MISS - Marbella International Spanish School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az iskola

Iskolánk Marbella központjában található, mégis egy csendes utcában, mindössze 3 percre a strandtól és a sétánytól, és közel a városközponthoz. Malaga és Estepona között.

Tanulmányainkat tágas, légkondicionált tantermekben tartjuk, melyek mindegyike természetes fényű, többféle multimédiás berendezéssel és magas színvonalú kényelemmel rendelkezik.

Van egy földalatti garázs az iskola közelében, vagy parkolhat az utcán, bár a parkolás bizonyos időpontokban nehéz lehet.

111149_111114_IMG_0108.JPG

A tanárok

Magasan képzett tanáraink anyanyelvűek, akik évek óta tanítanak tapasztalatot az övek alatt. Csak azokat a tanárokat választjuk ki, akik szeretik, amit csinálnak, és elkötelezettek abban, hogy megosszák azt, amit ismerik a diákjaikkal. A Marbella International spanyol iskola legfontosabb eszközei. Mindannyian ugyanaz a filozófia: prioritásunk a kommunikáció megkönnyítése. A pontosság javítása folyamatos osztálymunkával, tevékenységekkel és érzékeny korrekcióval, és természetesen a rendszeres gyakorlat lehetőségével.

Folyamatosan növekvő csapatunk olyan emberekből áll, akik hisznek abban, hogy módszereiket adaptálják diákjaik profiljához, és akiknek szükséges tapasztalataik ahhoz, hogy ezt sikeresen elvégezzék. Ahogy mindannyian tudjuk, mindenki másképpen tanul.

Maribel Ortiz

A nyelv, mint a különböző nemzetiségekből és kultúrákból származó emberekkel való kommunikáció eszköze, és a többi kultúra iránti tiszteletem és érdeklődésem iránti érdeklődésem, ami a Malagai Egyetem Fordítás és Tolmácsolás tanulásához vezetett, sok évig tanulva angolul és németül Spanyolországban és külföldön. De az egész életen át tartó szenvedélyem a tanításhoz vezetett, hogy a nyelvtanításra specializálódtam, különösen a spanyol anyanyelvemre.

Pályafutásom során számos országgal találkoztam különböző országokkal, és sokakat spanyolul tanítottam, bemutattam őket spanyol kultúrára és spanyol életmódunkra, de mindegyikről sokat tanultam. Így a szlogenem néha mindig tanulást tanít.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella Európa egyik legjobb üdülőhelye. A világ minden tájáról érkező több ezer embernek van egy másik otthona a vendégszerető és élénk tengerparti városban. A spanyol nyelvtanulás Marbellában rengeteg előnye van. Először is, van egy hely, amely mindössze 40 percre fekszik Malaga nemzetközi repülőterétől, és könnyen megközelíthető a fő Andalúziai fővárosok, Granada, Sevilla, Cordoba és Cadiz, nem is beszélve a brit Gibraltár városáról, és még Marokkó is. néhány óra múlva. Másodszor, az éghajlat fantasztikus, így ez egy olyan üdülőhely, amelyet a lakosok és a látogatók egyaránt élvezhetnek egész évben. Harmadszor, a Marbella izgalmas és ideális keveréke a kozmopolita, elegáns és hagyományos színnek a kezelhető arányú városban. Aztán van egy negyedik, ötödik, és így tovább - de jöjjön el és derítse ki, mi az előnye magának!

Helyszínek

Marbella

Address
C/ Notario Luis Oliver 6, Edif. Liceo 3º A
29602 Marbella

29602 Marbella, Andalúzia, Spanyolország