Leadership Community College KSA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bevezetés a LCC KSA

A vezetés Community College (LCC), Az Oxford Egyetem angol és Üzleti Tudományok (alapítva 2005-ben), a vezető a minőségi közösségi főiskolai oktatás a középiskolás diákok és dolgozó szakemberek számára.

A vezetés Community College (LCC) A modern berendezésű oktatási campus létesítmény tágas tantermek, információk számítógépes központ, könyvtár és egy modern előadás nézőtér terem. Az épületben a felső audiovizuális és számítógépes oktatás laboratóriumi üzletvezetési oktatás. A campus belsejében Sultan Mall, amely egy modern élelmiszer bíróság, kávézókban, modern butikok és tágas parkoló.

LCC egyetemi tanári kar áll, mind a hazai és a külföldi képzett egyetemi vezérkar, akik diplomát üzleti fok MBA, MSc és PhD fokos KSA, Egyesült Királyság, USA, Kanada, Európa, Ázsia és Ausztrália.

Vezetés Community College (LCC) most elfogadó regisztrációs felvételi a Diploma of Business program, amelyet jóvá Szaúd-Arábiában Műszaki Szakképző Corporation és a nemzetközileg elismert brit Pearson Company. Pearson, az Egyesült Királyság legnagyobb vizsgálat a kibocsátó szerv nyújt az egyetemi és szakmai képesítések, melyek világszerte elismert és pad jelzett, és kiosztja a Edexcel és Btec képesítések Pearson jelenleg a világ vezető tanulási cég, 40.000 munkatárs több mint 70 országban dolgozik, hogy segítse az embereket a minden korosztály számára, hogy mérhető oktatási folyamatban az életükben tanulás útján.

Helyszínek

Jeddah

LCC - Leadership Community College

Address
PO Box 140666
Batarji st. Al Zahra Dist. - Sultan Mall, Jeddah, Saudi Arabia

Jeddah, Makkah tartomány, Szaúd-Arábia
Telefonszám
+966 12 692 7225