Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AlicanteLogos

Universidad de Alicante / CENTRO Superior de IDIOMAS

Universidad de Alicante / LANGUAGE CENTRE

Spanyol tanfolyamok és tartalom tanfolyamok 1995 óta az egyik Spain's legmodernebb és innovatív egyetem, mintegy 30.000 diák egy szép campus a Földközi-tengeren.

A University of Alicante Nyelvi Központ (Centro Superior de Idiomas de la Universidad de Alicante) volt az egyik Spain's legnépszerűbb célpontok tanulni spanyol 1995 óta. A Nyelvi Központ része egy egyetem 30.000 diák tanul az egyik 32 egyetemi fok által kínált karok és az egyetemi iskolákban. A campus területén nagy területen, a kertek, fás területek és egy mesterséges tó, mindössze 4 km-re a városközponttól. A University of Alicante kínál kiemelkedő környezetben, amelyben tanulni spanyol, a létesítmények, beleértve egy múzeum, művészeti galéria, fedett és szabadtéri sportpálya, éttermek, bankok, így ez az egyik legszebb és teljes egyetemen Európában.

Escuela102

Élvezze, és megtanulják a Földközi-tenger.

Alicante egy élénk város a Földközi-tenger partján, a Spanyol kiváló hazai és nemzetközi közlekedési kapcsolatokat, és található a szívében, a Costa Blanca egyik legelismertebb turisztikai spanyol területre. A város, a tartomány és az egyetem kínál számos kulturális, tudományos és sporttevékenységek, (beleértve a vízi sportok), hogy ez egy nagyon kedvelt úti cél a diákok a spanyol, mint idegen nyelv.

A Nyelvi Központ

Eltekintve a különböző spanyol Programok (Intenzív Program, szemeszter tanfolyamok, kultúrák közötti kommunikáció Program, spanyol + közvetlen beiratkozás Bachelor képzések, stb) kínálunk angol, francia, olasz és német arab nyelvtanfolyamok, fejlesztünk európai kutatási projektek és kínálnak a különböző szolgáltatások szükségesek a nemzetközivé egyetem: Translation Service, Ház, Visa tanácsadás, tudományos tanácsadás és ügyintézés a "látogató" / közvetlen beiratkozás hallgatók a University of Alicante ...

Escuela101

Több, mint osztályok

A osztályok akció-orientált, jól összpontosított a tanulás egy szórakoztató és gazdagító tapasztalat, hogy megosztja a diákok a világ minden tájáról. De azt is szeretnénk, hogy megtanulják kívül az osztály: a lehető legjobban a tartózkodás, mi is széles körű kulturális, sport és szabadidős tevékenységek megfelelnek a spanyol és más nemzetközi diákok és teljes mértékben élvezheti az életet megváltoztató élményt tanulmányi külföldön. Vízi sportok egyértelműen a legnépszerűbb tevékenység, de főzőtanfolyamok, utazások, kirándulások, nyelv cserék, borkóstolók, kulturális látogatások, részvétel a helyi ünnepségek és a hagyományok, mind vezet él a spanyol élet a legjobb, és amelynek tényleges valós merülő élmény.

Escuela103

Helyszínek

Alicante

Address
Centro Superior de Idiomas.
Universidad de Alicante.
Edificio Germán Bernácer.
San Vicente del Raspeig

03690 Alicante, Valenciai közösség, Spanyolország