Maison des Langues

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Jean Calvin 1559-ben alapított Genf Egyetem (UNIGE) elkötelezett a gondolkodás, a tanítás, a párbeszéd és a kutatás területén. A 150 különböző nemzetiségű 16'500 diák közül Svájc második legnagyobb egyeteme.Az UNIGE több mint 500 programot kínál (beleértve 129 Bachelor és Master degree programot, 80 doktori programot) és több mint 300 továbbképzési programot, amelyek rendkívül széles skálájú területekre terjednek ki: egzakt tudományok, orvostudományok, humán tudományok, társadalomtudományok, jog stb. A kutatás kiválósága közé tartozik az élettudomány (molekuláris biológia, bio-informatika), az elemi részecskék fizikája és az asztrofizika. Az UNIGE hét kutatási központban is részt vesz, mint a Genetika határai, a MaNEP, a PlanetS, a SwissMap, a kémiai biológia, a szellemi betegségek szinaptikus alapjai és a LIVES.

Ugyanúgy, mint Genf városa, az egyetem erős nemzetközi hírnevet szerzett mind a kutatások minőségére (az Európai Kutatási Egyetem Ligájának legmagasabb intézményei közé tartozik), mind pedig az oktatás kiválóságáért. Ezt az elismerést részben azért nyerték el, mert erős kapcsolatokat tartott fenn számos nemzeti és nemzetközi genfi ​​székhelyű szervezet, például az Egészségügyi Világszervezet, a Nemzetközi Távközlési Unió, a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága és az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet között.

Megjelenítés Summer courses »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Nyári francia tanfolyam

Campus Nappali 3 - 6 hetek February 2019 Svájc Geneva

Nyári kurzusok francia és francia nyelvű kultúrában [+]

Genf történelmi központjában található a Genfi Egyetem francia nyári tanfolyama, amely 3 és 6 hetes intenzív tanfolyamot kínál a diákok számára a világ minden tájáról és minden szinten. Ez az egyik legjobb felnőtt francia nyelv és kultúra program, amely 1891 óta Svájcban áll rendelkezésre.

A nyári francia tanfolyamok mindenki számára nyitottak, aki legalább 17 éves.

Az osztályok minden nap hétfőtől péntekig, reggel és délután kerülnek megrendezésre.

PROGRAM

3 hetes tanfolyam

3 különálló ülés:

- június 25-től július 13-ig 2018 / CHF 850.-

- 2018. július 16-tól augusztus 3-ig / CHF 850.-

... [-]

Kapcsolat

Cím 24 rue du Général-Dufour
1211 Geneva, Geneva, Svájc