Hivatalos Leírás

A GULF BUSINESS NETWORK TRAINING CENTERRŐL (GBNTC)

Az 1993-ban alapított Gulf Business Network Group (GBN) az Öböl-térség egyik legnagyobb üzleti hálózatává fejlődött, amely értéknövelt szakmai tanácsadást és szakosodott műszaki szolgáltatásokat kínál a vízkezelés, a berendezések automatizálása és a környezetvédelem folyamatosan bővülő területein .

A GBN 2006-ban létrehozott leányvállalata, a Gulf Business Network Training Center (GBNTC) magas értékű házon belüli kurzusokat és tanúsítási programokat kínál az üzleti menedzsment, az informatika, a fenntarthatósági tanulmányok, a környezetvédelem és a létesítmények, a mérnöki és az élet tudományok területén. A GBNTC magas színvonalú és egyedülálló szakképzési programokat is kínál azon szakemberek számára, akik új készségeket szeretnének elsajátítani egy adott szakmához vagy hivatáshoz.

A GBNTC által kínált összes képzési program és kurzus különösen testreszabott a küldöttek és az érintett szervezetek sajátos igényei alapján. Ezeket a képzéseket az Arabia Képzési Tanfolyamokkal közösen szervezzük. Programjaink célja, hogy segítséget nyújtsanak azoknak a szervezeteknek, akik munkatársaikat szeretnék megismertetni több tudományterületen. A GBNTC emellett képzési programokat és tanúsítványokat nyit meg, amelyek megfelelnek a legtöbb szervezet képzési költségvetésének és képzettségi szintjének.

Kurzusaink az idősebbek és a gondolkodó vezetők, a szakemberek, a tanácsadók és még az akadémikusok körében népszerűsítik az idő múlásával. Jelenleg számos tanfolyam közül választhat, az alábbi területeken:

 • Üzleti menedzsment
 • Informatika
 • Környezet
 • Fenntarthatósági tanulmányok
 • Szakképzés
 • Élettudományok
 • Tűz, biztonsági és hazmatképzés

A regionális üzleti szakemberek képzettségi szintjének növelése érdekében tett ajánlatunkban időről időre új programokat és tanúsítványokat is hozzáadunk. Most büszkén állíthatjuk, hogy egy magasan képzett és tanúsított szakemberekből álló csapat, mindegyik szakember a szakterületen, átadja ezeket a kurzusokat azoknak a résztvevőknek, akik az Öböl-térség különböző országaiból érkeztek. A legfontosabb, hogy a diplomásokat az egyik legjelentősebb szervezetben foglalkoztatják az ÖET és a világ más részein.

Végül, de nem utolsó sorban; gyorsan fejlődünk a premier képzési erőforrásként, különösen a MENA régióban. Hosszú távú kapcsolatot alakítunk ki ügyfeleinkkel, hogy lépést tartsunk a feltörekvő technológiákkal és tartsuk naprakészen a programjainkat. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy egyedülálló tanulási élményt nyújtsunk, amely lehetővé teszi a szervezet igényeinek kielégítését és a siker új szintjeinek elérését.

VÍZIÓ ÉS KÜLDETÉS

Az 1993-ban alapított Gulf Business Network Group (GBN) a régió egyik legnagyobb üzleti hálózatává fejlődött. A Gulf Business Network Training Center (GBNTC) a GBN egyik leányvállalata, amely 2006-ban alakult, személyre szabott, házon belüli tanúsítási képzésekre szakosodott, melyeket a szervezetek sajátos igényeire alapoznak. A GBNTC ezeket a képzéseket biztosítja azon egyének számára, akik olyan különböző szervezeteken szeretnék javítani alkalmazottaikat, akik különböző szakterületeken tanulnak. A GBNTC az a hely, ahol a vállalatok érdeklődnek az alkalmazottaik képzésétől és igazgatásuk speciális területeiről, jól ismert intézetekről és a terepen dolgozó tudósokról, tanácsadókról és előadókról. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy egyedülálló tanulási élményt nyújtsunk, amelyet kifejezetten a szervezet igényeihez terveztek.

Küldetésünk, hogy felhatalmazza az embereket a tudással, ahol tanulhatnak és kiválóak tanulási területeiken.

