Read the Official Description

A Koç Egyetem erős akadémiai struktúrájával, kutatási lehetőségeivel, nemzetközi teljesítményeivel, élénk társadalmi környezetével és a munkalehetőségek széles skálájával a török és külföldi legjobb diákok figyelmét vonzza. A Koç Egyetem kiválóság iránti elkötelezettsége és jól megalapozott programjai is az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és az EU-ban rangsorolt egyetemek rangos nemzetközi akadémikusait vonzzák.

2018-19-ben a Koç Egyetem első helyen áll Törökországban, 13. helyen a Times Higher Education BRICS rangsorban és a világ 50 legjobb egyeteme .

Főbb

 • Alacsony diák-kar arány (11-1)
 • Minden programot angolul tanítanak (az ápolás és a törvény kivételével)
 • A karnak az Ivy League amerikai egyetemein és a legmagasabb rangú európai intézményekben fokozatos végzettsége van
 • 194 kutatási laboratórium a legkorszerűbb berendezésekkel és erőforrásokkal
 • 22 kutatóközpont, 5 kutatási és oktatási fórum
 • Több mint 200 nemzetközi rangsorolt partner világszerte a diákcsere és a kutatási együttműködés terén
 • Törökország első három egyeteme közül egy karonkénti kiadványok és idézetek jegyzéke
 • 164 külső finanszírozású folyamatban lévő kutatási projekt 50 millió USD értékben
 • Törökország legeredményesebb felsőoktatási intézménye az ERC-támogatásokhoz kapcsolódó ajánlatokban, ahol a 16 aktív projektből 14-et fogadott el Törökországban
 • A török Tudományos Akadémia 90 tagjából 16-at Koç Egyetemen adnak
 • Ösztöndíjak állnak rendelkezésre a magas színvonalú nemzetközi diákok számára
 • A Koç Egyetem országos és nemzetközileg elismert akkreditációja és tagsága. A Graduate School of Business az egyetlen EQUIS és AMBA akkreditált üzleti iskola Törökországban

Kutatási lehetőségek a felsőfokú karral

A Koç Egyetem Doktori Programjai erőteljes kutatási komponensekkel rendelkeznek, összekapcsolva a felsőfokú tudósokat a szükséges kutatási tapasztalattal. Hasonlóképpen, az egyetemi hallgatók a kutatási projektek mellett dolgoznak a karokkal. Ezek a kutatási tevékenységek növelik a kreativitást és a kutatási hatékonyságot.

Tudományos és alkalmazott kutatások elvégzése, szakpolitikai javaslatok kidolgozása különböző területeken és tudományos ismeretek terjesztése a társadalmi, gazdasági és jogi területeken, a Koç Egyetem kutatóközpontjai egyedülállóan erős dimenziója annak, hogy az intézmény hangsúlyozza a kutatást.

Ösztöndíjak nemzetközi diákok számára

A Koç Egyetem támogatja a kutatók következő generációját, teljes ösztöndíjakkal a Ph.D. programok és részleges vagy teljes ösztöndíjak a mesterképzések számára mind a belföldi, mind a nemzetközi befogadott pályázók számára.

Egyre több országspecifikus és érdemi alapú ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nemzetközi alapképzési pályázók számára.

Alumni sikertörténetek

A Koç egyetemi diplomások sikeresen sikeresek a különböző nemzeti és nemzetközi vállalatokban, vagy a posztdoktori posztokat és fokozatokat a világ legmagasabb felsőoktatási intézményeiben folytatják, például Harvard, Yale, Princeton, Georgia Tech, Stanford, MIT, Imperial College és mások.

dh
A Koç Egyetem erős akadémiai kínálatát tovább erősíti az élénk társadalmi környezet és a dinamikus egyetemi élet, beleértve a rendszeres társadalmi tevékenységeket, diákklubokat, sportcsapatokat és önkéntes szervezeteket.

Az egyetemi élet az életben élénk környezetet kínál, sok társadalmi és kulturális tevékenységgel. Az osztálytermek és laboratóriumok a legújabb technológiai infrastruktúrával és támogatási rendszerekkel vannak felszerelve. A Koç Egyetem család minden tagja számára kiváló sport- és szabadidős létesítmények is rendelkezésre állnak.

Kutatási lehetőségek

KOC UNIVERSITY kutatási küldetése, hogy hozzájáruljon az egyetemes tudásmennyiséghez, és globálisan befolyásolja a szellemi, technológiai, gazdasági és társadalmi fejlődést. A kar tagjai egyénileg és stratégiailag tervezett interdiszciplináris csapatokban járulnak hozzá a mezőkhöz. A KOC UNIVERSITY kutatási központjai tudományos és alkalmazott kutatásokat folytatnak, szakpolitikákat javasolnak különböző területeken és a tudományos, tudományos és társadalmi ismeretek terjesztését a társadalmi, gazdasági és jogi szférában.

Az egyetemi hallgatók a kutatási projektek mellett dolgoznak a karokkal. Ezek a kutatási tevékenységek növelik a kreativitást és a kutatási hatékonyságot. Hasonlóképpen, a KOC UNIVERSITY 's Graduate programjainak egy erőteljes kutatási összetevője van, amely összeköti a felsőfokú tudósokat a szükséges kutatási tapasztalattal.

Tudatában az egyre globalizáltabb piacnak és a nemzetközivé válás értékének, a Koç Egyetem úgy véli, hogy a jelentős nemzetközi jelenlét alapja a XXI. Század szükségszerűsége. Ennélfogva az egyetem értékei és sokoldalú kampányt folytatnak, ahol különböző gondolatok, kultúrák, értékek és személyiségek nemcsak együtt léteznek, hanem kölcsönösen hozzájárulnak az egyén és a kollektív terjeszkedéshez. Koç Egyetem értékei és aktívan törekszik egy sokszínű egyetemre, ahol különböző gondolatok, kultúrák, értékek és személyiségek nemcsak együtt léteznek, hanem kölcsönösen hozzájárulnak az egyén és a kollektív terjeszkedéshez.

Nemzetközi hallgatói felvételek

Azok a diákok, akik nemzetközi egyetemi vagy diplomás hallgatóként kívánnak jelentkezni, nem Törökországtól eltérő ország állampolgárságával rendelkezhetnek (a hontalan polgárok és a menekültek is alkalmazhatók). A pályázóknak sikeresen be kell fejezniük a középiskolát Törökországban, vagy egy olyan iskolában, amely megegyezik a török középiskolával, vagy a középfokú oktatás utolsó évében kell lennie. Minden részletért látogasson el a https://international.ku.edu.tr/ er

 • Minden programot angolul tanítanak (kivéve az ápolási programot és néhány jogi kurzust)
 • A posztgraduális hallgatók 25% -a intalt = „ernational”, amely az ovalt = 50 országot képviseli
 • A teljes vízum és a bevándorlás támogatása = "az Intalt =" nemzeti közösségi hivatal (ICO), valamint a társadalmi és nyelvi integrációs tevékenységek által lefedett tevékenységek "
 • Kutatási, oktatási és carealt = "szakképzettségfejlesztő programok és tevékenységek offalt =" szakosított támogató csoportok.

Szeretné meglátogatni bennünket a sumalt = "er?

Undalt = "az összes ovalt szakiskolai és végzős hallgatók," a világ időt tölt a mi campus evalt = "ery summalt =" er kutatói tevékenységgel, szakosodott akadémiai tanfolyamokkal vagy projektekkel. Ha undalt = "ergraduate student, és szeretné expaltálni =" erience a mi tudományos és kutatási kiválóság a sumalt = "er ingyenes szállás, nézd meg Undalt =" ergraduate Summalt = "er kutatási program a kusrp.ku.edu .tr.

Whalt = "A mi campusunk?

A Sarıyalt = "er, Isztambul, Koç Univalt =" dombjaiban található húsz percre van a Fekete-tenger strandjaitól, bájos falvakkal és természeti tájakkal körülvéve, és a város központjához csatlakozik = "er keresztül számos kényelmes közlekedési lehetőséggel. . Koç Univalt = "ersity négy othalt =" er campus helyszín: West Campus, Nişantaşı Campus, RCAC Beyoğlu és İstinye Campus. Üdvözöljük a Koc Univalt = "ersity! qw

Programs taught in:
Angol