Hivatalos Leírás

Áttekintés

Örömünkre szolgál, hogy csodálatos lehetőséget kínálunk a divattervezés tanulmányozására a Montreux, Svájc gyönyörű helyen.

A Svájcban működő Instituto di Moda Burgo (IMB) hivatalos képviselőjeként ugyanazokat a tanítási és képzési technikákat biztosítjuk, amelyek az elmúlt 55 évben az IMB hírnevét keltették.

Tanúsított tanáraink megosztják szakértelmüket, tapasztalataikat és szenvedélyüket, hogy segítsenek elsajátítani a nélkülözhetetlen készségeket és növelni a saját kreativitását és stílusát. Az IMB büszke arra, hogy széleskörű kapcsolatokat szerzett a divatiparban világszerte, amely lehetővé teszi, hogy kiváltságos hozzáférést kapjon számos kiváló tervezőhöz és divatházhoz. Az IMB kétségtelenül az Ön ajtaja a divat világához.

Osztályainkat angolul végzik, de büszkék vagyunk arra, hogy többnyelvűek vagyunk, hiszen tanáraink számos nyelven beszélhetnek, köztük francia, olasz és orosz nyelven.

Helyünk

Swiss Mode a festői Montreux városában található, a Genfi-tó partján (Lac Leman), ahol számos nemzetközi iskola található. A Montreux világhírű zenei fesztiváljáról híres, és évek óta számos ikonikus ember számára menedéket kínál, mint például Charlie Chaplin, Vladimir Nabokov, David Bowie és Freddie Mercury.

A Montreux tökéletes környezetet biztosít Önnek, hogy inspirálja Önt, és hagyja, hogy kreativitása életre keljen, miközben élvezi a világhírű svájci oktatást. Egy csodálatos alkalmat fog kapni arra, hogy találkozzon hasonló gondolkodású diákokkal, valamint a tanárokkal, akik páratlan tanulási és képzési tapasztalattal rendelkeznek a divattervezésben Svájcban.

A Montreux közvetlen összeköttetéssel rendelkezik Milánóval (3 órás utazás), ami megkönnyíti az IMB központjával az olasz divatfővárosban folytatott szoros cseréket. A Montreux az Alpok világhírű sípályáitól fél órája található, Genftől 1 órával és Zürichtől 2,5 órával vonattal.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Natacha Blazquez - Iskolavezető

A Gorki Dizájn Iskola és a Moszkvai Nemzetközi Dizájn Iskola diplomája, Natacha 2016 óta a Swiss Mode rendező igazgatója. A sikeres művészi igazgatói pályafutása után Natacha hittel ugrott az oktatás területén és soha nem nézett vissza.

Több, mint egy iskolaigazgató, Natacha is tanít és folyamatosan jelen van, hogy segítse és támogassa a diákokat utazásuk során. Művészi és tervezési tehetsége sokan inspirál, és továbbra is inspirál.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Swiss Mode

A Fashion Designer tanfolyamán megmutatjuk, hogyan lehet egyeztetni az egyéni képzeletét a professzionális munkahelyi követelményekkel. Meg fogja tanulni, hogyan fejezhet ... [+]

Tanfolyam - Divattervező

Swiss Mode azzal a szándékkal hozták létre, hogy az egész divattervezési folyamat során értékes tudásukkal és készségeikkel rendelkező egyéni divatalkotóvá alakítsák.

A Fashion Designer tanfolyamán megmutatjuk, hogyan lehet egyeztetni az egyéni képzeletét a professzionális munkahelyi követelményekkel. Meg fogja tanulni, hogyan fejezheti ki a koncepciót, és megtanulhatja a divattervezési folyamat minden elemét, beleértve az anyagokat, a színezéstechnikákat, a gyártást, és ami a legfontosabb, hogy hogyan adjunk meg egy ötletet annak érdekében, hogy megvalósítható ruházat legyen.

A kurzus befejezése után megvan a szükséges készség, hogy divattervezőként dolgozzon.... [-]

Svájc Montreux
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Swiss Mode

A Fashion Designer de Luxe kurzus a divattervező és a varrónő tanfolyamok kombinációja. Ebben a kurzusban megszerzi tudását és készségeit a teljes divattervezési folyamat ... [+]

Tanfolyam - Divattervező de Luxe

A Fashion Designer de Luxe kurzus a divattervező és a varrónő tanfolyamok kombinációja. Ebben a kurzusban megszerzi tudását és készségeit a teljes divattervezési folyamatban, és szaktudást fog szerezni a ruházatgyártás területén, és ezáltal a design egy ruhanemű kivitelezésében.

Ez a de Luxe kurzus extra órákat is biztosít Önnek

projektek és szorosan együttműködik a tanárokkal, így hagyja el a kurzust a bevált Fashion Design szakértelemmel.

A kurzus fő témái:

ElméletMinta készítésRuha készítéstextúrázótechnikákDivatbemutatóDivatportfólióDivat vázlatSzínvisszaadáskiegészítőkRajzKreatív folyamat... [-]
Svájc Montreux
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Grand' Rue 90
1820 Montreux, Vaud, Svájc