ACC Aviation Career Center

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Főbb okok, miért választja az Aviation Career Center-t képzési partnerként

ÚTMUTATÓK: A repülőgépes tapasztalt oktatók biztosítják a vonalvezetés és elméleti képzés legmagasabb színvonalát

AIRPORT: Képzés a nemzetközi repülőtérről, felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokkal rendelkezik a jövőbeni karrierjéhez mint légitársaság pilóta

KÉPZÉS: Optimális légitársasági orientált képzés, a repülőgép-hajó fejlesztése és a modern online oktatási technológiák használata

BIZTONSÁG: A tökéletes biztonsági rekordot illetően a biztonság nem csak szlogen számunkra, hanem gondolkodásmód és mûvelet

ELHELYEZKEDÉS: Európa szívében található, kevesebb mint 2 órán keresztül egész Európával

Repülőtér

Az A1-es autópálya közelében, közvetlenül az A4-es autópálya mellett található Maribor repülőtér könnyen megközelíthető közúton, vonattal vagy busszal. Más városok a repülőtér közelében: Ljubljana (120 km), Graz (77 km) és Zágráb (107 km). Ez is könnyen megközelíthető vasúton minden irányból.

2005-ben felújították az ILS CAT I műszeres leszállórendszert és az elosztó transzformátor állomást, majd a repülőtéren később a szlovén Szellemmel, a stájer szellemmel járó menetrend szerinti járatokkal szolgáltak, amelyek menetrend szerinti járatokat ajánlottak Párizsba és Salzburgba.

A repülőtér új, 2012-ben megnyitott kapacitása legalább 600 000 fő / év, 2013-ban pedig a régi régi terminál is felújításra került. A légiforgalmi irányítás (ATC) olyan földi irányítók által nyújtott szolgáltatás, amelyek repülőgépeket irányítanak a földön és ellenőrzött légtérben, és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtanak a nem ellenőrzött légtérben lévő légi járműveknek. Az ATC világszerte elsődleges célja az ütközések megakadályozása, a forgalom forgalmának megszervezése és felgyorsítása, valamint a pilóták számára nyújtott információ és egyéb támogatás. Szlovénia légiforgalmi irányító szolgáltatója a Szlovén Léginavigációs Szolgálat vagy a SLOVENIA CONTROL, egységes európai égbolt tanúsítással, amely biztonságos, rugalmas és minőségi léginavigációs szolgáltatásokat nyújt a szlovén légtérben. A meghatározott biztonsági szintek elérése, garantálása és folyamatos javítása.

Az ilyen környezetben dolgozó diákok sokkal hatékonyabbá válnak tanulási folyamataikkal, és jól alkalmazkodnak a közlekedési helyzethez és viselkedéshez az ilyen környezetben, az összes repülési modul alatt, versenyképessé, sikeressé és biztonságos pilótákká válnak.

Légtér és repülőterek

A képzés az EU szívében áll, kivételesen sűrű környezetet és lehetőségeket kínál az optimális repülésképzésre, az Alpoktól a Földközi-tengerig. A közelben lévő összes repülőteret a repülési iskola használta egy kiterjesztett pilótaképzésre. A tréning helyszín ideális környezetet jelent a diák számára, mivel pontossági vizuális és hangszeres navigációt tanul a különböző légterek és tereptárgyak típusaiban.

Szlovéniában három nemzetközi, nagyobb repülőtér található. Különböző típusú felszereléssel vannak felszerelve, a hallgatói pilótának felkészítve, hogy ismerkedjen meg mindezekkel a típusokkal, amelyeket később a tényleges munkaköri pozícióban találkozni kísérleti vagy kapitányként. Minden repülőtéren precíziós (ILS) és nem precíziós segédeszközök (VOR-DME, NDB-Locator stb.

A szlovén legnagyobb légtér legnagyobb részét E osztályba sorolták, legfeljebb 7500 láb, ami szinte szabad repüléssel jár minden vizuális képzési járatra. A diákok 15 különböző repülőteret választhatnak, ahol 13 közülük minden kirakodásra és indulásra ingyenes. A repülőterek betonozottak (aszfalt futópályákkal) és füves repülőtereken. A diákok mindkettőt használják, hogy megtanulják a kirakodási technikák különbségeit.

A repülés bejelentése nagyon egyszerű feladat - minden repülési terv interneten keresztül érkezik min. 30 perccel a repülés előtt, és nincs más, az állam által előírt papírmunka vagy jóváhagyás, korlátlan repülés-tréning és a képzési program gyakorlása.

Az Aviation Karrier Központ otthoni bázisa Maribor (Edvard Rusjan) nemzetközi repülőtér. Az A1-es autópálya közelében, közvetlenül az A4-es autópálya mellett található Maribor repülőtér könnyen megközelíthető közúton, vonattal vagy busszal. Más városok a repülőtér közelében: Ljubljana (120 km), Graz (77 km) és Zágráb (107 km). Ez is könnyen megközelíthető vasúton minden irányból.

2005-ben felújították az ILS CAT I műszeres leszállórendszert és az elosztó transzformátor állomást, majd a repülőtéren később a szlovén Szellemmel, a stájer szellemmel járó menetrend szerinti járatokkal szolgáltak, amelyek menetrend szerinti járatokat ajánlottak Párizsba és Salzburgba.

A repülőtér új, 2012-ben megnyitott kapacitása legalább 600 000 fő / év, 2013-ban a régi terminál is felújításra került. A légiforgalmi irányítás (ATC) olyan földi irányítók által nyújtott szolgáltatás, amelyek repülőgépeket irányítanak a földön és ellenőrzött légtérben, és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtanak a nem ellenőrzött légtérben lévő légi járműveknek. Az ATC világszerte elsődleges célja az ütközések megakadályozása, a forgalom forgalmának megszervezése és felgyorsítása, valamint a pilóták számára nyújtott információ és egyéb támogatás. Szlovénia légiforgalmi irányító szolgáltatója a Szlovén Léginavigációs Szolgálat vagy a SLOVENIA CONTROL, egységes európai égbolt tanúsítással, amely biztonságos, rugalmas és minőségi léginavigációs szolgáltatásokat nyújt a szlovén légtérben. A meghatározott biztonsági szintek elérése, garantálása és folyamatos javítása.

A légiforgalmi irányítás (ATC) olyan földi irányítók által nyújtott szolgáltatás, amelyek repülőgépeket irányítanak a földön és ellenőrzött légtérben, és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtanak a nem ellenőrzött légtérben lévő légi járműveknek. Az ATC világszerte elsődleges célja az ütközések megakadályozása, a forgalom forgalmának megszervezése és felgyorsítása, valamint a pilóták számára nyújtott információ és egyéb támogatás. Szlovénia légiforgalmi irányító szolgáltatója a Szlovén Léginavigációs Szolgálat vagy a SLOVENIA CONTROL, egységes európai égbolt tanúsítással, amely biztonságos, rugalmas és minőségi léginavigációs szolgáltatásokat nyújt a szlovén légtérben. A meghatározott biztonsági szintek elérése, garantálása és folyamatos javítása.

Az ilyen környezetben tanulók sokkal hatékonyabbá válnak tanulási folyamataikkal, és jól illeszkednek a forgalmi helyzethez és a viselkedéshez az ilyen környezetben, az összes repülési modulban, így versenyképes, sikeres és biztonságos pilótákká válnak.

x

Helyszínek

Maribor

Address
Letališče Edvarda Rusjana Maribor (MBX)
Maribor, Maribor közigazgatási egység, Szlovénia