Hivatalos Leírás

Miért érdemes geopolitika?

Resource Wars, Identity konfliktusok, dezinformáció, geostratégiai Rivalries, Global Power Shift és egyre több a nem állami szereplők, többek között megnehezítik elemezni a kortárs nemzetközi kapcsolatok. Hogy kezelni ezt a problémát, a geopolitikai megközelítést lehet hasznos eszköz, mivel figyelembe veszi a stratégiai, történelmi, földrajzi, kulturális és gazdasági szférák megfejteni összetettsége jelenlegi és lehetséges jövőbeni konfliktusok.

Körülbelül GIGS

A genfi ​​Institute of Geopolitikai Tanulmányok (GIGS) szervez Tanúsítvány programok Geopolitika és Geoeconomics. Ezek a szakok Genfben tartandó. Az intézet vállalja a kutatás, biztosítja a szaktudást és publikál tanulmányokat területén a geopolitika. GIGS konferenciákat és szimpóziumokat különböző geopolitikai és geoeconomic kérdéseket. GIGS egy non-profit szervezet, és regisztrált a genfi ​​cégbíróságon. GIGS teljesen független a politikai, ideológiai és gazdasági szervezetek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Geneva Institute of Geopolitical Studies

A fő cél ennek a tanulmányi program célja, hogy bevezesse a alapfogalmak geopolitika. ... [+]

A fő cél ennek a tanulmányi program célja, hogy bevezesse a alapfogalmak geopolitika. A tanfolyam elfogadja a multidiszciplináris megközelítés, amely magában foglalja a stratégiai, földrajzi, történelmi, kulturális és gazdasági dimenziók megkönnyítése érdekében egy mélyebb megértése a kortárs nemzetközi kapcsolatok. Konferenciák kerül megrendezésre a vezető nemzetközi szakértők.

Célcsoport résztvevők: Azon személyeknek, akik nemzetközi szervezetek és a kormányzati szervek, diplomaták, egyetemisták, dolgozó emberek a különböző gazdasági ágazatokban, és más érdekelt személyek.

Időpontok: Program hétfőn kezdődik július 13 és végződik péntek 17 július 2015.... [-]

Svájc Genf
Február 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul