Hivatalos Leírás

A Le Cordon Bleu párizsi főzőiskoláról egy nagy nemzetközi hálózathoz tartozó kulináris művészeti akadémiára épült. A Le Cordon Bleu hírneve tovább folytatja a programokat, amelyek folyamatosan javulnak, és alkalmazkodnak a gasztronómiai ágazat jelenlegi és jövőbeni igényeihez, valamint magasan képzett szakiskolai oktatói, akik mindegyikük széles körű ismeretekkel rendelkezik szakterületükön.

Az elméleti technikai kulináris művészeti kurzusokat egy modern konyhával és audiovizuális rendszerekkel felszerelt auditoriumban tanítják, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy könnyedén nézhessék a szakácsokat és kérdéseket tegyenek fel egy osztálytermi környezetben. Az elméleti kurzusokat követően a diákok a gasztronómiai osztályok technikáit gyakorolják, séf oktatóik irányítása és felügyelete mellett.

Le Cordon Bleu Istanbul kínálja programjait egy nemzetközi Chef Instructor csapattal. Minden kurzust angolul tanítanak, és a bemutató osztályok egyidejűleg török ​​nyelvre fordulnak. E programok végén a diákok hallgatják az angol és a francia gasztronómiai terminológiát, és rendelkeznek a szükséges technikai és anyagi ismeretekkel, hogy saját recepteket hozzanak létre.

Le Cordon Bleu Istanbul egy 3650 m²-es területen fekszik, amely bemutató épületet is magában foglal

a "Kiválósági Központ" címmel. Az iskola célja, hogy a hallgatókat ne csak elméleti ismeretekkel, hanem testekkel is felruházza

valamint a szükséges szakmai ismeretekkel és készségekkel a jövőbeli pályafutásuk során.

A kiválósági központ befogadja;

• Gasztro - Auditorium

• Konyha, Pizzéria és többcélú konyhák

• Szenzoros analitikai laboratórium

• 200 m²-es fő konyha

• A Praktikus Étterem: L'Atelier Bleu

• Privát étkező

• bankett szoba

• Fő termelési konyha

• Hús, baromfi, hal és növényi előkészítő konyhák

Diákjainkat is mindig arra ösztönzik, hogy számos és sok tudásukat és készségeiket bizonyítsák és teszteljék

nemzeti és nemzetközi versenyeken, a helyi és a világi konyha kutatása; és felülvizsgálja

hosszú elfelejtett ételek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Le Cordon Bleu Istanbul

A Le Cordon Bleu elismert Diplôme de Cuisine program célja, hogy segítsen elsajátítani a szükséges készségeket a konyhai fogások készítéséhez gyakorlati foglalkozások, tü ... [+]

Áttekintés

A Le Cordon Bleu elismert Diplôme de Cuisine program célja, hogy segítsen elsajátítani a szükséges készségeket a konyhai fogások készítéséhez gyakorlati foglalkozások, tüntetések és elméletek kombinációjával. A diákok megtanulják az összes professzionális technikát, amely szükséges ahhoz, hogy számos izgalmas karrierlehetőséget biztosítsanak, és klasszikusan képzett oktató szakácsainkat tanítanak, akiknek mindegyikének tapasztalata van a világ legfinomabb konyháiban és a Michelin csillagos éttermekben.

Azok a diákok, akik teljesítik a Basic, Intermediate és Superior Cuisine szinteket, amelyek mindegyike napi 6 órát, a heti 3 napot és összesen 180 órát tart, megkapják a "Diplôme de Cuisine" díjat.... [-]

Törökország Isztambul
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
33 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Le Cordon Bleu Istanbul

A Le Cordon Bleu Diplomája a Pâtisserie az egyik legelismertebb kulináris képesítés a világon. Azok a diákok, akik sikeresen teljesítik a pâtisserie képesítéseket, megtan ... [+]

Áttekintés

A Le Cordon Bleu Diplomája a Pâtisserie az egyik legelismertebb kulináris képesítés a világon. Azok a diákok, akik sikeresen teljesítik a pâtisserie képesítéseket, megtanulják az összes professzionális technikát, amely szükséges ahhoz, hogy számos izgalmas karrierlehetőségben haladhassanak. A diákokat klasszikusan képzett oktatási szakácsok csapata tanítja, akik mindegyike tapasztalattal rendelkezik a világ legjobb szállodáiban, cukrászdalmaiban és Michelin-csillagos éttermekben.

Azok a hallgatók, akik teljesítik a Basic, Intermediate és Superior Pâtsserie szinteket, amelyek mindegyike a napi 6 órát, a heti 2 napot és a teljes 120 órát tartja, a "Diploma de Pâtisserie" díjat kapják.... [-]

Törökország Isztambul
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
33 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Le Cordon Bleu Istanbul

A kulináris és vendéglátóiparban a kiváló minőség jegyében a Le Cordon Bleu Grand Diplôme® egy befolyásos képesítés, amely ötvözi a klasszikus edzést mind a konyhában, mi ... [+]

A kulináris és vendéglátóiparban a kiváló minőség jegyében a Le Cordon Bleu Grand Diplôme® egy befolyásos képesítés, amely ötvözi a klasszikus edzést mind a konyhában, mind a pásztartókban. A diákok először tanítják az alapvető kulináris készségeket, mielőtt ezt a tudást kiváló minőségű termékekre és speciális összetevőkre alkalmazzák.

Ezt a diplomát a "Diplôme de Cuisine" és a "Diplôme de Pâtisserie" sikeres befejezése után ítélik oda, amely egyidejűleg 9 és 12 hónap közötti időszakban is tanulmányozható.

Globálisan a kiválóság jegyében elismert Le Cordon Bleu Grand Diplôme a kulcs a kulináris világ ajtajához.

... [-]
Törökország Isztambul
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
33 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Address
Nişantepe District,Orman Street, 34794 Çekmeköy
Isztambul, Isztambul, Törökország