Hivatalos Leírás

37995_DSC_0338.jpg

Áttekintés

Az FMDS arra törekszik, hogy átalakítsa az elme és a sorsot. Átfogó karriertervezés és fejlesztés történik a hallgatók számára az egész utazási út során, hogy megfeleljenek az egyes céloknak. Végső soron az iskola célja, hogy a nevelőiskolák egymást követő nemzedékeit saját sorsuk mestereivé tegye.

Az FMDS-ről

First Media Design School (FMDS) egy specializált dizájner intézmény, amely tervezési, tervezési menedzsment és tervezői vállalkozói programokat kínál. Ez a First Media Group oktatási ága, a szingapúri egyik legjelentősebb csoport a tervezőiparban.

FMDS létrehozott globális partnerség az egyetemek található, az amerikai, brit és Ausztráliában, hogy a hallgatók széles körű felsőoktatási Pathways .

Szingapúron túl az FMDS jelenleg három másik ASEAN-országban képes tehetségeket ápolni:

  • Indonéziai Raffles Főiskola
  • ARVA Divat Iskola Indonéziában
  • Ázsiai Karrier Akadémia (CAA) a Fülöp-szigeteken
  • Kent nemzetközi kongresszus Vietnamban

37997_FMD_For_Website-5220-2.jpg

Az első média (FM) csoportról

Több mint 25 éve az iparágban az FM csoport a szingapúri és a környező hírnevét megerősítette, mint a választás elsődleges tervezőegységét. Tervezési tapasztalata a vállalattól függ

37996_FMDS_0358.jpg

Szingapúr legkedveltebb üzleti díja a kkv-k számára

Mark Phoi kreatív és üzleti vezetése alatt az FM-csoport 2005-ben elnyerte az Enterprise 50 Start-Up díját. A Mark 2006-ban a Rotary Club és a Small Business Association

Az FM csoport számos vizuális nemzeti identitásprojekt létrehozásában játszik szerepet. A múltbeli projektek közé tartoznak a bevándorláshoz tervezett projektek is

37998_FMDS_0362.jpg

FMDS Vision, Mission

Látomás

Az FMDS arra törekszik, hogy megvalósítsa a 10: 100-as elképzelést, amelyből a 100 "Designprofesszorok" táplálására törekszik.

Küldetés

Az FMDS arra törekszik, hogy a kreatív és kognitív kereskedelmi képességekkel rendelkező "teljes agy" új generációját, az iparilag kész tervezőket ápolja a tervezési gondolkodásból és a tervezés menedzseléséből álló holisztikus tanítási rendszerén keresztül.

Értékrendszer

Bizalom, tisztelet, integritás

37994_value-system.pngBizalom

a siker gyökere. Az FMDS elősegíti a nyílt párbeszédet az alkalmazottaival, az érdekelt felekkel, az igazgatótanáccsal, a részvényesekkel és a partnerekkel. A progresszív szervezetben dolgozó, hasonlóan gondolkodó egyének csapatában a bizalom az FMDS munkatársainak kulcsfontosságú összekötő elemévé válik.

Tisztelet

hűséget és elkötelezettséget hoz létre a személyzet között. Az FMDS lapos hierarchikus szerkezettel rendelkezik. Ez a struktúra a közvetlen és nyílt kommunikáción keresztül a munkavállalók minden szintjén mutatkozó kölcsönös tiszteletre épül.

becsületesség

Az átláthatóság és a gondosság révén a becsületesség mind az iskola vezetői erényeinek részévé válik. Az FMDS hírneve mélyen gyökerezik ezekből a vonásokból, amelyek alapvetően szükségesek egy elismert oktatási intézmény kiépítéséhez.

professzionalizmus

Az FMDS mindig arra törekszik, hogy vonzza a személyzetet, aki ezeket a tulajdonságokat tükrözi: a professzionalizmus, az éhség és a fegyelem.

37999_FMDS_0360.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

First Media Design School

A diákok kapnak széles körű ismereteket a különböző tervezési kommunikációs tudományok, beleértve a reklám, branding, vizuális identitás, a csomagolás, a tipográfia, és í ... [+]

Diploma grafikai tervezés

A diákok kapnak széles körű ismereteket a különböző tervezési kommunikációs tudományok, beleértve a reklám, branding, vizuális identitás, a csomagolás, a tipográfia, és így tovább. Végén a program, a diákok sajátítsák el a használata az Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign és az Adobe Dreamweaver.

Összességében ez a program célja, hogy fejlessze a fogalmi és ötlet generációs képességeket előállításához szükséges hatékony és innovatív kommunikációs megoldásokkal vagy termékek révén a nyomtatott és / vagy online médiumok.

Tanfolyam részletei

Tanfolyam időtartama: 18 hónap

... [-]
Szingapúr Singapore
Október 2019
Nappali
Részidős oktatás
9 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
First Media Design School

A hallgatók határokon képzett a nyomtatott és digitális interfészek, egyre széles széles tudás és készségek a különböző tervezési kommunikációs tudományok, beleértve a re ... [+]

kettős diploma grafikai tervezés és multimédia

A hallgatók határokon képzett a nyomtatott és digitális interfészek, egyre széles széles tudás és készségek a különböző tervezési kommunikációs tudományok, beleértve a reklám, branding, vizuális identitás, csomagolás. Eltekintve attól, hogy a diákok megszerezzék a szükséges szakértelemmel, hogy hozzon létre a 2D és 3D animáció különböző multimédiás platformok beleértve az internet, a televízió és a mozi.

Tanfolyam részletei

Tanfolyam időtartama: 24 hónap

Bevitel: Január, április, július, október

Módok Tanulmány: Full-time / Part-time

belépési követelmény Minimum 16 év feletti Minimum 2 GCE O-szint vagy 3 N-szint kredit egy pass angol, vagy ITE / Higher NITEC tanúsítványtulajdonosa minimális 2,5 GPA Középfokú iskolai / Senior High School / Grade 12 Minden pályázó lesz kitéve a vizuális alkalmassági tesztet, majd egy interjú munkamenetet FMDS tudományos fejek előtt hivatalos felvétele a programba Pass angol A kérelmezők jogosultak mentesítése kiválasztott egységek, ha van korábbi szakmai tapasztalat és / vagy képesítéseket a művészet, design és a kapcsolódó iparágak Tanfolyam ismertetése ... [-]
Szingapúr Singapore
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
6 hónapok
Campus
Bővebben magyarul