Vízióunk a régió vezető oktatási központjává válik, amely magas színvonalú képzéssel segíti a jobb társadalmat, közösséget és munkaerőt.

Az értékeink:

 • Tisztelet: Olyan tanulási környezetet kínálunk, amely felöleli és elősegíti az ötletek és emberek közötti sokszínűséget.
 • Kiválóság: kiemelkedő és minőségi kínálatot kínálunk a program résztvevőinek.
 • Kreativitás: új ötleteket támogatunk, és ösztönözzük a kreativitást tantermünkben, ami hatékonyabb tanulást eredményez.
 • Integritás: tisztességesen, tisztességesen és etikusan kezeljük az összes küldöttünket.
 • Szolgáltatás: A legmagasabb szintű premier ügyfélszolgálatot kapja.
 • Egész életen át tartó tanulás: hiszünk abban, hogy olyan környezetet kínálunk, amely az egész életen át tartó tanulást ápolja.

MIÉRT A GBNTC?

Hosszú távú kapcsolatot alakítunk ki ügyfeleinkkel, hogy naprakészen tartsuk programjainkat, és megfeleljenek az ügyfelek igényeinek, iparági igényeinek és piaci igényeinek. Akár több ezer alkalmazottja van, vagy csak kettő, tudjuk a szükséges képzést, és tudjuk, hogyan lehet a legjobban biztosítani ezt a képzést az alkalmazottai számára. A partnerek között a felső Ivy egyetemek és a legfontosabb iparági szakértők; elkötelezettek vagyunk, hogy egyedülálló tanulási élményt nyújtsunk, amelyet kifejezetten a szervezet igényeihez terveztek. A GBNTC által nyújtott legfontosabb szolgáltatás az, hogy megkönnyítse és megszervezze a házon belüli, testre szabott képzéseket olyan jól ismert intézetekből, amelyek lehetővé teszik az egyének számára, hogy minden egyes tanulmányi területen tanúsítványokat szerezzenek, amelyek biztosítják a szervezetek számára a győztes élelmet, amely lehetővé teszi számukra, hogy azonnal haladjanak előre. a versenyképes üzleti színtéren.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

GBN Training Centre

Az emberi erőforrások központi szerepet töltenek be minden szervezet fejlesztésében és fenntartásában. Az emberi erőforrás funkció révén a munkavállalók béreltek, orientá ... [+]

BEVEZETÉS A HR PROGRAMHOZ

Az emberi erőforrások központi szerepet töltenek be minden szervezet fejlesztésében és fenntartásában. Az emberi erőforrás funkció révén a munkavállalók béreltek, orientáltak, képzettek,

Ezek a képzési modul modulok 10 igen interaktív munkamenetet biztosítanak, amelyek bemutatják a résztvevőket a szervezetek humán erőforrásainak legfontosabb elemeihez, és széles körűen felkészítik őket arra, hogy miként hajthassák végre ezeket az elemeket saját üzleti tevékenységükben. Az interaktív gyakorlatok és a képzési feladatok széles körű használata minden munkamenetben történik.

Személyi hatás

A humánerőforrás-képzés végén a résztvevők képesek lesznek:... [-]

Szaúd-Arábia Al Khobar
Szeptember 2020
Angol
Nappali
21 napok
Campus
Bővebben magyarul
GBN Training Centre

Az általános irányítási szerepbe való átmenet tágabb perspektívát igényel. Ahogy vezette vállalkozását a funkciók és a mindennapi működés során, a döntéshozatalt stratégi ... [+]

GAZDÁLKODÁSI PROGRAM

Az általános irányítási szerepbe való átmenet tágabb perspektívát igényel. Ahogy vezette vállalkozását a funkciók és a mindennapi működés során, a döntéshozatalt stratégiai nézet alapján kell tájékoztatni az összes alapvető üzleti funkcióban. A menedzsment program biztosítja Önnek a stratégia, a pénzügyek, az emberek irányításának és szervezeti változásainak alapvető megértését, valamint azt, hogy ezek a funkciók hogyan integrálódnak a szervezeti sikerhez. Az egyes területek szakemberei kulcsfontosságú betekintést nyerhetnek, és élesen megtervezhetik döntéshozatalukat, hogy integrált megközelítést alkalmazzanak a vállalkozás irányításában.... [-]

Szaúd-Arábia Al Khobar
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
GBN Training Centre

A személyes fejlődés olyan tevékenységeket halmoz fel, amelyek segítenek az egyén életének javításában, beleértve karrierjüket, kapcsolataikat, termelékenységüket és más ... [+]

SZEMÉLYI FEJLESZTÉSI PROGRAM

A személyes fejlődés olyan tevékenységeket halmoz fel, amelyek segítenek az egyén életének javításában, beleértve karrierjüket, kapcsolataikat, termelékenységüket és más személyes célokat. Emellett utal minden olyan programra, technikára, eszközre és értékelési rendszerre, amely képes egyéni szinten az emberi fejlődést támogatni egy szervezetben. Ez a program célja, hogy segítse a résztvevőket a személyiségek fejlesztésében, hogy képesek legyenek hatékonyan együttműködni a szervezetükben betöltött szerepével, és leküzdeni azokat a kihívásokat és kérdéseket, amelyek akadályokat okoznak sikerükben. A résztvevők megtanulják a gyakorlati eszközöket, amelyeket valós élethelyzetekben használhatnak, és olyan személyiséget alakíthatnak ki, amely másokra is ösztönözni fogja a szervezeten belüli pozitív hangulatot. Azt is megtanulják, hogyan modellezzék a sikereket és tartsanak szoros folyamatos fejlesztést.... [-]

Szaúd-Arábia Al Khobar
Szeptember 2020
Angol
Nappali
31 napok
Campus
Bővebben magyarul
GBN Training Centre

Az Emberi Erőforrás Menedzsment szerepe azért fejlődött ki, hogy segítse a szervezeteket stratégiai céljaik elérésében és üzleti tevékenységük javításában. Ez a program a ... [+]

ELŐZETES EMBERI ERŐFORRÁS MENEDZSMENT PROGRAMJA

Az Emberi Erőforrás Menedzsment szerepe azért fejlődött ki, hogy segítse a szervezeteket stratégiai céljaik elérésében és üzleti tevékenységük javításában. Ez a program a főbb HR-tagságok által megkülönböztetett központi képességekre összpontosít, amelyek kulcsfontosságúak a jelenlegi vagy jövőbeli HR-szakemberek, vezetők, vezetők, felügyelők és személyzeti hatóságok számára, akik életképességüket a HR-vel széles körben . A program célja, hogy felkészítse a résztvevőket a speciálisabb és fejlettebb koncentrációhoz szükséges készségekkel és keretrendszerekkel. Olvasmányok, előadások, csoportos előadások és valódi esettanulmányok segítségével a résztvevők jobban megértik és megbecsülik a humán erőforrás-gazdálkodással kapcsolatos fogalmakat és kérdéseket. Ezenkívül könnyedén vezethetnek ahhoz, hogy erős szervezeti elkötelezettséget hozzanak létre a szervezeten belül, és segítsék a vezetőket abban, hogy elkerüljék a kirekesztés és a megelőző intézkedések stratégizálását annak érdekében, hogy a szervezet folyamatosan virágozhasson és hatékonyan versenyezhessen. Ez a program biztosítja a résztvevők számára egy alapos felkészülést a gyorsan változó környezetre.... [-]

Szaúd-Arábia Al Khobar
Szeptember 2020
Angol
Nappali
44 napok
Campus
Bővebben magyarul
GBN Training Centre

A technológia előrehalad és halad előre rekord sebességgel. Az információs technológia olyan erő, amely minden méretű szervezetet érint. A vállalatoknak szembe kell nézni ... [+]

IT PROGRAM

A technológia előrehalad és halad előre rekord sebességgel. Az információs technológia olyan erő, amely minden méretű szervezetet érint. A vállalatoknak szembe kell nézniük ezekkel a gyors tempójú változó környezetekkel, és fel kell készülniük arra, hogy felvegyék az erők által felvetett kihívásokat. Ez a program felkészíti a szakembereket a stratégiai gondolkodás kialakítására, a technikák finomhangolására, az alapvető üzleti funkciók megértésében és végső soron a fejlett üzleti teljesítmény növelésében. A résztvevők megtanulják a technológiai technológia használatának fontosságát a stratégiai előnyök és a termelékenység növelése érdekében. A résztvevők fejlesztik készségeiket és üzleti értelemben, és hatékonyan kezelik a csapatokat, projekteket és folyamatokat, hogy kiváló értéket érjenek el.... [-]

