Native Language College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Native Language College-ról

Főiskolánk a legjobb helyen van Madridban, csak a Puerta del Sol-ban, a város legélénkebb és legfiatalabb környékén. Valószínűleg a Plaza Puerta del Sol Madrid leghíresebb, ismert és turisztikai területe, rengeteg kocsma, üzlet, étterem és a legjobb tömegközlekedési kapcsolatok vonattal, metróval, buszokkal és fülkékkel.

A kollégium egy történelmi épületben helyezkedik el, ahol nagyon tágas, jól felszerelt osztálytermet talál, ahol az iskolában elérhető a Wi-Fi, a fogyatékkal élő diákok számára elérhető és nemzetközi diákokkal teli. Az Native Language College tudatában van annak, hogy a szállás Madridban való tartózkodásának alapvető része. Emiatt a Native Language College lehetőséget kínál arra, hogy ugyanabban az épületben maradjon, ahol az iskola található, ami Madridban van.

Ezenkívül a leginkább ösztönözni kell a spanyol tanárokat, hogy segítenek abban, hogy tökéletesen megértsék a spanyol nyelvi tapasztalatcserét a világ minden tájáról érkező hallgatókkal, beleértve a spanyol üzleti tanfolyamot tanulók spanyoljait is.

Emiatt a Native Language College a legjobb hely a spanyol nyelvtanuláshoz és a spanyol kultúrába.

Helyszínek

Madrid

Address
Plaza Puerta del Sol 11, Second Floor
28013 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország