Aviation Institute of Maintenance

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Repülési Intézet karbantartás, A mi feladatunk, hogy segítsük a felnőtt hallgatókat abban, hogy megszerezzék a szükséges belépési szintű karrierhelyzethez szükséges készségeket és hozzáállást. Arra törekszünk, hogy figyelmesek legyenek diákjaink, területi vállalkozások, iparágak és kormányzat igényeire. Elkötelezettek vagyunk a magas tudományos színvonal mellett minden tantervi kínálatunkban, és elkötelezettek vagyunk a diákjaink sikerét támogató szolgáltatások biztosításával.

Ajánljuk az alábbi programokat a légiközlekedési karrierjét iskolák, amelyek segítségével az induláshoz az izgalmas légi közlekedés területén a karbantartást.

  • Aviation Karbantartás technikus (AMT)
Aviation Karbantartás Műszaki mérnök (AMTE)

Aviation Karbantartás technikus helikopter (AMTH) Avionics technikus Repülőgép Diszpécser Kombinált hegesztő Fűtés, szellőzés és légkondicionálás (HVAC)

A Aviation Intézet karbantartás (AIM) Egy olyan sikeres vállalatcsoport része, amely először Norfolkban, Virginiaban 1969-ben kezdõdött. Van fenn egy hagyományosan kiemelkedő oktatási mindvégig bővítése légiközlekedési karrierjét iskolák több mint négy évtizede.

Az FAA követeli a világ legnagyobb és legszigorúbb szabványainak képzés repülési szakemberek. A képzés a grads ne csak találkozik, de legalább ezeket a szabványokat. Büszkék vagyunk a technikusok már feltöltött az évek során a vállalatok a világ minden tájáról.
A márka, stílusa és minősége bemutatásának módja intézményünk közvetlen képviselete. Az identitásunkkal való összhang az alapja a márkánk elismertségének, tiszteletének és tudatosításának a helyi és globális piacokon.

Az AIM-nél egy erős és megbízható márkát építünk ki. Ezzel az útmutatóval reméljük, hogy ösztönözni fogják az AIM-ot támogató marketing és kommunikációs anyagokat, amelyeket következetesen és pontosan kell megtervezni és végrehajtani - helyben és globálisan.
Nemzetközi Tandíj Ösztöndíj
Légiforgalmi karbantartás (mérnök) technikus
Az Aviation Maintenance Technology ösztöndíjat azoknak a hallgatóknak ítélik oda, akik 3,0 GPA-t tartanak fenn, jó jelenlétük van és jó az iskolában. Az ösztöndíjat a hallgató utolsó félévében érik el a diploma megszerzése előtt. (Az utazással, a szobával és a fedélzeten járó díjak, a vízum és az utazási jogosultság, valamint a felvételi díjak nem tartoznak az ösztöndíjhoz.) További információért kérjük, forduljon:

India kapcsolattartó:
Deepti Jain
Országos tanácsadó
Aviation Intézet karbantartás (AIM)
Mobile: +91 (971) 700-2261
Email: CountryAdviserIndia@AviationMaintenance.edu
Új-Delhiben, Indiában

Ázsia kapcsolat:
Yee Pei K'NG 康 依 佩 강 이페이
Regionális szakember - Ázsia
Skype: AIM_YeePei
WeChat: AIM_YeePei
Mobile: 6012-3310427
Email: RRS@AviationMaintenance.edu
Kuala Lumpurban, MY-ben

Egyéb régiók:
Deonne Facada
Nemzeti Beosztási Igazgató
Aviation Repülési Intézet (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Hivatal: 001-757-233-6542
Email: admdirnat@aviationmaintenance.edu

Vessen egy virtuális bemutatót az AMN-hez

  • Facebook: https://www.facebook.com/AIM.edu
  • Twitter: https://twitter.com/AviationAIM
  • YouTube: https://www.youtube.com/user/AIMschools

Helyszínek

Virginia Beach

Address
Other regions contact:
Deonne Facada
National Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Office: 001-757-233-6542
Email: admdirnat@aviationmaintenance.edu

23452 Virginia Beach, Virginia, Amerikai Egyesült Államok