Hivatalos Leírás

Spanyol mint idegen nyelv, a mi védjegyünk

A spanyol mint idegen nyelv (E / LE) az Universidad Antonio de Nebrija egyik legfontosabb jellemzője. Mind a Centro de Estudios Hispánicos, mind az Alkalmazott Nyelvű Tanszék részvételével a spanyol nyelv a Nebrija térségében három területet foglal el: oktatás, képzés és kutatás.

A minőség iránti elkötelezettségünk egyike a legrangosabb spanyol nyelvtanulásnak és E / LE tanárképző központoknak Spanyolországban és külföldön.

Ugyanez a minőségi elkötelezettség miatt Nebrija együttműködési megállapodásokat kötött magas rangú magán- és állami intézményekkel mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

A Centro de Estudios Hispánicos a CERCLES (Európai Felsőoktatási Nyelvi Központok Szövetsége) és az ACLES (Asociación de Centros de Lenguas en la Enseñanza Superior) tagja.

Amikor a Centro de Estudios Hispánicos először 30 évvel ezelőtt nyílt meg, a spanyol nyelvet elsősorban a nyelv és a spanyol kultúra szakemberei és rajongóinak tanulmányozták. Ma a spanyol a világ egyik legelterjedtebb nyelve.

Ennek eredményeképpen a diákjaink jelenlegi profilja sokkal változatosabb a nyelvtanulók és a bölcsészettudományok mellett, a diákjaink a világ minden tájáról tanulnak üzleti, újságírással, politikatudománygal, orvostudománygal és mérnökkel.

A nemzetiségek és a tanulmányi területek sokfélesége kiterjesztette a Centro de Estudios Hispánicos horizontjait, és gazdagította a nappali életet egyetemünkön.

Köszönhetően ezeknek a sok kapcsolódási pontnak köszönhetően képesek voltunk programjaink egyik legfontosabb célkitűzésének fejlesztésére: a diákok interkulturális kompetenciává válásának elősegítésére. Ez a globalizált társadalom egyik leginkább követelt képessége és tulajdonsága.

Miért tanulni Nebrija-ban?

Sokkal több, mint külföldön tanulni.

Nebriában meggyőződésünk, hogy egy külföldi tanulmány Spanyolországban sokkal többet jelent, mint egy utazás vagy egy nyelvtanfolyam. A Nebriában töltött időed képes és lesz a fejlődésed alapvető része, mint jövőbeni szakember. Programjaink biztosítják, hogy a didaktikus tanítás és a gyakorlati tapasztalatok kéz a kézben járuljanak ahhoz, hogy hallgatóink teljes mértékben megismerhessék a tananyagot és a világot .

Mutassuk meg, hogyan:

 1. Ez a kiváló helyen Madrid központjában lehetővé teszi számunkra, hogy kiterjesszék tanítási tevékenységünket az osztályteremen túl.
 2. A több mint 30 ország nemzetközi diákjai spanyol diákokkal osztoznak a Madrid-Princesa Campuson. Ez olyan környezetet teremt, amelyben a diákok könnyen meg tudnak lépni és új kapcsolatokat építhetnek ki.
 3. Tantervünk felépítése és szervezése innovatív és rugalmas. Ezeket a programokat úgy tervezték, hogy alkalmazkodni tudjanak az egyes diákok igényeihez, függetlenül attól, hogy csak a spanyol nyelvű órákat szeretné-e elvinni, vagy ha az angol nyelvű tanfolyamokat is be kívánja illeszteni az ütemtervbe.
 4. Nebrija a hallgatóknak az egyénre szabott figyelmet biztosít, te vagy a mi elsőbbségünk.
 5. Van egy csapat magasan képzett és tapasztalt professzor. A tanulás elsőbbséget élvez. Egy gyakorlati módszerrel tanítják és irányítják a tapasztalatokat minden tanulónak a tanulási folyamat során.
 6. Interaktív módszertanunk hatékony, szórakoztató, tanulási élményt nyújt. Ez a módszertan a spanyolországi idegen nyelvi világ nemzetközi élcsapatává teszi számunkra.
 7. A Willpower önmagában nem elég ahhoz, hogy sikeresen integrálódjon az új kultúrába, gyorsan és hatékonyan. Interkulturális képzést kínálunk különböző szemináriumokon, workshopokon és egyéni foglalkozásokon keresztül, hogy megkönnyítsük az alkalmazkodási folyamatot és segítsünk Önnek a külföldi tapasztalatok teljesebbé tételében. Ez a képzés segíteni fog az interkulturális kompetenciáinak fejlesztésében is - a mai világban igen igényelt attribútum.
 8. Különböző kikapcsolódási kínálatunk és kulturális élményeink megnyitják a szemünket egy másik kultúrának, lehetővé téve Önt, hogy integrálódjon a Nebrija életébe, és sok lehetőséget nyújtson barátainak.
 9. Madrid, Európa egyik legfontosabb városa, szintén kulturális és társadalmi kínálatnak kitett város.
 10. A diákok szolgáltatási osztályán dolgozó munkatársaink a lehető legegyszerűbben hajózhatnak az Ön tartózkodása során. Internetes hozzáférést biztosítanak Önnek, könyvtári információkat, lakhatást stb.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak nyújtani egy tekintélyes programban, miközben részt vesznek egy sp ... [+]

Tapasztalja meg Spanyolországot és a spanyol nyelvet a Nebrija-ban, miközben egyetemi krediteket szerzett

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak igénybe venni egy rangos programban, miközben részt vesznek a spanyol egyetem mindennapi életében - mind egyetemi, mind társadalmi szempontból.

A program több mint 40 különböző tanfolyamot kínál a spanyol nyelv, a nyelvtan, az irodalom, a történelem, a művészet, a politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában.

Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 - 24 hetek
Campus
Bővebben magyarul