LaSalle College Istanbul

Bevezetés

Hivatalos Leírás

JÖVŐKÉPÜNK

Kanadai székhelyű 1959 óta LaSalle College Isztambul egy Privát College tenni, hogy egy nemzetközi szakembergárda elkötelezett minőségi képzés diákjaink elérjék teljes potenciáljukat. Szakosodott divat, az Akadémia elképzelés az, hogy Isztambul térkép divat város a világon. By ápolják az innováció és a nagy kaliberű design, a diplomások továbbra is szert nemzetközi elismerést. Ha a testület első 1993-ban megnyitott, felismertük szükség, hogy fejlesszék a helyi divatipar, és látta, hogy egy nagy lehetőséget, hogy a vonat a diákokat, hogy legyen világszínvonalú tervezők képes arra, hogy a bélyegét a nemzetközi, valamint serkenti a divatipar Törökországon belül. Ma, a divat programok középpontjában a design egyedülálló, mégis piacképes divat gyűjtemények így a diákok is kész szembenézni az igényeknek, az ipar, vállalkozói él.

Kanadai Oktatási

Minden program tantervének kínált LaSalle College İstanbul által kifejlesztett LCI Oktatási Montrealban szerint a kanadai oktatási színvonalat. Elkötelezett tanárok és szakemberek Törökországban szorosan együttműködnek a kanadai székhelyén, hogy megfeleljen a legmagasabb iskolai követelmények. Pedagógiai, a koherenciát, megfelelőségét az egyes programok tananyag három tényező is vizsgálták belül minden LCI Oktatási leányvállalata. Re state-of-the-art képzési lehetőséget szakképzett oktatók, LaSalle College İstanbul büszkélkedhet nemzetközi hírnevét, hogy a magas színvonalú oktatás.

Re császárok szultánok, dinasztiák és birodalmak, Isztambul történelmileg gazdasági súlypont a szárazföldi és a tengeri kereskedelem. Körülvéve az Aranyszarv-öböl torkolatát, a Boszporusz-szoroson, a Fekete-tenger és a Márvány-tenger, elővárosi kompok a gerincét a mindennapi közlekedés.

LaSalle College İstanbul stratégiailag található Isztambul központjában, egy rövid sétára a múzeumok, éttermek és bevásárlóközpontok. A diákok élvezhetik Isztambul mix római, bizánci és oszmán építészeti, bemutató a város báját. A kulturális sokszínűség is látható nézi a vonzó városkép császári mecset, történelmi egyházak és zsinagógák.

Mondanom sem kell, Isztambul egy aranybánya a kultúra és a képzőművészet. Tény, hogy az Európai Unió nevű város az Európa Kulturális Fővárosa 2010-es évre. A lakosság több mint tizenkét millió Isztambul az egyetlen bi-kontinentális város a világon, hogy része Ázsiában és Európában, és LaSalle College İstanbul büszke arra, hogy a hallgatói szervezet, amely tükrözi ezt a több kultúrában.

Helyszínek

Isztambul

Address
LCI Istanbul
Gazeteciler Sitesi Dergiler Sok. No:4 - Esentepe Şişli

34394 Isztambul, Isztambul, Törökország