TMC Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

TMC Academy 1981-ben alakult Szingapúrban. Számos diszciplínát kínál, többek között Számviteli, üzleti és menedzsment, Infocomm technológia, vendéglátás / turizmus menedzsment és pszichológia / tanácsadás. Nyelvi és áthidaló kurzusokat kínál a nemzetközi diákok számára a szingapúri oktatási rendszerbe való belépéshez.

TMC Academy volt az első hat magánoktatási intézmény, amely a Magánoktatási Bizottság (CPE) által odaítélt négyéves, elismert EduTrust tanúsítványt szerezte meg.

Miért tanuljon a TMC Academy ?

Legyen iparilag releváns

Ipari tanácsadó testületünk a tanulmányi tantervet elemzi az iparág igényeinek megfelelően

A tanulás sokasága

Az iparági szövetségekkel és cégekkel való erős kapcsolataink hozzáférést biztosítanak a külső iparági eseményekhez

Vonzó haladási útvonalak

Gyors pályán a diploma a Felsőfokú diploma program, egyenértékű az első 2 év egy 3 éves brit kitüntetéssel diploma!

Pénzügyi segítségnyújtás könnyen elérhető

A tanulmányi ösztöndíjakról, ösztöndíjakról a kölcsönökre, könnyedén finanszírozza az oktatást.

Látomás

A vezető akadémia, amely sikeres és nagy teljesítményű diplomásokat fejleszt.

Küldetés

Elkötelezzük magunkat, hogy magas színvonalú kurzusokat szállítunk az iparággal kapcsolatos készségekkel és ismeretekkel a tápláló környezetben.

Brand Vision

Márkavízióunk, a Dreams Real valóra váltása azt mutatja, hogy a diákjaink törekvéseit saját magunk részeként osztjuk meg, és segítünk a diákok álmainak valóságos megteremtésében.

Brand Mission

Törekszünk arra, hogy valóban inspiráló tanulási, felfedezési és megvalósítási utazást hozzunk létre hallgatóink számára, hogy álmaikat valósággá alakítsák. Ez a törekvés a NICE-ben rövidítve van - minden lépés, amelyet diákjainkkal hozunk, egy pillanatra számunkra:

Táplálkozás
inspirál
Gondoskodni és
Empower őket abban, hogy álmaik valósuljanak meg.


Minőségi oktatás

Elkötelezettségünk

A TMC minőségi utazásai a TMC 1997-es ISO9001: 1994 díjazásának megszerezték, amikor a Diploma in Business Administration és Marketing program kurzustervezésére és fejlesztésére került sor. Nem sokkal azután, hogy az ISO új szabványt vezették be, a TMC ismét eleget tett minőségi elkötelezettségének azáltal, hogy 2002-ben az ISO9001: 2000 díjat szerezte meg. Abban az időben a tanúsítás hatóköre kiszélesedett, ideértve a tulajdonosi / nem tulajdonosi Programok, a távoktatási programok és a támogató szolgáltatások nyújtása.

2009-ben a TMC sikeresen átalakította az új ISO9001: 2008 szabványt, ugyanazokkal a tanúsítási lehetőségekkel, mint a TMC további iskoláinak köszönhetően. A TMC 2015-ben megszüntette az ISO tanúsítványt, mivel az EduTrust minősítés relevánsabb egy oktatási intézmény számára.Magánoktatási törvény

A magánoktatási törvényt 2009 decemberében a magánoktatási intézmények (PEI) meglévő nyilvántartási keretének és végrehajtási rendelkezéseinek megerősítésére hozták létre.

A CPE-ről

A Private Education (CPE) bizottságot a SkillsFuture Singapore (SSG) igazgatótanácsa 2016 októberében nevezte ki a magánoktatásról szóló törvény szerinti magánoktatással kapcsolatos feladataik ellátására. A CPE-t az SSG szenteli munkatársa támogatja az ágazat szabályozása, hallgatói szolgáltatások nyújtása, fogyasztói oktatás és a képességfejlesztési erőfeszítések megkönnyítése érdekében a helyi magán oktatási ágazatban.

További információkért látogasson el a www.cpe.gov.sg weboldalra

2004-ben a TMC elnyerte a szingapúri minőségi osztály (SQC) díjat, és hamarosan a SPRING Szingapúrban megrendezett SQC for Private Education Organization (SQC-PEO) tanúsítványt kapott. Ezt a díjat Szingapúrban és a szomszédos ázsiai országokban nagyra tartják. Ez megnyitotta az utat a TMC számára, hogy agresszívebb erőfeszítéseket hajtson végre az ázsiai-csendes-óceáni piacon, mivel több nemzetközi hallgatót hoz a TMC-ben való tanulmányozásra. A minősítést 2007-ben újabb 3 évre megújították

2005-ben tovább demonstráltuk a minőség iránti elkötelezettségünket, amikor a TMC elnyerte a CaseTrust for Education tanúsítást a CASE Singapore-nál. Ezt a tanúsítványt a szingapúri PEO-k számára ítélik oda, amelyek elkötelezettek a jó üzleti és vevői gyakorlat fenntartása mellett. 2009-ben a TMC sikeresen megújította a CaseTrust for Education tanúsítványt.

4 éves EduTrust tanúsítvány

2010 májusában a minőség iránti elkötelezettségünket újra felismerték, amikor a TMC Academy megkapta az Oktatási Minisztérium által a közoktatási bizottság (CPE) elnevezésű, elismert 4 éves EduTrust tanúsítványt. Ez a tanúsítási rendszer értékeli a PEI-ket a következő 6 területen:

 1. Vezetői kötelezettségvállalás
 2. Vállalatirányítás
 3. Külső felvételi ügynökök
 4. Diákvédelmi és támogatási szolgáltatások
 5. Akadémiai folyamatok és a hallgatók értékelése; és
 6. Minőségbiztosítás, monitoring és eredmények

EduTrust

2010 májusában a TMC Academy az első hat PEIS-ben részesült, amely elnyerte a Magán Oktatási Bizottság (CPE) által odaítélt, elismert 4 éves EduTrust tanúsítványt. A CPE-t a magánoktatási törvény alapján hozták létre, és a jogalkotói hatalommal rendelkezik a szingapúri magánoktatási szektor normáinak szabályozására és felemelésére. Az EduTrust tanúsítvány eddig is aktívan működik.


Szolgáltatás minősége/>

Szolgáltatásminőségi cél

 1. Válaszoljon visszajelzésre 1 munkanapon belül.
 2. Panaszok / viták elbírálása 21 munkanapon belül.
 3. A záróvizsga eredményei a záróvizsga után 3 hónapon belül leadásra kerülnek.
 4. A visszatérítés 7 munkanapon belül feldolgozható.

Ügyfélszolgálati stratégia

Összhangban azzal a céllal, hogy kellemes és gazdagabb ügyfél / hallgatói szolgáltatási élményt nyújtsunk, elkötelezettek vagyunk az alábbiak biztosításában:

 • Ügyfélközpontú és problémamentes szállítási folyamat
 • Releváns, pontos és időszerű információk és szolgáltatások
 • Tapasztalt, képzett és szenvedélyes oktatók
 • "Így biztosak vagyunk abban, hogy minden lépésünk veled ápoljuk, inspiráljuk, ápoljuk és feljogosítjuk Önt, hogy segítsen álmaidat megvalósítani"

Tanuló-tanár arány

A TMC Academic Board jóváhagyja és elfogadja a következőket:

 1. Hawthorn Language School: átlagos tanuló-tanári arány 22: 1
 2. Más iskolák: átlagos tanuló-tanár arány 40: 1
 3. Számítógépes laboratóriumi foglalkozásoknál legfeljebb 21-es osztályméret
 4. Osztályméret legfeljebb 70 az elméleti munkamenetekhez

Helyszínek

Singapore

Address
TMC Academy
250, Middle Road

188983 Singapore, Szingapúr