University of Almería

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hivatalos álláspont

A jelenlegi világjárványhelyzettől függetlenül, az STUDY ABROAD csapata tovább folytatja a sikeres nyári program kiadás, 2020. július megünneplését.

Azt is szeretnénk tájékoztatni a hallgatókat, hogy az ellenőrzés alatt álló Almería helyzete és Almeria régiója azon a régióban található, ahol a COVID-19-vel fertőzött emberek száma kevesebb.

A tudás tengere

Az 1993-ban alapított University of Almería (UAL) egy nyilvános kutatóegyetem, amely a napenergia, a mezőgazdaság és a vízgazdálkodás területén folytatott kutatás-fejlesztési tevékenységeivel híres. Az országos rangsorban a 40 legfontosabb és az 1000 legjobbak között helyezkedik el, és vonzó célponttá vált a nemzetközi hallgatók számára, amelyek ma a hallgatók 12% -át teszik ki. A tudományos kiválóságon kívül az egyik legvonzóbb tulajdonsága a helyzete, mivel ez az egyetlen spanyol campus, amely a Földközi-tenger felé néz.

132135_BANCOUAL.png

¿Miért válassza az UAL-t?

Ez az egyetlen egyetem Európában, a Földközi-tenger mellett.

Számos ok van az UAL kiválasztására. Berendezései és felszerelése kétségtelenül a legmodernebb és leginnovatívabb Európában. Magasan képzett tanáraink a legfejlettebb technológiát élvezik a tantárgyak tanításához. A programokat gondosan úgy tervezték, hogy elérjék a legmagasabb színvonalú átfogó képzést, a résztvevők igényei és a mai társadalom igényei alapján.

A tudás élvonalában

Főbb tudásterületek:

• Mérnöki munka (mezőgazdasági, ipari, mechanikus, elektromos, vegyi, számítógépes)

• Tudomány (környezetvédelem, kémia, megújuló energiák)

• Társadalomtudományok (üzleti adminisztráció, közgazdaságtan, pénzügy, számvitel, nemzetközi marketing, turizmus, jog, közigazgatás)

• Egészségtudományok (ápolás, fizioterápia, pszichológia)

• Humán tudományok és oktatás (történelem, modern nyelvek, spanyol filológia, angol nyelvtudás, általános és középfokú oktatás, speciális oktatás)

Az University of Almería Egyetem az andalúziai harmadik egyetem a tudományos termelésben, több mint 300 kutatási megállapodással kötött a vállalatokkal, mintegy 20 szabadalommal, több mint 900 közzétett munkával és több mint 6 tudományos folyóirat kiadásával

132136_10990803_765211853571797_3947666054271627669_n.png

Az UAL STUDY ABROAD (Nyelvtanulások) nyári tanfolyamai egyetemünk legfejlettebb területeinek legrangosabb szakértői által kidolgozott tanfolyamok, amelyeket elismert tapasztalatok tanárai tanítanak.

A programokra minden év júliusában kerül sor. Ide tartoznak a szállás és az étkezés, a helyi közlekedési utalvány, az egészségbiztosítás, többek között a szolgáltatások.

Az Almeriai Egyetem megérti a tanulás fontosságát, amely túlmutat az osztálytermi falon. Az európai történelem és a spanyol szenvedély teljes megértése érdekében kultúrális tevékenységeket kínálnak, amelyek célja a hallgatói ismeretek bővítése. Vannak programozott látogatások, például városnézés, kirándulás a Cabo de Gata Természeti Parkba, valamint Granada és Alhambraba.

A programok 22,5 órától (1 hét) 80 óráig (4 hét) tarthatnak, és akár 10,6 ECTS kredit is elismerhetők a hazai egyetemen. Vannak olyan tanfolyamok, amelyeket csak angolul vagy csak spanyolul tanítanak, vagy amelyeket angol és / vagy spanyol nyelven lehet tartani, a hallgatók által választott nyelv szerint.

132137_ACTIVIDADESSABROAD.png

A programokban szereplő szolgáltatások

• Tandíj, hivatalos igazolás és nyilvántartás átirata.

• Szállás fürdőszobás kétágyas szobában a Halls of Residence épületében (2016-ban épült), saját fürdőszobával, légkondicionálóval, TV-vel, törülközőkkel, ruhásszekrénnyel és íróasztallal, valamint szobatisztító szolgáltatással.

• Teljes ellátás (hétfő-péntek: reggeli, ebéd és vacsora; szombat: reggeli; vasárnap: vacsora).

• Ingyenes WI-FI kapcsolat a campusban és a Hall hallban.

• Teljes belépés a közös helyiségekbe és a dolgozószobákba a Hall of Residence-ben.

• Látogatások témához kapcsolódó vállalatokba és kísérleti központokba

• Helyszíni és laboratóriumi képzés

• Ingyenes hozzáférés az egyetemi létesítményekhez: könyvtár, tantermek, számítógépes központ stb.

• Ingyenes belépés az egyetemi sportpálya széles pavilonjába, beleértve a tornatermet, a fedett uszodát és a teljesen felszerelt gyógyfürdőt.

• Helyi buszkártya (egy hónapra), amelyet minden városi buszjáratban használni kell

• Kulturális és társadalmi tevékenységek

• Utazások Almeria városának és tartományának, valamint a környék legfontosabb látványosságainak.

• Egészség-, utazási és polgári jogi felelősségbiztosítás.

A 15 év feletti hallgatók csoportjai (díjmentesen) tartalmazhatnak kísérő oktatót a otthoni egyetemen, ugyanolyan szállással és félpanzióval, mint a hallgatók.

132138_CIVITAS.pngCivitas Halls of Residence

Helyszínek

Almería

Address
Universidad de Almería
Vicerrectorado de
Internacionalización
Edificio PITA
Planta 2, Despacho 2.34 Ctra.
Sacramento s/n
La Cañada de San Urbano
04120 Almería

Almería, Andalúzia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket