American English College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az American College angol, célunk az, hogy angol mint második nyelv (ESL) diákok kiváló, átfogó és megfizethető oktatást angol nyelven a személyes siker.

PROGRAMOK

Az American College angol, programok kidolgozásakor, hogy megfeleljen az igényeinek minden hallgató ismeretekre és célok minden szinten az angol nyelvtudás, a kezdőtől a haladóig.

Minden kurzus kiterjed a főbb nyelvi készségek, beleértve: szövegértés, beszéd, olvasás, írás, nyelvtan, szókincs és a kiejtés.

Ház

Amerikai angol College tud nyújtani, és megtalálni a megbízható és biztonságos lakhatás, ami szabott kedvezmények révén otthon tartózkodásra és magánlakások.

Tanulmányi tanácsadás

Az American College angol, azt akarjuk, hogy a diákok, hogy egy értelmes tudományos alapot során időt itt. Minden diák képesek felelősséget vállalni a jövőjüket, és ezen az úton nyújtunk személyre szabott figyelmet és támogatást, hogy segítsen nekik elérni a karrier és az élet céljait.

A hallgatói tanácsadók kiterjedt ismeretekkel oktatási programok az Egyesült Államokban, és erős partnerség vezető amerikai főiskolák és egyetemek. Ez biztosítja a hallgatók útmutatást és különböző oktatási lehetőségeket, amikor keresek egy programot kifejezetten a saját igényeinek. Az a szándékunk, hogy formálja a rendkívüli egyének által felajánlás a tudományos kiválóság és a személyes fejlődés szükséges világelső.

Fedezze fel a programok és nézze meg, hogyan kezdődik az utazás ma.

Tanul az Egyesült Államok

Amerikai angol Főiskola jogosult a szövetségi törvény, hogy beiratkozik a nem-bevándorló idegen diákok. Érdekli a tanulás, az Egyesült Államokban egy sokszínű közösség a nemzetközi diákok?

Akkreditációk

Amerikai angol Főiskola által akkreditált ACCET, egy ügynökség által elismert US Department of Education. Mi is engedélyt arra, hogy a kaliforniai Iroda Egyéni postsecondary Oktatás (BPPE).

Helyszínek

Alhambra

American English College

Address
111 N. Atlantic Blvd.,
Suite 112
Monterey Park,
CA 91754

91754 Alhambra, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 626-457-2800

Rowland Heights

Address
18888 Labin Court, Suite B211
Rowland Heights, CA 91748 USA

91748 Rowland Heights, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok