Hivatalos Leírás

A Jean Calvin 1559-ben alapított Genf Egyetem (UNIGE) elkötelezett a gondolkodás, a tanítás, a párbeszéd és a kutatás területén. A 150 különböző nemzetiségű 16'500 diák közül Svájc második legnagyobb egyeteme.Az UNIGE több mint 500 programot kínál (beleértve 129 Bachelor és Master degree programot, 80 doktori programot) és több mint 300 továbbképzési programot, amelyek rendkívül széles skálájú területekre terjednek ki: egzakt tudományok, orvostudományok, humán tudományok, társadalomtudományok, jog stb. A kutatás kiválósága közé tartozik az élettudomány (molekuláris biológia, bio-informatika), az elemi részecskék fizikája és az asztrofizika. Az UNIGE hét kutatási központban is részt vesz, mint a Genetika határai, a MaNEP, a PlanetS, a SwissMap, a kémiai biológia, a szellemi betegségek szinaptikus alapjai és a LIVES.

Ugyanúgy, mint Genf városa, az egyetem erős nemzetközi hírnevet szerzett mind a kutatások minőségére (az Európai Kutatási Egyetem Ligájának legmagasabb intézményei közé tartozik), mind pedig az oktatás kiválóságáért. Ezt az elismerést részben azért nyerték el, mert erős kapcsolatokat tartott fenn számos nemzeti és nemzetközi genfi ​​székhelyű szervezet, például az Egészségügyi Világszervezet, a Nemzetközi Távközlési Unió, a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága és az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet között.

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Maison des Langues

Nyári kurzusok francia és francia nyelvű kultúrában ... [+]

Genf városának történelmi szívében található, a Genfi Egyetem francia nyári tanfolyamai izgalmas 2, 3 és 6 hetes intenzív tanfolyamot biztosítanak a világ minden tájáról és minden szintjének diákjai számára. Ez az egyik legjobb felnőtt francia nyelvű és kulturális program, amelyet Svájcban 1891 óta használnak.

PROGRAM

2 hetes tanfolyam

- 2019. február 4-15. között

- 2019. július 1-től 12-ig

3 hetes tanfolyam

- 2019. július 15. és augusztus 2. között

- 2019. augusztus 5-23. között

CPU: felkészülés az egyetemi tanulmányokra

július 15-től 2019. augusztus 23-ig

VÁLASZTHATÓ

Szállás a Cité Universitaire-ben... [-]

Svájc Geneva
June 2019
Nappali
2 - 6 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Address
5 rue de Candolle
1211 Geneva, Geneva, Svájc