Bangkok Thai Cooking Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Thai Kulináris Képző Iskola

Student Visa

Szakmai - Hiteles - Intenzív - All Inclusive

Képzés jacht-szakácsoknak, új étterem indulóknak és azoknak, akik meg akarják tanulni, hogyan kell főzni a thai nyelvet, mint egy thaiföldi.

Bangkokban vagyunk, a thai konyha főzésének fővárosában és a világhírű thai ételek otthonában. Ki tudná jobban, mint nálunk a thai főzést, és merre mész máshol, ha megtanulja a thai főzést? A thai főzés nem fúzió, vagy helyettesítő alapanyagokból készül. Hiteles alapanyagokat használunk, és megtanuljuk, hogyan kell ízlelni a thai ételeket. Csatlakozzon a finoman hangolt és hosszú ideje működő séfkurzus programunkhoz. Tanulhat 1 hétig vagy legfeljebb 4 hétig. A gyakorlat tökéletes, és pontosan ezt fogja csinálni velünk. Hetente 40 profi thai ételt fog tanulni.

A kulináris edzés során számíthat:

  • Thai alapanyagok - gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények, fűszerek, paszták, mártások, ...
  • Szakmai ételkészítés, főzési technikák
  • Thai edények-woks, gőzösök, serpenyők, ...
  • Curry paszták (a régimódi habarcsot készítették
  • Sütés, Saláták, Levesek, Indulók, Gőzölés, Mély sütés, Desszertek
  • Dips, szószok
Vessen egy pillantást a FACEBOOK oldalunkra: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/

CULINARY KÉPZÉSI MEGKÖZELÍTÉSünk

A főzés megtanulásának legjobb módja az, ha maga készíti el. Az intenzív, gyakorlati programunkban a hallgatók főznek, főznek és főznek. A receptekkel a kezedben a séf oktatója először elmagyarázza és bemutatja az egyes ételeket. Jegyzeteket készít és kérdéseket tesz fel. Akkor a sorod, hogy másolatot készítsen a bemutatottról. Az egyes ételek önálló elkészítésével megtanulja, hogyan kell elkészíteni. Ezután a „teremtésed” kritikára kerül, és az oktató elmondja, hogyan kell továbbfejleszteni.
Általában nyolc professzionális thai ételt fedeznek be alaposan (40 / hét). A kijelölt ételek kielégítő kitöltése után az osztály minden nap véget ér.

Helyszínek

Bangkok

Address
1940 Sukhumvit Road, Soi 60, Bang Chak
Phra Kanong, Bangkok, Thailand

Bangkok, Thaiföld

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket