Read the Official Description

37995_DSC_0338.jpg

ÁTTEKINTÉS

Az FMDS arra törekszik, hogy átalakítsa az elme és a sorsot. Átfogó karriertervezés és fejlesztés történik a hallgatók számára az egész utazási út során, hogy megfeleljenek az egyes céloknak. Végső soron az iskola célja, hogy a nevelőiskolák egymást követő nemzedékeit saját sorsuk mestereivé tegye.

Az FMDS-ről

First Media Design School (FMDS) egy speciális boutique design intézmény, amely design, design menedzsment és design vállalkozói programokat kínál. Ez az Oktatási Kar az első média csoport, amely Szingapúr egyik leginkább elismert csoportja a design iparban.

FMDS létrehozott globális partnerség az egyetemek található, az amerikai, brit és Ausztráliában, hogy a hallgatók széles körű felsőoktatási Pathways .

Szingapúron túl az FMDS jelenleg három másik ASEAN-országban képes tehetségeket ápolni:

  • Indonéziai Raffles Főiskola
  • ARVA Divat Iskola Indonéziában
  • Ázsiai Karrier Akadémia (CAA) a Fülöp-szigeteken
  • Kent nemzetközi kongresszus Vietnamban

37997_FMD_For_Website-5220-2.jpg

Az első média (FM) csoportról

Több mint 25 éve az iparágban az FM csoport a szingapúri és a környező hírnevét megerősítette, mint a választás elsődleges tervezőegységét. Tervezési tapasztalata a vállalattól függ

37996_FMDS_0358.jpg

Szingapúr legkedveltebb üzleti díja a kkv-k számára

Mark Phoi kreatív és üzleti vezetése alatt az FM-csoport 2005-ben elnyerte az Enterprise 50 Start-Up díját. A Mark 2006-ban a Rotary Club és a Small Business Association

Az FM csoport számos vizuális nemzeti identitásprojekt létrehozásában játszik szerepet. A múltbeli projektek közé tartoznak a bevándorláshoz tervezett projektek is

37998_FMDS_0362.jpg

FMDS Vision, Mission

Látomás

Az FMDS arra törekszik, hogy megvalósítsa a 10: 100-as elképzelést, amelyből a 100 "Designprofesszorok" táplálására törekszik.

Küldetés

Az FMDS arra törekszik, hogy a kreatív és kognitív kereskedelmi képességekkel rendelkező "teljes agy" új generációját, az iparilag kész tervezőket ápolja a tervezési gondolkodásból és a tervezés menedzseléséből álló holisztikus tanítási rendszerén keresztül.

Értékrendszer

Bizalom, tisztelet, integritás

37994_value-system.pngBizalom

a siker gyökere. Az FMDS elősegíti a nyílt párbeszédet az alkalmazottaival, az érdekelt felekkel, az igazgatótanáccsal, a részvényesekkel és a partnerekkel. A progresszív szervezetben dolgozó, hasonlóan gondolkodó egyének csapatában a bizalom az FMDS munkatársainak kulcsfontosságú összekötő elemévé válik.

Tisztelet

hűséget és elkötelezettséget hoz létre a személyzet között. Az FMDS lapos hierarchikus szerkezettel rendelkezik. Ez a struktúra a közvetlen és nyílt kommunikáción keresztül a munkavállalók minden szintjén mutatkozó kölcsönös tiszteletre épül.

becsületesség

Az átláthatóság és a gondosság révén a becsületesség mind az iskola vezetői erényeinek részévé válik. Az FMDS hírneve mélyen gyökerezik ezekből a vonásokból, amelyek alapvetően szükségesek egy elismert oktatási intézmény kiépítéséhez.

professzionalizmus

Az FMDS mindig arra törekszik, hogy vonzza a személyzetet, aki ezeket a tulajdonságokat tükrözi: a professzionalizmus, az éhség és a fegyelem.

37999_FMDS_0360.jpg

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

First Media Design School

You will gain broad-based knowledge on an array of design communications disciplines including advertising, branding, visual identity, as well as packaging and design man ... [+]

Advanced Diploma in Visual Communication (Graphic Design)

You will gain broad-based knowledge on an array of design communications disciplines including advertising, branding, visual identity, as well as packaging and design management.

Overall, this programme aims to develop the conceptual and idea generation abilities required to produce innovative and effective communication solutions or products through print and/or online medium.

Course Details

Course Duration: 24 months

Intakes: January, April, July, October

Modes of Study: Full-time / Part-time

Course Outline

Module 1

Design Fundamentals (Foundation)

Principle of Design & Idea Generation Creative Communication Digital Graphic Design ... [-]
Szingapúr Singapore
April 2019
Nappali
Részidős oktatás
24 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
First Media Design School

A diákok kapnak széles körű ismereteket a különböző tervezési kommunikációs tudományok, beleértve a reklám, branding, vizuális identitás, a csomagolás, a tipográfia, és í ... [+]

Diploma grafikai tervezés

A diákok kapnak széles körű ismereteket a különböző tervezési kommunikációs tudományok, beleértve a reklám, branding, vizuális identitás, a csomagolás, a tipográfia, és így tovább. Végén a program, a diákok sajátítsák el a használata az Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign és az Adobe Dreamweaver.

Összességében ez a program célja, hogy fejlessze a fogalmi és ötlet generációs képességeket előállításához szükséges hatékony és innovatív kommunikációs megoldásokkal vagy termékek révén a nyomtatott és / vagy online médiumok.

Tanfolyam részletei

Tanfolyam időtartama: 18 hónap

... [-]
Szingapúr Singapore
January 2020
Nappali
Részidős oktatás
18 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
First Media Design School

You will gain a broad-based knowledge on an array of design communications disciplines including advertising, visual identity, packaging and publication design as well as ... [+]

Diploma in Visual Communication (Graphic Design)

You will gain a broad-based knowledge on an array of design communications disciplines including advertising, visual identity, packaging and publication design as well as production.

Overall, this programme aims to develop the conceptual and idea generation abilities required to produce innovative and effective communication solutions or products through print and/or online mediums.

Course Details

Course Duration: 18 months

Intakes: January, April, July, October

Modes of Study: Full-time / Part-time

Entry Requirements

Local Students

Minimum 16 years old and above Minimum 2 GCE O-Level or 3 N-Level credits with a pass in English, or ITE / Higher NITEC Certificate Holders with minimum 2.5 GPA All applicants will be subjected to a visual aptitude test followed by an interview session with FMDS academic heads prior to official acceptance into the programme Applicants may be eligible for exemption of selected units if they have previous working experience and/or qualifications in art, design or related industries ... [-]
Szingapúr Singapore
April 2019
Nappali
Részidős oktatás
18 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
First Media Design School

Graphic Design & Digital Design are 2 most sought after skill sets in this new technology age economy. FMDS is a 'second chance’ school operated by Mark Phooi who has ... [+]

Double Diploma in Visual Communication & Digital Design Work and Pursue Your Dream

FMDS cultivates a supportive studying environment for working adults who are set to pursue their dream in the field of design. The classes are designed with your work schedule in mind, allowing you to work and pursue your dreams at the same time.


Practical Design Teaching

FMDS offers an industry-based curriculum with integrated classroom lessons and practical studio knowledge conducted by industry practitioners. Students gain industry exposure through insightful sharing by successful guest speakers and regular outdoor learning activities.


Whole Brain & Design Thinking Teaching Pedagogy ... [-]
Szingapúr Singapore
June 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
First Media Design School

A hallgatók határokon képzett a nyomtatott és digitális interfészek, egyre széles széles tudás és készségek a különböző tervezési kommunikációs tudományok, beleértve a re ... [+]

kettős diploma grafikai tervezés és multimédia

A hallgatók határokon képzett a nyomtatott és digitális interfészek, egyre széles széles tudás és készségek a különböző tervezési kommunikációs tudományok, beleértve a reklám, branding, vizuális identitás, csomagolás. Eltekintve attól, hogy a diákok megszerezzék a szükséges szakértelemmel, hogy hozzon létre a 2D és 3D animáció különböző multimédiás platformok beleértve az internet, a televízió és a mozi.

Tanfolyam részletei

Tanfolyam időtartama: 24 hónap

Bevitel: Január, április, július, október

Módok Tanulmány: Full-time / Part-time

belépési követelmény Minimum 16 év feletti Minimum 2 GCE O-szint vagy 3 N-szint kredit egy pass angol, vagy ITE / Higher NITEC tanúsítványtulajdonosa minimális 2,5 GPA Középfokú iskolai / Senior High School / Grade 12 Minden pályázó lesz kitéve a vizuális alkalmassági tesztet, majd egy interjú munkamenetet FMDS tudományos fejek előtt hivatalos felvétele a programba Pass angol A kérelmezők jogosultak mentesítése kiválasztott egységek, ha van korábbi szakmai tapasztalat és / vagy képesítéseket a művészet, design és a kapcsolódó iparágak Tanfolyam ismertetése ... [-]
Szingapúr Singapore
January 2020
Nappali
Részidős oktatás
24 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

FMDS Convocation 2016