Hivatalos Leírás

Az iskola

Iskolánk Marbella központjában található, mégis egy csendes utcában, mindössze 3 percre a strandtól és a sétánytól, és közel a városközponthoz. Malaga és Estepona között.

Tanulmányainkat tágas, légkondicionált tantermekben tartjuk, melyek mindegyike természetes fényű, többféle multimédiás berendezéssel és magas színvonalú kényelemmel rendelkezik.

Van egy földalatti garázs az iskola közelében, vagy parkolhat az utcán, bár a parkolás bizonyos időpontokban nehéz lehet.

111149_111114_IMG_0108.JPG

A tanárok

Magasan képzett tanáraink anyanyelvűek, akik évek óta tanítanak tapasztalatot az övek alatt. Csak azokat a tanárokat választjuk ki, akik szeretik, amit csinálnak, és elkötelezettek abban, hogy megosszák azt, amit ismerik a diákjaikkal. A Marbella International spanyol iskola legfontosabb eszközei. Mindannyian ugyanaz a filozófia: prioritásunk a kommunikáció megkönnyítése. A pontosság javítása folyamatos osztálymunkával, tevékenységekkel és érzékeny korrekcióval, és természetesen a rendszeres gyakorlat lehetőségével.

Folyamatosan növekvő csapatunk olyan emberekből áll, akik hisznek abban, hogy módszereiket adaptálják diákjaik profiljához, és akiknek szükséges tapasztalataik ahhoz, hogy ezt sikeresen elvégezzék. Ahogy mindannyian tudjuk, mindenki másképpen tanul.

Maribel Ortiz

A nyelv, mint a különböző nemzetiségekből és kultúrákból származó emberekkel való kommunikáció eszköze, és a többi kultúra iránti tiszteletem és érdeklődésem iránti érdeklődésem, ami a Malagai Egyetem Fordítás és Tolmácsolás tanulásához vezetett, sok évig tanulva angolul és németül Spanyolországban és külföldön. De az egész életen át tartó szenvedélyem a tanításhoz vezetett, hogy a nyelvtanításra specializálódtam, különösen a spanyol anyanyelvemre.

Pályafutásom során számos országgal találkoztam különböző országokkal, és sokakat spanyolul tanítottam, bemutattam őket spanyol kultúrára és spanyol életmódunkra, de mindegyikről sokat tanultam. Így a szlogenem néha mindig tanulást tanít.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella Európa egyik legjobb üdülőhelye. A világ minden tájáról érkező több ezer embernek van egy másik otthona a vendégszerető és élénk tengerparti városban. A spanyol nyelvtanulás Marbellában rengeteg előnye van. Először is, van egy hely, amely mindössze 40 percre fekszik Malaga nemzetközi repülőterétől, és könnyen megközelíthető a fő Andalúziai fővárosok, Granada, Sevilla, Cordoba és Cadiz, nem is beszélve a brit Gibraltár városáról, és még Marokkó is. néhány óra múlva. Másodszor, az éghajlat fantasztikus, így ez egy olyan üdülőhely, amelyet a lakosok és a látogatók egyaránt élvezhetnek egész évben. Harmadszor, a Marbella izgalmas és ideális keveréke a kozmopolita, elegáns és hagyományos színnek a kezelhető arányú városban. Aztán van egy negyedik, ötödik, és így tovább - de jöjjön el és derítse ki, mi az előnye magának!

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:


MISS - Marbella International Spanish School

Marbella az egyik európai kedvenc nyaralóhelye. Enyhe éghajlata egész évben, a sport és a szabadidős tevékenységek széles skálája, valamint a város kozmopolita jellege, v ... [+]

Hozza ki a legtöbbet a nyaralásodból

Marbella az egyik európai kedvenc nyaralóhelye. Enyhe éghajlata egész évben, a sport és a szabadidős tevékenységek széles skálája, valamint a város kozmopolita jellege, valamint a hagyományos andalúz gyökerei révén a Marbella ideális hely egy spanyol nyelvtanfolyamhoz.

A MISS számos intenzív tanfolyamot kínál, amelyek biztosítják, hogy a kezdetektől fogva spanyolul tudjanak beszélni, és a helyiekkel és a többi nemzetközi hallgatóval lógni.

Használja ki azokat a tevékenységeket, amelyeket az iskola a hétvégén szervez, hogy néhány hozzáadott fűszert nyújtson a nyári programjához!

A fogadó családjainkat gondosan megválasztottuk annak érdekében, hogy vendégeink diákjaink otthon érezzék magukat, ugyanakkor élvezhessék ezt a különleges lehetőséget, hogy gyakorolhassák spanyol nyelvüket, és többet tanuljanak egy természetes családi környezetben.... [-]

Spanyolország Marbella
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
3 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
MISS - Marbella International Spanish School

Az intenzív tanfolyamokat azoknak a diákoknak tervezték, akik a lehető legrövidebb időn belül folyamodnak a spanyolul. A sikeres kommunikációra összpontosítunk. Az intenz ... [+]

Az intenzív tanfolyamokat azoknak a diákoknak tervezték, akik a lehető legrövidebb időn belül folyamodnak a spanyolul.

