First Media Design School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

37995_DSC_0338.jpg

Áttekintés

Az FMDS arra törekszik, hogy átalakítsa az elme és a sorsot. Átfogó karriertervezés és fejlesztés történik a hallgatók számára az egész utazási út során, hogy megfeleljenek az egyes céloknak. Végső soron az iskola célja, hogy a nevelőiskolák egymást követő nemzedékeit saját sorsuk mestereivé tegye.

Az FMDS-ről

First Media Design School (FMDS) egy specializált dizájner intézmény, amely tervezési, tervezési menedzsment és tervezői vállalkozói programokat kínál. Ez a First Media Group oktatási ága, a szingapúri egyik legjelentősebb csoport a tervezőiparban.

FMDS létrehozott globális partnerség az egyetemek található, az amerikai, brit és Ausztráliában, hogy a hallgatók széles körű felsőoktatási Pathways .

Szingapúron túl az FMDS jelenleg három másik ASEAN-országban képes tehetségeket ápolni:

  • Indonéziai Raffles Főiskola
  • ARVA Divat Iskola Indonéziában
  • Ázsiai Karrier Akadémia (CAA) a Fülöp-szigeteken
  • Kent nemzetközi kongresszus Vietnamban

37997_FMD_For_Website-5220-2.jpg

Az első média (FM) csoportról

Több mint 25 éve az iparágban az FM csoport a szingapúri és a környező hírnevét megerősítette, mint a választás elsődleges tervezőegységét. Tervezési tapasztalata a vállalattól függ

37996_FMDS_0358.jpg

Szingapúr legkedveltebb üzleti díja a kkv-k számára

Mark Phoi kreatív és üzleti vezetése alatt az FM-csoport 2005-ben elnyerte az Enterprise 50 Start-Up díját. A Mark 2006-ban a Rotary Club és a Small Business Association

Az FM csoport számos vizuális nemzeti identitásprojekt létrehozásában játszik szerepet. A múltbeli projektek közé tartoznak a bevándorláshoz tervezett projektek is

37998_FMDS_0362.jpg

FMDS Vision, Mission

Látomás

Az FMDS arra törekszik, hogy megvalósítsa a 10: 100-as elképzelést, amelyből a 100 "Designprofesszorok" táplálására törekszik.

Küldetés

Az FMDS arra törekszik, hogy a kreatív és kognitív kereskedelmi képességekkel rendelkező "teljes agy" új generációját, az iparilag kész tervezőket ápolja a tervezési gondolkodásból és a tervezés menedzseléséből álló holisztikus tanítási rendszerén keresztül.

Értékrendszer

Bizalom, tisztelet, integritás

37994_value-system.pngBizalom

a siker gyökere. Az FMDS elősegíti a nyílt párbeszédet az alkalmazottaival, az érdekelt felekkel, az igazgatótanáccsal, a részvényesekkel és a partnerekkel. A progresszív szervezetben dolgozó, hasonlóan gondolkodó egyének csapatában a bizalom az FMDS munkatársainak kulcsfontosságú összekötő elemévé válik.

Tisztelet

hűséget és elkötelezettséget hoz létre a személyzet között. Az FMDS lapos hierarchikus szerkezettel rendelkezik. Ez a struktúra a közvetlen és nyílt kommunikáción keresztül a munkavállalók minden szintjén mutatkozó kölcsönös tiszteletre épül.

becsületesség

Az átláthatóság és a gondosság révén a becsületesség mind az iskola vezetői erényeinek részévé válik. Az FMDS hírneve mélyen gyökerezik ezekből a vonásokból, amelyek alapvetően szükségesek egy elismert oktatási intézmény kiépítéséhez.

professzionalizmus

Az FMDS mindig arra törekszik, hogy vonzza a személyzetet, aki ezeket a tulajdonságokat tükrözi: a professzionalizmus, az éhség és a fegyelem.

37999_FMDS_0360.jpg

Helyszínek