IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ki vagyunk

IEEF született Carlos Lázaro lelkesedéséből és munkájából, aki, miután évekig elkötelezte magát a képzésre, úgy döntött, hogy saját módszertanát fejleszti, amely a diákok két fő céljának elérésére összpontosít: a hatékony tanulás elérése és a jó munka elérése.

Az Intézet kezdetben egy személyes projekt.

A spanyol Oktatási és Képzési Intézetnek majdnem tíz éve kizárólag a képzésre szenteltek Madridban két referenciaközpontot. Az egyik a belvárosban (Avenida de América) és egy másik Móstolesben (Calle Villaamil), ahol minden szakterület legjobb szakembere és tanára van. Jelenleg az IEEF egy akkreditált és rangos intézmény a képzés területén, mind személyesen, mind távolról.

Az IEEF fő teljesítménye és a legjobb bevezető levélünk azok a diákok, akik betöltik a tanfolyamokat és a későbbi szakmai pályát: az IEEF-en végzett munka után a munkát végző diákok magas aránya.

Örülünk a jövőnktől. Segítsünk elérni minden szakmai célját.

109929_2.jpg

Hogyan működik?

Kar: Az IEEF professzorai olyan szakemberek, akik a saját területükön széleskörű tapasztalattal rendelkeznek, akik dolgoztak azon, amit a diákok tanulnak, így teljes mértékben tisztában vannak azzal, amit a szakmai tanulóknak meg kell tanulniuk. Az akadémián már több is volt a kezdet óta. A tanári személyzet bevonása az IEEF sikerének egyik összetevője, az első leckétől a szakmai gyakorlat befejezéséig, mivel ők azok, akik megtalálják a legjobb célpontokat diákjaik gyakorlatához.

Vonzó napirend: A különböző napirendeket a BOE (Hivatalos Közlöny) iránymutatásai alapján hozzák létre, így azok megfelelnek az állami előírásoknak, és kiegészülnek tanáraik tapasztalataival, amelyek hozzáadják azokat, amelyeket fontosnak tartanak. munka teljesítménye Ez azt jelenti, hogy a hallgatókat olyan vállalatok között kérik, akik a személyzetet igénylik a gyakorlatra.

A menetrendek rugalmassága: A rugalmas menetrendek segítik a diákokat, hogy megszervezzék az idejüket és mozogjanak a tempóban.

Támogató anyag: Az IEEF-ben az intenzív támogató anyagokat használják a tanulás megkönnyítésére. Így a diákok hozzáférhetnek a videókhoz, a kiegészítő angol nyelvtanfolyamhoz, a képzési technikák képzéséhez, és mindazokhoz, amelyekre szükség lehet a képzés befejezéséhez.

Részvétel: Az osztályok ösztönzik a részvételt, hogy a diákok ne legyenek nézők a tanfolyamuk során, hanem tanulási folyamatuk aktív része.

Gyakorlatok: Az IEEF folyamatosan keresi a legjobb célállomásokat és vállalatokat a hallgatók gyakorlatához, figyelembe véve az egyes személyek sajátos körülményeit, a gyakorlatban a tanulóval végzett munkát, valamint a tanulás végének lehetőségeit. bérelt.

109926_3.jpg

Tanfolyamok előkészítése az IEEF-ben

Az IEEF-tanfolyam legalább egy évvel kezdődik attól az időponttól kezdve, amíg azt hivatalosan el nem indítják. A kormány minisztériumának minden kurzusra vonatkozó követelményei alapján jön létre, és kiterjeszti azt a tájékoztatást, amelyet a professzorok szakmai tapasztalatuk alapján szükségesnek tartanak a jövő szakemberei számára.

Tartalmaz átfogó konzultációs dokumentációt és jelentős mennyiségű audiovizuális anyagot a tartalom asszimilációjának megkönnyítésére. Ezekkel a tanfolyamokkal lehetőség van a hivatalos minősítő vizsgák átadására, és a kurzusok közül többet a Juan Carlos I Egyetem is tanúsít.

A gyakorlatok is kulcsfontosságúak, mivel a tanulás értékét értékelik, a szakmai kompetenciát demonstrálják, és sok esetben ez a közvetlen út, hogy a szakmai időszak végén béreljen. A gyakorlatok helyét az egyes diákok sajátos igényeinek, a meglévő igényeknek és a bérlés lehetőségeinek figyelembevételével választják ki.

109928_1.jpg

Társadalmi fellépés

Az IEEF a bevándorlókkal és a menekültekkel is együttműködik, hogy segítsen az országba való beilleszkedésükben, mind a nyelv, mind a szakmai ismeretek igazolásával, hogy sok esetben már származik a származási országukból.

109927_4.jpg

Helyszínek

Madrid

Address
Avenida de América nº 8, 2º B 28028
Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Móstoles

Address
Calle Villaamil, 78 28934
Móstoles, Madridi közösség, Spanyolország