Hivatalos Leírás

Utazzon Spanyolországba egy, két vagy három hónapig. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy spanyol fogadó családdal együtt maradhassunk a kultúrában, és javítsuk a spanyol nyelvet. Csatlakozzon a világ minden tájáról érkező diákokhoz, hogy folyékonyan és láthassa a világot. A tanfolyamokat májustól szeptemberig kínálják.

Kínálunk szörf osztályokat egy helyi, aki megtanít Önnek Észak-Spanyolország legnépszerűbb és ismert strandjaiban . Szoros szörf oktatókkal szorosan együttműködünk annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legjobb szörfözés megvalósuljon. Szakembereinknek több száz korábbi osztályuk van különböző szinteken, kezdettől kezdve a fejlettig. A biztonság fontos tényező, amelyet figyelembe veszünk.

Amint azt a szörfözés mellett említettük, spanyol nyelvórákat is kínálunk. Míg Spanyolországban nagyon hasznos tanulni néhány spanyol kifejezést , amelyek segíthetnek a helyi spanyol kultúrába való belépéshez . A nyelv elsajátításának legjobb módja egy olyan országban való tanulmányozása, amelyben a nyelvet beszélik. Tapasztalt, teljes körűen képzett anyanyelvű tanárok segítenek a spanyol nyelvtanulásban az osztályban , így gyakorolhatják az utcán , a fogadó családdal vagy a barátaival.

Lelkes és odaadó csapatunk, a spanyol tanárok folyamatosan együttműködnek a spanyol nyelvtanítás legjobb gyakorlataival!

blue and white surfboard on seashoreAlex Block / Unsplash

Szállás

Nagyszerű módja annak, hogy elmerüljön a helyi kultúrával, hogy helyi lakóhelyként éljen. A diákot egy fogadócsalád párosítja, aki házat biztosít számukra. Így a hallgatók megismerhetik, milyen érzés a Getxo-ban élni, miközben javítják és bővítik a spanyol szókincsüket.

A fogadó családdal való életvitel szintén megnyitja a lehetőséget, hogy egyre több helyi lakosra leljen, és erős kötvényeket kötve velük, és így második családként érezheti magát. Ez lehetőséget ad a tanulóknak arra, hogy megtanulják a helyi hagyományokat, életstílusokat és otthoni kényelmet.

Mit nézzünk?

Bilbao a Baszkföld öbölbeli autonóm régiójának északkeleti autonóm régiójának élénk fővárosa. A kellemes időjárásra, a gyönyörű strandokra és egyedülálló kultúrára és ételekre ismert, évente számos turisták nyaratanak erre a helyre.

Habár a spanyol a közös nyelv, Bilbao saját baszk nyelvével is rendelkezik, amely kimondottan izolált nyelvnek számít, nem létező nyelvekkel. Bilbao számos történelmi és művészeti emlékmű, mint például a Guggenheim Múzeumok és a Casco Viejo otthona.

Esztétikus és művészi csodák mellett Bilbao fontos technológiai és gazdasági élményeket is hordoz. A Vizcaya híd az egyik legelső, Európában épített felfüggesztés híd, amely ennek eredményeként világörökség részévé vált.

A Guggenheim Múzeumot Frank Gehry tervezte és 1997-ben nyílt meg. A múzeum megnyitása után a Bilbao új gazdag művészeti korszakának kezdetét váltotta ki. Az acélszínű épület egyik legemlékezetesebb tulajdonsága az alakja és szerkezete, amely egy ortodox kialakítású. Az épület körül híres műemlékek és szobrok, mint például a virágos kölyök és a toronymagas Maman pók, az egyik legnagyobb szobor a világon.

Bilbao északi végén Getxo gazdag szomszédsága. Ez az otthona a legnépszerűbb strandok az öböl mentén, sok helyi és turisták jönnek a szörfözésre, kirándulásra, és élvezni a tengerparti látképeket. Csak egy 15 perces vonatútra van a várostól, nincs ürügy, hogy kihagyja a strandon Bilbao látogatása közben!

Biztosítás

85388_Immagine.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

LM Marti Education

Szoros szörf oktatókkal szorosan együttműködünk annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legjobb szörfözés megvalósuljon. Szakembereinknek több száz korábbi osztályuk v ... [+]

Voltál valaha a Vizcayai-öbölben? Ha nem, akkor különös meglepetésbe kerülsz! Szörfözést kínálunk helyiekkel, akik az északi spanyolország legnépszerűbb és legismertebb strandjain taníthatnak.

Szoros szörf oktatókkal szorosan együttműködünk annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legjobb szörfözés megvalósuljon. Szakembereinknek több száz korábbi osztályuk van különböző szinteken, kezdettől kezdve a fejlettig. A biztonság fontos tényező, amelyet figyelembe veszünk.

A szörfözésen kívül spanyol nyelvórákat is kínálunk. Míg Spanyolországban nagyon hasznos tanulni néhány spanyol kifejezést, amelyek segíthetnek a helyi spanyol kultúrába való belépéshez. A nyelv elsajátításának legjobb módja egy olyan országban való tanulmányozása, amelyben a nyelvet beszélik. Tapasztalt, teljes körűen képzett anyanyelvű tanárok segítenek a spanyol nyelvtanulásban az osztályban, így gyakorolhatják az utcán, a fogadó családdal vagy a barátaival.... [-]

Spanyolország Getxo
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 - 3 hónapok
Campus
Bővebben magyarul