ASC English

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ASC angol nyelviskola angol nyelvtanfolyam

Képzési szolgáltatások nemzetközi diákok a Boston területén 1993 óta.

Építve egy örökölt tíz éves nemzetközi tapasztalattal ESL, ASC angol volt támogatása és az oktatási szolgáltatások biztosításának a nemzetközi diákok a Boston területén 1993 óta.

Mi elősegítették egy erős megértése igényeinek külföldi magánszemélyek elindulna egy oktatás az Egyesült Államokban, és kifejlesztett egy változatos szolgáltatásokat, hogy segítsen a kihívások siker az amerikai oktatási rendszer.

Széles szolgáltatások és erőforrások erednek egy tapasztalt oktatói és vendégszerető, barátságos környezetben, amely célja, hogy megoldja az egyéni szükségletek, mint egy nemzetközi diák az Egyesült Államokban.

Minden ésszerű árképzési rendszer, kitesz egy angol nyelvű program páratlan értéket és hasznot.

Néhány tényező, amelyek ASC egy remek hely tanulni angolul:

Szakmai és szenvedélyes tanár több éves tapasztalattal tanfolyamaink nemzetközi A programok halmaza, amely kitér a konkrét nyelvi és tudományos ismeretek szüksége lesz diákként egy amerikai egyetemen Rugalmas időbeosztás minden programot, beleértve hétvégi és nyári kurzusok Garantált személyes figyelmet szentelt oktatók és a személyzet Ismerik a sajátos igényeit diákok nemzet a világ minden tájáról Kiváló minőségű szolgáltatások a felnőttek számára, a közelmúlt középiskolás gradutes a főiskolát és posztgraduális hallgatók

Helyszínek

Boston

ASC English

Address
ASC English School Main Office
1106 Commonwealth Ave.
Boston, MA 02215
Tel 617-505-4032
Fax 617-730-3700

Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 617-338-5288