Bangkok Thai Cooking Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Thai Kulináris Képző Iskola

Student Visa

Szakmai - Hiteles - Intenzív - All Inclusive

Képzés jacht-szakácsoknak, új étterem indulóknak és azoknak, akik meg akarják tanulni, hogyan kell főzni a thai nyelvet, mint egy thaiföldi.

Bangkokban vagyunk, a thai konyha főzésének fővárosában és a világhírű thai ételek otthonában. Ki tudná jobban, mint nálunk a thai főzést, és merre mész máshol, ha megtanulja a thai főzést? A thai főzés nem fúzió, vagy helyettesítő alapanyagokból készül. Hiteles alapanyagokat használunk, és megtanuljuk, hogyan kell ízlelni a thai ételeket. Csatlakozzon a finoman hangolt és hosszú ideje működő séfkurzus programunkhoz. Tanulhat 1 hétig vagy legfeljebb 4 hétig. A gyakorlat tökéletes, és pontosan ezt fogja csinálni velünk. Hetente 40 profi thai ételt fog tanulni.

A kulináris edzés során számíthat:

  • Thai alapanyagok - gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények, fűszerek, paszták, mártások, ...
  • Szakmai ételkészítés, főzési technikák
  • Thai edények-woks, gőzösök, serpenyők, ...
  • Curry paszták (a régimódi habarcsot készítették
  • Sütés, Saláták, Levesek, Indulók, Gőzölés, Mély sütés, Desszertek
  • Dips, szószok
Vessen egy pillantást a FACEBOOK oldalunkra: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/

CULINARY KÉPZÉSI MEGKÖZELÍTÉSünk

A főzés megtanulásának legjobb módja az, ha maga készíti el. Az intenzív, gyakorlati programunkban a hallgatók főznek, főznek és főznek. A receptekkel a kezedben a séf oktatója először elmagyarázza és bemutatja az egyes ételeket. Jegyzeteket készít és kérdéseket tesz fel. Akkor a sorod, hogy másolatot készítsen a bemutatottról. Az egyes ételek önálló elkészítésével megtanulja, hogyan kell elkészíteni. Ezután a „teremtésed” kritikára kerül, és az oktató elmondja, hogyan kell továbbfejleszteni.
Általában nyolc professzionális thai ételt fedeznek be alaposan (40 / hét). A kijelölt ételek kielégítő kitöltése után az osztály minden nap véget ér.

Helyszínek

Bangkok

Address
1940 Sukhumvit Road, Soi 60, Bang Chak
Phra Kanong, Bangkok, Thailand

Bangkok, Thaiföld