Hivatalos Leírás

MÉRETEK Holisztikus oktatást nyújt sok dúsítási program és társadalmi tevékenység mellett mind a helyi, mind a nemzetközi diákok számára. Felkészülni nemzetközi diákok Az eddigi oktatási kihívások miatt az előkészítő programaink elhúzódtak, hogy segítsék ezeket a hallgatókat 2001-ben bejutni az állami iskolákba és intézményekbe. A kollégium átfogó szolgáltatásai, beleértve a kortárs auditoriumokat, könyvtárakat, étkezdékeket, többcélú tereket, vendéglátó helyiségeket, laboratóriumokat, terepet, kosárlabdapályákat és tollaslabda pályákat, valamint a képzett oktatói csoportot, lehetővé tették diákjaink számára, hogy tanulmányozzák és tanuljanak egy Elősegítő és támogatott környezet.

Ezen kívül, biztosítunk egy Teljes körű átfogó programok Mint például a nyelv, az előkészítő, a vendéglátás és a felsőoktatási kurzusok, amelyek kielégítik az egyének szükségleteit, és segítenek nekik meggyújtani karrierjüket a diploma megszerzése után.

Célunk egyike volt a felsőoktatási programjaink növelése. A Képzési és mesterképzési programok Biztosítsanak olyan tanulókat és munkaképes felnőtteket, akik felismerték annak szükségességét, hogy folyamatosan frissítsék magukat a tudásban és a készségekben. Hasonlóan egy üzleti iskola, a diákok választhatnak a különböző programok, kezdve az üzleti és menedzsment a számviteli és pénzügyi.

A minőségi oktatás biztosítása mindig is elsődleges volt. Szigorúan magas színvonalat alkalmaztunk üzleti tevékenységünkre. Ennek eredményeként számos rangos díjat nyertünk, mint pl Négyéves EduTrust tanúsítvány a magán oktatási bizottság (CPE), Szingapúr minőségi osztály (SQC) és Szingapúr szolgáltatási osztály (S-osztály). Kiemelkedő szervezeti kiválósági keretünk elismeréseként elnyertük a rangos elismerést SQC Star minősítés által SPRING Szingapúr 2016-ban SQC Star díjat Új mérföldkőnek számított számunkra, és megtiszteltetés számunkra, hogy az üzleti kiválóság egyik legfontosabb intézményévé válik.

Ugyanakkor a multinacionális hallgatók közösségének folytonos elkötelezettségét továbbra is biztosítjuk annak érdekében, hogy a diákok tanuljanak KÍNA, Korea, India, Vietnam És más országok is megkapják a szükséges támogatást és szolgáltatásokat a sikeres tanuláshoz MÉRETEK.

Látomás

Az elsődleges intézmény, amely alternatív utat kínál a holisztikus oktatáshoz a magán oktatási iparban

Küldetés

Hogy ösztönözze a tanulókat arra, hogy szenvedélyesen tanuljanak

Core Values

  • Dedikáció - Minőségű szolgáltatások biztosítása a szállítási folyamat minden területén - Elszámoltathatóság - Átlátható és felelős a hallgatóknak nyújtott összes tanfolyamon és szolgáltatáson belül - Megbízhatóság - Egységes, megbízható szolgáltatás biztosítása az EduTrust feltételeivel összhangban - Vállalkozói tevékenység - Mindenkor meg kell mutatni a vállalkozói szellemet, hogy megfeleljen a kollégium növekedési követelményeinek

KULTÚRA

Minőségi szolgáltatások a diákok számára.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Dimensions International College

Napjainkban az ügyfelek egyre jobban tájékozottak és technikai hozzáértéssé válnak, ezért alapvető fontosságú, hogy a legfrissebb trendeket és a divatot egyaránt betartsá ... [+]

Napjainkban az ügyfelek egyre jobban tájékozottak és technikai hozzáértéssé válnak, ezért alapvető fontosságú, hogy a legfrissebb trendeket és a divatot egyaránt betartsák annak érdekében, hogy minden szeszélyüket kielégítsék. A diploma a kiskereskedelemben gazdálkodás célja kifejezetten arra, hogy felkészítse Önt a tudás és a gyakorlati készségek virágozni a kiskereskedelmi ipar és a létesítmények.

Ez a kurzus az emberi erőforrás menedzsment, az árukezelés, a pénzügyi kimutatás és az elemzés moduljait fedi le. Ezenkívül lehetőséget kap arra, hogy elméleti ismereteit a 6 hónapos ipari csatolmány (IA) / munkatapasztalat során gyakorlatba helyezzék.... [-]

Szingapúr Singapore
Augusztus 2020
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul