Asian Aviation Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük AAC AAC korábbi nevén CDE Aviation. Bejegyzett korlátolt felelősségű társaság 1985-ben, hogy működik egy repülő akadémia, a legnagyobb hangárjában a Ratmalana repülőtér csak a kerülete a város Colombo.

A bók a Flying Training kar, ázsiai Aviation Központ Műszaki Akadémia és a belföldi menetrendi légitársaság alakult. Ezt követően, a légitársaság folytatta chartertevékenységére.

Büszkék vagyunk arra, hogy azt mondják, hogy AAC az egyetlen repülő iskola SL jelenleg, amely tud nyújtani jóváhagyott több motor képzésének.

AAC büszkélkedhet egy magasan képzett és elkötelezett munkatársak, rengeteg tapasztalattal a hátuk mögött.

Tanfolyamok jóváhagyta a Polgári Légiközlekedési Hatóság Sri Lanka (CAASL).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés BSc-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély (CPL)

Campus Nappali 10 - 12 hónapok January 2019 Srí Lanka Colombo

Kereskedelmi pilóta szakszolgálati (CPL): Final kiválasztás alapján kerül sor orvosi vizsgálat által jóváhagyott Polgári Légiközlekedési Hatóság. Alkalmassági vizsgálatot végzett ázsiai Aviation Centre. [+]

Kereskedelmi pilóta szakszolgálati (CPL) Nem óra repülés: Minimum 150hrs Időtartam: Körülbelül 10-12 hónap őrölt School órán történik, mint egy a JAR tematikája. Belépési követelmények

GCE O / L 6 menetben beleértve kredit matematika, a tudományok és angol vagy azzal egyenértékű. Végső kiválasztás alapján kerül sor orvosi vizsgálat által jóváhagyott Polgári Légiközlekedési Hatóság. Alkalmassági vizsgálatot végzett ázsiai Aviation Centre.

Sok Pilots, Pályakezdő, diplomások és technikusok jelenleg is dolgozik az Egyesült Királyság, USA, Közel-Kelet, Ausztrália, a Maldív-szigetek és Sri Lanka.

Megkezdése:

Kérjük, hívja az Információs Központ commencements kilenc óra.... [-]


Private Pilot Licence (PPL)

Campus Nappali 4 - 6 hónapok January 2019 Srí Lanka Colombo

Private Pilot Licence (PPL): Final kiválasztás alapján kerül sor orvosi vizsgálat által jóváhagyott Polgári Légiközlekedési Hatóság. Alkalmassági vizsgálatot végzett ázsiai Aviation Centre. [+]

Private Pilot Licence (PPL) Nem óra repülés: Minimum 40hrs Időtartam: 4-6 hónap Ground School órán történik, mint egy a JAR tematikája. Belépési követelmények

GCE O / L 6 menetben beleértve kredit matematika, a tudományok és angol vagy azzal egyenértékű. Végső kiválasztás alapján kerül sor orvosi vizsgálat által jóváhagyott Polgári Légiközlekedési Hatóság. Alkalmassági vizsgálatot végzett ázsiai Aviation Centre.

Megkezdése:

Kérjük, hívja az Információs Központ commencements kilenc óra.

Díjak szerkezete és fizetési tervek

Kérjük, lépjen kapcsolatba Marketing Osztály a személyre szabott tervet.

[-]

Videók

Asian Aviation Centre - The Premier Aeronautical Engineering & Flight Academy in Sri Lanka