Hivatalos Leírás

Thai Kulináris Képző Iskola

Szakmai - Hiteles - Intenzív - All Inclusive

A YACHT CHEFS KÉPZÉSE, ÚJ START-UPS ÉTTEREM, ÉS AZOK, AMELYEKET TANULNI, HOGY A THAI TARTALMAZÁSA THAI

Bangkokban vagyunk, a thai konyha fővárosa és a világhírű thai ételek otthona. Ki ismerheti jobban a thai főzést, mint mi, és máshol járna, ha megfelelően megtanulnánk a thai ételeket? A thai főzésünk nem fúzió, vagy pótalkatrészekkel nem előkészítve. Hiteles összetevőket használunk, és megtanítjuk neked, hogy a thaiföldi ételeket hogyan kell ízelíteni. Jöjjön csatlakozzon a finoman hangolt és hosszútávú szakácspályás programunkhoz. 1 hétig, vagy 8 hétig tanulhat. A gyakorlat tökéletes, és pontosan ez lesz velünk. 25-30 szakmai thai ételeket fog tanulni hetente.

A kulináris edzés során számíthat:

  • Thai alapanyagok - gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények, fűszerek, paszták, mártások, ...
  • Szakmai ételkészítés, főzési technikák
  • Thai edények-woks, gőzösök, serpenyők, ...
  • Curry paszták (a régimódi habarcsot készítették
  • Sütés, Saláták, Levesek, Indulók, Gőzölés, Mély sütés, Desszertek
  • Mártások, mártások
  • Thai gyümölcsfaragás
Vessen egy pillantást a FACEBOOK oldalunkra: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/

CULINARY KÉPZÉSI MEGKÖZELÍTÉSünk

A legjobb módja annak, hogy megtanulják főzni, magának kell csinálnia. Intenzív, gyakorlati programunkban a diákok - cuccolnak, főznek és főznek. A receptjei a kezedben, a szakács oktatója először megmagyarázza és bemutatja minden edényt. Te jegyzeteket vesz fel és kérdezősködik. Akkor pedig a sor, hogy megismételjük azt, amit bizonyítottak. Az egyes edények önálló elkészítésével megtanulod, hogyan készítsd el. Az "alkotásod" akkor kritikussá válik, és az oktatója megmondja, hogyan javíthatja azt.
Általában 5-6 professzionális thai ételeket fedeznek naponta (25-30 / hét). A hozzárendelt ételek megfelelő befejezése után az osztály minden nap befejeződik.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Bangkok Thai Cooking Academy

Kínálunk képzési programokat angolul kezdőknek, valamint tapasztalt kulináris szakembereknek. Biztosan eljuthatunk oda, ahol most a magasabb kulináris készségek szintjei ... [+]

Nemzetközi Kulináris Képzési Programok

"Tanulj meg főni, mint egy thai séf"

VIZSGÁLAT 1 HÉT 6 HÓNAPig

Kínálunk angol nyelvű tréningprogramokat kezdőknek és tapasztalt gasztronómiai szakembereknek. Vigyázzuk magunkat, ahová most magasabb szintű kulináris készségeket szereztünk.

Kulináris Képző Iskola

Képzés jachtkikrok, új étterem induló, és azoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell főzni Thai, mint egy thai.

Akadémia

Professzionális kulináris tréningtermünk új és teljesen légkondicionált. Minden szakács diák saját oktató állomással van ellátva, amely gázfőzőkkel, gránit ételkészítő területekkel, mosdóval és étkezési területtel rendelkezik. A tréning élén az állomás az oktató demonstrációs állomása, ahol az összes receptet először előkészíti és bemutatja a szakács oktatója.... [-]

Thaiföld Bangkok
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 8 hetek
Campus
Bővebben magyarul