Hivatalos Leírás

Alpadia Nyelviskolák

Hallo, Welcome, Salut, Ciao!

A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nyelvoktatás, Alpadia egyik vezető szolgáltatója a tanfolyamok vezető európai célállomásokra.

A nyelvtanulás külföldön lehetővé teszi a teljes merítés a helyi kultúra és életmód egy idegen országban. Kétségtelen, hogy ez a leghatékonyabb módszer a haladást, és ahhoz, hogy hosszú távú tudás egy idegen nyelvet. Több mint két évtizede, Alpadia Nyelviskolák óta nyújt a diákok a világ vége, a lehetőséget, hogy tanuljanak teljes nyelvi merítés. Kamasz érett diákok, tudjuk, hogyan kell létrehozni egy vonzó és adaptált tanulási környezet, amely lehetővé teszi az emberek teljes mértékben kihasználni a tapasztalataik. Dinamikus és interaktív tanítási módszerek az osztályban, hogy a kulturális és szórakoztató szabadidős tevékenységek az osztálytermen kívül kínálunk bőséges és változatos program, amely lehetővé teszi a haladást bizalommal és könnyedén.

Alpadia Nyelviskola

Miért Alpadia?

A szakmai oktatás által biztosított képzett tanárok; élénk, dinamikus és hatékony nyelvoktatást, egy sor gondosan kiválasztott szállás lehetőség, izgalmas tevékenység és személyre szabott támogatás, kínálunk a legjobb szolgáltatást, így lesz a legtöbbet hozza ki az idejét nálunk.

Minőség

 • Minőségi csapat tagjai
 • minőségi oktatás
 • minőségi úticél
 • minőségi mix
 • minőségi érték
 • minőségi tanúsítvány
 • minőségi akkreditációs

Választás

 • Az úti cél választék
 • Választható elhelyezés
 • Választható tanfolyamok és vizsgák
 • Választható szabadidős tevékenységek

Támogatás

 • Támogatás megszervezése a tartózkodás
 • Támogatás 24/7 tartózkodása alatt
 • Támogatás és felügyelet
Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Német
 • Francia
 • Olasz

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Alpadia Language Schools

Egy sor úticél kínálat, csak válassza ki a tapasztalat úgy tetszik. Szeretné, hogy a strand közelében? Ezután válassza ki a Portsmouth, Anglia vagy akár több természet ga ... [+]

Angol nyári táborok

Alpadia fantasztikus angol nyelvű nyári táborok Svájcban, Angliában és Németországban.

Egy sor úticél kínálat, csak válassza ki a tapasztalat úgy tetszik. Szeretné, hogy a strand közelében? Ezután válassza ki a Portsmouth, Anglia vagy akár több természet gazdag háttér, közeli tóra és a hegyekre, válassza Leysin Zug, Keele vagy Ascona. A tökéletes nyár, vegye London-City és élvezhetik a dinamikus, izgalmas kikapcsolódási lehetőség van.

A reggeli órák minden hétköznap, a hangsúlyt helyeznek az aktív testmozgás, a nyelv, amely lehetővé teszi a gyors haladás kommunikációs készség. Kombinált sport, aktivitás csomagolt délután és este szórakoztató, akkor biztos, hogy vegye fel a nyelv gyors és új barátokat a folyamat!... [-]

Svájc Montreux
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Alpadia Language Schools

Kínálunk sokféle francia nyelvtanfolyamokat mi egész évben iskolákban. Standard intenzív tanfolyamok, honnan magánórákat vizsga előkészítése, Alpadia biztosít megfelelő m ... [+]

Ismerje meg a francia a Alpadia

Kínálunk sokféle francia nyelvtanfolyamokat mi egész évben iskolákban. Standard intenzív tanfolyamok, honnan magánórákat vizsga előkészítése, Alpadia biztosít megfelelő megoldásokat találjanak a diákok igényeivel. Mi egy hivatalos vizsgaközpont a TCF vizsgát, és közel vannak egymáshoz, hogy a regionális DELF / DALF nyelvvizsga helyszíneken.

Lyon, Franciaország

Iskolánk a szívében a város kulturális és ünnepi élet Lyon központjától. A gyönyörű, 19. századi épületben található a „Presqu'île” (félsziget), kilátással a Rhône és egy rövid sétára a Saône.

... [-]
Svájc Montreux
Február 2020
Francia
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Alpadia Language Schools

Kínálunk francia nyelvtanfolyamok Párizsban és Biarritz Franciaország, valamint a Montreux és Leysin Svájcban. Minőségi tanfolyamok minden reggel, a tanulságokat a hangsú ... [+]

Francia Nyári táborok

Kínálunk élménydús megoldásokat a fiatalok szeretnének eltölteni a nyári franciául tanul.

Kínálunk francia nyelvtanfolyamok Párizsban és Biarritz Franciaország, valamint a Montreux és Leysin Svájcban. Minőségi tanfolyamok minden reggel, a tanulságokat a hangsúly az aktív gyakorlat a nyelv, amely lehetővé teszi a gyors előrehaladás kommunikációs készség. Ez tökéletes, ha együtt sport, aktivitás csomagolt délután és este!

Biarritz, Franciaország

Található 13 km-re délre keletre Biarritz, mi természetesen központja a furcsa baszk város St. Pée-sur-Nivelle, közel a strand és a hegyekre.

... [-]
Svájc Montreux
Február 2020
Francia
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Alpadia Language Schools

A felnőtt iskolák Németország-hez a legkülönbözőbb tanfolyamok tanulás német. Akár egy teljes kezdő vagy keres, hogy egy emelt szintű vizsga, mi segítünk megtalálni az os ... [+]

Tanuljon németül a Alpadia

A felnőtt iskolák Németország-hez a legkülönbözőbb tanfolyamok tanulás német. Akár egy teljes kezdő vagy keres, hogy egy emelt szintű vizsga, mi segítünk megtalálni az osztályt, amire szüksége van. A berlini és a freiburgi iskola hivatalos vizsgálat központok TELC vizsga és Alpadia Berlin javasolja Goethe vizsgák vehető a közelben.

Berlin, Németország

Schöneberg kerületben, egy kőhajításnyira a fő látnivalók a főváros, a nyelviskola a diákok egyedülálló lehetőséget, hogy részt vegyen a német osztályok egyik legszebb területén, a város.

Freiburg, Németország

1972-ben alapított, a nyelviskola Freiburg székhelye egy elegáns klasszicista ház található, a város központjában. Itt talál egy ösztönző, multikulturális környezetben, elősegíti a tanulást német gyorsan.... [-]

Svájc Montreux
Február 2020
Német
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Alpadia Language Schools

Reggel osztályok összpontosítani a kommunikáció, az interaktív és dinamikus módszerek, hogy a diákok, hogy aktívan részt vegyenek és javítsák készségeiket. Kombinálva a g ... [+]

Német Nyári táborok

Gyere és tanulj németül, az egyik a nyári táborok, Svájcban vagy Németországban.

Reggel osztályok összpontosítani a kommunikáció, az interaktív és dinamikus módszerek, hogy a diákok, hogy aktívan részt vegyenek és javítsák készségeiket. Kombinálva a gazdag választékát napi tevékenységek és a heti kirándulások, diákok bőven gyakorolni a nyelvet mind a tantermekben ki.

Berlin-Wannsee, Németország

A csendes Grunewald kerületében található, mindössze 30 percre a központtól, a német főváros a tömegközlekedés, a mi természetesen center néz közvetlenül tó Wannsee.

Berlin-Werbellinsee, Németország... [-]

Svájc Montreux
Február 2020
Német
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Alpadia Language Schools

A programot az osztályok minden reggel és minden délután tevékenységek, javasoljuk az aktív gyakorlat a nyelv mind az osztályteremben, és ki. A nagyvonalú sport és kreatí ... [+]

Olasz Nyári Tábor

Alpadia egy csodálatos olasz nyelvű nyári tábort a gyönyörű tóparti város, Ascona Svájcban.

A programot az osztályok minden reggel és minden délután tevékenységek, javasoljuk az aktív gyakorlat a nyelv mind az osztályteremben, és ki. A nagyvonalú sport és kreatív szórakozás mi megadjuk a táborozó biztosítja élnek élvezetes nyári tanulási tapasztalat.

Ascona, Svájc

Az ideális helyen, csak egy kőhajításnyira fekszik a kis utcák, a régi város és a rakpartok bélés tó partján Maggiore, mi Ascona természetesen központ található, a csodálatos Collegio Papio.

Mintegy olasz Olasz nyelv a kulináris művészetek, belsőépítészet, bútor design és a divat. Mintegy 85 millió ember beszél olasz világszerte, és ez egy anyanyelvi Olaszországban, Svájcban, San Marino, Vatikán, Szlovénia (szlovén Isztria) és a horvátországi Isztria megyében. Olasz egy könnyen nyelvet tanulni egy angol vagy francia anyanyelvű. Olasz fontos a vizsgálati alanyok, mint a történelem, a zene, a művészet, üzlet, közgazdaságtan, politológia és az irodalom. ... [-]
Svájc Montreux
Február 2020
Olasz
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul