Hivatalos Leírás

TMC Academy 1981-ben alakult Szingapúrban. Számos diszciplínát kínál, többek között Számviteli, üzleti és menedzsment, Infocomm technológia, vendéglátás / turizmus menedzsment és pszichológia / tanácsadás. Nyelvi és áthidaló kurzusokat kínál a nemzetközi diákok számára a szingapúri oktatási rendszerbe való belépéshez.

TMC Academy volt az első hat magánoktatási intézmény, amely a Magánoktatási Bizottság (CPE) által odaítélt négyéves, elismert EduTrust tanúsítványt szerezte meg.

Miért tanuljon a TMC Academy ?

Legyen iparilag releváns

Ipari tanácsadó testületünk a tanulmányi tantervet elemzi az iparág igényeinek megfelelően

A tanulás sokasága

Az iparági szövetségekkel és cégekkel való erős kapcsolataink hozzáférést biztosítanak a külső iparági eseményekhez

Vonzó haladási útvonalak

Gyors pályán a diploma a Felsőfokú diploma program, egyenértékű az első 2 év egy 3 éves brit kitüntetéssel diploma!

Pénzügyi segítségnyújtás könnyen elérhető

A tanulmányi ösztöndíjakról, ösztöndíjakról a kölcsönökre, könnyedén finanszírozza az oktatást.

Látomás

A vezető akadémia, amely sikeres és nagy teljesítményű diplomásokat fejleszt.

Küldetés

Elkötelezzük magunkat, hogy magas színvonalú kurzusokat szállítunk az iparággal kapcsolatos készségekkel és ismeretekkel a tápláló környezetben.

Brand Vision

Márkavízióunk, a Dreams Real valóra váltása azt mutatja, hogy a diákjaink törekvéseit saját magunk részeként osztjuk meg, és segítünk a diákok álmainak valóságos megteremtésében.

Brand Mission

Törekszünk arra, hogy valóban inspiráló tanulási, felfedezési és megvalósítási utazást hozzunk létre hallgatóink számára, hogy álmaikat valósággá alakítsák. Ez a törekvés a NICE-ben rövidítve van - minden lépés, amelyet diákjainkkal hozunk, egy pillanatra számunkra:

Táplálkozás
inspirál
Gondoskodni és
Empower őket abban, hogy álmaik valósuljanak meg.


Minőségi oktatás

Elkötelezettségünk

A TMC minőségi utazásai a TMC 1997-es ISO9001: 1994 díjazásának megszerezték, amikor a Diploma in Business Administration és Marketing program kurzustervezésére és fejlesztésére került sor. Nem sokkal azután, hogy az ISO új szabványt vezették be, a TMC ismét eleget tett minőségi elkötelezettségének azáltal, hogy 2002-ben az ISO9001: 2000 díjat szerezte meg. Abban az időben a tanúsítás hatóköre kiszélesedett, ideértve a tulajdonosi / nem tulajdonosi Programok, a távoktatási programok és a támogató szolgáltatások nyújtása.

2009-ben a TMC sikeresen átalakította az új ISO9001: 2008 szabványt, ugyanazokkal a tanúsítási lehetőségekkel, mint a TMC további iskoláinak köszönhetően. A TMC 2015-ben megszüntette az ISO tanúsítványt, mivel az EduTrust minősítés relevánsabb egy oktatási intézmény számára.Magánoktatási törvény

A magánoktatási törvényt 2009 decemberében a magánoktatási intézmények (PEI) meglévő nyilvántartási keretének és végrehajtási rendelkezéseinek megerősítésére hozták létre.

A CPE-ről

A Private Education (CPE) bizottságot a SkillsFuture Singapore (SSG) igazgatótanácsa 2016 októberében nevezte ki a magánoktatásról szóló törvény szerinti magánoktatással kapcsolatos feladataik ellátására. A CPE-t az SSG szenteli munkatársa támogatja az ágazat szabályozása, hallgatói szolgáltatások nyújtása, fogyasztói oktatás és a képességfejlesztési erőfeszítések megkönnyítése érdekében a helyi magán oktatási ágazatban.

További információkért látogasson el a www.cpe.gov.sg weboldalra

2004-ben a TMC elnyerte a szingapúri minőségi osztály (SQC) díjat, és hamarosan a SPRING Szingapúrban megrendezett SQC for Private Education Organization (SQC-PEO) tanúsítványt kapott. Ezt a díjat Szingapúrban és a szomszédos ázsiai országokban nagyra tartják. Ez megnyitotta az utat a TMC számára, hogy agresszívebb erőfeszítéseket hajtson végre az ázsiai-csendes-óceáni piacon, mivel több nemzetközi hallgatót hoz a TMC-ben való tanulmányozásra. A minősítést 2007-ben újabb 3 évre megújították

2005-ben tovább demonstráltuk a minőség iránti elkötelezettségünket, amikor a TMC elnyerte a CaseTrust for Education tanúsítást a CASE Singapore-nál. Ezt a tanúsítványt a szingapúri PEO-k számára ítélik oda, amelyek elkötelezettek a jó üzleti és vevői gyakorlat fenntartása mellett. 2009-ben a TMC sikeresen megújította a CaseTrust for Education tanúsítványt.

4 éves EduTrust tanúsítvány

2010 májusában a minőség iránti elkötelezettségünket újra felismerték, amikor a TMC Academy megkapta az Oktatási Minisztérium által a közoktatási bizottság (CPE) elnevezésű, elismert 4 éves EduTrust tanúsítványt. Ez a tanúsítási rendszer értékeli a PEI-ket a következő 6 területen:

 1. Vezetői kötelezettségvállalás
 2. Vállalatirányítás
 3. Külső felvételi ügynökök
 4. Diákvédelmi és támogatási szolgáltatások
 5. Akadémiai folyamatok és a hallgatók értékelése; és
 6. Minőségbiztosítás, monitoring és eredmények

EduTrust

2010 májusában a TMC Academy az első hat PEIS-ben részesült, amely elnyerte a Magán Oktatási Bizottság (CPE) által odaítélt, elismert 4 éves EduTrust tanúsítványt. A CPE-t a magánoktatási törvény alapján hozták létre, és a jogalkotói hatalommal rendelkezik a szingapúri magánoktatási szektor normáinak szabályozására és felemelésére. Az EduTrust tanúsítvány eddig is aktívan működik.


Szolgáltatás minősége/>

Szolgáltatásminőségi cél

 1. Válaszoljon visszajelzésre 1 munkanapon belül.
 2. Panaszok / viták elbírálása 21 munkanapon belül.
 3. A záróvizsga eredményei a záróvizsga után 3 hónapon belül leadásra kerülnek.
 4. A visszatérítés 7 munkanapon belül feldolgozható.

Ügyfélszolgálati stratégia

Összhangban azzal a céllal, hogy kellemes és gazdagabb ügyfél / hallgatói szolgáltatási élményt nyújtsunk, elkötelezettek vagyunk az alábbiak biztosításában:

 • Ügyfélközpontú és problémamentes szállítási folyamat
 • Releváns, pontos és időszerű információk és szolgáltatások
 • Tapasztalt, képzett és szenvedélyes oktatók
 • "Így biztosak vagyunk abban, hogy minden lépésünk veled ápoljuk, inspiráljuk, ápoljuk és feljogosítjuk Önt, hogy segítsen álmaidat megvalósítani"

Tanuló-tanár arány

A TMC Academic Board jóváhagyja és elfogadja a következőket:

 1. Hawthorn Language School: átlagos tanuló-tanári arány 22: 1
 2. Más iskolák: átlagos tanuló-tanár arány 40: 1
 3. Számítógépes laboratóriumi foglalkozásoknál legfeljebb 21-es osztályméret
 4. Osztályméret legfeljebb 70 az elméleti munkamenetekhez
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

TMC Academy

A felsőoktatásról szóló alapítványi diplomát a felsőoktatási hallgatók felkészítésére fejlesztették ki. Az Alapítvány Diploma biztosítja a szükséges elméleti ismereteket ... [+]

Alapítvány Diploma felsőfokú tanulmányok

A felsőoktatásról szóló alapítványi diplomát a felsőoktatási hallgatók felkészítésére fejlesztették ki. Az Alapítvány Diploma biztosítja a szükséges elméleti ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat több tudományági tanulmányok, hogy felkészítse a hallgatók különböző tudományágak a következő tanulmányi szinten.

A kurzus befejezése után a hallgatók előreléphetnek a felsőfokú oklevelekbe, amelyek két év múlva diplomát kapnak és teljesítenek. *

* Teljes munkaidős vizsgálatok alapján.

Jelentkezzen most és élvezze a következő jogosultságokat:Több mint 50% kedvezmény az alkalmazási díjból300 dolláros tanulmányi támogatás... [-]
Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
9 - 10 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Diploma

TMC Academy

A pszichológia olyan tudomány, amely az emberi és állati viselkedéssel és megismeréssel kapcsolatos kérdéseket válaszol. A Pszichológia felsőfokú diploma a tanácsadással ... [+]

A pszichológia olyan tudomány, amely az emberi és állati viselkedéssel és megismeréssel kapcsolatos kérdéseket válaszol. A Pszichológia felsőfokú diploma a tanácsadással biztosítja a hallgatók számára átfogó elméleti hátteret és kutatási készségeket, amelyek relevánsak a mentális folyamatok és az emberi viselkedés tanulmányozásához. A program a pszichológia empirikus és gyakorlati területeinek széles skáláját öleli fel, és lehetőséget nyújt a hallgatók számára az alapvető tanácsadási készségek fejlesztésének megkezdésére.

A TMC Pszichológia hallgatók a Szingapúri Pszichológiai Társaság (SPS) tagságra jogosultak a diákok fejezetek alatt.... [-]

Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 21 hónap
Campus
Bővebben magyarul
TMC Academy

Ez a tanfolyam célja kifejezetten olyan készségek és ismeretek kifejlesztése, amelyek ahhoz szükségesek, hogy kompetens és hatékony menedzser legyen ebben a dinamikus ipa ... [+]

Ez a tanfolyam célja kifejezetten olyan készségek és ismeretek kifejlesztése, amelyek ahhoz szükségesek, hogy kompetens és hatékony menedzser legyen ebben a dinamikus iparágban.

Ez a kurzus NINCS ipari csatolással rendelkezik. A hallgatóknak 16 modulot vagy 12 modulot kell elvégezniük az Advanced Standing-hoz, mielőtt át tudnák venni a kurzust.

Teljes munkaidő: 12 hónap

Részmunkaidő: 21 hónap *

* intenzív módban 14-16 hónapon belül elvégezhető.

Tanfolyam értékelése

A modulok értékelése magában foglalja a vizsgákat, feladatokat, projekteket, bemutatókat, osztályvizsgákat és / vagy gyakorlati teszteket.

Szállítási mód... [-]
Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 21 hónap
Campus
Bővebben magyarul
TMC Academy

A Felsõ Diploma a Tömegkommunikációban biztosítja a hallgatók számára a szükséges elméleti tudást és gyakorlati készségeket a interdiszciplináris területeken a tömegkommu ... [+]

A Felsõ Diploma a Tömegkommunikációban biztosítja a hallgatók számára a szükséges elméleti tudást és gyakorlati készségeket a interdiszciplináris területeken a tömegkommunikáció, azaz újságírás, film és multimédia. Elnyeri a hallgatók általános átruházható készségeit, amelyek fontos szerepet játszanak a karcsúsítás széles körében a tömegkommunikáció terén. A felsőfokú oklevél célja a diákok analitikus technikáinak és problémamegoldó készségeinek fejlesztése, lehetővé téve számukra a tömegkommunikáció területén a bizonyítékok, érvek és feltételezések értékelését.

Teljes munkaidő: 12 hónap

Részmunkaidő: 21 hónap *... [-]

Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 21 hónap
Campus
Bővebben magyarul
TMC Academy

Az Infocomm Technology (HDICT) felsőfokú oklevél a hallgatók számára a szükséges elméleti tudást és gyakorlati készségeket kínálja az Infocomm technológia (IKT) iparának ... [+]

Az Infocomm Technology (HDICT) felsőfokú oklevél a hallgatók számára a szükséges elméleti tudást és gyakorlati készségeket kínálja az Infocomm technológia (IKT) iparának kiváló karrierlehetőségeinek kielégítésére. Célja a számítástechnika és az informatika területén szükséges kritikus tudományokban jól képzett diplomások fejlesztése és gyártása. A diplomások rendelkeznek a szükséges személyes tulajdonságokkal és technikai készségekkel az IT-szakemberek számára.

A tanfolyam célja, hogy nemzetközi színvonalú magas színvonalú képzést valósítson meg, amely általánosan elismert képesítéshez vezet, és lehetővé teszi a diplomások számára, hogy felső egyetemeken folytassanak egyetemi kurzusokat.... [-]

Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 21 hónap
Campus
Bővebben magyarul
TMC Academy

Ennek a kurzusnak az a célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szükséges elméleti tudást és gyakorlati szempontokat a karrierlehetőségek kielégítésére a gazdaság ker ... [+]

Felsőfokú üzleti diploma (Marketing szakirány)

TMC Academy Felsőfokú Diploma egyenértékű az Egyesült Királysági Bachelor's Degree with Honors első két évével!

Ennek a kurzusnak az a célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szükséges elméleti tudást és gyakorlati szempontokat a karrierlehetőségek kielégítésére a gazdaság kereskedelmi, gyártási, pénzügyi és szolgáltatási ágazatában. A TMC felsőfokú üzleti diploma megegyezik az első és a második évfolyamon, és lehetővé teszi a diákok számára, hogy a végső év belépését több UK fokozaton keresztül, vagy állítsanak elő magasabb szintű állást Ausztráliában vagy más mértékben.... [-]

Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 21 hónap
Campus
Bővebben magyarul
TMC Academy

A kurzus célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szükséges elméleti ismereteket és gyakorlati szempontokat a karrierlehetőségek kielégítésére a gazdaság számviteli é ... [+]

Szakmai diploma a számvitel és pénzügy terén

A kurzus célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szükséges elméleti ismereteket és gyakorlati szempontokat a karrierlehetőségek kielégítésére a gazdaság számviteli és pénzügyi szektorában.

