Swiss Mode

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés

Swiss Mode Nemzetközi Divattervező Iskolát 2016-ban hozták létre. Bár ez egy meglehetősen fiatal iskola, megalapítása óta mélyrehatóan sikerült fejlődnie. Előrelépés mind az oktatás minősége, mind a kurzusok változatossága szempontjából.

Swiss Mode tökéletes lehetőséget kínál a hallgatók inspirálására és kreativitásának életre kelésére, miközben élvezi a világhírű svájci oktatást.

Diákjainknak csodálatos lehetőség nyílik a hasonló gondolkodású társaikkal, valamint jártas tanárokkal való találkozásra páratlan tanulási és képzési tapasztalatokkal a divattervezés területén.

Tanúsított tanáraink megosztják szakértelmüket, tapasztalataikat és szenvedélyüket, hogy segítsék hallgatóikat a nélkülözhetetlen készségek elsajátításában, és növeljék kreativitásukat és stílusukat.

Swiss Mode Nemzetközi Divattervező Iskolát a Pearson akkreditálta, és jogosult a BTEC felsőbb állampolgárságú művészeti és formatervezési képesítéseinek kiadására.

Helyünk

Swiss Mode a festői Montreux városában található, a Genfi-tó partján (Lac Leman), ahol számos nemzetközi iskola található. A Montreux világhírű zenei fesztiváljáról híres, és évek óta számos ikonikus ember számára menedéket kínál, mint például Charlie Chaplin, Vladimir Nabokov, David Bowie és Freddie Mercury.

A Montreux tökéletes környezetet biztosít Önnek, hogy inspirálja Önt, és hagyja, hogy kreativitása életre keljen, miközben élvezi a világhírű svájci oktatást. Egy csodálatos alkalmat fog kapni arra, hogy találkozzon hasonló gondolkodású diákokkal, valamint a tanárokkal, akik páratlan tanulási és képzési tapasztalattal rendelkeznek a divattervezésben Svájcban.

A Montreux közvetlen vonattal rendelkezik Milánóval (3hr utazás), amely megkönnyíti az IMB olasz divatvárosban található székhelyével folytatott szoros cseréket. A Montreux fél órás távolságra található az Alpok világhírű síközpontjaitól, 1 óra Genftől és 2,5 óra Zürichtől vonattal.

Iskolánk csodálatos lehetőséget kínál diákjainak divattervezés tanulmányozására a gyönyörű tóparti Montreux-parton, Svájcban, ahol számos nemzetközi iskola működik. A Montreux híres világhírű zenei fesztiváljáról, és évek óta számos ikonikus ember számára menedékhely.

Látomás

Swiss Mode Nemzetközi Divattervező Iskola a globális divattervezők következő generációját akarja létrehozni, akik betartják és támogatják az iskola által bevezetett alapvető értékeket.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Natacha Blazquez - Iskolavezető

A Gorki Dizájn Iskola és a Moszkvai Nemzetközi Dizájn Iskola diplomája, Natacha 2016 óta a Swiss Mode rendező igazgatója. A sikeres művészi igazgatói pályafutása után Natacha hittel ugrott az oktatás területén és soha nem nézett vissza.

Több, mint egy iskolaigazgató, Natacha is tanít és folyamatosan jelen van, hogy segítse és támogassa a diákokat utazásuk során. Művészi és tervezési tehetsége sokan inspirál, és továbbra is inspirál.

Helyszínek

Montreux

Address
Grand' Rue 90
1820 Montreux, Vaud, Svájc

Programok