World Aviation Helicopters Flight Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Professzionális helikopter-szolgáltatások teljes skáláját kínálja az utasok átszállása és a rakodási műveletek légi felvétele és fényképezése között. Helikopter Repülési Akadémiánk kiváló minőségű helikopter pilótát és drónkezelői kurzusokat ajánl a Madridi - Cuatro Vientos és Malaga - Costa del Sol kiképző központjain keresztül.

A World Aviation Helicopter Repülési Akadémián megértettük, hogy minden jövőbeli pilóta különböző háttérrel rendelkező egyének, ezért a repülési utasítást és elmélet osztályokat olyan ütemhez igazítjuk, amely minden diák számára a leginkább megfelelő. További tandíj áll rendelkezésre, és oktatóink és munkatársaink szívesen segítenek kérdéseik és kérdéseik segítségével bármikor.

A helikopter repülés-továbbképzés kombinációja az átfogó elméleti oktatással és a kompromisszumok nélküli repülésbiztonsággal a World Aviation Helicopter Flight ATO akadémiáját meghatározó alapelvek.

Keresi a helikopter szolgáltatásokat, de helyette megtalálta a repülési iskolát?

A világ légiközlekedési helikoptereivel átvehetjük a transzfereket és a légi utazásokat a légifelvételeken és a fényképezésen.

Az iskola

A világ légiközlekedési helikopter repülési akadémiáját a spanyol Aviation Safety Authority (AESA) tanúsítja az E-ATO-272 lajstromozással. Mi vagyunk az egyetlen helikopter pilótaképző központ a spanyolországi kontinensen, mely angol nyelvtanfolyamokat kínál. A saját helikopter-flottánk képzési célokra, a gyakorlati edzések programozása egyszerű, és adaptálható a hallgatóhoz és a rendelkezésre álló időhöz. Az elméleti oktatás egy ütemezett tanulmányi program szerint történik, amelyen a tanfolyam egy részéhez rendelkezésre áll egy távoktatási lehetőség.

A World Aviation Helicopter Repülési Akadémián a diák-pilóták a legfontosabbak az ügyfeleink, és mindig a prioritás lesz. Arra törekszünk, hogy alkalmazkodjunk a tanulmányi ütemtervekhez és a repülés-tréninghez, hogy a leginkább költséghatékony eredményeket érjünk el az iparágban.

A világ légiközlekedési helikopterek célja, hogy a legteljesebb képzést biztosítsák a helikopterek számára, függetlenül attól, hogy örömmel repülnek vagy az elit karrierpályájának átjárójaként.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Kurzus: Advanced Drone Operator

On-line Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 70 óra Nyílt Beiratkozás Spanyolország Málaga + 2 további

Ez a Drone Operator tanfolyam célja azoknak, akik nem rendelkeztek korábbi tapasztalattal ahhoz, hogy megszerezhessék a szükséges képességeket és ismereteket az Advanced Drone Operator Certificate-hez. [+]

Tábornok

Ez a Drone Operator tanfolyam célja azoknak, akik nem rendelkeztek korábbi tapasztalattal ahhoz, hogy megszerezhessék a szükséges képességeket és ismereteket az Advanced Drone Operator Certificate-hez.

Ez egy hivatalos EASA tanúsítvány, amely lehetővé teszi a birtokos számára, hogy a spanyol nemzeti területen vagy az EU-n belül kereskedelmi, szakmai, sportolási vagy szabadidős célokra legfeljebb 25 kg súlyú RPAS (Remotely Piloted Aircraft Systems) üzemeltetője legyen. A kurzus lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy fejlett tudást és készségeket szerezzenek annak érdekében, hogy olyan komplex dronokat is üzemeltethessenek, akik képesek repülni a látóvonalból. Ez a kurzus mindent megtesz arra, hogy felkészítse a hallgatót egy szakmai karrierre a drone és RPA szolgáltatások növekvő területén.... [-]


Tanfolyam: Kereskedelmi helikopterpilóta (CPLH eszközértékelés)

Campus Nappali 281 - 497 óra Nyílt Beiratkozás Spanyolország Málaga

Ez a tanfolyam célja, hogy a hallgató megszerezze a szükséges készségeket és tapasztalatokat, hogy a kereskedelmi helikopter pilóta működtető többmotoros helikopterek VFR és IFR körülmények között. [+]

Ez a tanfolyam célja, hogy a hallgató megszerezze a szükséges készségeket és tapasztalatokat, hogy a kereskedelmi helikopter pilóta működtető többmotoros helikopterek VFR és IFR körülmények között.

A tanfolyam befejezésekor megkapja az EASA CPL-H kereskedelmi helikopterpilóta licenszét, amely feljogosítja Önt arra, hogy helikoptert fizetett szakemberként repüljen. Ez lehetővé teszi a birtokos számára, hogy pilótaként dolgozzon olyan feladatok elvégzésében, mint a személyszállítás, a biztonsági szolgálati járatok, ideértve a parti őrséget, a keresést és a mentést, a megfigyelést, a tűzoltást, a hevederes műveleteket, valamint a légifelvételeket és a fotózást.... [-]


Tanfolyam: Private Pilot License (PPLH)

Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 157 óra Nyílt Beiratkozás Spanyolország Málaga + 1 további

A Private Pilot License PPL (H) kurzus célja, hogy felkészítse a tanulót arra, hogy biztonságosan és hatékonyan repüljen a Visual Flight Rules alatt, akár szabadidős célokra, akár kereskedelmi pilótaképzés részeként. Ez a tanfolyam magában foglalja mindazt, amit az új pilóta magántulajdonú helikopter pilótaivá válhat. [+]

A Private Pilot License PPL (H) kurzus célja, hogy felkészítse a tanulót arra, hogy biztonságosan és hatékonyan repüljen a Visual Flight Rules alatt, akár szabadidős célokra, akár kereskedelmi pilótaképzés részeként. Ez a tanfolyam magában foglalja mindazt, amit az új pilóta magántulajdonú helikopter pilótaivá válhat.

A PPL-H program 112 óra elméleti oktatásból és a következő Flight-training programból áll:

45:00 óra repülési képzés az R22-ben.

Alapiskola: a repülési iskolában vagy független tanulmányban. On-line utasítások állnak rendelkezésre.

[-]

Kapcsolat

Cím Carretera del Aeroclub s/n Terminal General, FBO Oficina 13 29004
Málaga, Andalusia, Spanyolország