KurzusinformációkTeljes munkaidő: 12 hónap *Részmunkaidő: 14 hónap

* a felajánlott modultól függően 7-12 hónapon belül elvégezhető.

Pálya értékelés

A modulokat kurzus alapú értékelések és vizsgák felhasználásával értékelik.

Tanítás és tanulás

Előadásokat, oktatóanyagokat és önálló tanulást alkalmaznak. Annak érdekében, hogy a hallgatók világosan megértsék a fogalmakat, az oktatóanyagok a kulcsfontosságú területek újbóli hangsúlyozására szolgálnak.... [-]

Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 14 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Előkészítő Év

TMC Academy

A kormányzati iskolákba való felvétel előkészítő tanfolyamai kifejezetten a nemzetközi hallgatók számára készültek, akik részt kívánnak venni a Nemzetközi Diákok felvétel ... [+]

A kormányzati iskolákba való felvétel előkészítő tanfolyamai kifejezetten a nemzetközi hallgatók számára készültek, akik részt kívánnak venni a Nemzetközi Diákok felvételi gyakorlatában (AEIS) a Szingapúr kormányzati iskoláiban, nemzetközi intézményekben a másodlagos 1, 2 vagy 3 másodlagos tagság megszerzésére, és hasonló színvonal elérésére. diákok a szingapúri kormány iskolákból.

Az AEIS az angol nyelv és matematika központosított tesztje, amely felmérni fogja a pályázók angol nyelvtudását, számolását és érvelését. Nemzetközileg elismert hallgatók, akik szeptemberben / októberben nem tudtak részt venni az AEIS-hez, vagy sikertelenek voltak a korábbi AEIS kísérletekben, februárban / márciusban * vehetnek részt a kiegészítő AEIS-hez (S-AEIS).... [-]

Szingapúr Singapore
Augusztus 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

TMC Academy

A diákok megalapozzák az angol készségek szilárd alapját, amellyel kommunikálhatnak a szakmai, alkalmi és akadémiai környezetekben. Hangsúlyt adunk a beszédnek, az írásna ... [+]

A diákok megalapozzák az angol készségek szilárd alapját, amellyel kommunikálhatnak a szakmai, alkalmi és akadémiai környezetekben. Hangsúlyt adunk a beszédnek, az írásnak, az olvasásnak és a hallgatásnak, valamint a nyelvtannak. Az osztályokat úgy tervezték, hogy a hallgatók sok lehetőséget kapjanak az osztálytársakkal való kommunikációra.

Tanfolyam értékelése

A modulok értékelése magában foglalja a vizsgákat, feladatokat, projekteket, bemutatókat, osztályvizsgákat és / vagy gyakorlati teszteket.

Szállítási mód

Előadásokat, oktatóanyagokat és önálló tanulást alkalmaznak. Annak érdekében, hogy a hallgatók világosan megértsék a fogalmakat, az oktatóanyagok a kulcsfontosságú területek újbóli hangsúlyozására szolgálnak.... [-]

Szingapúr Singapore
Augusztus 2020
Angol
10 - 30 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

TMC Academy

A kurzus befejezése után a diákok ülnek a Szingapúr-Cambridge Általános Oktatási Közoktatási Tanúsítványra, amelyet évente végzik. Az Oktatási Minisztérium által odaítélt ... [+]

A kurzus befejezése után a diákok ülnek a Szingapúr-Cambridge Általános Oktatási Közoktatási Tanúsítványra, amelyet évente végzik. Az Oktatási Minisztérium által odaítélt minősítés lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy felvételi kérelmet nyújtsanak be a szinte mind a szakirodalmi, mind a külföldi intézmények számára.

A TMC előkészítő tanfolyamai a Szingapúr-Cambridge GCE "O" szintű vizsgákra egy olyan választható modulot is tartalmaznak, amely felkészíti a diákokat egy másik hasonló vizsgára, a Cambridge International Általános Iskolai Igazolványra (IGCSE).

IGCSE a világ 14 legnépszerűbb nemzetközi minősítése a 14-16 évesek számára. A vezető egyetemek és a munkaadók világszerte elismerik, és nemzetközi útlevelet jelent a fejlődéshez és a sikerhez. Azok a diákok, akik "O" szint után kívánnak tanulmányozni Szingapúron kívül, választhatják, hogy a választható modulot, a IGCSE előkészítését választják.... [-]

Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 23 hónap
Campus
Bővebben magyarul

About TMC Academy Singapore