Instituto BME

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Instituto BME az európai negyedik piaci szereplő, a Spanyol Táskák és Piacok (BME) oktatási központja. A bank 2005-ben alakult, folytatva az MEFF Intézet 1990 óta végzett terjesztési munkáját, amely a Spanyolországban meglévő értékpapírpiacok, valamint kompenzációs és elszámolási rendszerek integrációs folyamatának kialakulását tükrözi.

A pénzügyi kultúra előmozdításához való hozzájárulás céljából Instituto BME tevékenysége általában a pénzügyi piacokhoz kapcsolódó különféle képzési szolgáltatások szervezésén alapul.

Különös figyelmet érdemelnek azok a szempontok, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a spanyol tőzsdéket és piacokat alkotó különféle piacok és kereskedési platformok (részvények, fix kamatozású és származékos termékek) termékeivel és azok klíring- és elszámolási rendszerével, de nem szabad megfeledkezni a A pénzügyi világ következménye egyrészt a globalizációs folyamat, másrészt az ágazat folyamatos haladásának következménye.

138523_BME2_p1.jpg

Instituto BME képzési ajánlata a pénzügyi piacokról és termékeiről szóló ismeretek maximális terjesztését próbálja biztosítani, mindig egy nagyon gyakorlati módszertant alkalmazva, amelyet fejlett számítógépes alkalmazások támogatnak. Ehhez verhetetlen emberi erőforrásokkal rendelkezik, amelyeket maguk Instituto BME professzorok és a BME szakemberek csoportja alkot, akik első vonalbeli tapasztalatokkal szolgálnak a különböző piacok irányítási folyamatában. Ezenkívül rendszeresen működnek együtt a pénzügyi szektor más területeinek szakértői, valamint a különféle egyetemek tudósai is.

"A pénzügyi piacok ismeretének maximális terjesztése"

A Instituto BME képzési programjai a pénzügyi szektor és a szabályozó testületek szakemberei, magánbefektetők, hallgatók és általában mindazok számára szólnak, akik érdeklődnek a pénzügyi világba való belépés vagy annak elmélyítése iránt.

Mindegyik képzési programjának teljesítése során az Instituto BME megújítja a vevőkkel szembeni minőségi elkötelezettségét, 1998-ban megszerezte a vállalati regisztrációs igazolást és megújította az UNE-EN ISO 9001: 2015 szabványnak megfelelően.

A mi létesítményeink

Tőzsdei palota

Instituto BME kiváltságos helyen található a Palacio de la Bolsa-ban, a Castellana kommunikációs tengelye mellett. A Plaza de la Lealtadban található, ez a főváros egyik legimblematikusabb épülete. 1893-ban nyitották meg, és több alkalommal is átalakították, tehát minden technológiai és hozzáférési előrelépéssel rendelkezik.

Instituto BME négy osztályteremben (mintegy 40 fő befogadására képes) működik, számítógépekkel, piaci szimulátorokkal, valós idejű pénzügyi információkkal és a legfejlettebb technológiai oktatási eszközökkel felszerelve.

Ezenkívül a spanyol tőzsde és a piacok központjában található helyzete lehetővé teszi az Instituto BME más előnyöket élvezhessen, mint például a könyvtárhoz, az előadóteremhez és más szolgáltatásokhoz való hozzáférést.

138524_BME5_p1.jpg

Minőségi elkötelezettség

Instituto BME létrehozott, dokumentált és végrehajtott egy olyan minőségirányítási rendszert, amelynek vállalati regisztrációs igazolását 1998-ban szerezték be, és az UNE-EN ISO 9001: 2015 szabványnak megfelelően évente megújítják.

A Instituto BME minőségpolitikája megállapítja, hogy:

Az Instituto BME mint oktatóközpont presztízse és vezetése csak akkor érhető el, ha a nyújtott szolgáltatások mindegyikének célja a teljes vevői elégedettség elérése.

Megértjük, hogy az elégedett ügyfél az, aki elvárásainak teljesül az Instituto BME vállalt Total Quality elkötelezettségnek köszönhetően.

A Total Quality az, hogy vigyázjon minden olyan részletre, amelyet a szolgáltatás nyújtásának folyamata igénybe vesz. Pontosan ezen részletek kifinomult gondos kezelése miatt az Instituto BME tevékenysége különbözik a versenytársaktól.

Ez a Teljes Minőség tükröződik egy Teljes Minőségi Célban, amelynek alkalmazása megköveteli, hogy a Instituto BME minden alkalmazottja teljes mértékben internalizálja az ezzel járó tevékenységek körét. A valóságban a teljes minőségi célkitűzés nem csupán a mechanikusan kidolgozott intézkedések összessége, hanem az alkalmazottak hozzáállása is, amely mindig az ügyfelek kedvére törekszik. A teljes minőséget kis egyéni hozzájárulások alapján érik el.

Másrészt a Instituto BME Teljes Minőség Célja a következő kérdésekre is utal:

  • A változás sebessége. Az ügyfelek új kielégítetlen igényeinek megjelenése arra készteti Instituto BME hogy folyamatosan frissítse a szolgáltatásokat és azok nyújtásának módját.
  • A személyzet részvétele A Instituto BME dolgozók mindegyike megfogalmazza azokat a javaslatokat és ötleteket, amelyeket helyénvalónak tart a szolgáltatás minőségének, valamint a szolgáltatás folyamatának javítása érdekében. A hatékonyságot alacsonyabb gazdasági költségekkel és időmegtakarításokkal is mérik.
  • A belső kialakulás A legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtása és maga a személyzet képzése szorosan kapcsolódnak egymáshoz, ezért az Instituto BME ezt a szempontot teljes minőségi célkitűzésének alapvető oszlopának tekinti.
  • A beszállítók A termékek és szolgáltatások szállítóinak tiszteletben kell tartaniuk a minőségi megközelítést, és ezért be kell vonniuk a folyamatos fejlesztési programba.
  • A teljes minőségre vonatkozó célkitűzés frissítése. Az alkalmazottak kezdeményezései, az ügyfelek igényeinek ismerete és a legjobb versenytársakkal való összehasonlítás alapján a vezetés évente meghatározza azokat a prioritási területeket, amelyekre összpontosítani kell, Instituto BME stratégiai céljaival összhangban.

Röviden: a teljes minőségi célkitűzés mindig prioritás, amely folyamatos erőfeszítéseket igényel az Ön előrehaladásának fenntartása és ellenőrzése érdekében.

Helyszínek

Madrid

Address
Instituto BME
Palacio de la Bolsa
Plaza de la Lealtad, 1
28014

Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket