Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AlicanteLogos

Universidad de Alicante / CENTRO Superior de IDIOMAS

Universidad de Alicante / LANGUAGE CENTRE

Spanyol tanfolyamok és tartalom tanfolyamok 1995 óta az egyik Spain's legmodernebb és innovatív egyetem, mintegy 30.000 diák egy szép campus a Földközi-tengeren.

A University of Alicante Nyelvi Központ (Centro Superior de Idiomas de la Universidad de Alicante) volt az egyik Spain's legnépszerűbb célpontok tanulni spanyol 1995 óta. A Nyelvi Központ része egy egyetem 30.000 diák tanul az egyik 32 egyetemi fok által kínált karok és az egyetemi iskolákban. A campus területén nagy területen, a kertek, fás területek és egy mesterséges tó, mindössze 4 km-re a városközponttól. A University of Alicante kínál kiemelkedő környezetben, amelyben tanulni spanyol, a létesítmények, beleértve egy múzeum, művészeti galéria, fedett és szabadtéri sportpálya, éttermek, bankok, így ez az egyik legszebb és teljes egyetemen Európában.

Escuela102

Élvezze, és megtanulják a Földközi-tenger.

Alicante egy élénk város a Földközi-tenger partján, a Spanyol kiváló hazai és nemzetközi közlekedési kapcsolatokat, és található a szívében, a Costa Blanca egyik legelismertebb turisztikai spanyol területre. A város, a tartomány és az egyetem kínál számos kulturális, tudományos és sporttevékenységek, (beleértve a vízi sportok), hogy ez egy nagyon kedvelt úti cél a diákok a spanyol, mint idegen nyelv.

A Nyelvi Központ

Eltekintve a különböző spanyol Programok (Intenzív Program, szemeszter tanfolyamok, kultúrák közötti kommunikáció Program, spanyol + közvetlen beiratkozás Bachelor képzések, stb) kínálunk angol, francia, olasz és német arab nyelvtanfolyamok, fejlesztünk európai kutatási projektek és kínálnak a különböző szolgáltatások szükségesek a nemzetközivé egyetem: Translation Service, Ház, Visa tanácsadás, tudományos tanácsadás és ügyintézés a "látogató" / közvetlen beiratkozás hallgatók a University of Alicante ...

Escuela101

Több, mint osztályok

A osztályok akció-orientált, jól összpontosított a tanulás egy szórakoztató és gazdagító tapasztalat, hogy megosztja a diákok a világ minden tájáról. De azt is szeretnénk, hogy megtanulják kívül az osztály: a lehető legjobban a tartózkodás, mi is széles körű kulturális, sport és szabadidős tevékenységek megfelelnek a spanyol és más nemzetközi diákok és teljes mértékben élvezheti az életet megváltoztató élményt tanulmányi külföldön. Vízi sportok egyértelműen a legnépszerűbb tevékenység, de főzőtanfolyamok, utazások, kirándulások, nyelv cserék, borkóstolók, kulturális látogatások, részvétel a helyi ünnepségek és a hagyományok, mind vezet él a spanyol élet a legjobb, és amelynek tényleges valós merülő élmény.

Escuela103

Helyszínek

Alicante

Address
Centro Superior de Idiomas.
Universidad de Alicante.
Edificio Germán Bernácer.
San Vicente del Raspeig

03690 Alicante, Valenciai közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket