Read the Official Description

iskola

MAGUNKRÓL

DISH Cinema van egy iskola, ahol meg lehet venni a film Diploma és a értelmezése Diploma. Ezen kívül kínálunk tanfolyamok konkrétabb és konkrét foglalkozások Film műhelyek és ügy Értelmezést. dolgozunk Nagyon kis csoportokban a diákokAnnak érdekében, hogy megadja több személyre szabott és egyéni oktatás diákjaink.

DISH Cinema, van egy profi csapat, szerelmesek és tanári pályára. Egy iskola, amely a fejlett tanulmányok mindkét tudományág külön, de amely egyesíti az összes hallgatói elvégzésére minden gyakorlatot. Így a diákok a mozi és audiovizuális gyakorlat színészek az első fogás és értelmezése a diákok kezdik kapcsolata a kamera, szöveget és linkeket egy audiovizuális projekt elejétől.

mindannyian egységesen ugyanaz a szenvedély: mozi.

iskola

BERENDEZÉSEK

DISH Cinema van egy térben kell befogadni a diákok, mind a filmes értelmezése és technikai eszközökkel. Az összesen 650 négyzetméter, és széles körben, amelyet kifejezetten az egyes tudományágak, hogy üdvözöljük.

Között a terek van, akkor jelölje ki a készletet gyakorlatok hallgatói mozi, 90 négyzetméter, és 6 méter magas. Ennek figyelembevételével mindkét gyakorlat az építési különböző díszítések, amelyek később szolgálja, hogy a hallgató tudja használni a személyes projektek és az osztály, mint például a különböző otthoni belső, fürdőszoba, egy börtön munka stb

A maga részéről, a szerkesztés és utómunka videó és audió áll, 7 számítógépek iMac 1 MacPro Dual-Core Intel Xeon, beleértve keresztül csatlakozik száloptika, amely lehetővé teszi a forgalom az anyag nagy sebességgel akár információ HD. Elérhető programok munkaállomások: Final Cut, motion, színes, zene, DVD Studio, kompresszor, ProTools stb

Ez a szoba kényelmesen csatlakozik a kabin szinkronizálás, amelyben a diákok értelmezési és a film jön össze.

Diákjaink értelmezése van három nagy tanterem, egy acustísticamente kelesztjük, és minden kifejezetten kondicionált: parketta, tükör, bútor kellékek ... területen kellékeket és jelmezeket acoje bútorok és ruhák szükséges diákok hozzáférhető szükségességét szakmai és rövid, és képes akklimatizálódni anyagot ezzel figyelembe véve az igényeket az egyes projektek.

A diákok is találkoznak és dolgoznak az osztályok között a nappaliban, mely kávé, italok és ételek, valamint a kanapék, székek és asztalok.

Miért Barcelona?

iskola

Barcelona egy feltűnően kozmopolita város múlt és a jelen nagy kulturális erő, minden bizonnyal az egyik viszonyítási tudományok, fotó, design, az építészet és a mozi, mint az európai városokban.

Fürdött a Földközi-tenger, a Barcelona egy kreatív erő, amely ötvözi a szenvedély és a józan eszét.

Egyre multinacionális választja a város telepíteni az operációs központok, mert a kellemes klíma és az életminőséget. A mozgókép területén sem kivétel, így a termelők a világ minden tájáról jönnek Barcelona északkeleti Európa egyik városok acoje forgatás, elérve rekord az elmúlt évben számos produkció többek játékfilmek, reklámok, dokumentumfilmek filmek stb

Nem csak az életminőség teszik Barcelona vezető város számos lövöldözés, szintén befolyásolják a szolgáltatások és forgatási engedélyeket által kínált különböző szervezetek és a csodálatos természeti környezetben, amely a város maga.

Határozottan egy tökéletes város él, hanem, hogy kicseréljék a kreatív élményt az emberek szerte a világon, a sokféle szabadidős és kulturális teszi ezt a nyugtalan város és ideális a dinamikus művészeti hallgatók.

Néhány külföldi produkciók forgatták Barcelona:

 • Vicky Cristina Barcelona
 • Reporter (Michelangelo Antonioni)
 • Bedlam (Cédric Klapisch)
 • Biutiful (Alejandro Gonzalez Inarritu)
 • Mindent anyámról (pedro Almodovar)
 • A parfüm (Tom Tykwer)
 • Bilbao (Bigas Luna)
 • A gépész (Brad Anderson)
 • Rec (Jaume Balaguero)
 • Manual of Love 2
 • Térkép a Sounds of Tokyo (Isabel Coixet)
Programs taught in:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Plató de Cinema

Értelmezés, nem egy RPG, ahol az adott körülmények között fogadja a valódi. A szöveg, hogy egy író ír, a saját szavaival. A szavak, hogy úgy érezzük csatlakoztatott érzel ... [+]

A értelmezésMár nem egy RPG, ahol az adott körülmények között fogadja a valódi. A szöveg, hogy egy író ír, a saját szavaival. A szavak, hogy úgy érezzük csatlakoztatott érzelmileg, és színezés, a szín és úgy érzi, hogy gerjeszti, szórakoztat, vagy hogy tükrözze a nézőt.

Testünket, hang- és érzelmeink; Ezek a fegyvereinket, hogy megteremtse a karaktert, aki él a helyzet, hogy a rendező javasolt.

Mi biztosítja a szükséges műszaki szakma szembe. Az oktatási program célja, hogy a tudatosság és a sok gyakorlás és a forgatás verni elérni az összes határokat. Kiderült a kamerát egy lövés a legjobb társ. Vizsgálja lehetséges minden feljegyzéseket az igazság. És tudatni keresztül a test és a hang. Kerék és kap a színpadon velünk.... [-]

Spanyolország Barcelona
October 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Plató de Cinema

A Cinema Diploma során az El Plató de Cinema a diákot a mozi megtanulásának és felfedezésének folyamatában irányítja, mind technikai, mind művészeti szempontból; mindezt ... [+]

Adj egy 360º-os túrát

A Cinema Diploma során az El Plató de Cinema a diákot a mozi megtanulásának és felfedezésének folyamatában irányítja, mind technikai, mind művészeti szempontból; mindezt a filmipar aktív szakemberei kezéből.

A három kurzuson a tantárgyak közösek az összes diák számára, így a hallgatók a lehető legmagasabb technikai és narratív szinten tudják eljutni és nagyfokú autonómiával rendelkezni ahhoz, hogy különböző típusú produkciókkal szembesüljenek és jobban alkalmazkodhassanak a igényeket a piac részéről.

Az iskola által nyújtott képzés elméleti és gyakorlati. Megértése, hogy csak akkor, ha elvégzik, a hallgató megszereti az osztályban látott tudást.... [-]

Spanyolország Barcelona
October 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
C/Alhambra 12-14.
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona, Catalonia, 08902 ES
Social Media