GBN Training Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A GULF BUSINESS NETWORK TRAINING CENTERRŐL (GBNTC)

Az 1993-ban alapított Gulf Business Network Group (GBN) az Öböl-térség egyik legnagyobb üzleti hálózatává fejlődött, amely értéknövelt szakmai tanácsadást és szakosodott műszaki szolgáltatásokat kínál a vízkezelés, a berendezések automatizálása és a környezetvédelem folyamatosan bővülő területein .

A GBN 2006-ban létrehozott leányvállalata, a Gulf Business Network Training Center (GBNTC) magas értékű házon belüli kurzusokat és tanúsítási programokat kínál az üzleti menedzsment, az informatika, a fenntarthatósági tanulmányok, a környezetvédelem és a létesítmények, a mérnöki és az élet tudományok területén. A GBNTC magas színvonalú és egyedülálló szakképzési programokat is kínál azon szakemberek számára, akik új készségeket szeretnének elsajátítani egy adott szakmához vagy hivatáshoz.

A GBNTC által kínált összes képzési program és kurzus különösen testreszabott a küldöttek és az érintett szervezetek sajátos igényei alapján. Ezeket a képzéseket az Arabia Képzési Tanfolyamokkal közösen szervezzük. Programjaink célja, hogy segítséget nyújtsanak azoknak a szervezeteknek, akik munkatársaikat szeretnék megismertetni több tudományterületen. A GBNTC emellett képzési programokat és tanúsítványokat nyit meg, amelyek megfelelnek a legtöbb szervezet képzési költségvetésének és képzettségi szintjének.

Kurzusaink az idősebbek és a gondolkodó vezetők, a szakemberek, a tanácsadók és még az akadémikusok körében népszerűsítik az idő múlásával. Jelenleg számos tanfolyam közül választhat, az alábbi területeken:

 • Üzleti menedzsment
 • Informatika
 • Környezet
 • Fenntarthatósági tanulmányok
 • Szakképzés
 • Élettudományok
 • Tűz, biztonsági és hazmatképzés

A regionális üzleti szakemberek képzettségi szintjének növelése érdekében tett ajánlatunkban időről időre új programokat és tanúsítványokat is hozzáadunk. Most büszkén állíthatjuk, hogy egy magasan képzett és tanúsított szakemberekből álló csapat, mindegyik szakember a szakterületen, átadja ezeket a kurzusokat azoknak a résztvevőknek, akik az Öböl-térség különböző országaiból érkeztek. A legfontosabb, hogy a diplomásokat az egyik legjelentősebb szervezetben foglalkoztatják az ÖET és a világ más részein.

Végül, de nem utolsó sorban; gyorsan fejlődünk a premier képzési erőforrásként, különösen a MENA régióban. Hosszú távú kapcsolatot alakítunk ki ügyfeleinkkel, hogy lépést tartsunk a feltörekvő technológiákkal és tartsuk naprakészen a programjainkat. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy egyedülálló tanulási élményt nyújtsunk, amely lehetővé teszi a szervezet igényeinek kielégítését és a siker új szintjeinek elérését.

VÍZIÓ ÉS KÜLDETÉS

Az 1993-ban alapított Gulf Business Network Group (GBN) a régió egyik legnagyobb üzleti hálózatává fejlődött. A Gulf Business Network Training Center (GBNTC) a GBN egyik leányvállalata, amely 2006-ban alakult, személyre szabott, házon belüli tanúsítási képzésekre szakosodott, melyeket a szervezetek sajátos igényeire alapoznak. A GBNTC ezeket a képzéseket biztosítja azon egyének számára, akik olyan különböző szervezeteken szeretnék javítani alkalmazottaikat, akik különböző szakterületeken tanulnak. A GBNTC az a hely, ahol a vállalatok érdeklődnek az alkalmazottaik képzésétől és igazgatásuk speciális területeiről, jól ismert intézetekről és a terepen dolgozó tudósokról, tanácsadókról és előadókról. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy egyedülálló tanulási élményt nyújtsunk, amelyet kifejezetten a szervezet igényeihez terveztek.

Küldetésünk, hogy felhatalmazza az embereket a tudással, ahol tanulhatnak és kiválóak tanulási területeiken.

Vízióunk a régió vezető oktatási központjává válik, amely magas színvonalú képzéssel segíti a jobb társadalmat, közösséget és munkaerőt.

Az értékeink:

 • Tisztelet: Olyan tanulási környezetet kínálunk, amely felöleli és elősegíti az ötletek és emberek közötti sokszínűséget.
 • Kiválóság: kiemelkedő és minőségi kínálatot kínálunk a program résztvevőinek.
 • Kreativitás: új ötleteket támogatunk, és ösztönözzük a kreativitást tantermünkben, ami hatékonyabb tanulást eredményez.
 • Integritás: tisztességesen, tisztességesen és etikusan kezeljük az összes küldöttünket.
 • Szolgáltatás: A legmagasabb szintű premier ügyfélszolgálatot kapja.
 • Egész életen át tartó tanulás: hiszünk abban, hogy olyan környezetet kínálunk, amely az egész életen át tartó tanulást ápolja.

MIÉRT A GBNTC?

Hosszú távú kapcsolatot alakítunk ki ügyfeleinkkel, hogy naprakészen tartsuk programjainkat, és megfeleljenek az ügyfelek igényeinek, iparági igényeinek és piaci igényeinek. Akár több ezer alkalmazottja van, vagy csak kettő, tudjuk a szükséges képzést, és tudjuk, hogyan lehet a legjobban biztosítani ezt a képzést az alkalmazottai számára. A partnerek között a felső Ivy egyetemek és a legfontosabb iparági szakértők; elkötelezettek vagyunk, hogy egyedülálló tanulási élményt nyújtsunk, amelyet kifejezetten a szervezet igényeihez terveztek. A GBNTC által nyújtott legfontosabb szolgáltatás az, hogy megkönnyítse és megszervezze a házon belüli, testre szabott képzéseket olyan jól ismert intézetekből, amelyek lehetővé teszik az egyének számára, hogy minden egyes tanulmányi területen tanúsítványokat szerezzenek, amelyek biztosítják a szervezetek számára a győztes élelmet, amely lehetővé teszi számukra, hogy azonnal haladjanak előre. a versenyképes üzleti színtéren.

Helyszínek

Al Khobar

Address
P.O. Box 77509,
Alfannar building #7, Qurtaba neighborhood on King Fahd Rd

31952 Al Khobar, keleti tartomány, Szaúd-Arábia