IHM Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

IHM Business School nyílt tanfolyamokat, haladó oktatási programokat és vállalatspecifikus tanulási programokat kínál. A programok köre mind a vállalatokat, mind az egyes szakembereket megcélozza, akik üzleti érzékük javításának módját keresik. A tantárgyak a marketing és az értékesítés, a vezetés, a menedzsment, a kommunikáció, a pénzügy és az üzleti gazdaság között vannak.

IHM Business School elkötelezett a svéd kereskedelem és ipar versenyképességének növelése iránt. Keverjük össze a gyakorlatot, az elméletet és a digitális tanulási elemeket, hogy az oktatás releváns és hatékony legyen a dolgozó szakemberek számára.

A stockholmi, göteborgi és malmöi egyetemeken elérhető összes tanfolyamot és programot svéd nyelven tartják. Számos tanfolyam és program online is elérhető. A vállalati testreszabott tanulás angol nyelven érhető el.

Egy állami ügynökség elismeri, hogy az IHM Business School az egyetemi szintű tanulási eredmények szolgáltatója. Ez egy magán, független iskola, amelynek teljes tulajdonosa az nonprofit alapítvány, az IHM .

Helyszínek

Gårda

Address
Fabriksgatan,25
412 50 Gårda, Västra Götaland megye, Svédország

Kungsholmen

Address
Warfvinges väg,39
104 25 Kungsholmen, Stockholm megye, Svédország

Malmö

Address
Norra Vallgatan,102
211 21 Malmö, Skåne megye, Svédország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: