Hivatalos Leírás

Szakmai szakács

A thai oktatási minisztérium által akkreditált

Bangkokban vagyunk, a thai konyha fővárosa és a világhírű thai ételek otthona. Ki ismerheti jobban a thai ételeket, mint a bangkoki thaiföldi kulináris iskolánk, és hol tudná megtanulni a thai ételeket? Mi egy professzionális Thai Cooking osztály Bangkokban vagyunk. Gyere hozzánk hiteles thaiföldi, pán-ázsiai és nyugati főzéssel friss alapanyagokból és szakmai receptekből angolul.

Ez a Bangkok Chef Iskola és oktatói arra szánják, hogy segítsenek minden szakács hallgatónak elérni a legmagasabb kulináris készségeket. Minden képzés célja egy sikeres munkahelyi etika és a bizalom kialakítása a kereskedelmi konyhában való munkavégzéshez. A professzionális szakácsképzés Bangkokban az osztálytermi munkából, az intenzív fűszeres edzésből és a thai szállodák / üdülőhelyek által választott szakmai gyakorlatból áll.

Hangsúlyt kap a hiteles ízek és aromák elérése a professzionális bemutatással együtt. Minden ételnek megfelelő ízűeknek, illatnak kell lennie, és megfelelőnek kell lennie. Ez a mi GARANCIA!

Tanulj thai

A legjobb rész Bangkokban, akkor megtanulhatja a thaiföldi főzést, a pán-ázsiai főzést, vagy a nyugati főzést. A thaiföldi főzési program 6 hét, és a thaiföldi oktatási minisztérium akkreditálja. A pán-ázsiai és a nyugati főzőprogramok mind hét hét, intenzív és professzionális. Ismerje meg a thai, kínai, japán és nyugati szakmai fogásokat. Mindent megtudhat Kezdődőkről, Levesekről, Salátákról, Curry pasztákról, Keverjük össze a süteményeket, párolt, grillezett, mély sülteket, desszerteket, gyógynövényeket, utcai ételeket ... VAGY tanítsa meg nyugat-főzésünk alapjait a Western Basic kulináris tanfolyamunkon.

Gyere tanulj velünk. Három fő képzési program áll rendelkezésre:

  1. CULINARY TRAINING - Tanulj pán-ázsiai konyhákkal vagy Nyugat-főzéssel, kulináris alapképzéssel, fizetett gyakornokként dolgozzon egy hotelben / üdülőhelyen, és segítsen neked egy jó fizető munkát találni egy tengerjáró hajón vagy egy F
  2. PROFESSZIONÁLIS THAI CULINARY TRAINING - Ismerje meg 80 professzionális thai ételeket alaposan több mint 6 hét intenzív főzés, főzés és főzés.
  3. SHIPING STUDENT TRAINING - Gyere Thaiföldre, tanulj thai ételeket és kultúrát, főiskolai krediteket kapsz. A programban szereplő szállásokat.
  4. BASIC CULINARY SKILLS TRAINING - Ismerje meg a fontos alapvető kulináris készségeket, például a kés készségeket, a HACCP képzést, az élelmiszerköltségeket, a méréseket, ... 2 intenzív héten belül.

KÜLDETÉSÜNK

Thai Chef School elkötelezett a diákok tanulásának és karrierfejlesztésének megkönnyítése mellett. Törekszünk arra, hogy professzionális és dinamikus tanulási környezetet biztosítsunk, miközben a hallgatókat a holnapi kulináris vezetőkké emeljük. Célunk, hogy segítsük az étel- és italmunkásokat a kulináris álmaik elérésében azzal, hogy akkreditált karrierlehetőséget kínálnak az álláskeresési segítséggel együtt.

Iskolánk campusunk Bangkok, a thaiföld kulturális és kulináris fővárosa. A 6. helyezéssel a világ népszerűsége miatt a thaiföldi konyha íze és egészségügyi szempontjai miatt figyelhető meg. Tudjuk, hogy a jó thai ételeknek meg kell ízlelnünk, mert Thaiföldön vagyunk. Tanítunk autentikus thai főzésre, nem fúzióra. És azok számára, akik érdeklődnek a nyugati (európai) főzéshez, nem probléma. Csatlakozz hozzánk a Western Basic Kulináris Képzésben. A campusunk közvetlenül a Sukhumvit úton található, 2 háztömbnyire a BTS On Nut-tól, közvetlenül a Tom N Toms kávézóban a Phyll Community Centerben. Az osztályokat az új, professzionális tantermekben tartják angolul beszélő thai szakácsok.

CSAPATOK:

Az iskolai szakácsok magasan képzett angol nyelvű thai állampolgárok. Mindenki tapasztalatot szerzett a thaiföldi és a nyugati éttermekben helyi és nemzetközi szinten, és több éves tapasztalattal rendelkezik különböző iskolákban főzésre.

CÉLKITŰZÉSEK:

Alapvető célunk az, hogy a hallgatókat autentikusan kóstolják meg a thaiföldi és a nyugati ételeket, miközben a munkatársak etikai és szakmai készségeit beidegzik a jelöltjeinkbe Feliratkoztunk arra az ötletre, hogy az ember megtanulja a legjobban azáltal; ezért az osztályok teljesen gyakorlatiasak. És ez az, amit a diákok csinálnak - főznek, főznek és főznek. Az oktatók bemutatják, hogyan kell elkészíteni egy edényt, és a diákok mindaddig gyakorolják a helyes ízlést. Próbáljuk a szakácsokat, a szakácsokat főzni, és a séfeket a thai konyhaművészekbe. Szeretne tanulni és szórakozni? Gyere hozzánk itt az egzotikus Bangkokban. A tanulás soha nem volt olyan jó!

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Thai Chef School

Azok számára, akik az alapvető kulináris készségeket és a legnépszerűbb thai, kínai, japán, vietnami és koreai ételeket szeretnék tanulni. És azok számára, akik Thaiföldö ... [+]

Szakmai - Intenzív - Hiteles

A Thai Oktatási Minisztérium engedélyezte

VIZSGÁLAT 6 HÉT VAGY 6 HÓNAP

Azok számára, akik alapvető kulináris készségeket és a legnépszerűbb thai, kínai, japán, vietnami és koreai ételeket szeretnének tanulni.

Szakmai gyakorlat

Ez az intenzív 6 hetes képzési program célja, hogy bemutassa a Thais és a nemzetközi hallgatók számára az alapvető kulináris készségeket, és tanítsa a diákokat a legnépszerűbb thai, kínai, japán, vietnami és koreai ételekből. Ezt a kurzust elsősorban angolul tanítják. Az érettségi után a diákok akár 4,5 hónapig is választhatnak, hogy gyakornokként dolgoznak egy üdülőhelyen / szállodában. Ez egy fizetett szakmai gyakorlat. A szakmai gyakorlat nem kötelező. A tanfolyamot sikeresen teljesítő hallgatók számára ingyenesen biztosított a munkahelyi segítségnyújtás. Az osztályok kicsiek, és sok személyes figyelem áll rendelkezésre.... [-]

Thaiföld Bangkok
Június 2020
Angol
Nappali
7 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Thai Chef School

Thai Chef School tészta ... [+]

A kenyérkészítés alapjai, francia cukrászsütemény, sütemény előkészítés

Thai Chef School tészta

Csatlakozzon hozzánk Bangkokba, hogy megtanulja a kenyérgyártás, a francia tészta, a süteménykészítés alapjait

Tanulj 5 hetet és tanuld meg a tészta alapjait

Klasszikus desszertekModern cukrászati ​​technikákKenyér, tészta és pizza készítésCsokoládéval dolgozniTorta díszítés csokoládé és vajkrém használatával

Őrült a gyönyörű macaronok, citromos torták, sötét csokoládé tornyok, tiramisu, csokoládé szarvasgomba? Szeretné megtanulni, hogyan készítsen tökéletes pizza kéregeket - mind vastag, mind vékony? Mi lenne a dán, croissant és a különleges kenyér? Mindezek és többet megtanulhatunk az 5 hetes tésztainkban... [-]

Thaiföld Bangkok
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
1 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Thai Chef School

Azok számára, akik alapvető kulináris készségeket, nyugati főzési technikákat, szószokat és nyugati ételeket szeretnének megtanulni, és 6 hónapig egy thaiföldi szakmai gy ... [+]

Szakmai - Intenzív - Hiteles

A thai oktatási minisztérium által akkreditált

6 hét vagy 6 hónap tanulmányozása

Azok számára, akik megtanulják az alapvető kulináris készségeket, nyugati főzési technikákat, szószokat és nyugati ételeket

INTERNSHIPS, OKTATÁSI VISA

Ez az intenzív 6 hetes tanfolyam célja, hogy bemutassa a Thais és a nemzetközi hallgatók számára az alapvető kulináris készségeket, technikákat, valamint francia, olasz, amerikai és spanyol konyhát. Az osztályokat elsősorban angolul végzik. Az érettségi után a diákok akár 4,5 hónapig is választhatnak, hogy gyakornokként dolgoznak egy üdülőhelyen / szállodában. Ez egy fizetett gyakornoki gyakorlat, ahol általában szabad szállás és étkezés áll. A szakmai gyakorlat nem kötelező. A tanfolyamot sikeresen teljesítő hallgatók számára ingyenesen biztosított a munkahelyi segítségnyújtás. Az osztályok kicsiek, és sok személyes figyelem áll rendelkezésre.... [-]

Thaiföld Bangkok
Június 2020
Angol
Nappali
7 hetek
Campus
Bővebben magyarul