Hivatalos Leírás

Professzionális helikopter-szolgáltatások teljes skáláját kínálja az utasok átszállása és a rakodási műveletek légi felvétele és fényképezése között. Helikopter Repülési Akadémiánk kiváló minőségű helikopter pilótát és drónkezelői kurzusokat ajánl a Madridi - Cuatro Vientos és Malaga - Costa del Sol kiképző központjain keresztül.

A World Aviation Helicopter Repülési Akadémián megértettük, hogy minden jövőbeli pilóta különböző háttérrel rendelkező egyének, ezért a repülési utasítást és elmélet osztályokat olyan ütemhez igazítjuk, amely minden diák számára a leginkább megfelelő. További tandíj áll rendelkezésre, és oktatóink és munkatársaink szívesen segítenek kérdéseik és kérdéseik segítségével bármikor.

A helikopter repülés-továbbképzés kombinációja az átfogó elméleti oktatással és a kompromisszumok nélküli repülésbiztonsággal a World Aviation Helicopter Flight ATO akadémiáját meghatározó alapelvek.

Keresi a helikopter szolgáltatásokat, de helyette megtalálta a repülési iskolát?

A világ légiközlekedési helikoptereivel átvehetjük a transzfereket és a légi utazásokat a légifelvételeken és a fényképezésen.

Az iskola

A világ légiközlekedési helikopter repülési akadémiáját a spanyol Aviation Safety Authority (AESA) tanúsítja az E-ATO-272 lajstromozással. Mi vagyunk az egyetlen helikopter pilótaképző központ a spanyolországi kontinensen, mely angol nyelvtanfolyamokat kínál. A saját helikopter-flottánk képzési célokra, a gyakorlati edzések programozása egyszerű, és adaptálható a hallgatóhoz és a rendelkezésre álló időhöz. Az elméleti oktatás egy ütemezett tanulmányi program szerint történik, amelyen a tanfolyam egy részéhez rendelkezésre áll egy távoktatási lehetőség.

A World Aviation Helicopter Repülési Akadémián a diák-pilóták a legfontosabbak az ügyfeleink, és mindig a prioritás lesz. Arra törekszünk, hogy alkalmazkodjunk a tanulmányi ütemtervekhez és a repülés-tréninghez, hogy a leginkább költséghatékony eredményeket érjünk el az iparágban.

A világ légiközlekedési helikopterek célja, hogy a legteljesebb képzést biztosítsák a helikopterek számára, függetlenül attól, hogy örömmel repülnek vagy az elit karrierpályájának átjárójaként.

Programs taught in:
Angol
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

World Aviation Helicopters Flight Academy

Ez a Drone Operator tanfolyam célja azoknak, akik nem rendelkeztek korábbi tapasztalattal ahhoz, hogy megszerezhessék a szükséges képességeket és ismereteket az Advanced ... [+]

Tábornok

Ez a Drone Operator tanfolyam célja azoknak, akik nem rendelkeztek korábbi tapasztalattal ahhoz, hogy megszerezhessék a szükséges képességeket és ismereteket az Advanced Drone Operator Certificate-hez.

Ez egy hivatalos EASA tanúsítvány, amely lehetővé teszi a birtokos számára, hogy a spanyol nemzeti területen vagy az EU-n belül kereskedelmi, szakmai, sportolási vagy szabadidős célokra legfeljebb 25 kg súlyú RPAS (Remotely Piloted Aircraft Systems) üzemeltetője legyen. A kurzus lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy fejlett tudást és készségeket szerezzenek annak érdekében, hogy olyan komplex dronokat is üzemeltethessenek, akik képesek repülni a látóvonalból. Ez a kurzus mindent megtesz arra, hogy felkészítse a hallgatót egy szakmai karrierre a drone és RPA szolgáltatások növekvő területén.... [-]

Spanyolország Málaga Madrid
Nyílt Beiratkozás
Nappali
70 óra
Campus
On-line
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul
World Aviation Helicopters Flight Academy

Ez a kurzus célja, hogy a hallgató szerezze meg a szükséges készségeket és tapasztalatokat ahhoz, hogy kereskedelmi helikopter pilóta pilótafülkében működjön, amely egymo ... [+]

Ez a kurzus célja, hogy a hallgató szerezze meg a szükséges készségeket és tapasztalatokat ahhoz, hogy kereskedelmi helikopter pilóta pilótafülkében működhessen, egy-motoros helikoptereket üzemeltetve VFR-feltételek mellett.

A kurzus befejezésekor megkapja az EASA CPL (H) kereskedelmi helikopter pilóta engedélyét, amely jogosult arra, hogy helikoptert fizessen szakemberként. Ez lehetővé teszi a birtokos számára, hogy pilótaként dolgozzon olyan feladatokban, mint például a személyszállítás, a biztonsági szolgálatok járatai, beleértve a parti őrzést, a keresést és a mentést, a felügyeletet, a tűzoltást, a hevederek működését, valamint a légi felvételeket és a fotókat, hogy csak néhányat említsenek.... [-]

Spanyolország Málaga Madrid
Nyílt Beiratkozás
Nappali
281 - 497 óra
Campus
Bővebben magyarul
World Aviation Helicopters Flight Academy

A Private Pilot License PPL (H) kurzus célja, hogy felkészítse a tanulót arra, hogy biztonságosan és hatékonyan repüljen a Visual Flight Rules alatt, akár szabadidős célo ... [+]

A Private Pilot License PPL (H) tanfolyam célja az, hogy a hallgatót biztonságosan és hatékonyan repüljék a Vizuális Repülési Szabályzatba, akár szabadidős célokra, akár kereskedelmi kísérleti képzés részeként. Ez a kurzus mindent tartalmaz, amire egy új pilótának privát helikopter pilótává kell válnia.

A PPL (H) program 112 órás elméleti oktatásból és a következő repülési képzésből áll:

45:00 órás repülésképzés az R22 vagy a CABRI G2-ben

Alapiskola: a repülési iskolában vagy független tanulmányban. On-line utasítások állnak rendelkezésre.

[-]
Spanyolország Málaga Madrid
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
157 óra
Campus
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul
Address
Carretera del Aeroclub s/n Terminal General, FBO Oficina 13 29004
29004 Málaga, Andalusia, Spanyolország
Address
Aeropuerto de Madrid - Cuatro Vientos. Carretera Barrio de la Fortuna, s/n,
28054 Madrid, Community of Madrid, Spanyolország