Szaúd-Arábia Al Khobar
Szeptember 2020
Angol
Nappali
54 napok
Campus
Bővebben magyarul
GBN Training Centre

A mai vezetők iránti igények intenzívek. Nem számít, mennyire kifogástalan a technikai készségeik - függetlenül attól, hogy saját funkciójukban vagy üzleti tevékenységükb ... [+]

LEADERSHIP PROGRAM

A mai vezetők iránti igények intenzívek. Nem számít, mennyire kifogástalan a technikai készségeik - függetlenül attól, hogy saját funkciójukban vagy üzleti tevékenységükben általában - folyamatosan megkérték őket, hogy minél többet vegyenek ki a csapataikból. Még a vezetői karrier viszonylag korai szakaszaiban nem csak a vezetés, hanem a vezetés is nyomást gyakorol. A mai sikeres vezetők hajlandóak alkalmazkodni és javítani a csapat teljesítményét a saját vezetői csapatfejlesztési készségeik élesítésével. Ez a program segíteni fogja a résztvevőket abban, hogy fejlesszék egy jó vezető tulajdonságait, amelyek elengedhetetlenek a karrier és a szervezeti siker szempontjából, különösen nehéz gazdasági környezetben. Az ebből a programból származó tapasztalat a valós környezetben alkalmazható lesz, és a résztvevők képesek lesznek kapcsolódni a szervezet napi működéséhez.... [-]

Szaúd-Arábia Al Khobar
Szeptember 2020
Angol
Nappali
28 napok
Campus
Bővebben magyarul
GBN Training Centre

A projektmenedzsment tudománya egyre bonyolultabbá válik. A vállalkozások ma egyre inkább támaszkodnak a professzionális projekt- vagy programmenedzserekre, hogy olyan ko ... [+]

PROJEKT MENEDZSMENT PROGRAM

A projektmenedzsment tudománya egyre bonyolultabbá válik. A vállalkozások ma egyre inkább támaszkodnak a professzionális projekt- vagy programmenedzserekre, hogy olyan komplex projekteket vezessenek, amelyek kulcsfontosságúak a vállalat pénzügyi egészségére és sikereire. Megfigyelték, hogy a hatékony projektmenedzsment magában foglalja a csapatok kiépítését és irányítását, a költségek ellenőrzését, a határidők fejlesztését, a kockázatkezelést, a határidők betartását és a projektek időben és költségkeretbe helyezésével kapcsolatos problémákat. Ez a program oktatja a résztvevőket azzal, hogy bizonyított technikákat nyújt a vezető vállalatoktól, amelyek kulcsfontosságú betekintést és gyakorlati eszközöket biztosítanak a projektek, portfóliók és komplex rendszerek kezeléséhez. A résztvevők meg fogják érteni a projektek sokszínűségét, kitérhetnek a professzionális projektek menedzsment eszközeinek egy csoportjára, és képesek arra, hogy a tanulásukat a jelenlegi szervezetükbe alkalmazzák. Ez a program alkalmas a tapasztalt projektmenedzserek számára, akiknek meg kell haladniuk az alapokat, és PDU krediteket kaphatnak a PM minősítéshez, vagy felkészülhetnek a PMP vizsga... [-]

Szaúd-Arábia Al Khobar
Szeptember 2020
Angol
Nappali
18 napok
Campus
Bővebben magyarul
GBN Training Centre

A Supply Chain Management ismerete nagyon fontos. Az ellátási lánc menedzsment valójában azon tevékenységek integrációja, amelyek anyagokat és szolgáltatásokat nyújtanak, ... [+]

SZÁLLÍTÁSI LÁNC VEZETÉSI PROGRAM

A Supply Chain Management ismerete nagyon fontos. Az ellátási lánc menedzsment valójában azon tevékenységek integrációja, amelyek anyagokat és szolgáltatásokat nyújtanak, átmeneti termékekké és végtermékekké alakítják őket, és elosztási rendszeren keresztül szállítják azokat. Az ellátási lánc menedzsment (SCM) tehát alapvető eleme a működési hatékonyságnak és az üzleti szakembereknek, akik jelentős hatást gyakorolnak szervezetük hatékonyságára, eredményességére vagy jövedelmezőségére. Figyelembe kell venniük az ellátási lánc menedzselését és értékét a versenyképes globális piacon működő vállalatok számára. Ez a program célja, hogy a résztvevők számára biztosítsa a megfelelő megértést azzal, hogy bemutatja azokat a különböző fontos szempontokat, amelyek kiemelik a logisztikát és az ellátási lánc menedzselését.... [-]

Szaúd-Arábia Al Khobar
Szeptember 2020
Angol
Nappali
28 napok
Campus
Bővebben magyarul
GBN Training Centre

A közel-keleti országok kormányai jelenleg csökkennek az olajbevételből való függőségük és az idegenforgalom ösztönzésére. Az Egyesült Nemzetek Világ Turisztikai Szerveze ... [+]

HOSPITALITÁS ÉS TURIZMUS PROGRAM

A közel-keleti országok kormányai jelenleg csökkennek az olajbevételből való függőségük és az idegenforgalom ösztönzésére. Az Egyesült Nemzetek Világ Turisztikai Szervezete (UNWTO) szerint a Közel-Keleten az idegenforgalmi ágazat növekedése 2013-ban 52 millió látogatóval volt megfigyelhető. Azt is előre jelezték, hogy 2020-ban 101 millió turista érkező lesz a Közel-Keleten. az iparág világszerte növekszik, a vendéglátó szervezetek és rendeltetési helyeknek továbbra is hatékonyan kell megvalósítaniuk idegenforgalmi stratégiájukat, valamint megfelelő befektetési alapokat kell biztosítaniuk a szolgáltatások infrastruktúrájának és minőségének javítása érdekében. Továbbá a tehetséggondozás, a bevételszerzés, a marketing, a márkaépítés és a vevői elégedettség más olyan területek, amelyek megfelelő figyelmet igényelnek. A program célja, hogy a résztvevők számára mind a tudás, mind az eszközök hatékonyan kezeljék a kérdéseket, és sikeresen teljesíthetik szerepüket a vendéglátás és a turizmus területén. Ez a program lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy többet megtudjanak a vendéglátás vezetőinek döntő döntéseiről, valamint mérjék fel a menedzsment alternatív megközelítéseit.... [-]

Szaúd-Arábia Al Khobar
Szeptember 2020
Angol
Nappali
29 napok
Campus
Bővebben magyarul
GBN Training Centre

A versenyképes piacon való sikerhez és fejlődéshez a vállalatoknak olyan marketingterveket kell kidolgozniuk, amelyek összehangolják ügyfeleikkel és megkülönböztetik őket ... [+]

ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING PROGRAM

A versenyképes piacon való sikerhez és fejlődéshez a vállalatoknak olyan marketingterveket kell kidolgozniuk, amelyek összehangolják ügyfeleikkel és megkülönböztetik őket versenytársaiktól. Könnyebb, mint valaha elérni a megcélzott ügyfeleket, de sok marketingesnek nincsenek képesek lenyűgöző márkákat és innovatív gyakorlatokat létrehozni értelmes eredményekkel. Ahhoz, hogy megvalósuljon a nyereség ígérete, a marketingvezetőknek meg kell követelniük a részesedést a márkákkal teli versenypiacon, meg kell őrizniük üzleti céljukat és jelentős előnyöket kell nyújtaniuk fogyasztói számára.

A program segíteni fogja a résztvevőket a kortárs marketing menedzsment főbb koncepcióinak és eszközeinek megismerésében, a piaci szegmentáció és a termékpozícionálás, az értékesítési csatornák és a kommunikációs stratégia megtervezésétől. Ez a program felvilágosítja a résztvevőket, és segít nekik elemezni és megérteni az ügyfélközpontú piacokat és szükségleteiket, megérteni versenytársaik erősségeit és gyengeségeit, élesíteni tudják azon képességüket, hogy azonosítsák a fogyasztók valódi értékeit, és kiemeljék az előnyöket egy egyre összetettebb piacon.... [-]

Szaúd-Arábia Al Khobar
Szeptember 2020
Angol
Nappali
24 napok
Campus
Bővebben magyarul