A sikeres kommunikációra összpontosítunk. Az intenzív kurzusok minden szinten rendelkezésre állnak, és mindössze néhány hónapon belül minden olyan alapvető készséggel rendelkeznek, amellyel a spanyolul megismerkedhetnek, vagy a korábbi ismereteinkre építve bővíthetik nyelvtudásukat.

Minden órában a nyelvtant és a beszélgetést egyesítjük, hogy megtanulhassuk a gyakorlatban a nyelv szükséges sarokköveit.

Meg fogja vizsgálni az alapvető nyelvi készségeket - olvasás, írás, beszéd és hallgatás - a szókincs hangsúlyozásával, hogy szóban és írásban kommunikálhasson, és Ön is élvezheti a spanyol kultúra áttekintését, amely segít megérteni és élvezni - a spanyol életmód.... [-]

Spanyolország Marbella
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
1 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
MISS - Marbella International Spanish School

A kurzus nagy hangsúlyt fektet a sikertelen kommunikációra a négy nyelvi készség kombinálásával: beszéd, olvasás, írás és hallgatás - a szókincs hangsúlyozásával, amely l ... [+]

Csak 10 óra órákonként hetente, és négy hónap alatt folyékonyan beszélhet spanyolul!

A kurzus nagy hangsúlyt fektet a sikertelen kommunikációra a négy nyelvi készség kombinálásával: beszéd, olvasás, írás és hallgatás - a szókincs hangsúlyozásával, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a lehető legrövidebb időn belül orálisan és írásban kommunikáljanak.

A tanfolyam két részre oszlik, két hónap. Az első rész végén a diákok elérik az A1-es szintet, lehetővé téve számukra, hogy kényelmesen kommunikáljanak spanyolul a mindennapi helyzetekben. Ez biztosítja a hallgatók számára a szükséges motivációt, hogy folytassa a második részt, elérve az A2-es szintet a négy hónapos kurzus végére, és növelje a nyelvi képesség szintjét egy célszinthez. Az A2-es szint a legmagasabb szint az alapfelhasználói csoportban, és a spanyol állampolgárság igényléséhez szükséges szint.... [-]

Spanyolország Marbella
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Részidős oktatás
4 hónap
Campus
Bővebben magyarul
MISS - Marbella International Spanish School

Ez a kurzus a vendéglátóiparban, a turizmusban, a vendéglátóiparban és a vendéglátóiparban munkát kereső vállalkozóknak, munkavállalóknak szól, akik az angol nyelvtudásho ... [+]

Angol nyelvtanfolyam idegenforgalmi vendéglátás és vendéglátás számára

A kurzus 40 óra, és 2 nap alatt heti 4 órára oszlik.

Kedvezményezettek: Ez a kurzus a vendéglátóipar, a turizmus, a vendéglátóipar és a vendéglátóiparban munkát kereső vállalkozók, munkavállalók számára készült, akik az angol nyelvtudáshoz szükséges ismereteket szánják.

A kurzus leírása és áratartam

Edző: Sofía Montes López-Menchero

Tanulmányok és képzés: Diploma az üzleti és turisztikai tevékenységekben

Szakmai tapasztalat: szállodák, turizmus és restaurálás szakos tanára. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szállodaiparban és tapasztalattal a nagy szállodaláncokban külföldön.... [-]

Spanyolország Marbella
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
40 órák
Campus
Bővebben magyarul
MISS - Marbella International Spanish School

Az El Instituto Cervantes egy kormányhivatal, amely a spanyol nyelv és kultúra tanulmányozásáért és tanításáért felelős. Meghatározza a DELE-t (spanyolul idegen nyelvű ok ... [+]

DELE előkészítő kurzus: A legjobb eredményt a diplomával

Az El Instituto Cervantes egy kormányhivatal, amely a spanyol nyelv és kultúra tanulmányozásáért és tanításáért felelős. Meghatározza a DELE-t (spanyolul idegen nyelvű oklevelek) - nemzetközileg elismert, állandó érvényű képesítéssel.

Oktatóink akkreditált DELE vizsgáztatók. Előkészítik a hallgatókat a DELE vizsgákra (A1-től C2-ig), függetlenül attól, hogy miért van szükségük a tanulókra: akadémiai célokra, spanyol állampolgárságra, szakmai okokból, stb.

