Think in Spanish

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Think in Spanish egy spanyol nyelviskola, amely egyedülálló tanfolyamokat kínál a spanyolok előzetes ismereteivel rendelkező diákoknak, akiknek szükségük van egy olyan bemerítési kurzusra, amely lehetővé teszi számukra a spanyol és a spanyol kultúra széles körű ismeretét.

Amit ajánlunk

Intenzív kurzusok, amelyek 2-4 hétig tartanak, és minden tanuló számára egy személyre szabott tanulási program, melyet egy oktató felügyel.

Spanyol nyelvű, speciális célokra: üzlet, irodalom, történelem és kultúra.

Intenzív nyári kurzusok azoknak a diákoknak, akik a spanyol egyetemi vagy posztgraduális képzésben kívánnak tanulni.

Egyedülálló értékesítési pontunk

Minden tanfolyam a következő alapszerkezet köré épül:

  • Reggeli „spanyolul”, egy tanár által megkönnyített, a napi politikai és gazdasági hírek megvitatása a spanyol sajtóban.
  • Különböző reggeli órák a hallgató által kiválasztott program szerint.
  • Valódi élet nyelvi feladatai délután.
  • Gyakorlati kommunikációs helyzeteken alapuló gyakorlatok a város körül.
  • Mesterkurzusok az érdeklődésre számot tartó témákban a valóságos életkörülményeikben, például borászatban borospincében, valamint beszélgetések, kerekasztalok és dráma- és kiejtési műhelyek.
  • Hétvégi sporttevékenységek, mint például a síelés a San Isidro sípályán, túrázás, látogatások bioszféra-rezervátum területeken és falvakban.
  • A kolostor útja
  • Vacsora és beszélgetés hagyományos vagy kreatív ételeket kínáló éttermekben.

Üzleti spanyol

Ha Ön olyan szakember, akinek meg kell tanulnia vagy javítania kell spanyol nyelvét, mert spanyolul beszélő országban dolgozik, vagy üzleti tevékenységet folytat, úgy Think in Spanish , hogy az Ön igényeihez igazított teljes programot kínál.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Spanyol kultúra

Ha a személyes célok és érdekek lényeges és konkrét ismeretek megszerzését jelentik a spanyol kultúra olyan aspektusairól, mint a művészet, irodalom, történelem vagy mozi, a Think in Spanish általános tanfolyamokat kínál Önnek.

114970_exterior-catedral.jpg

Nyári kurzusok

Ha egy spanyol egyetemen egyetemi vagy posztgraduális képzésben kíván tanulni, akkor nyári kurzusai segítenek javítani spanyolul. Think in Spanish intenzív kurzusokat, amelyek maximalizálják kommunikációs készségeidet.

És még sok más.

Mi többet megtudunk, ha a tanulási folyamat szórakoztató, meglepő, ösztönző és motiváló.

A második nyelvet jobban megtanuljuk, ha a tanulási folyamat egyedülálló élményt jelent.

Ha árajánlatot kér, kérem, mondja el nekünk, hogy miért akar spanyolul és érdeklődésével tanulni, és videokonferencia-interjút szervezünk, hogy további információkat adjon meg, és megválaszoljon bármilyen esetleges kérdést. Örömmel fogunk beszélni veled.

Helyszínek

León

Address
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Kasztília és León, Spanyolország