Stockholm Flight Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

StockFlightAcad

STOCKHOLM FLIGHT ACADEMY

SFA szervezet áll nagyon tapasztalt és jól képzett személyzet. A Senior Management testesíti meg több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a légiközlekedési ágazat. A legtöbb SFA Oktatók fenntartása aktív repülési szolgálati annak érdekében, hogy a nyelvtudás up-to-date a módosítások, amelyekkel a mindennapi a légiközlekedési iparágban.

történelem

Stockholm Flight Akadémia által alapított repülési szakemberek többek között nagy tapasztalattal pilóták és egyéb alapvető személyzetet. SFA indult projekt 2015-ben és az Akadémia hivatalosan is EASA jóváhagyott képzési szervezet 2016-ban a svéd polgári légiközlekedési hatóságok.

SFA-én alakult telephelyén, amely a legmagasabb szintű biztonságot és oktatási színvonalát. SFA képzeli létrehozása komoly létrehozása és folyamatos munka fokozatosan felé haladva egyre nagyobb biztonságát és minőségét a szakmai pilótaképzés. SFA elkötelezett végrehajtására jövőképünk teljes mértékben.

Minőség és biztonság

Stockholm Flight Akadémia elvén alapuló biztonsági és minőségi. SFA fenntartja elsődleges cél a folyamatos munka tökéletesítése felé a magas szintű biztonságot. Az Akadémia úgy véli, hogy ezek az elvek mindig javítani, és legyen a fő hangsúly az összes SFA személyzet és a diákok.

Ez a munka tükröződik minden SFA program és szigorúan ellenőrizni kell keresztül a biztonsági rendszeren és Compliance Monitoring Program. SFA is úgy véli, az esélyegyenlőség és a jó munkahelyi környezet per skandináv normák és érvényesítik e az edzési egyik fő elveket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Course - ATP Airline Transport Pilot

Campus Nappali 15 hónapok September 2019 Svédország Stockholm

[+]

Van sokféle különböző tapasztalatok, és hogy úgy véljük, a legfontosabb, hogy egy sikeres szervezet.

SFA ma főleg a Stockholm Vasteras Airport. Más képzési központok közé Stockholm Arlanda repülőtér.

Örömmel kínálunk színvonalas diákszállótömbben kapcsolatban, hogy a képzési központ. Amit kínálunk közös szállást a teljesen berendezett egy hálószobás apartmanok.

All-inclusive gyakori kifejezés a szervezetünkben. Egyik legfontosabb elvek, hogy segítse a hallgató minden szükséges intézkedést kívül a képzés maga. Miért? Így a tanuló tud koncentrálni, ami igazán számít: a repülési képzést.

Írjon nekünk és mi szívesen mondani többet akadémia és miért kell az első választás.... [-]


Kapcsolat

Stockholm Västerås Airport

Cím Stockholm Västerås Airport Hässlögatan 2 A Västerås
SE-72131 Stockholm, Stockholm County, Svédország
Honlap http://www.vst.nu/
Telefon +46 21 80 56 00