Alpadia Language Schools

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alpadia Nyelviskolák

Hallo, Welcome, Salut, Ciao!

A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nyelvoktatás, Alpadia egyik vezető szolgáltatója a tanfolyamok vezető európai célállomásokra.

A nyelvtanulás külföldön lehetővé teszi a teljes merítés a helyi kultúra és életmód egy idegen országban. Kétségtelen, hogy ez a leghatékonyabb módszer a haladást, és ahhoz, hogy hosszú távú tudás egy idegen nyelvet. Több mint két évtizede, Alpadia Nyelviskolák óta nyújt a diákok a világ vége, a lehetőséget, hogy tanuljanak teljes nyelvi merítés. Kamasz érett diákok, tudjuk, hogyan kell létrehozni egy vonzó és adaptált tanulási környezet, amely lehetővé teszi az emberek teljes mértékben kihasználni a tapasztalataik. Dinamikus és interaktív tanítási módszerek az osztályban, hogy a kulturális és szórakoztató szabadidős tevékenységek az osztálytermen kívül kínálunk bőséges és változatos program, amely lehetővé teszi a haladást bizalommal és könnyedén.

Alpadia Nyelviskola

Miért Alpadia?

A szakmai oktatás által biztosított képzett tanárok; élénk, dinamikus és hatékony nyelvoktatást, egy sor gondosan kiválasztott szállás lehetőség, izgalmas tevékenység és személyre szabott támogatás, kínálunk a legjobb szolgáltatást, így lesz a legtöbbet hozza ki az idejét nálunk.

Minőség

 • Minőségi csapat tagjai
 • minőségi oktatás
 • minőségi úticél
 • minőségi mix
 • minőségi érték
 • minőségi tanúsítvány
 • minőségi akkreditációs

Választás

 • Az úti cél választék
 • Választható elhelyezés
 • Választható tanfolyamok és vizsgák
 • Választható szabadidős tevékenységek

Támogatás

 • Támogatás megszervezése a tartózkodás
 • Támogatás 24/7 tartózkodása alatt
 • Támogatás és felügyelet
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Német
 • Francia
 • Olasz

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Angolul tanulni nyári tábor

Campus Nappali Részidős February 2019 Svájc Montreux

Egy sor úticél kínálat, csak válassza ki a tapasztalat úgy tetszik. Szeretné, hogy a strand közelében? Ezután válassza ki a Portsmouth, Anglia vagy akár több természet gazdag háttér, közeli tóra és a hegyekre, válassza Leysin Zug, Keele vagy Ascona. A tökéletes nyár, vegye London-City és élvezhetik a dinamikus, izgalmas kikapcsolódási lehetőség van. [+]

Angol nyári táborok

Alpadia fantasztikus angol nyelvű nyári táborok Svájcban, Angliában és Németországban.

Egy sor úticél kínálat, csak válassza ki a tapasztalat úgy tetszik. Szeretné, hogy a strand közelében? Ezután válassza ki a Portsmouth, Anglia vagy akár több természet gazdag háttér, közeli tóra és a hegyekre, válassza Leysin Zug, Keele vagy Ascona. A tökéletes nyár, vegye London-City és élvezhetik a dinamikus, izgalmas kikapcsolódási lehetőség van.

A reggeli órák minden hétköznap, a hangsúlyt helyeznek az aktív testmozgás, a nyelv, amely lehetővé teszi a gyors haladás kommunikációs készség. Kombinált sport, aktivitás csomagolt délután és este szórakoztató, akkor biztos, hogy vegye fel a nyelv gyors és új barátokat a folyamat!... [-]


Ismerje meg a francia - természetesen

Campus Nappali Részidős February 2019 Svájc Montreux

Kínálunk sokféle francia nyelvtanfolyamokat mi egész évben iskolákban. Standard intenzív tanfolyamok, honnan magánórákat vizsga előkészítése, Alpadia biztosít megfelelő megoldásokat találjanak a diákok igényeivel. Mi egy hivatalos vizsgaközpont a TCF vizsgát, és közel vannak egymáshoz, hogy a regionális DELF / DALF nyelvvizsga helyszíneken. [+]

Ismerje meg a francia a Alpadia

Kínálunk sokféle francia nyelvtanfolyamokat mi egész évben iskolákban. Standard intenzív tanfolyamok, honnan magánórákat vizsga előkészítése, Alpadia biztosít megfelelő megoldásokat találjanak a diákok igényeivel. Mi egy hivatalos vizsgaközpont a TCF vizsgát, és közel vannak egymáshoz, hogy a regionális DELF / DALF nyelvvizsga helyszíneken.

Lyon, Franciaország

Iskolánk a szívében a város kulturális és ünnepi élet Lyon központjától. A gyönyörű, 19. századi épületben található a „Presqu'île” (félsziget), kilátással a Rhône és egy rövid sétára a Saône.

... [-]

Ismerje meg a francia nyári tábor

Campus Nappali Részidős February 2019 Svájc Montreux

Kínálunk francia nyelvtanfolyamok Párizsban és Biarritz Franciaország, valamint a Montreux és Leysin Svájcban. Minőségi tanfolyamok minden reggel, a tanulságokat a hangsúly az aktív gyakorlat a nyelv, amely lehetővé teszi a gyors előrehaladás kommunikációs készség. Ez tökéletes, ha együtt sport, aktivitás csomagolt délután és este! [+]

Francia Nyári táborok

Kínálunk élménydús megoldásokat a fiatalok szeretnének eltölteni a nyári franciául tanul.

Kínálunk francia nyelvtanfolyamok Párizsban és Biarritz Franciaország, valamint a Montreux és Leysin Svájcban. Minőségi tanfolyamok minden reggel, a tanulságokat a hangsúly az aktív gyakorlat a nyelv, amely lehetővé teszi a gyors előrehaladás kommunikációs készség. Ez tökéletes, ha együtt sport, aktivitás csomagolt délután és este!

Biarritz, Franciaország

Található 13 km-re délre keletre Biarritz, mi természetesen központja a furcsa baszk város St. Pée-sur-Nivelle, közel a strand és a hegyekre.

... [-]

Tanuljon németül - természetesen

Campus Nappali Részidős February 2019 Svájc Montreux

A felnőtt iskolák Németország-hez a legkülönbözőbb tanfolyamok tanulás német. Akár egy teljes kezdő vagy keres, hogy egy emelt szintű vizsga, mi segítünk megtalálni az osztályt, amire szüksége van. A berlini és a freiburgi iskola hivatalos vizsgálat központok TELC vizsga és Alpadia Berlin javasolja Goethe vizsgák vehető a közelben. [+]

Tanuljon németül a Alpadia

A felnőtt iskolák Németország-hez a legkülönbözőbb tanfolyamok tanulás német. Akár egy teljes kezdő vagy keres, hogy egy emelt szintű vizsga, mi segítünk megtalálni az osztályt, amire szüksége van. A berlini és a freiburgi iskola hivatalos vizsgálat központok TELC vizsga és Alpadia Berlin javasolja Goethe vizsgák vehető a közelben.

Berlin, Németország

Schöneberg kerületben, egy kőhajításnyira a fő látnivalók a főváros, a nyelviskola a diákok egyedülálló lehetőséget, hogy részt vegyen a német osztályok egyik legszebb területén, a város.

Freiburg, Németország

1972-ben alapított, a nyelviskola Freiburg székhelye egy elegáns klasszicista ház található, a város központjában. Itt talál egy ösztönző, multikulturális környezetben, elősegíti a tanulást német gyorsan.... [-]


Tanuljon németül nyári tábor

Campus Nappali Részidős February 2019 Svájc Montreux

Reggel osztályok összpontosítani a kommunikáció, az interaktív és dinamikus módszerek, hogy a diákok, hogy aktívan részt vegyenek és javítsák készségeiket. Kombinálva a gazdag választékát napi tevékenységek és a heti kirándulások, diákok bőven gyakorolni a nyelvet mind a tantermekben ki. [+]

Német Nyári táborok

Gyere és tanulj németül, az egyik a nyári táborok, Svájcban vagy Németországban.

Reggel osztályok összpontosítani a kommunikáció, az interaktív és dinamikus módszerek, hogy a diákok, hogy aktívan részt vegyenek és javítsák készségeiket. Kombinálva a gazdag választékát napi tevékenységek és a heti kirándulások, diákok bőven gyakorolni a nyelvet mind a tantermekben ki.

Berlin-Wannsee, Németország

A csendes Grunewald kerületében található, mindössze 30 percre a központtól, a német főváros a tömegközlekedés, a mi természetesen center néz közvetlenül tó Wannsee.

Berlin-Werbellinsee, Németország... [-]


Tanulni olasz nyári tábor

Campus Nappali Részidős February 2019 Svájc Montreux

A programot az osztályok minden reggel és minden délután tevékenységek, javasoljuk az aktív gyakorlat a nyelv mind az osztályteremben, és ki. A nagyvonalú sport és kreatív szórakozás mi megadjuk a táborozó biztosítja élnek élvezetes nyári tanulási tapasztalat. [+]

Olasz Nyári Tábor

Alpadia egy csodálatos olasz nyelvű nyári tábort a gyönyörű tóparti város, Ascona Svájcban.

A programot az osztályok minden reggel és minden délután tevékenységek, javasoljuk az aktív gyakorlat a nyelv mind az osztályteremben, és ki. A nagyvonalú sport és kreatív szórakozás mi megadjuk a táborozó biztosítja élnek élvezetes nyári tanulási tapasztalat.

Ascona, Svájc

Az ideális helyen, csak egy kőhajításnyira fekszik a kis utcák, a régi város és a rakpartok bélés tó partján Maggiore, mi Ascona természetesen központ található, a csodálatos Collegio Papio.

Mintegy olasz Olasz nyelv a kulináris művészetek, belsőépítészet, bútor design és a divat. Mintegy 85 millió ember beszél olasz világszerte, és ez egy anyanyelvi Olaszországban, Svájcban, San Marino, Vatikán, Szlovénia (szlovén Isztria) és a horvátországi Isztria megyében. Olasz egy könnyen nyelvet tanulni egy angol vagy francia anyanyelvű. Olasz fontos a vizsgálati alanyok, mint a történelem, a zene, a művészet, üzlet, közgazdaságtan, politológia és az irodalom. ... [-]