Hivatalos Leírás

ZubiGune Fundazioa egy olyan nonprofit szervezet, amelyet 2011-ben alapítottak a CIFP Usurbil LHII Szakképzési Iskola (VET), a baszkföldi helyi vállalatok és technológiai központok, amelyek elkötelezték magukat a technológiai és társadalmi fejlődésben részt vevők közötti együttműködés fokozásában.

A ZubiGune Usurbil-San Sebastian városában található, mindössze 10 perc. autóval a San Sebastian, a Gipuzkoa régió fővárosa, Baszkföld, Spanyolország északi részén.

Különösen a ZubiGune a Baszkföld megújuló energiáinak és energiahatékonyságának referenciaközpontja.

98120_98105_trabajandoplacas.JPG

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

ZubiGune Fundazioa

A kéthetes nyári program (40 óra) interdiszciplináris ismereteket kínál az energiahatékonyság és a megújuló energia területén. ... [+]

Miért érdemes részt venni a Megújuló Energia Nyári Pályán Spanyolországban?

A ZubiGune Alapítvány a Usurbil Szakképző Iskola, a Megújuló Energia Hatékonysági és Energiahatékonysági Régióban (Spanyolország) működő Referral Center része.

A ZubiGune Alapítvány részt vesz a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos különböző nemzeti és nemzetközi projektekben, valamint fejleszt és hajt végre technológiai és innovációs projekteket a helyi KKV-k számára.

2018-ban a ZubiGune-t elnyerte az Ausztráliában elnyert "Awards of Excellence", a World of Colleges and Polytechnics (WFCP), a Megújuló Energia Főiskolák Főiskolái és Egyesületeinek nemzetközi hálózata.... [-]

Spanyolország Usurbil
Kérj Információt
Angol,Spanyol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Presentation of Our Center