ASC International House Language School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ASC International House (IH CSA) 1974-ben alapították Genfben. Mi áll kapcsolatban az International House Világszervezet, a hálózat 155 nyelviskolák 53 országban, hogy a magas színvonalú oktatás és a személyre szabott szolgáltatás.

Amellett, hogy a nyelvi kurzusokat, hogy a lakosság és a vállalkozások és szervezetek a régióban, AUC IH elkötelezett az oktatás a gyermekek keresztül Svájcban és a szomszédos Franciaországban.

ASC IH dolgozik több mint 200 oktatók, hogy a tanulók céljainak eléréséhez az általuk meghatározott. Mi voltunk az első nyelviskola nyugati Svájcban ítélik oda 2001-ben a svájci minőségi tanúsítvánnyal EduQua (felújított 2013-ban).

Közhasznú Társaság

40 éves tapasztalattal rendelkezik a nyelvi képzés, ASC IH kínál tanfolyamokat szabott egy hosszú listát az ügyfelek minden az igényesebb, mint mások.

Tanfolyamok kifejlesztett egy hosszabb nyelvi audit és a részletes elemzés az ügyfelek igényeinek. Az ellenőrzési kérdéses ingyenesen és kötelezettségek nélkül. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy azt sugallják, a személyre szabott szolgáltatást minden ügyfelünk képzési program. A számla vezetők mindig ad választ bármilyen kérdése igazgatási vagy tanítás.

General Public

1974 óta, ASC IH kínál nyelvtanfolyamokat előkelő által szállított magasan képzett pedagógusok körében, és épített egy szilárd hírnevet innovatív és progresszív módszereket.

Ma kínálunk széles csoportos vagy egyéni órák. A választható nyelvek felajánlott közé tartozik a francia, angol, német, spanyol, olasz, portugál, orosz, kínai, arab és japán.

A Media Center teljesen felszerelt és tevékenységét felügyeli állandó tagja a tanári csapat. Ez elérhető ingyenesen a diákok, hogy a beiratkozott egyénileg vagy a cég. Mi is készül különböző vizsgálatok a hivatalos nyelv.

Gyermekek

ASC IH elkötelezett a gyermekek oktatása keresztül angol nyelvű vagy kétnyelvű iskola kínál teljes tananyag az általános iskolától az egyetem előtti. Ezen kívül, vannak tevékenységek extra tutori és nyári táborok, hogy valós értéket az oktatásban.

A nemzetközi iskolák között található Genf és Vevey / Montreux és a nyári táborok. A nyelvi képzési központok is a helyszínen, a Pays de Gex. Tanfolyamok szabott támogatás, a vizsgálat előkészítése és az ágazati oktatási tanácsadás állnak mind a diákok és szüleik a Svájc.

Helyszínek

Genf

ASC International House

Address
ASC International House 72, rue de Lausanne
CH-1202 Genf, Genf, Svájc
Telefonszám
+41 22 731 85 20