Hivatalos Leírás

IDEALOG: akkreditált központ által University of Barcelona

IDEALOG megkapta az akkreditációt a Barcelonai Egyetem (School of Modern Nyelvek). Ez a pecsét az elismerését a minőségi és a szigor az iskola.

ELŐNYÖK A DIÁKOK

Beiratkozott a kurzusok angol, francia, német és olasz képes lesz megszerezni a megfelelő tanúsítványt a pecsét a School of Modern Nyelvek (Escola d'Nyelvén modernek), Ez a dokumentum érvényes azokra a célokra vonatkozó alkalmazási nemzetközi mobilitási támogatások. Minden hallgatója Idealog kaphat az EIM kártyát, és élvezze a kedvezményeket a különböző szolgáltatásokat a Közösség a UB.

A Center

Nem véletlen, hogy Idealog található Castelldefels; mi választottuk ezt a speciális területen, mert szerettük volna, hogy minden diák, hogy egy különleges hely a tanulni és gyakorolni a nyelvet.

Ily módon, akár a rendező egy cég, aki csinál egy merülő program velünk, vagy egy fiatal lakója Castelldefels, mindent megtalálsz kivételes környezetben, valamint széleskörű felszereltsége és amiatt, hogy egyedülálló lehetőséget kínál környezet egy első osztályú képzésben.

Személyre szabott oktatás Solid szakembergárda Reggel, délután és este menetrend Nagy parkoló Ingyenes internet Ingyenes médiakönyvtárat Video Library (különböző nyelveken) Büfé Fűtés, légkondicionáló és audio-vizuális eszközök minden osztályban

A létesítmények

Iskolánk közelében található egy gyönyörű vidéki ház kertek felső részén Castelldefels, elmerül egy teljesen természetes környezetben (lábánál a Garraf Nemzeti Park) fenyőfákkal körülvéve, 20 percre a Barcelona a könnyű parkolás.

Informális és nyugodt légkörben, ahol lehet jobban koncentrálni a nyelvtanulást.

Van 13 tanterem, természetes fénnyel és minden technológiai erőforrások:

TV / Video / DVD CD lejátszó Proyectores Légkondíciónálás Számítógépek Internet

Mi is osztályokat a kertben, és mi is kínálnak osztályok szabadtéri terasz vagy sátorban a medence mellett.

Látogasson el hozzánk, és látni fogja, hogy miért Idealog különbözik a többi Language Centers.

Idealog is van egy iskola Marrakech kínál hasonló sor nyelvi programok. Akkor tájékoztatást talál a Marrakech iskolai ide.

Programs taught in:
Angol
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Idealog

Ez a spanyol kurzus célja a diákok, akik tartózkodnak Spanyolországban vagy külföldön, és meg kell tanulni, hogy gyorsan és hatékonyan. Ebben Idealog kínálunk diákjainkna ... [+]

Ez a spanyol kurzus célja a diákok, akik tartózkodnak Spanyolországban vagy külföldön, és meg kell tanulni, hogy gyorsan és hatékonyan. Ebben Idealog kínálunk diákjainknak a lehetőséget, hogy tanulmányozza egy dinamikus, részvételen és kommunikatív módon.

Ez a kurzus tanítják módszer szerint a kommunikatív tanítási ahol a diákok részt vesznek a különböző gyakorlati helyzetekben.

A kurzus középpontjában a minden szempontból a spanyol nyelv és osztályok között mozog nyelvtani gyakorlatok az olvasás regények, újságcikkek, hálózati hírek, receptek, stb ...

Beszédértés működik használatával dalokat, filmeket nézni, dokumentumfilmek, sorozatok és hallgatta a telefonbeszélgetések mindenféle.... [-]

Spanyolország Barcelona A Coruña
September 2019
1 hét
Campus
Bővebben magyarul