AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AMIDEAST vezető amerikai non-profit szervezet részt vesz a nemzetközi oktatási, képzési és fejlesztési tevékenységek a Közel-Keleten és Észak-Afrikában. 1951-ben alapított AMIDEAST a korai években ösztönzésére összpontosított USA vizsgálatot diákok a MENA régió és az irányító amerikai ösztöndíjak és csereprogramok, mint a zászlóshajó Fulbright Foreign Student Program. Bár ezek a fontos programok továbbra is gyors ütemben, munkánkat jelentősen bővült.

Ma AMIDEAST programok és szolgáltatások életére félmillió magánszemélyek évente - javítja az oktatási lehetőségek és minőségű, erősíti a helyi intézmények, valamint a fejlődő nyelvi és szakmai ismeretek kritikus siker a globális gazdaságban.

Küldetés

  • Az épület a kultúrák közötti megértés
  • Bővülő tanulási lehetőségek
  • Felkészülés az egyének számára munkahelyet a globális gazdaságban
  • Az intézmények és a közösségek
  • A nők és a fiatalok

A munkánk

Minden évben, AMIDEAST rendelkezik angol nyelvi és szakmai ismeretek képzés, oktatási tanácsadás és tesztelési szolgáltatásokat több százezer diákok és a szakemberek a Közel-Keleten és Észak-Afrikában. Mi is támogatjuk számos intézményi fejlesztések a régióban, és irányítja a világ néhány legjobb oktatási csereprogramok.

Hol dolgozunk

Központja Washington, DC, a AMIDEAST HÁLÓZAT átfogja a Közel-Keleten és Észak-Afrikában - a régióban a rendkívül sokszínű és gazdag kulturális örökségét. Marokkóból Omán és Irak Jemen, AMIDEAST működik, több mint 20 irodával 11 MENA országok és mintegy 1000 elkötelezett szakemberek.

Egyes országok irodák támogatása ország-specifikus portfóliók programok és szolgáltatások. Azonban mindegyik működik minden nap előre AMIDEAST alapvető küldetése bővülő lehetőséget az oktatás, miközben erősíti közötti kölcsönös megértés amerikaiak és az emberek a Közel-Keleten és Észak-Afrikában.

éves Highlights

Az ifjúság és a nők - A téma a mi 2016 éves jelentés-tükrözi a növekvő hangsúlyt programozásunk e két fontos demográfiai csoport. Az indok egyszerű: Mi történik ma javuljon a fiatalok és a nők oktatáshoz és képzéshez fogja meghatározni a határidős országuk és a MENA régióban. Programokon keresztül építünk szakmai és angol nyelvtudás, foglalkoztathatóság növelése, bontsa hozzáférést az amerikai felsőoktatás, javítja az iskolák, elősegítik a globális kilátások, és elősegíthetik. Az inspiráló történet a jelentés megmutatja, hogyan tud az ifjúság és a nők részesülnek ezek a programok, és hogyan AMIDEAST találkozik ez a legfontosabb kihívás.

Helyszínek

Tunis

Address
Tunis, Tunis, Tunézia

Rabat

Address
Rabat, Rabat-Sale-Kénitra, Marokkó

Amman

Address
Amman, Ammán kormányzóság, Jordánia

Washington

Address
Washington, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

Kairó

Address
Kairó, Kairói kormányzóság, Egyiptom

Bagdad

Address
Bagdad, Bagdad kormányzóság, Irak

Kuwait város

Address
Kuwait város, Al Asimah kormányzó, Kuvait

Bejrút

Address
Bejrút, Bejrút kormányzóság, Libanon

Riyadh

Address
Riyadh, Riyadh tartomány, Szaúd-Arábia

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

Szanaa

Address
Szanaa, Fővárosi önkormányzat, Jemen

Gáza

Address
Gáza, Palesztina