Hivatalos Leírás

Rólunk

Think in Spanish egy spanyol nyelviskola, amely egyedülálló tanfolyamokat kínál a spanyolok előzetes ismereteivel rendelkező diákoknak, akiknek szükségük van egy olyan bemerítési kurzusra, amely lehetővé teszi számukra a spanyol és a spanyol kultúra széles körű ismeretét.

Amit ajánlunk

Intenzív kurzusok, amelyek 2-4 hétig tartanak, és minden tanuló számára egy személyre szabott tanulási program, melyet egy oktató felügyel.

Spanyol nyelvű, speciális célokra: üzlet, irodalom, történelem és kultúra.

Intenzív nyári kurzusok azoknak a diákoknak, akik a spanyol egyetemi vagy posztgraduális képzésben kívánnak tanulni.

Egyedülálló értékesítési pontunk

Minden tanfolyam a következő alapszerkezet köré épül:

  • Reggeli „spanyolul”, egy tanár által megkönnyített, a napi politikai és gazdasági hírek megvitatása a spanyol sajtóban.
  • Különböző reggeli órák a hallgató által kiválasztott program szerint.
  • Valódi élet nyelvi feladatai délután.
  • Gyakorlati kommunikációs helyzeteken alapuló gyakorlatok a város körül.
  • Mesterkurzusok az érdeklődésre számot tartó témákban a valóságos életkörülményeikben, például borászatban borospincében, valamint beszélgetések, kerekasztalok és dráma- és kiejtési műhelyek.
  • Hétvégi sporttevékenységek, mint például a síelés a San Isidro sípályán, túrázás, látogatások bioszféra-rezervátum területeken és falvakban.
  • A kolostor útja
  • Vacsora és beszélgetés hagyományos vagy kreatív ételeket kínáló éttermekben.

Üzleti spanyol

Ha Ön olyan szakember, akinek meg kell tanulnia vagy javítania kell spanyol nyelvét, mert spanyolul beszélő országban dolgozik, vagy üzleti tevékenységet folytat, úgy Think in Spanish , hogy az Ön igényeihez igazított teljes programot kínál.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Spanyol kultúra

Ha a személyes célok és érdekek lényeges és konkrét ismeretek megszerzését jelentik a spanyol kultúra olyan aspektusairól, mint a művészet, irodalom, történelem vagy mozi, a Think in Spanish általános tanfolyamokat kínál Önnek.

114970_exterior-catedral.jpg

Nyári kurzusok

Ha egy spanyol egyetemen egyetemi vagy posztgraduális képzésben kíván tanulni, akkor nyári kurzusai segítenek javítani spanyolul. Think in Spanish intenzív kurzusokat, amelyek maximalizálják kommunikációs készségeidet.

És még sok más.

Mi többet megtudunk, ha a tanulási folyamat szórakoztató, meglepő, ösztönző és motiváló.

A második nyelvet jobban megtanuljuk, ha a tanulási folyamat egyedülálló élményt jelent.

Ha árajánlatot kér, kérem, mondja el nekünk, hogy miért akar spanyolul és érdeklődésével tanulni, és videokonferencia-interjút szervezünk, hogy további információkat adjon meg, és megválaszoljon bármilyen esetleges kérdést. Örömmel fogunk beszélni veled.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:


Think in Spanish

Kéthetes spanyol baleset tanfolyamok 2019-2020. Spanyol nyelv és kultúra. Néhány ülésre a városban kerül sor. Egy tanár figyeli őket, és úgy tervezték, hogy valós helyzet ... [+]

Kéthetes spanyol baleset tanfolyamok 2019-20202019. szeptemberétől.Kezdeti szint: A1 (Basic User).Méretcsoport: 6-10 hallgató.Időtartam: 2 hétMinden hónap első munkaszüneti kezdetét.

60 ülés (55 perc per óra)

52 óra: spanyol nyelv és kultúra. Néhány ülésre a városban kerül sor. Egy tanár figyeli őket, és úgy tervezték, hogy valós helyzetekben tanuljanak.8 óra: spanyol kiejtés és kiejtés egy színész és dráma tanár által koordinálva.

Oktatási anyagokat tartalmaz.

A hallgató céljainak megfelelően az 52 óra közül néhányat külön rendelhetnének spanyolul: BUSINESS spanyol.

León központja: Palacio de los Guzmanes és Gaudi Casa Botines ... [-]

Spanyolország León
Nyílt Beiratkozás
Angol,Spanyol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Think in Spanish

Intenzív általános spanyol. Spanyol nyelv és kultúra. Spanyol kiejtés és kiejtés. Néhány ülésre a városban kerül sor. Egy tanár figyeli őket, és úgy tervezték, hogy valós ... [+]

Intenzív általános spanyol2019. szeptemberétőlIdőtartam: 1 hónap és 6 hónap között.Kezdeti szint: A1 (Basic User).Kezdő dátum: a hónap minden első hétfőjén.Méretcsoport: 6-10 hallgató.

Hetente 20 ülés (minimum 55 óra).

Spanyol nyelv és kultúra.Spanyol kiejtés és kiejtés.

Néhány ülésre a városban kerül sor. Egy tanár figyeli őket, és úgy tervezték, hogy valós helyzetekben tanuljanak.

Oktatási anyagokat tartalmaz.

Kulturális tevékenységekElőadások, konferenciák stb.Koncertek, kiállítások, színjátékok stb.Múzeumok: MUSAC (Kortárs Művészeti Múzeum), San Isidoro román stílusú múzeuma, a székesegyház, a Fundación Sierra Pambley stb.Túra Riaño, Las Médulas, Astorga vagy más természeti szépségű helyekre León tartományban.... [-]
Spanyolország León
Nyílt Beiratkozás
Angol,Spanyol
Nappali
1 - 6 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Think in Spanish

Vállalaton belüli spanyol nyelvtanfolyamok szervezetek és vállalatok számára. Speciális tanfolyamok, amelyeket helyszínen, a vállalat telephelyén tartanak, és azoknak a t ... [+]

Vállalaton belüli spanyol tanfolyamok szervezetek és vállalatok számára

Think in Spanish formatervezési mintákra, az egyes ügyfelek emberi erőforrás-csoportjával együttműködve. Ennek eredményeként programjaink túlmutatnak az általános spanyol és az üzleti spanyolon túl, és tartalmaznak más szempontokat is, amelyek célja annak biztosítása, hogy az alkalmazottak folyékony és hatékony spanyol nyelvtudást szerezzenek az egyes társaságok fő érdeklődési területei, felelősségi köre és vállalati kultúrája vonatkozásában.

Testreszabott kurzusaink külön hangsúlyt helyeznek az interkulturális kompetencia fontosságára, amely kulcsfontosságú készség a professzionális és vállalati sikerhez a globalizált üzleti környezetben.... [-]

Spanyolország León
Nyílt Beiratkozás
Angol,Spanyol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Address
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Kasztília és León, Spanyolország