Ersta Sköndal University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ersta, a Sköndal Bräcke Egyetemi Főiskola a szociális munka tanulmányainak, az ápolásnak és az egészségügynek, a pszichoterápiának, a teológiának és az egyházzenének szenteli kifejezett etikai és diakóniai irányultságát.

Az Egyetemi Főiskolát 1998. január 1-jén alapították az Ersta Diakonális Munka Társaság és a Stora Sköndal Alapítvány egyetemi, posztgraduális és kutatási programjainak egyesülésével.

Az Egyetemi Főiskola megkülönböztető jellemzője, hogy olyan kurzusokat kínál, amelyekben az elméletet a gyakorlattal kombinálják, a kutatásokat a szakterület tanulmányaival kombinálják, és különös figyelmet fordítanak az életfilozófiák és a világnézetek, a professzionalizáció és a társadalmi kérdések kérdéseire.

Az Egyetemi Főiskolának három campusa van, a stockholmi Ersta és Sköndal, valamint a göteborgi Bräcke területén, körülbelül 1700 hallgatóval. Mindkét egyetem egyedülálló tanulmányi környezetet kínál a régi hagyományok és az új interdiszciplináris együttműködés, valamint a személyes fejlődés lehetőségeinek kombinációjával.

Helyszínek

Södermalm

Address
Stigbergsgatan,30
116 28 Södermalm, Stockholm megye, Svédország

Farsta

Address
Herbert Widmans väg,12
128 06 Farsta, Stockholm megye, Svédország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: