot egy tanév alatt végzik, a tervezés és kommunikáció különböző területein keresztül. Célja azoknak, akik a termék, a belső, a grafikai és a divattervezés területén szeretnék elkezdeni a képzésüket.

[+]

A PROGRAM SPANYOL ÉS MAGYARORSZÁGON TALÁLHATÓ A Total Design One Year tanfolyamot egy tanév alatt végzik, a tervezés és a kommunikáció különböző területein. Célja azoknak, akik a termék, a belső, a grafikai és a divattervezés területén szeretnék elkezdeni a képzésüket. A teljes tervezési kurzuson belül a tervezés minden elméleti és gyakorlati szempontját lefedik, és a projektes aspektusokat workshopok és leckék segítségével vizsgálják, amelyek magukban foglalják a tervezés és a projekt kultúra szakmai gyakorlatának minden fő témáját. Az IED Madrid képzési, kutatási és innovációs teret foglal el, ahol a diákok kreatív és multidiszciplináris projekteken dolgoznak, amelyek csapatok részévé válnak a vállalatoknál. A tanév egy verseny formájában zajlik le. Ebben az esetben a Tetra Pak és a Glenfiddich cég esetében lesz. A korábbi kiadásokban a diákok olyan vállalatokkal dolgoztak, mint az MUJI, a HOSS Intropia, a Skunkfunk, a VANS, a Hendricks, az Alvarno, a Baruc Corazón és az Art Company. A teljes tervezési egyéves tanfolyamok angol és spanyol nyelven érhetők el. Az első félévben a képzés külön-külön történik minden nyelven, ahol a spanyol diákok angolul tanulnak és fordítva. A második félévben a tanfolyamot közösen tanítják. A teljes dizájn tanfolyam célja azoknak, akik be akarnak kezdeni tervezési tanulmányaikat. Három területre oszlik: a divattervezés, a terméktervezés és a grafikai tervezés, amelyek végső keresztprojekt elkészítésével zárulnak. A teljes dizájn tanfolyam kiterjed minden művészi, fogalmi, technikai és projektes elemre, műhelyeken és elméleti órákon keresztül, hogy a diákok megismerjék a tervezés alapjait.... [-]


Felsőfokú képzési ciklus 3D animációkban, játékokban és interaktív környezetekben

Campus Nappali 2 év October 2019 Spanyolország Madrid

Olyan fiatalok számára, akik szakmai tevékenységük fejlesztésére törekszenek az audiovizuális produkció (film, televízió és videó), videojáték, 2D és 3D animáció, interaktív és nem interaktív multimédia, valamint reklám és kapcsolódó vállalatok területén az internet és az új média. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Lenyűgöz a moziban látható hatások és animációk, és szeretné tudni, hogyan készültek? Ez a kíváncsiság szakmává válhat, és messzire jut az animációs és videojáték-iparba.

A 3D-s animációk, interaktív játékok és környezetek , videojáték-szakemberek magasabb szintű képzési ciklusával képesek lesznek megszeretni a szükséges ismereteket az interaktív multimédiás projektek életének megteremtéséhez, virtuális terek létrehozásához, 2D és 3D animációkhoz, az utómunkálati folyamatok ellenőrzéséhez és a hatások monitorozásához a kiadás. És mindez, amíg elkezdi a videojátékok izgalmas világát, és ismeri a legfrissebb eszközöket, amelyek az alkalmazások és játékok fejlesztéséhez szükségesek bármely platformon.... [-]


Magasabb fokozat a fotózás során

Campus Nappali 2 év October 2019 Spanyolország Madrid

Saját audiovizuális nyelvet fejleszt, hogy sikeresen lehessen kezelni a fotózást és a videót. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Saját audiovizuális nyelvet fejleszt, hogy sikeresen lehessen kezelni a fotózást és a videót.

Szeretné megtanulni, hogyan kell használni a fényképezőgépet és ismernie kell az összes olyan szempontot, amely lehetővé teszi audiovizuális projektek professzionális fejlesztését? A felsőfokú képzési képzési ciklusban a belső és külső megvilágítási technikákat elmélyítheti, megtanulja kezelni az űr reprezentációját alkotó elemeket, és felfedezheti, hogy milyen technológiákkal lehet sikeresen kezelni a fotózási projekteket, ismerni a a fő technikák és stratégiák a videók fejlesztéséhez. Egy szilárd elméleti alapból kiindulva kifejlesztené saját audiovizuális nyelvét, amely lehetővé teszi, hogy olyan projekteket hajtson végre különböző területeken, mint a reklám, a design, a divat, a kiadói világ, a fotóriport vagy a művészet.... [-]


Magasabb fokozatú képzés mintázatban és divatban

Campus Nappali 2 év October 2019 Spanyolország Madrid

A formatervezés, a modellezés, a gyártás és a befejeződés révén dominálja a ruházat építési folyamatát. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL A ruhadarabok kozstrukturális folyamatát domborítással, modellezéssel, készítéssel és befejezéssel uralja.

A Pattern és Fashion CFGS-jével felfedezheti a titkokat, hogy divattervezővé váljon. Mindössze két év alatt megismerkedhet a haute couture technikáival, modellezheti a manökeneket és megméri a ruhák mennyiségét. Emellett képes lesz kezelni egy gyűjtemény kreatív folyamatát a rajzok befejezéséről az anyagok kiválasztására.

Miért érdemes tanulmányozni a felsőfokú képzési mintát és a divatot az IED Madridban?

A Patronaje y Moda felsőfokú képzési ciklusának oktatási programja teljes képzést kínál, hogy a diák képes legyen szembenézni a divatipar által a jelenlegi korszakban felmerülő kihívásokkal.... [-]


Magasabb szintű képzési kurzus a webes alkalmazások fejlesztésében

Campus Nappali 2 év October 2019 Spanyolország Madrid

A digitális alkalmazások fejlesztésében, a digitális tervezésben és felhasználói élményben töltött Advanced Degree fokozatot képez, hogy digitális tervezőként, a piac egyik legkeresettebb profiljává váljon. [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A digitális alkalmazások fejlesztésében , a digitális tervezésben és felhasználói élményben töltött Advanced Degree fokozatot képez , hogy digitális tervezőként, a piac egyik legkeresettebb profiljává váljon. Fejlessze kommunikációs és kreatív készségeit, és konkrét technológiák és fejlesztési környezetek segítségével megismerheti és fejleszthesse az összes operációs rendszerhez és mobil platformhoz tartozó számítógépes alkalmazásokat. Olyan koncepciókat fog használni, mint például a használhatóság és a felhasználói élmény, miközben elmélyülnek a digitális tervezési és információs rendszerek, technológiai megoldásokat generálva minden platformra.... [-]


Videók

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Kapcsolat

IED Madrid

Cím C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Spanyolország
Honlap http://www.ied.es/
Telefon +34 914 48 04 44