A kurzus leírásaInduló dátumok Árak1 lecke [-]
Spanyolország Marbella
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
1 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
MISS - Marbella International Spanish School

A nyelvtanulás a képzés kérdése. A lehető legrövidebb időn belül minden olyan eszközt tudunk biztosítani, amellyel javíthatja a spanyol nyelvet. Ezeknek a kurzusoknak fon ... [+]

Egész évben tanfolyam: Folyamatosan váljon spanyolul

Talán néhány éve élsz a Costa del Sol-ban, beszélsz néhány spanyolul, de úgy érzed, hogy nem tudsz előrelépni, vagy nem tudsz bizalommal kipróbálni, amit tudsz. Nos, tudjuk, hogyan érzi magát és tudja, mit kell tennie.

A nyelvtanulás a képzés kérdése. A lehető legrövidebb időn belül minden olyan eszközt tudunk biztosítani, amellyel javíthatja a spanyol nyelvet. Ezeknek a kurzusoknak fontos eleme a beszélgetés, és fókuszunk a szóbeli kommunikációra összpontosít, hasznos szókincs, nyelvtan, videók és hallgatói gyakorlatok segítségével, amelyek segítenek a kiejtés javításában.

Kiváló kurzusokat is tartunk a teljes kezdőknek, akik szeretnék, ha a spanyol nyelvtanfolyamot bemutatnák, és reméljük, hogy középtávon megismerkedhetnek.... [-]

Spanyolország Marbella
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
1 - 4 hónap
Campus
Bővebben magyarul
MISS - Marbella International Spanish School

A MISS Marbella nemzetközi spanyol iskolában évek óta tanítunk angolul, és tökéletesen ismerjük a diákjaink igényeit. Ezért van kétféle angol nyelvű osztályunk. Angol nye ... [+]

Angol nyelvtanfolyamok Marbellában

A MISS Marbella nemzetközi spanyol iskolában évek óta tanítunk angolul, és tökéletesen ismerjük a diákjaink igényeit. Ezért van kétféle angol nyelvű osztályunk:

Angol nyelvtanfolyamok: az elsődleges, másodlagos, érettségi és szelektivitási diákok számára, akiknek meg kell érteniük és át kell adniuk a témát. Osztályok kis csoportokban (3-5 fő) és szinteken (csak egy tanfolyam osztályonként).

A MISS professzorai a diplomások, a pedagógiai alkalmassági bizonyítvány (KAP) birtokosai, amelyek akkreditálnak bennünket arra, hogy a másodlagos és érettségi végzettséggel foglalkozzanak. Angol nyelvtanárokként ismerjük a spanyol oktatási rendszert, és tudjuk, hogyan kell átadni a diákjainkat. Minden évben 100% -os átutalás van a Selectividadban!... [-]

Spanyolország Marbella
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
1 hónap
Campus
Bővebben magyarul
MISS - Marbella International Spanish School

Az órákat az Ön konkrét követelményeinek megfelelően alkalmazzuk, segítünk rövid időn belül beszélni és megérteni a spanyolokat, vagy tökéletesíteni tudását a szakmai köv ... [+]

Privát órák: a tanulás testreszabása

Ön dönti el, mikor, mi és hogyan.

Privát óráink személyre szabottak, hogy megfeleljenek az Ön érdekeinek, szintjének és igényeinek, valamint a rendelkezésre állásnak.

Az órákat az Ön konkrét követelményeinek megfelelően alkalmazzuk, segítünk rövid időn belül beszélni és megérteni a spanyolokat, vagy tökéletesíteni tudását a szakmai követelményeknek, az akadémiai ambícióknak, a munkaképességnek, a kulturális érdekeknek, stb. a tanár a tanulási anyagokat az Ön igényeihez igazítja, és segít abban, hogy a saját céljait elérje.

Privát óráink is kiváló választás, ha szeretné felkelteni a beszélgetési készségeit.... [-]

Spanyolország Marbella
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
1 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
MISS - Marbella International Spanish School

MISS - Marbella International spanyol iskola új tanfolyamot kínál a következő évre: tanuljon spanyolul a tanár otthonában. A legjobb alkalom a teljes bemerülési élmény me ... [+]

Merülés a tanárral

MISS - Marbella International spanyol iskola új tanfolyamot kínál a következő évre: tanuljon spanyolul a tanár otthonában. A legjobb alkalom a teljes bemerülési élmény megszerzésére, a tapasztalt és képzett spanyol tanítónkkal együtt élni és tanítani.

Ez a tanfolyam a következőket tartalmazza:

20 magánórát hetente a Marbella központjában. Rugalmas időbeosztás.Szállás a tanár otthonában Marbellában teljes ellátással, beleértve az egyágyas szobát és a saját fürdőszobát.Repülőtéri transzfer és lemondás a fogadó tanártól.

A Learn Spanish a tanárod otthonában A kurzus a legjobb megoldás azoknak a tanulóknak, akik rövid időn belül javítani akarják spanyoljukat, és élniük kell a teljes körű merülő nyelvtanfolyam tapasztalatával.... [-]

Spanyolország Marbella
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
1 - 2 hetek
Campus
Bővebben magyarul