Hivatalos Leírás

JÖVŐKÉPÜNK

Kanadai székhelyű 1959 óta LaSalle College Isztambul egy Privát College tenni, hogy egy nemzetközi szakembergárda elkötelezett minőségi képzés diákjaink elérjék teljes potenciáljukat. Szakosodott divat, az Akadémia elképzelés az, hogy Isztambul térkép divat város a világon. By ápolják az innováció és a nagy kaliberű design, a diplomások továbbra is szert nemzetközi elismerést. Ha a testület első 1993-ban megnyitott, felismertük szükség, hogy fejlesszék a helyi divatipar, és látta, hogy egy nagy lehetőséget, hogy a vonat a diákokat, hogy legyen világszínvonalú tervezők képes arra, hogy a bélyegét a nemzetközi, valamint serkenti a divatipar Törökországon belül. Ma, a divat programok középpontjában a design egyedülálló, mégis piacképes divat gyűjtemények így a diákok is kész szembenézni az igényeknek, az ipar, vállalkozói él.

Kanadai Oktatási

Minden program tantervének kínált LaSalle College İstanbul által kifejlesztett LCI Oktatási Montrealban szerint a kanadai oktatási színvonalat. Elkötelezett tanárok és szakemberek Törökországban szorosan együttműködnek a kanadai székhelyén, hogy megfeleljen a legmagasabb iskolai követelmények. Pedagógiai, a koherenciát, megfelelőségét az egyes programok tananyag három tényező is vizsgálták belül minden LCI Oktatási leányvállalata. Re state-of-the-art képzési lehetőséget szakképzett oktatók, LaSalle College İstanbul büszkélkedhet nemzetközi hírnevét, hogy a magas színvonalú oktatás.

Re császárok szultánok, dinasztiák és birodalmak, Isztambul történelmileg gazdasági súlypont a szárazföldi és a tengeri kereskedelem. Körülvéve az Aranyszarv-öböl torkolatát, a Boszporusz-szoroson, a Fekete-tenger és a Márvány-tenger, elővárosi kompok a gerincét a mindennapi közlekedés.

LaSalle College İstanbul stratégiailag található Isztambul központjában, egy rövid sétára a múzeumok, éttermek és bevásárlóközpontok. A diákok élvezhetik Isztambul mix római, bizánci és oszmán építészeti, bemutató a város báját. A kulturális sokszínűség is látható nézi a vonzó városkép császári mecset, történelmi egyházak és zsinagógák.

Mondanom sem kell, Isztambul egy aranybánya a kultúra és a képzőművészet. Tény, hogy az Európai Unió nevű város az Európa Kulturális Fővárosa 2010-es évre. A lakosság több mint tizenkét millió Isztambul az egyetlen bi-kontinentális város a világon, hogy része Ázsiában és Európában, és LaSalle College İstanbul büszke arra, hogy a hallgatói szervezet, amely tükrözi ezt a több kultúrában.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

LaSalle College Istanbul

Az Interior Design Program LaSalle College İstanbul megadja a készségeket, hogy folytassa a pályafutását, mint egy belsőépítész! ... [+]

Interior Design Diploma

Ön szenvedélyes mintegy belsőépítészet? Van rengeteg tervezést szem előtt, amikor megnézi a helyet? Ha igen, a Interior Design Program LaSalle College İstanbul megadja a készségeket, hogy folytassa a pályafutását, mint egy belsőépítész!

Ez a program elviszi az alapvető elveit és tervezés a teljes látványtervek a Photoshop és az AutoCAD. Tanulmányai során, akkor fog működni a különböző formák, színek, textúrák, anyagok és világítás design belső terekkel.

Ezek lakberendezés kurzusok is ki fog fejleszteni a készségek, hogy bele tervezés elmélete és anyagi & bútorok előírások létrehozása 2D és 3D terveket. Diplomások dönthet úgy, hogy kövesse az egyik a három karrier lehetőség: lakó-, kereskedelmi vagy intézményi design.... [-]

Törökország Isztambul
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LaSalle College Istanbul

Ha Ön üzleti-hozzáértés, van egy szenvedélye a divat és a kreatív elme, LaSalle College Isztambul Fashion Marketing Program fog tartani a tehetség, hogy a következő szint ... [+]

Divat Marketing Diploma

Ha Ön üzleti-hozzáértés, van egy szenvedélye a divat és a kreatív elme, LaSalle College Isztambul Fashion Marketing Program fog tartani a tehetség, hogy a következő szintre.

Pályakezdő ez a program nem csak vásárolni, eladni, és elősegítik a divat termékeket, hanem fogja meg az alapjait a divatipar, manipulálják a jelenlegi számítógépes szoftveralkalmazások használják a területen, és professzionális vizuális megjelenítéssel.

A tanárok a program is a területen dolgozó szakemberek és képesek a hallgatók betekintést a jelenlegi helyzetet a munkahelyen. A helyi ipar a nemzetközi porondon, divat kereskedők dolgoznak ruházati kis- vagy nagykereskedők fejlesztésére, elemzésére és hajtsanak végre hatékony divat marketing stratégiák.... [-]

Törökország Isztambul
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LaSalle College Istanbul

Vajon az ötlet lesz a következő top divattervező Törökországban inspirál téged? Ha igen, a Fashion Design program LaSalle College İstanbul az Ön számára! ... [+]

Fashion Design Diploma

Vajon az ötlet lesz a következő top divattervező Törökországban inspirál téged? Ha igen, a Fashion Design program LaSalle College İstanbul az Ön számára! Előállításától a divat koncepció alakítás kiemelkedő ruhák, és a saját maga divat kollekció, ez a program végigvezeti minden szakaszában design.

Tanáraink, akik a területen dolgozó szakemberek, a vonat, hogy szembenézzen az igényeit e rendkívül versenyképes és lebilincselő ipar. Diplomások képesek bizonyítani tudásukat összerakva divatbemutatók és részt vesz a helyi és nemzetközi divattervező versenyeken.

Program áttekintése

Ez a Fashion Design Program 6 félév, félévenként 15 hét félév, összesen 90 héten keresztül.... [-]

Törökország Isztambul
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul